עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yotamavi,

מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)

2. Started by devil2052,

שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Mactural,

מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  4. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. ברצוני לדעת האם כרטיס המסך Radeon 4870X2 יעבוד בצורה טובה עם המפרט שלי?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שלום הזמנתי את הכרטיס radeon 9600pro lite 256mb 128bit מהחנות pcnow אני יודע שהוא ישן אבל בכול מקרה זה לבינתיים כי בקרוב אני יחליף מחשב עכשיו ברשותי כמה שאלות: 1.האם יהיה לי צוואר בקבוק במערכת הבאה p4 2400 256mb 400 mhz(אני שוקל להוסיף עוד סטיק של זכרון של 256 או 512)? 2.איך הכרטיס ביחס למחיר שלו(313 ש"ח)? והאם הוא הכרטיס המשתלם ביותר לתקציב של 350ש"ח? 3.איזה משחקים חדשים בערך הוא יפעיל לי לא משנה לי באיזה הגדרות העיקר שיפעלו נורמלי(יש לציין שאני לא גיימר אז אני לא משחק במשחקים כבדים)? 4.יש באינטרנט מבחני ביצועים שלו?אם יש אפשר לתת פה קישורים? 5.איך הכרטיס בכללי? 6.יש למישהו את הכרטיס והוא יכול הלגיד איך הוא? תודה לעונים ומצטער על כול השאלות פשוט אני רוצה לדעת…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  6. למי שלא סומך על הגדרות תוכנתיות דרך הדרייבר או דרך תוכנה צד ג יכול לנסות לחשוב לכיוון של הוספת קירור. מצריך את הקירור המעולה הזה- Thermalright HR-03 GT הסבר מספיק ברור ניתן לראות כאן

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  7. הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. שלום לכולם. מפרט המחשב: intel duo core E6750 gigabyte P35-S3L WD 320GBAAKS kingston 2048 1X2 667MHZ HEC 6A-19B 400W GeForce 8800 GTS 320MB הכרטיס מסך מגיע ל60-61C מעלות (לפי התוכנה של NVIDIA)... זה נורמלי? זה הרבה מידי? זה בסדר? תודה רבה לכולם...

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. Started by Salwaby,

נמכר, לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. יש לי כרגע RADEON 9800 PRO, אני לא רוצה לרדת רמה. וחשוב לי שבכרטיס תהיה יציאת S VIDEO, וגם DVI. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

טיזרים שונים שהופצו בצורה מתוזמנת ברשת מעידים על המוצר הבא שעתידה להשיק NVIDIA - ואנחנו חוששים אפילו לנסות ולנחש את מחירו המיועד לכתבה

13. Started by לוח שנה,

שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by smood,

התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  15. אני קונה את MSI R9800 pro 128 בארה"ב, פילדלפיה ב 193 דולר, עכשיו שאני חוזר לארץ מה הסבירות שירצו שאני אשלם מכס? ואם יש כמה בערך אני צריך לשלם??

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by yaron.c,

כל הפורומים רועשים וגועשים ופה שקט ? http://videocardz.com/45753/amd-radeon-r9-290x-slightly-faster-gtx-titan

• 36 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

18. אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. היי היום המערכת שלי היא INTEL I5 6600 זיכרון DDR4 32G הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 960 4G אני משחק משחקים עם המון פרטים כמו cities skyline או planet coaster ועוד משחקים של מפות שלאט לאט מתמלאות בפריטים ומכבידות על המערכת. מה האלטרנטיבה העדיפה למשחקים מהסוג הזה שיחזיקו טוב יותר מפות מלאות כאלה. מה שהמליצו לי זה: RADEON RX 590 NITRO+ 8G https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-590-8g-g5-oc_c NVIDIA 1660 TI מהסדרה החדשה https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/gtx-1660-ti/ שנייהם +- אותו מחיר וזה התקציב שיש לי 1300 ש"ח או שמה יש המלצה אחרת ? תודה לעונים :)

20. http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=474 יש שם כרטיס ATI X800XT , אבל אין מחיר ... מישהו יכול לפתור את התעלומה ? תודה

21. עד אתמול כשהיה לי GEFORCE FX 5700LE של PALIT היה לי ציון:11444 ב3dmark 2001 על ההגדרות הכי נמוכות עכשיו שהחלפתי כרטיס לGEFORCE 6800GT של INNOVISION הציון ירד לי בחצי ואני לא מבין למה :6642 גם על ההגדרות הכי נמוכות וגם על בינוניות וגבוהות מישהו יכול להסביר לי למה? זה מבאס רצח :'( .עד שחשבתי ששידרגתי מסתבר שהכל שרק ירדתי ברמה גם המשחקים עובדים אפילו פחות טוב והDIRECTX .האמריקאים האלה יודעים רק להתלהב ולעשות שמות :GT ,שמיטי, אולטרא והכל חרטה ופוזות שוות לתחת.[לפעמים לא שווה להשקיע כסף ,הפנטיום 3 שיש לי עם הזכרונות SDRAM עובד יותר מהר מהDDR]

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  23. שלום לכולם, שמי אילן קושניר אני חדש בפורום הזה וכמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי.. אז ככה.. קודם כל אני עובד כמעצב גראפי => יושב המון שעות מול המחשב (הנה תיק העבודות שלי: www.Stylized.co.il - הוא ישן בקרוה יגיע החדש) (והנה הפרוייקט האחרון שלי: www.sharvit.net מאוד מושקע) אז קיצר.. אני מחפש מסך שיעמוד בכמה דברים: 1) מסך LCD. 2) גודל המסך 19 אינצ'. 3) ללא רמקולים כמובן.. 4) שיהיה באופיס דיפו (מפני שאני מקבל תלושים) 5) שלא יעלה יותר מדי משהו סטנרדטי.. 6) אני לא מבין הרבה במסכים אבל מה שאתם חושבים שצריך להיות במסך בשביל מעצב גראפי אז זה חשוב לי.. מסך זה דבר מאוד חשוב בחלק מהעבודה שלי ולכן אני רוצה להשקיע בו ולקנות משהו שיתאים לי כמעצב. אשמח לשמוע הצעות למסכים …

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום לכולם קיבלתי את כרטיס המסך radeon hd2900pro לכרטיס הנ"ל צריך לחבר שתי חיבורי חשמל של 6 pin , בספק שלי יש רק אחד כזה הספק הוא מסוג enermax דגם EG425 , מישהו יודע מה ניתן לעשות , אולי יש מתאם או משהו דומה תודה

• 11 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים