כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
באתר של sapphire כתוב שלכרטיס הנ"ל יש 12 צינורות עיבוד http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=134 בתוכנה ati tool מופיע לי 4 צינורות עיבוד פעילים (מצורף קובץ), מה זה אומר? אני צריך לפתוח צינורות או שהם יהיו פעילים באופן אוטומטי תחת מאמץ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס מסך חדש Sapphire 4870 1gb . התקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI ובאתי להפעיל את המשחק NFS UNDER COVER, ואני קולט במשחק שכל שניה המסך עוצר לפריז קצר תוך כדי אני שומע את הסאונד של חיבור וניתוק USB או התקן PNP אחר, והמשחק ממשיך להתקע. עברתי למשחק אחר PES 08 . הוא טוען ש"הכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי לשחק במשחק זה" ניסיתי להפעיל את הSETTINGS של המשחק וגם הוא טוען שאין לי מספיק זיכרון בכרטיס מסך , שצריך מינימום 64 MB RAM ... ושוב, אותו כנ"ל לגבי הרעשים של החיבור וניתוק בכל פעם שיש אינטראקציה עם הכרטיס. חשוב לציין שאני עובד עם מתאם DVI-HDMI שמחובר לטלויזיה שלי LCD 42 . ניסיתי להחליף מתאם, לא עוזר, ניסיתי לחבר ל DVI ללא מתאם, לא עוזר, החלפתי מע…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם כדאי לי? המפרט amd 3200 1gb gigabyte k8n ultra 9 האם שווה במחיר הזה חדש מחברת XFX?? אני אקח את זה לכמה חודשים עד שיצאו משחקי DX10 ואז נקנה מחשב חדש...
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס GeForce 8800GTS 640MB PCIe של leadtek ושל ASUS ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
E5450 באוברקלוק HD 6850 OC EDITION P35-DS3L 8 GIG RAM W460 COOLLER MASTER מסך 22" סמסונג תודה
-
- 28 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
הכרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6899 והספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6578 הם יעבדו טוב או שצריך ספק יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם מוכרים אותו בארץ? ועם כה איפה וכמה ועם המפרט הבא יחזיק אותו מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 זיכרון פנימי 1024MB של סמסונג 677MHZ (שתי כרטיסים של 512 CL4) ספק כוח: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי התלבטות בין מספר כרטיסי מסך אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי רק למשחקים כגון : פרו סטריט , מוסט וונטד , פיפא 08 , פרו איולושן 08........משחקים חדשים שירוצו חלק חלק בגרפיקה המיטבית , ושיהיה כרטיס איכותי שישמש אוית לתקופה ארוכה בלי שאני יתאכזב אז קיבלתי מספר המלצות ובדקתי מספר כרטיסים - כולם בטווח מחיר של 250-350 שקלים וזה ה 3 שאני חושב שהכי כדאי להתלבט בינהם אלה אם כן יש לכם המלצה נוספת של עד ה 350 ש"ח שתתאים לי כמו שרשמתי מקודם אז הנה השלושה... הראשון Sapphire Radeon X2400Pro 512MB PCIe השני Sapphire ATI redeon X1650 pro 512MB PCIe השלישי Gecube ATI Redeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe בתודה , אור
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים למערכת AGP הישנה שלי עכשיו לפי הביקורת באתר הם כמעט שווים עם נטיה לטובת ה 6800GT אבל ב TOMHARDAWARE כשמשווים בינהים במשחקים כמו OBLIVION half life prey וכו... הX800XT מנצח בגדול וה6800GT בקושי עובר ובמשחקים כמו OBLIVION הוא נותן 5 FPS בסצנות כבדות אשמח לשמוע מנסיונכם האישי האם הם באמת שווים ואיך הם יפעילו משחקים כמו NWN2 preescot 2.8 ht 1g kingstone ddr 400 250 WD Sata abit IS-7 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב לכולם! חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך חדש עד 400 שקל מה כדאי לקחת בטווח הזה? חיבור PCI-E
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשקניתי את ה-4400Ti שלי אני זוכר שהכרטיסים של Gainward ל-NVIDIA נחשבו עם האיכות הכי טובה ועלו בהתאם. כיום אני מתכנן לקנות את ה-8600GT ואני רואה שהמחירים בין החברות משתווים ולפעמים אפילו גיינוורד זולה יותר. אז איזו מהן עדיפה כיום?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת עריכת וידאו ביתית, + כללי + משחקים לא 'רציניים' ושאלתי היא האם אני מפסיד משהוא אם אני לוקח מסך TFT במקום CRT, לדוגמא הוצא לי "TFT BENQ 15 או מסך MAG "17? מה כדאי ולמה???? כרגיל, תקציב... ... ... עד 1500....1800 שח בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC ומסך Asus מדגם VG248QE. חשבתי האם כדאי להשתדרג לכרטיס מסך MSI GTX 980TI ומסך Asus מדגם PG278Q. האם השידרוג הזה הוא כדאי, האם הכסף שעלול להיות מושקע פה הוא מומלץ, או שמא עדיף לחכות עם זה או ללכת על דגמים אחרים (לדוגמה של כרטיס מסך או מסך). אני מעוניין לעבור ל1440p. בנוסף חשבתי לנסות למכור את הGTX 970 בהנחה ואחליט לבצע את השדרוג לGTX 980TI תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מפרט: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3gb ram 450 w אני לא בטוח איזה כרטיס ליקנות כי ניראה לי שהספק שלי לא מחזיק ת hd5830 אבל את hd5770 ניראה לי שכן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-