כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי באחד האתרים של מכירות וראיתי שה1950XTX עולה פחות כסף מה1950XT אני מתכוון הXTX המקורי שעולה 1800 אז מה יותר טוב 1950XTX 512 MB המקורי שעולה 1800 או 1950 XT 512 MB שעולה 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש כזה דבר? למה כרטיסים שבדקתי זה נותן לי רק דרך dual view ואני רוצה דרך clone! התקנתי גם את UltraMon שעוזר קצת לנוחות אבל זה עדיין לא נוח כמו clone יש כרטיס מסויים שתומך באופציה הזאת של ריבוי צגים ברזולוציות שונות? עדיפות לATI למרות שאם יש רק לNVIDIA אז גם סבבה בתודה אלי.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך CRT לא LCD כי זה לא אותו דבר שמדובר למשחקים ולסרטים. הגודל 19 תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 200ש"ח הייתי מעדיף לא MAG אבל אם אין הרבה אופציות אז אקח גם MAG רק בצבע שחור . או אפור מעורב עם שחור. העיצוב שלו מאוד חשוב לי גם. תודה נתי.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש פה את זה כבר אבל אם משהוא יכול לתת לכלל האנשים רשימה לפי דירוג של כל כרטיסי המסך של אינוודיה ואי טי איי רידון. כדי שאנשים ידעו מה טוב ממה ומה עדיף ממה, מהסידרה 7200 עד מה שיצא היום ואי טי איי אקס 800 והלאה. אתם תעזרו הרבה להמון. בלי להתחיל לתת פקודות אבל היתי רוצה סדר רשימה כזאת מה יותר טוב ממה ומיתחתח באותו פירוט על מה היתם מציעים מבחינת מחיר.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD 4800 512 MB 1. אני רוצה להחליף כרטיס ליותר מתקדם מינימום 1GB זיכרון. 2. שאלה אם הלוח אם הוא DDR2 האם אפשר להתקין עליו כרטיס שהוא DDR 3 . שאר הנתונים : מעבד E8400 זיכרון 4GB DDR2
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה ועכשיו ראיתי על הקופסא שרשום שזה ה- Turbo Force Edition. מישהו יודע מה ההבדל בין זה ל6600 הרגיל? יש בכלל הבדל?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
tall me plz what card is batter http://pchardware.co.il/docs/pd1641836136.htm or http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=145 plz answer fast
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1) אני הולך לקנות כרטיס מסך ati sappire x1800xt הוא זולל כ450W-400W הכרטיס עולה 200$ אני כנראה אצטרך ספק מפלצתי כדי שהמערכת תיהיה יציבה (המעבד הוא intel duo core e6300) על איזה ספק אתם ממליצים 2)אם שווה לעבור connect3D Radeon X1900GT 3058 Video Card - Retail במקום ה1800xt sappire הכרטיס x1900gt עולה 300$ תקציב:200-300$ לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מנהל חטיבת העיבוד הגראפי של מפתחת השבבים מבשר על ציון דרך משמעותי עבור הליבה הגראפית הגדולה באמת של החברה. ההשקה בסוף השנה, כפי שהצהירו השמועות? בזמן שרבים מאיתנו ממתינים בדריכות לביקורות הבלתי תלויות הראשונות עבור כרטיסי ה-Radeon RX 480 החדשים, שמבטיחים לספק כמה ביצועים עצומה בעלות של פחות מ-250 דולר, נראה שב-AMD עצמה כבר מתניעים את הבאזז והציפייה לקראת היצירה הבאה שלהם בתחום העיבוד הגראפי – ליבות ה-Vega 10, שיהיו גדולות ועוצמתיות יותר, ויכוונו לתחרות אל מול דגמי ה-Pascal החדשים של NVIDIA בשוק הבינוני ובשוק הגבוה. בחודש שעבר קיבלנו דיווח על כך שב-AMD החליטו להקדים את השקת כרטיסי המסך המבוססים על ליבת ה-Vega 10 לסוף השנה הנוכחית (במקום אי שם במהלך שנת 2017), וכע…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחותי טסה באוגוסט לארה"ב הכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אם רציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"ב אני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקה אלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
למחשב נייד הציעו לי בחנות את הכרטיס הנ"ל למשחקים GeForce 310M .ובבית יש לי את ה hd4670 ואני רוצה שהכרטיס יהיה לפחות כמו ה hd4670 שבנייח לדעתם ה 310m יותר חזק השאלה אם זה נכון אגב שניהם עם 512 זיכרון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות בשביל מישהו את הכרטיס הנ"ל ההבדל בין שתי גירסאות הזיכרון הוא לא משמעותי (20-30 ש"ח) מה עדיף לקנות? האם הזיכרון 128 מגה יותר מהיר מה 256 או שהמהירות היא זהה ואני מקבל פשוט תוספת ביצועים נטו?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו ואני צריך את עזרתכם בכדי לקנות לו יורש העיסוק העיקרי (90% מהזמן)במחשב יהיה פוטושופ מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון התקציב הוא בערך 400 שקלים ++ תודה
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי תמחשב הזה intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| אז זאת הבעיה... קודם כל בסורס... הלחץ הfps שלי יורד ל 40-50 אמרו לי בגלל הדואל קור אמרתי סבבה,עד שיוצאיו עידכון שמתקן את זה נסתדר.... טוב אני מתקים cs 1.6 ה fps סבבה אבל בלחץ שיש יריות ובלאגן יש דרופים ל 40 ושהכל נרגע עוד פעם זה חוזר ל 100 3dmark 05 5.9K אז עכשיו הלכתי לאייבורי,עשו לו שם בדיקות והכל היה בסדר...[הכרטיס] אבל בכל זאת החליפו לי... ה זה הדבר הזה?!?!#!#!@ יש לי דריבר 84.21 בבקשה מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-