כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי 500W EPS 80 של SILNCER עם מעבד I5 HASWELL 3.0
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
NVIDIA צפוייה לחשוף את כרטיסי Geforce 7900 GTX Duo בתערוכת CeBIT. NVIDIA ניסתה לשמור את הכרטיסים האלה בסוד ולהציג אותם בהפתעה בתערוכת CeBIT. כיום, סוד זה נחשף בפנינו. כרטיסי ה- 7900 GTX Duo יכילו שני ליבות על כרטיס אחד. כרטיסים אלו צפויים להתאים ללוחות Nforce 4 SLI רגילים. עד היום חשבנו, שחיבור Quad SLI רגיל מכיל ארבעה כרטיסי מסך נפרדים. מסתבר שטעינו, מערך ה- SLI החדש, ש- NVIDIA שמרה בסוד, יאפשר חיבור של שני כרטיסי 7900GTX Duo, כל אחד בעל שני ליבות, בחיבור SLI סטנדרטי הנמצא כיום על לוחות אם התומכים ב- SLI, רק שהפעם, המערך יכלול ארבע ליבות במקום שניים בלבד. צריכת החשמל של הכרטיסים הנ"ל, כצפוי, תהיה גבוהה במיוחד, אך סביר להניח שבעיה זו לא תטריד אף אחד מאיתנו, שכן כרט…
-
- 60 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי הייֿ, אז כמו שאמרתי... בוגר דיאבלו 1, רוצה לשחק ב-4. הכרטיס מסך כנראה לא יסחוב (1050 TI, משנת 2016 בערך). מה לקנות? חשבתי על תקציב של כ-1500 ש״ח.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה ת hd4890 חייב לשים לו מישחה תרמית? או שהוא בא כבר מהחברה אם המישחה? ואם צריך הוא מגיע אם מישחה או שצריך ליקנות מדובר על hd4890 sapphire
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחרי שהRT הקודם לא עזר וראיתי פה שהגיע החדש אמרתי שאני ינסה לפתוח צ"ע. וזה הצליח! עברתי מ12x1,5 ל16x1,6!! אין שום ארטיפקטים והעלייה בטמפ' מזערית אם קיימת! אבל עדיין, עד שאני יקנה עוד RAM ה256 שלי דיי מגביל את הביצועים אבל בכל זאת זה נתן לי עוד 700+ נקודות ב3D MARK 03 ואני בטוח שאנשים עם זכרון קצת יותר נורמלי יקבלו יותר... אני מציע לכל מי שלא הצליח עם הגרסה הקודמת לנסות שוב עם הגרסה החדשה, לי זה עבד.
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פתחתי דיון בפורום "מפרטים" בבקשה למפרט, הייתה הצעה לקנות מפרט עם SLI של 970. בתקציב שלי אין לי בעיה, העניין הוא שלפי בנצ'מארקים מה שאני רואה על משחקים מ2013-2014 רצים מספיק טוב על 970 אחד ולכן "קל" לקבל החלטה ללכת פשוט על אחד..אבל אני לא יכול להתעלם מזה שיש בדרך מנועים גרפיים כבדים פי כמה שכנראה יידרשו משאבים בהתאם.. מה אתם חושבים או מציעים? אני מדבר על כיוון 2015 פלוס..
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך דריוורים בשביל הסוג הזה... ובכלל מה יעזור לי הדריוורים? ישפרו את המראה והFPS שלי?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו מכיר את העניין של המרת כרטיסי מסך של NVIDIA או ATI לגרסת הPRO לעורכי וידאו ו3D? קראתי שאפשר לעשות את זה אבל זה לא ממש מובן (GURU3D) האם גם לגרסאות חדשות אפשר? האם גרסה ישנה של NVIDIA נגיד 6600 שעברה המרה לQUADRO תיתן יותר ביצועים מכרטיס מודרני שלא עבר הסבה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי את המסך iiyama pro 454 ויש לי בצד של המסך 4 חיבורי usb ורציתי לדעת האם זה חיבור usb רגיל? כמו שיש מאחורי המחשב? כי אני ניסיתי לחבר לשם מצלמה דיגיטלית וזה בכלל לא תפס שמחובר משהו.. האם מישהו יודע מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של MSI ןאני לא יודע אם מבחינת האוורור שהוא מקבל זה מספיק שהוא יעבוד טוב (לא יאט אותו) או שאולי אפשר לקרר אותו קצת יותר (לשים עליו מאוורר או משהו כזה) ובכך לשפר את הביצועים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למפרט כמו שלי (בפרופיל) עדיף 6850 או 6770 בין כך המעבד לא כל כך חזק ? השאלה היא אם אני משדרג בעתיד נראה לי שעדיף 6850 הלא כן? כמובן המטרה לגיימינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שאני מריץ Far Cry 4 על הגדרה HIGH הוא עושה לי תקיעות באמצע המשחק ויש לציין שהטמפ' 90-91 מעלות המחשב הוא חדש ככה שאין לו אבק או דברים אחרים שמפריעים מה יכול להיות חוץ מזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס מסך שלי הלך (9500GT), ואני מחפש אחד חדש במחיר יחסית זול. המטרה היא שהמשחק BF:BC2 (מי שמכיר...) יעבוד חלק, מצידי על גראפיקה נמוכה... בקיצור, הסתכלתי על ה-220GT, ואני לא ממש מבין מה ההבדל בינו ל-9500GT... אני בטוח שיש הבדל, אני רק רוצה לדעת מהוא ואם הוא משמעותי או לא... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחרי קניית מחשב חדש ,הגיע הזמן גם להחליף את המסך ,מאג 770v. למרות שהוא טוב ,אני עדיין הייתי מעדיף משהו חדש ,אבל אני מתלבט אם לקנות crt או lcd. מה לקחת-crt 19 אינץ בינוני ,או lcd 17 אינץ בינוני גם כן? התקציב הוא עד 1400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-