כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני קצת מבולבל מכל החברות שהוציאו את כרטיסי 9800PRO של איזה חברה הכי משתלם לקנות במחיר הגיוני ל 9800PRO 128MB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הנה המסך.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=10081. ואם יש עוד המלצות יותר טובות במחיר הנ"ל.. יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
זה נכון שההבדל היחיד בין ה-280 ל-285 זה שב-285 המהירויות שעון יותר גבוהות ותצרוכת החשמל יותר נמוכה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה : וינדוס אקס פי הום אדישן כרטיס מסך : רדאון 9600 מסך : אל ג'י 700 בי גירסאת דרייבר : 4.1 תדר רענון בפעילות וינדוס : 85 הרץ במשחקים : 60 הרץ תודה.
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.77.html
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לברר לחבר שלי על כרטיסים מסך למחשב שלו. יש לו העדפה ל-Ati בסביבות ה-1800 (אפשר לחרוג טיפה - 2000). אשמח לקבל המלצות, אדם
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_7900_gto/
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ethereum miners are renting Boeing 747s to ship graphics cards and AMD shares are soaring https://qz.com/1039809/amd-shares-are-soaring-ethereum-miners-are-renting-boeing-747s-to-ship-graphics-cards-to-mines/ שתגמר כבר השטות הזו. אנחנו רוצים בחזרה את כל הכרטיסים האלו בלוחות המשומשים מציפים אותם בהמוניהם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה טוב לעבודה גרפית וסרטים ברזולוצית מסך של 1920X1200 ( מסך dell 2407 HC )?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, קראתי המון מאמרים על 710t ושמעתי שהוא מעולה אבל אני מעדיף 19 אינצ' אז מה שרציתי לדעת היא מה יותר טוב למשחקים ולסרטים 710t או 913b עידו
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני הולך להחליף מחשב עם מעבד דור 8 בעל ציפ Intel UHD Graphics 630 המחשב מחליף מחשב ישן בין 9-10 שנים והוא לא מיועד למשחקים או גרפיקה כבדה. השאלה האם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך ? ולאיזה כרטיס מסך אפשר להשוות את Intel UHD Graphics 630 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1312
-
- 60 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס הישן שלי היה לי geforce 7600.... מחפש כרטיס מסך חדש עד 700 שקל. מפרט שלי: intel conroe e 6300 2giga memory
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! השאלה היא אם אני יכניס כרטיס מסך פשוט, נגיד 9600GT, ויגדיר אותו לPHYSICS, עד כמה אני יקבל הפרש בביצועים במשחקים (שתומכים בPHYSICS)? <<----המפרט
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי זה דיי מסובך... בקיצור הספק כוח שלי הפסיק לעבוד משום מה.... והבאתי אותו שיחליפו לי... ובינתיים שמתי את הספק הישן שלי... חיברתי הכל... רק דבר אחד לא חיברתי.... זה חיבור לכרטיס מסך(GEFORCE 8800GT).... בספק הישן היה לי חיבור PCI-E שחיברתי לכרטיס... ופה אין לי... אז פשוט חיברתי אותו ללוח אם... והדלקתי ת'מחשב... והמסך עלה... והיה צפצוף כזה חזק... מהכרטיס מסך... ארוך כזה עד שכיביתי ת'מחשב.... מה אני עושה??? זה אומר שגם הכרטיס מסך שלי התקלקל? או שזה בגלל שלא חיברתי את הPCI-E...? פעם היה לי את את הספק הזה... במחשב וגם את הכרטיס הזה... ואיכשהו זה עבד... אני לא זוכר איך זה היה מחובר... הנה תמונה של החיבור בכרטיס: *עכשיו שמתי כרטיס מסך 9500GT והספק הישן והמחשב עובד,…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הנ"ל נחשב לחזק יותר (TC6200 מול ה- R9550) ? כולם בדגמים של 256MB, ה- R9550 וה- FX5500EQ עם 128Bit, ה- TC6200 עם 64Bit אמרו לי שה TC6200 עושה שימוש בזיכרון RAM של המחשב ולכן מחליש את הביצועים. האם זה נכון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים... הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT יש הבדל בכלל ??
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-