כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000+ 64 bit לוח-gygabite GA-K8NS 6600gt מתאים? וגם תנו בשקה דעה וכמה ביט יש לו....
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש על מה אתם ממליצים ?? יש לי לוח אם Pתומך PCIe אני מקצב עד כ 1000 שקל
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP כרגע אני מתלבט בין 2 חברות :Sapphire לבין HIS הכרטיס הוא 1950 של ATI תודה לכל העונים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ככה, אני צריך להשיג למישהו כרטיס עד 800 שקל, או שהוא יכול לקנות את זה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390433 איך ה5700 מKSP? חשבתי גם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=664 אבל אני מעדיף להשאר מתחתל800 גם אחרי משלוח... אז?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 .. איך עושים את זה<
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T22P אני משתמש בוינדוס ברזולוציה של 1920X1200 יש לי כרטיס ממש דפוק כרגע.אני משחק ברזולוציה של 800X600 בNEED FOR SPEED החדש באיכות מגעילה. אני מחפש כרטיס מסך שישחק חלק בלי תקיעותת באיכות הכי גבוהה. כמובן שבתקציב שביקשתי אי אפשר לקחת משהו הכי טוב. אני משחק במשחקים מסוג RA3,NFS,FIFAGTA IV ועוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב ישן P3 בבית ואני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו Win2000 כי את הXP הוא לא מריץ טוב אז ככה אני די תקוע כי אין לי את הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות התקווה היחידה שהייתה לי הייתה האתר: www.voodoofiles.com אבל הוא כבר מלא זמן "תחת שיפוצים" מה עושים? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כותרת. תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היום קניתי אחר התלבטות את BFG 8800GT 512MB OC C ב 1450 שיקל ואי איזה תמונה ב COD4 עם הגדרות FULL וה FPS לא יורד ה 50 בקטעים הכבדים ובמקומות שונים מגיע ל 150 ואפילו יותר
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם משהו יודע איך הכרטיס הזה בביצועים: nvidia geforce 6600nx msi. האם סיומת nx היא כמו le? תודה..
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כרטיס מסך-יציאת טיוי...או בקיצור s-video טלוויזיה-RCA איך אני יכול לחבר אותם? יש כבל שבצד אחד הוא RCA ובצידו השני הוא s-video?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב עד 350 ש"ח (גמיש). אפיק: PCI EXPRESS לאחר סקר שוק לא קטן אני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך: 1. http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5282 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=LV157 לרוב אני לא משחק, והשאיפה הכי גדולה היא לחבר את הכרטיס לטלויזית LCD ולראות באיכות HD. אשמח לשמוע את דעתכם, פתוח גם להצעות אחרות על כרטיסי מסך.
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
הייתה לי בעיה עם הכרטיס הנוכחי והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך ומסך. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 600 ל-700 ש"ח (אפשר לחרוג אם צריך). הרזולוציה של המסך החדש תהיה 1920*1080. מפרט המחשב:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו לכולם יש לי את בעיית ה refresh rate של XP במשחקים. התקנתי את catalyst 3 שאמורה לפתור את הבעיה והשתמשתי גם ב ATI refresh fix האחרון אך ללא הועיל. מישהו מכיר פתרון לבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-