עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Rosebud,

יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  5. רציתי לדעת בבקשה אם יש דרך לוודא\לבדוק שהמהירות של המאוורר של הכרטיס מסך שלי מוגדרת על הגדרת יצרן. יש לי כרטיס GTS 250. וינדוס 7 32 ביט. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by charm,

שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  7. יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Evyatar,

שלום, חשבתי לקנות את הX1800XT 512 מגה שעולה בסביבות ה2000.. אבל ראיתי את הX1900XT 512 ב2100! (קרדיט לdennis) http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 יש מצב שזו טעות? ואם לא אז שווה לקנות אותו במקום הכרטיס שיש בנועה שעולה 2400? תודה.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by SUNDUCK,

אנשים יש מצב שעד אחרי החופש הגדול המחיר של ה RADEON 9800 PRO ירד ? והאם כדאי לקנות כבר RADEON 9700 PRO או לחכות לירידה במחיר של RADEON 9800 PRO ? *תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות אחד מ2 הכרטיסים הבאים ואני ררוצה לבין מה הקאצ' במחיר? leadtek 8800 ultra http://www.skypc.co.il/pl_product~lv383~8~0.htm# במחיר 2978 או leadtek 8800GTX http://www.skypc.co.il/pl_product~LV382~8~0.htmו במחיר 2998 איך הULTRA יותר זול ?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by marking,

מה אני רושם בקונסול של המשחקים המבוססים על קויק 3 בשביל לראות כמה FPS אני מקבל? כי ראיתי בגדי נייט 2 אפשר לראות! וכמה אני אמור לקבל עם רדאון 8500?

12. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם המסך הזה טוב.. אני ראיתי אותו ולפי דעתי הוא מסך טוב ורציתי שתביעו את דעותיכם על המסך הזה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by moshe_ha,

יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by dabaz,

יש לי כרגע E700B, נמצא על 1024X768 85HZ הצבעים לא משהו ושאני עובד בוורד או באינטרנט כואבות העיניים משהו רציני... גם רק הזכוכית שלו שטוחה, כלומר הצג עצמו לא שטוח. בכל מקרה בהתחלה חשבתי על LCD ואז הבנתי שהוא לא טוב למשחקים, וגם הבנתי ש CRT 19 זה דבר בומבסטי ואני לא רוצה שהוא יהיה צמוד לפנים שלי. חבר שלי המליץ לי על המסך הנ"ל ורציתי לשאול את דעתכם עליו מאנשים שהתנסו איתו. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by tenana,

אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by composite,

קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש

18. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  21. Started by yosiqqq,

שלום יש לי אפשרות לקבל מסך 19 אינצ' של החברה CMV שם הדגם הוא CM-922 האם הוא טוב? וגם אם אתם יכולים להגיד לי האם הוא יותר טוב מהמסך שיש לי עכשיו,עכשיו יש לי מסך של סאמסונג דגם SYNCMASTER 171S, ועד כמה יותר טוב אם בכלל.. עריכה: קישור למסך של CMV: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={4556E1E3-D60E-4D8C-A780-F165391A54FF} קישור למסך שיש לי עכשיו: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GH17LSASJ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  24. רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את המסך מחשב לשי במסך טלויזיה גדול יותר שעולה פחות יחסית למסכי מחשב האם איכות התמונה תיהיה טובה וחדה אף על פי שזה מסך טלויזיה ולא מחשב? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by danielsoro,

אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים