עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by stinky_fishy,

יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hold11,

http://www.gadgetneeds.net/gigabyte-radeon-hd-7950-gv-r795wf3-3gd-video-card/ האם מריחים את 670 ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אני אמור ביום רביעי הקרוב לרכוש את המחשב הבא: זכרון: 667Mhz DDR2 1024mb Dual-Channel דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200Rpm מהירות מעבד: 3.0Ghz כרטיס קול: 7.1CH HD Audio משולב 5.1 כרטיס מסך: ATI 128 onBoard תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: msi-rc410m2 צורב: DVD±RW X16 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 925 בתחשב לכרטיס המסך שהוא משולב על גבי הלוח אם, האם משחקים כמו פיפא07, דום, Nfs, Cod ירוצו על המחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by reuven61,

זה כך כך מבלבל כי יש Dvi-D ויש Dvi-I ועוד כמה סוגים. ויש גם זכר ונקבה וכדומה. אשמח להמלצה או אפילו ללינק ישיר. יש לי מסך של lg עם כניסות של VGA ו DVI. וקניתי עכשיו כרטיס 6450 1gig עם תמיכה בכל היציאות. עריכה: Dvi d של דאול באמת יראה לי שיפור?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by Noamski,

למה ה-980TI שמחיר המחירון שלו בארה"ב הוא 665 עולה בארץ 4000 ש"ח, כאשר לפני שנה ה-780TI של אותה החברה היה עולה 699 דולר ועלה בארץ בסביבות ה-3700? איך זה שה-980, שמלכתחילה תומחר בארץ במחיר שערורייתי, עדיין עולה באיזור ה-2900 ש"ח, אפילו שהמחיר מחירון ירד ב-50$? האם אתם חושבים שכרטיסי ה-Fury יעלו בארץ בהתאם למחירים של ה-980 וה-980TI? או שמשהו בלב מציק לכם ואומר שבגלל הקירור הנוזלי של ה-X, הם יחליטו שיש להם אליבי לקחת מהלקוח עוד 500 ש"ח? האם אותו היחס ישמר עם ה-Fury או שפתאום הם יזכרו שה-980 זכה להורדת מחיר? אפילו שבפועל, הם לא התאימו את עצמם אליה, ו-50 דולר יהפכו ל-350 ש"ח. הם מנסים לנצל אותנו מעבר למה שאנחנו רגילים במדינה? או שאלו העלויות יבוא? יש פה היגיון או שזו סתם תאוות…

• 51 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. Started by zvoykish,

אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by dante123,

האם הכרטיס הזה הכי מומלץ לכרטיסים עד 1500 שקל? תודה.

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

קיבלתי 3673 נקודות ... הכרטיס בלי אוברקלוק הכרטיס הוא 9600 פרו עם מהירות של XT ככה זה מגיעה מהיצרן(gigabyte) המערכת שלי היא 1800+ 7n400l 512 mb geil golden dragon 9600 pro ultra

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by assaf83,

תגידו אנשים ל Radeon X1600 יש יציאה לטלויזיה? http://ati.amd.com/products/RadeonX1600/index.html אולי הקישור יעזור לקבל קצת מידע על הכרטיס..אני בכל אופן לא מצאתי אם יש לו יציאה TV OUT או לא

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by kobi,

אני מעוניין לקנות ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR ולא מצאתי מהי מהירות הזכרון שלו ??? אני ישמח עם מישהו ימצא מהי המהירות שלו תודה

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה? רציתי לשאול מה דעתכם על המחיר 2370 ש"ח איפשהו בחיפה לR9800 אני יודע שזה מחיר טוב לR9800 אבל האם בכלליות שווה לי ללכת עליו? בתודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום קניתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה למשחקים חדשים שאפשר להריץ עם הכרטיס הזה בסבבה אני מודע לעובדה שזה כרטיס מיינסטרימי למהדרין... ודבר נוסף הכרטיס תומך ב- Shader Model מה זה נותן? תודה מראש על הסיוע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הכרטיס שלי הלכתי להחליף אותו (ATI RADEON8500 BBA RETAIL) בהתחלה הביאו לי בחנות את ה ATI RADEON 8500 LE 128 הביאתי להם אותו שוב להחלפה והפעם הם הביאו לי כרטיס דומה לשלי א-ב-ל! תסתכלו מה המחשב כותב לי וגורם לי לתהות איזה כרטיס בעצם הביאו לי ? : http://forums.ort.org.il/files/30/1805696/9411786.JPG אגב אם מישהו יכול להביא לי תמונה של R9200 מקורי של ATI הכוונה BBA זה יעזור לי מאוד .

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by amilo,

שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  18. שלום, אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס. רציתי לשאול : 1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448? 2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש? אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by psycho,

אחרי אינספור בדיקות וחיפושי ביקורות על המסך Videoseven V7 L17M אני צריך את עזרתכם. בסה"כ המפרט שלו נראה טוב וכך גם איכות התמונה. הבעיה היא ששמתי לב שהגרפיקה פשוט "נמרחת" במסך הזה והשאלה אם זה כך בכל מסכי הLCD. אני מתלבט אם לקנות אותו או מסך SONY LCD 17 SDM X72 בארה"ב באותו מחיר . ותשאירו את עניין המכס והמע"מ בצד. תודה. זה המסך שאני מדבר עליו http://www.videoseven.com/website/displays/en/produkte/displays/17_zoll/l17m/uebersicht.htm

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by manticore,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  21. המטרה בסוף הינו מחשב לעריכה בתוכנות premiere vegas תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  24. השאלה היא האם הוא יתמוך בליין הכרטיסים 48XX או שזה מיועד רק לכרטיסים עתידיים?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  25. בין http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325R ל http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814150267 אפילו המהירויות שעון זהות ! שניהם הליבה החדשה G92 ..... מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? למה לשלם כל כך הרבה על ה XFX ? יש משהו שלא שמתי לב אליו בטעות ? תודה .

• 5 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.