עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by huber,

יצרתי קשר עם חברה בחו"ל שעושה את המוד המדובר ומשנה את ה 9500 ל 9700 פרו. מכיוון שהם כן שולחים לישראל אני שוקל להזמין מהם את המוצרץ אחרי הכל לקבל 9700 פרו ב 200 דולר (בערך 1150 ש"ח) זו ממש מציא. אם נתעלם רגע מנושא האחריות (כן, אני מודע לחלוטין לכך שהיא לא קיימת), האם ישנן הסתייגויות נוספות? האם המפרט לאחר המוד זהה לחלוטין ל 9700 פרו? אין שום שינוי? ובכל מקרה, יש למשיהו הסגות/הארות נוספות בנידון? לפרטים בכל מקרה - הנה כמה תגובות שמצאתי ברשת לגבי המוצר: בבקשה כפי שאתם רואים - יש שם לינק להשוואה שמראה שהביצועים כמעט זהים. מצד שני ניתן לראות שהזכרונות בכרטיס שעבר שינוי איטיים יותר (3.3NS לעומת 2.86), 4 צינורות עיבוד לעומת 8.... השאלה המתבקשת היא איך אחרי כל השינויים הללו …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Kodi,

אני מדבר על הכרטיס הזה: http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KNDD7 הוא נמכר בKSP ב1600 שקל ואני רוצה לשאול אם אפשר לעשות לו SOFTMODE ל6800GT?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ^Z^,

תמיד עניין אותי כמה אנשים משקיעים בכרטיסי מסך^^

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by dark,

השאלה הכותרת

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by רועי כהן,

xfx 6600 128MB DVI,TV DDR3 אני לא חושב שיש 6600 רגיל עם DDR3 וAGP חחח... אז איזה כרטיס זה??... 6600GT??... המחיר גם די מתאים לGT חחח... אבל בכל זאת... למה לא רשום GT??...

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי בלבד כשלב ראשון לשדרוג המחשב. ראיתי כרטיסי R9 280X/290X משומשים במחיר אטרקטיבי, אך השאלה שלי היא האם הספק שלי (Antec 500Watt) אמור לסחוב את הכרטיסים האלו? יתר המערכת הינו מעבד E8400 + 4 ג'יג'ה זכרון + HD SSD + HD.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

מה יותר טוב במהירות?..מה יותר טוב בפילטרים....ועד כמה זה באמת משנה ברזולוציה של 1024*1280?... מה המהירות שעון?...איזה תזמוני זיכורון...ואת כל הפרטים הישבשים...

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by BLASTER,

באיזה DIRECTX תומך הG4 MX440 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נגיד יש לי ערכת השבבים של NVIDIA אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה נגיד 6XXX או 5XXX או 7XXX ? ואם אפשר לשים כרטיס של ATI ?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום מתלבט בין שני כרטיסי מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL מה דעתכם עדיף, אם בכלל - יש חשיבות לנושא השקט, עבור המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 האם אולי לקחת 4650 ב- 100 ש"ח פחות?

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש ביום ראשון אני מקבל אותו , אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. קניתי מ IVORY, ובנתיים אני עומד שם על: כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואמרו לי שהוא לא משהו, אז רציתי לדעת בטווח מחירים שלו מה הייתם לוקחים שיאפשר לי ביצועים סבבה במחיר שבסביבות של הכרטיס מסך הנ"ל. תודה רבה לכם ושיהיה לכם שבת שלום. *** אמרו לי שחשוב מאוד שהכרטיס מסך יהיה עם 1G ולא 512 בשביל כל העסק..

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  15. .

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  16. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by ndv,

אז ככה, ספק FSP400WPN יחזיק את הHD2900PRO (כמובן שבOC לXT ויותר) ? במידה ולא אז אני אקנה את הליברטי 400W ואז זה יוצא לי בערך 1000 ש"ח ל2900PRO ולליברטי 400W או שאני אקח את ה8800GT ואחסוך כאב ראש , אז מה יותר עדיף? המפרט שלי הוא מפרט סטנדרטי, C2D E4400 בOC ל3.2GHZ, צורב DVD וHD בודד (וספק שרשמתי כבר למעלה) ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים האלה בלבד.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Cranchh,

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  22. שלום, ברשותי לוח אם של אסוס: P4P800 רציתי לדעת/שתמליצו לי איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות (תקציב לא עולה על 650 ש"ח) קודם כל יש את שני הכרטיסים שנמכיר באתר: 1) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5264/cat/34 2) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5410/cpage/2#poststart רציתי לדעת גם אם הסידרה של ה-7XXX תתמוך בלוח אם שלי? או שאין טעם כי הלוח לא ינצל את היכולות שלהם בכל מקרה??? *הערה מאוד חשובה הכרטיס שברשותי כרגע הוא 6600 של PULIT ואני מעדיף אחד אחר במקומו שיהיה יותר טוב (מצידי אפילו בקצת) אין לי שום עיניין בלקנות כרטיס גרוע יותר ממה שיש לי כרגע, את שלי אני רוצה להחליף רק מסיבות חומרתיות. מפרט: http://img182.imageshack.us/img182/1856/a…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by sniper434,

ערב טוב אני מתלבט בן הכרטיס 4870 לבין gx2.למי יש ביצועים יותר טובים ? לבנתיים אני עם מסך 17,בקרוב אני ישדרג ל 22 בעז"ה ועוד שאלה קטנה, יש הבדל גדול בביצועים בן 1 GB 4870 ל- 4870 512 MB ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by most,

הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.