עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by s.ferocitas,

אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by hal,

האם משהו יודע איך הכרטיס הזה בביצועים: nvidia geforce 6600nx msi. האם סיומת nx היא כמו le? תודה..

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  3. כרטיס מסך-יציאת טיוי...או בקיצור s-video טלוויזיה-RCA איך אני יכול לחבר אותם? יש כבל שבצד אחד הוא RCA ובצידו השני הוא s-video?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב עד 350 ש"ח (גמיש). אפיק: PCI EXPRESS לאחר סקר שוק לא קטן אני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך: 1. http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5282 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=LV157 לרוב אני לא משחק, והשאיפה הכי גדולה היא לחבר את הכרטיס לטלויזית LCD ולראות באיכות HD. אשמח לשמוע את דעתכם, פתוח גם להצעות אחרות על כרטיסי מסך.

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Bug2000,

אבל לגמרי שלא יהיה זכר ממנו .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הייתה לי בעיה עם הכרטיס הנוכחי והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך ומסך. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 600 ל-700 ש"ח (אפשר לחרוג אם צריך). הרזולוציה של המסך החדש תהיה 1920*1080. מפרט המחשב:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם. כמו לכולם יש לי את בעיית ה refresh rate של XP במשחקים. התקנתי את catalyst 3 שאמורה לפתור את הבעיה והשתמשתי גם ב ATI refresh fix האחרון אך ללא הועיל. מישהו מכיר פתרון לבעיה ???

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  8. מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by huber,

יצרתי קשר עם חברה בחו"ל שעושה את המוד המדובר ומשנה את ה 9500 ל 9700 פרו. מכיוון שהם כן שולחים לישראל אני שוקל להזמין מהם את המוצרץ אחרי הכל לקבל 9700 פרו ב 200 דולר (בערך 1150 ש"ח) זו ממש מציא. אם נתעלם רגע מנושא האחריות (כן, אני מודע לחלוטין לכך שהיא לא קיימת), האם ישנן הסתייגויות נוספות? האם המפרט לאחר המוד זהה לחלוטין ל 9700 פרו? אין שום שינוי? ובכל מקרה, יש למשיהו הסגות/הארות נוספות בנידון? לפרטים בכל מקרה - הנה כמה תגובות שמצאתי ברשת לגבי המוצר: בבקשה כפי שאתם רואים - יש שם לינק להשוואה שמראה שהביצועים כמעט זהים. מצד שני ניתן לראות שהזכרונות בכרטיס שעבר שינוי איטיים יותר (3.3NS לעומת 2.86), 4 צינורות עיבוד לעומת 8.... השאלה המתבקשת היא איך אחרי כל השינויים הללו …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Kodi,

אני מדבר על הכרטיס הזה: http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KNDD7 הוא נמכר בKSP ב1600 שקל ואני רוצה לשאול אם אפשר לעשות לו SOFTMODE ל6800GT?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by ^Z^,

תמיד עניין אותי כמה אנשים משקיעים בכרטיסי מסך^^

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by dark,

השאלה הכותרת

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by רועי כהן,

xfx 6600 128MB DVI,TV DDR3 אני לא חושב שיש 6600 רגיל עם DDR3 וAGP חחח... אז איזה כרטיס זה??... 6600GT??... המחיר גם די מתאים לGT חחח... אבל בכל זאת... למה לא רשום GT??...

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי בלבד כשלב ראשון לשדרוג המחשב. ראיתי כרטיסי R9 280X/290X משומשים במחיר אטרקטיבי, אך השאלה שלי היא האם הספק שלי (Antec 500Watt) אמור לסחוב את הכרטיסים האלו? יתר המערכת הינו מעבד E8400 + 4 ג'יג'ה זכרון + HD SSD + HD.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

מה יותר טוב במהירות?..מה יותר טוב בפילטרים....ועד כמה זה באמת משנה ברזולוציה של 1024*1280?... מה המהירות שעון?...איזה תזמוני זיכורון...ואת כל הפרטים הישבשים...

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by BLASTER,

באיזה DIRECTX תומך הG4 MX440 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. נגיד יש לי ערכת השבבים של NVIDIA אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה נגיד 6XXX או 5XXX או 7XXX ? ואם אפשר לשים כרטיס של ATI ?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. שלום מתלבט בין שני כרטיסי מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL מה דעתכם עדיף, אם בכלל - יש חשיבות לנושא השקט, עבור המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 האם אולי לקחת 4650 ב- 100 ש"ח פחות?

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש ביום ראשון אני מקבל אותו , אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. קניתי מ IVORY, ובנתיים אני עומד שם על: כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואמרו לי שהוא לא משהו, אז רציתי לדעת בטווח מחירים שלו מה הייתם לוקחים שיאפשר לי ביצועים סבבה במחיר שבסביבות של הכרטיס מסך הנ"ל. תודה רבה לכם ושיהיה לכם שבת שלום. *** אמרו לי שחשוב מאוד שהכרטיס מסך יהיה עם 1G ולא 512 בשביל כל העסק..

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  23. .

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  24. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.