כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
זהhttp://www.vizworld.com/2009/03/nvidia-backs-away-from-gts-240-rebrand-of-9800-gt/ או זהhttp://hwzone.co.il/news/1248956113/12808/ קצת התבלבלתי
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמעו עכשי ואני חזרתי מחנות בלי כלום רציתי לקנות ספק כוח SS 500 WATT וכרטיס מסך GTX 460 אז עכשיו הם בילבלו לי תשכל ואמרו שאני משלם 800 שקל וזורק 500 לפח ( אני חושב שהוא התכוון לצבר בקבוק ) בקיצור הוא אמר שיש לי מעבד לוח אם כל השטיות האלו ממש ישנים ודפוקים ועדיף מחשב חדש אז פחתי והחלתתי לוותר ולברבר עוד כמה דברים הינא המפרט שלי לעכשיו : INTEL COURE 2 DUO E7500 GT 9300 ( כרטיס ישן וגרוע ) לוח אם G31 2 GB RAM וספק מעפן אבל הייתי קונה אם הכרטיס אז המערכת ישנה כפי שהוא אמר לי וזה בזבוז כסף ענקי כי המערכת ישנה מאוד אהה עכשיו אני נזרתי הוא אמר משהו PCI 2 משו כזה לא הבנתי כלום אז מה אתם אומרים על זה? אה תגידו יכל להיות בעיה בלוח אם ?
-
- 43 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מחשבים (ר' מפרט בצד ימין). כשקניתי את המחשב החדש (computer 1) הצליחו לשכנע אותו לקנות אותו עם לוח מבוסס NFORCE3 ולהישאר עם הכרטיס מסך הישן (FX5500)... נכון לעכשיו, אני לא יכול להריץ על הגדרות מקסימליות אפילו משחק כמו NBA LIVE 2006... השאלה שלי אליכם היא מה אתם ממליצים, לקנות כרטיס מסך חדש העובד בAGPX8 (ואיזה כרטיס) או לנסות למכור את הלוח ולקנות לוח חדש התומך בPCI-E יחד עם כרטיס מסך חדש... בכל מקרה של קניית כרטיס חדש ה5500 יעבוד למחשב הישן...
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ימים אחדים לפני השקת הדור החדש של NVIDIA - אינטל מעלה הילוך בכל הנוגע לשיווק המוצרים המתחרים אותם היא מפתחת במרץ לכתבה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
-
קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מתי ה280- החדש של נבידיה יוצא? והאם יש סיכוי שהוא יעלה בסביבות ה-1500? בגלל שהרגיל עולה בערך 2200 וה"+" הי שיטת יצור זולה יותר
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי המאוורר ב-HD4870 הישן והחמוד שלי, אז השאלתי מאחי הקטן את ה-9800 GT שלו. עכשיו - שניהם כבר לא עונים על דרישותיי ואני רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר חזק... המערכת היא כזאת: E8400 2G ram (איני יודע עוד פרטים לגבי זה) 9800 GT Top cool 550W 1680x1050 22" אהמ לגבי הלוח אם אני רק יודע שהצ'יפסט יחיסית ישן, ואני לא בדיוק יודע איך לבדוק איזה לוח אם יש לי... סלחו לי על הבורות. אני אשמח אם הפתרון לא יהיה יקר. אה, כן, אני מכוון למשהו שיחזיק את המשחקים של היום, כן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב זח, אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטת תוכניות מהממיר/טלוויזיה, הכרטיס צריך לכלול שלט. נגיד שהתקציב שלי עומד בסביבות 400 ש"ח. צריך לציין שאני מחובר לכבלים->דרך ממיר אנלוגי. אשמח להסבר קצר על איכויות הקלטה של וידיאו/סאונד וכמה מקום זה יידרוש מהדיסק הקשיח. תודה
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אח שלי חוזר מי NY חשבתי לקנות כרטיס מסך אז השאלה איזה הכי טוב ? ואיזה חברה לקנות ?? GTX http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+1067924921&Submit=ENE&SubCategory=48 GTS http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+1067924922&Submit=ENE&SubCategory=48
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים... (ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-MA78GM-US2H ויש לי HD4870 אפשרי? יהיה שווה משהו בכלל? או שיש CF אוטומטית?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש I5,DP55WB,8GB,GTS250,1T,SeaSonic650. עכשיו הורדתי כבר את כל המשחקים שאיי פעם רציתי לשחק, ורק רציתי לשאול שאלה קטנה, בשביל מה באמת אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משכוללים מGTS250 או 4850??? crysis רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות יותר מגיימר ב50+FPS,שני המשחקים, וגם GTA על משהו דומה. יש לי מסך 24' 1900*1200, ואני מריץ את כל המשחקים שהורדתי על האיכות הכי גבוהה בFPS גבוהה ואני ממש נהנה מכל דקה של משחק, אז במאת שאני לא מבין למה לקנות כרטיסי מסך כל כך יקרים שייתנו בדיוק אותם ערכים של כרטיסי מסך כמו 4870 או GTS250.. לדעתי זה רק כדי להגיד יש לי את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק, אבל ה"להגיד" הזה עולה הרבה יותר כסף.. אולי זה לא ככה במסכים אחרים ובמחשבים אחרים אבל כ…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-