עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ran Ventura,

האם הכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לא יעשה בעיות עם הספק HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by haimvrt,

קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dadude,

אני צריך כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב , היה לי רדאון 8500 ואני רוצה כרטיס יותר מהיר , עכשיו לא הבנתי מה יותר טוב מבחינת מהירות,ללא הפעלת פילטרים ודברים כאלה ,נטו ,איזה כרטיס יותר מהיר הרדאון 9500P או ה GF4TI 4400 או 4600 ומה יותר זול,כי אני חייב כרטיס עכשיו (שלי נשרף), אז תגידו מה אתם ממליצים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Oranili,

אני קונה כרטיס מסך ורציתי לשאול.... אם כרטיס מסך זה מה שהוא קובע איך רואים במחשב ... אמרו לי זיכרון ומעבד וקצת כרטיס מסך קובע ... תודה ..

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  5. מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by hd500,

היי יש לי radeon 9800series 256mb 128bit Palit עכשיו, הכרטיס מסך הזה מגיע עם חיבור אחד של DVI, שלשם נכנס DVI הכוונה. וכניסה אחת של VGA רגיל. (ובנוסף S-VIDEO בשביל טלויזיה) ברצוני לחבר שתי מסכים לכרטיס מסך הנ''ל. אחד מסך CRT 19" של AOC מדגם 9K+ אשר מגיע עם חיבור VGA. ועוד מסך דק 19" LCD של סמסונג דגם 940BW שהזמנתי היום. (שהוא בא בכניסה של DVI) עכשיו, השאלה האם אני יכול לחבר את שניהם כאשר אין לי שתי כניסות לDVI בכרטיס מסך הנ''ל ? האם יש איזשהו מפצל שמכניסים להכניסה של הDVI, והוא נותן שתי יציאות של DVI, כלומר לחבר שתי מסכים של DVI לשם? ועוד מפצל, שמכניסים את הכבל VGA של המסך CRT 19" שיש לי, וממנו יוצא כבל DVI, שנכנס לDVI. (בשביל שאני אכנס לכניסה השניה של המפצל בDVI…

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום היסתכלתי באתר "נעה מחשבים" וראיתי שם את הכרטיס 2870X2 של ספיר שם וכתוב שם DDR4 מה שלא היה כתוב בכרטיים האחרים היה כתוב בהם GDDR3 והכרטיס עולה בדיוק כמו הכרטיס של ה GDDR3 האים מה שכתוב שם נכון ואם כן האם הוא מישתלם (עם דרייברים מתאימים כמובן ) תודה לכול העוזרים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2237 זה האתר

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Gilo2005,

אז ככה קניתי לי את הכרטיס 6600 GT חדש של XFX ובפעם הראשונה עשיתי עליו בנצמרק בדיקת ביצועים בתוכנה 3dmark אחרי הבדיקה הוא נתן לי ציון של 12851 האם יכול להיות דבר כזה והאם זה ציון טוב????????

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by natan805,

קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?

10. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by fleshbone,

באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by matanhh,

אני רוצה לקנות אותו ומאיפה שאני ורצה לקנות זה עולה 540 שקל האם שווה לקנות אותט הוא טוב למשחקים? שווה אותו או לא?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by matanhh,

יש לי תכרטיס הזה והשאלה שלי אם הוא יריץ משחקים כמו פיפא nba pes והוקי וכדומה זה יריץ?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. אז ככה , ניגשתי לאייבורי ולקיי אס פי ואני שואלת שוב כי רציתי לעדכן אתכם במה שאמרו לי ולשאול את דעתכם. הלכתי לשניהם להצעות מחיר. כבר דובר שאני מתלבטת רבות בין 960 ל- 970 . לצורך העניין האיזכורים שאתם צריכים בקשה לעיין בהם שוב( שתוכלו להבין אותי ) : כאן בפורם: http://hwzone.co.il/community/threads/562607-כרטיסי-מסך-660-ו-670-לעומת-960-970#.VVD9epBxmUk http://hwzone.co.il/community/threads/562452-המלצה-להעדפה-GTX770-מול-GTX960#.VVD9pJBxmUk בפורם מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/threads/562460-עזרההה-למפרט-של-מחשב-חזק-ואיכותי-רב-תכליתי-גרפיקה-וגיימינג-טוב-מאוד-פלוס-(לא-כבד)#.VVD-ZpBxmUk השאלות: 1. בקיי אס פי שאלו אותי וביררו מה מטרות המחשב והשימושים שלי, ואמרו לי …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אני לפני קניה של הכרטיס הנ"ל עכשיו אני לא מצאתי את המידות שלו... הוא יכנס במארז אבל יכול להיות שבגלל הרוחב שלו הוא יסתיר לי חיבור של SATA בלוח אם... בעיקרון התקציב שלי הוא 1000 וחשבתי לקנות את הכרטיס של ZOTAC מKSP יש אופשרות אחרת לאותו כרטיס מחברה אחרת... מה אתם אומרים על: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2513&CatCode=529 תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by lipa,

האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lior0101,

שאלה בקשר לכרטיס מסך BFG 8800 GTS 320 MB. הכרטיס מסך הזה מגיע בגרסת OC. ואני זוכר שלפני איזה כמה שבועות מישהו אמר פה ש"בשום מקרה אין לעדיף גירסת OC היות וזו גירסה שמשתמשת במעבד גרפי מדור קודם על בסיס המהרת תדר על מנת להגיע לביצועים דומים - דבר המעלה את טמפרטורת הכרטיס ומוריד את יציבות פעולתו" מה אתם אומרים על זה? יש משהו בדבריו?

• 7 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by Emin,

אהלן חברים, יש ברשותי מחשב E7500 עם כרטיס מסך HD4850, אני מעוניין לשרג אותו למפרט הזה [table][tr][td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1020 [/td][td] 1020 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 490 [/td][td] 490 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td]…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bigfoot1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת פרטים ודעות שלכם על הכרטיס fx 5700U ddr3 של חברת אלבטרון http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=93 ואני רוצה לדעת גם אם עדיף לקנות כרטיס מסך אחר יותר טוב במחיר הזה כמו הרדאון 9800 פרו. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by NeedHelp,

יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  22. איך הכרטיס מסך הזה הוא מוצלח? יש לו בעיית התחממות?? |(הדגם הזה ספציפית) יש אותו פה באתר בלוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12161/cat/8 שווה?? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה יש לי GTX 570 וניראה לי שהוא מתחמם לי מידי בדקתי תוך כדי משחק והיה לי 72 טמפרטורות זה נורמלי או שצריך ליקנות קירור לכרטיס? ושאלה שניה לא קשורה...הוא תומך DX11?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by sharon515,

לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אושריקו4,

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים