כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
זאת פשוט שאלה שקשורה לנושא, ואין תקציב מסויים. האם ATI readon 9250 ייפעל על הלוח אם והמעבד האלו: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI ?? איתי
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש חדשות לגבי הסדרה הבאה של לכרטיסי מסך של ATI ? לא שאני דואג , סתם רציתי לדעת..
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את ה 8800GT האם הספק שלי יעמוד בלחץ? המפרט מחשב שלי: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בס"ד רציתי לשאול מה הCCC מוסיף, ולאיזה כרטיסים הוא מתאים ?. והאם בדרייברים של NVIDIA יש גם חילוק דומה ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת כמה הכרטיס שלי מתחמם, ואיך המאוורר פועל (באיזה מהירות ובאילו תנאים). למישהו יש קישור לתוכנה שתעשה את זה? או שבכלל יש כזאתי אופציה בדריוור (לא מאמין שבאמת) ? הכרטיס הוא 8800GTS 320MB אם זה משנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
חרשתי את הפורום כאן ואני מבין שאולי כדאי לחכות לליבה החדשה הבאה עלינו לטובה? האם באמת שווה לחכות? האם אפשר לכמת לאחוזים בכמה הכרטיס החדש יהיה חזק יותר,במחיר?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 מומהר. הוא דיי מתקשה להריץ משחקים בצורה טובה על 1680x1050 והגדרות גבוהות. התקציב שלי דיי מוגבל(באזור ה800 ש"ח),לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך משומש. בעקרון התקציב שלי מאפשר HD6950 וGTX570. אני נוטה לכיוון ה6950 בגלל ה2GB,אני אחפש אחד שניפתח כבר לHD6970. האם הכרטיס יהווה שידרוג טוב ל5850 שלי ? או שמא עדיף לחסוך ולחכות לדור הבא ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם באותם הגדרות אני יראה את ההבדל ב DX10 ל DX9 בין XP לVISTA במשחק GTA 4 לדוגמא? לא בהכרח במציאות במשחק (שינוי בגראפיקה) אלא בכך שאני לא יצטרך גם לעלות להגדרות מסוימות וזה יריץ על DX10.
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DUAL DVI PCI-E - הבנתי שהכרטיס הזה חזק מהGIGABAYTE אך לא ממש משמעותי(בערך 1.5%?) והוא גם מגיע עם קירור מיוחד של החברה PALIT ככה שהוא שקט. דבר אחד שאני לא הבנתי זה אם הוא בא כבר עם OC מהחנות או שכשאני ירצה לגרום לו לעבוד בOC אני צריך לשחק עם איזה תוכנה ועד אז הוא רץ רגיל ללא OC? וגם מה אומרת המילה DUAL בשם שלו(למה זה חשוב?) ואם זה OC האם הזמן חיים שלהם קצר יותר?ואגב האחריות שלו רק לשנה TWINTECH 92536-70HOC 8800GT 512MB OC HEAT PIPE DDR3 PCI-E- טוב הכרטיס הזה אני בכלל לא יודע מה איתו אבל הרבה אנשים הציעו לי אותו, אך במה בדיוק הוא נופל מה GIGABAYTE 8800GT ומהPALIT? GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E- עכשיו לכ…
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רק הכוונה היא לכרטיסים של NV מסדרות הGTX השונות (חוץ מEVGA שאני יודע שהיא תומכת). רק לחדד , הכוונה היא לא לתוכנה כמו GPUTOOL אלא לתוכנות מבית יצרנית הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלם אני מרכיב את המחשב הנ"ל איזה כ. מסך תייעצו לי לקנות עד 800 ש"ח מעבד e6600 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי באחרונה שבא לי לשדרג את חווית המשחק שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני רוצה כרטיס כמה שיותר טוב שיתאים לחומרה הקיימת. לגבי התקציב, אמנם כתבתי 2000 ש"ח שם למעלה, אבל זה רק משום שאני לא בטוח עד כמה כדאי להשקיע - אולי 1000 ש"ח יספיקו בהחלט. הנקודה היא שאני מוכן להשקיע כדי לקבל שיפור משמעותי ביחס לביצועי הכרטיס הקיים. הכרטיס שיש לי כרגע, ושאר החומרה: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo 6600 2.4GHz זיכרון: 2GB ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך: Dell U2410 24", Resolution: 1920x1200 כל אלה (חוץ מהמסך...) יושבים בתוך מארז GIGABYTE Triton ומצוננים בעזרת מאוורר ששכחתי את שמו, אבל הוא גדול ורציני ועלה לי כ-200 ש"ח. מספר ש…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד ACER ASPIRE 5102, עם מאיץ גרפי ATI RADEON EXPRESS 1100. הדרייברים עודכנו לגרסה האחרונה והכול עובד מצויין, אבל האייקונים הקטנים (בסרגל הווינדוס וכו') נראים ממש רע, מרוחים ומפוקסלים. יש למישהו הצעה איך לסדר את זה? אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-