כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות כרטיס חדש. כרגע אני שוקל לקנות אחד מאלה. ברור ש760 הרבה, אבל הרבה יותר טוב, פשוט אני לא יודע האם היתרון שלו באמת שווה 530 ש"ח... MSI r9 270x gaming, 1000 ש"ח MSI 760 Hawk, 1530 ש"ח. אני רוצה לשחק ב- Battlefield3/4 על Ultra, עם רזולוציה 1920x1080. למחשב שלי יש מספיק כוח (גם מבחינת הcpu וגם psu) ומספיק זיכרון. מה דעתכם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כ"כ חיכיתי לכרטיסים האלה ובסוף לא הצלחתי להגיע להחלטה... ולא, אני לא יכול לחכות לדור הבא כי הכרטיס הנוכחי שלי מספיק ישן כדי שאשדרג ואהנה מ-BF4 וכו'. יש לי תקציב ל-CF או SLI אבל לא בטוח איך לחשב את זה קדימה יותר. החשיבה היא שאשדרג את המסך לרזלוציה גדולה יותר או מערך של מסכים ואז 4GB של ATI באים לידי ביטוי ויתנו יתרון. מצד שני ה-290X רועש נורא, מתחמם נורא, בעל צריכת חשמל גבוהה ולכן אני בספק שהספק 750W שלי יחזיק אותם ב-CF. ה-780Ti עלול להיות מכשול ברזולוציות גבוהות או מערך מסכים רק עם 3GB למשחקים החדשים והעתידיים. קיצר, אני בטוח לא בקיא בזה כמוכם ומתקשה לקבל החלטה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם לכאן או לכאן בתקווה שהידע שלכם והניסיון שלכם יעזרו לי להחליט ולהתמקד במה שחשוב יותר ומ…
-
- 41 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מחפש פתרון יותר חלק ל מצב ADAPTIVE שבהגדרות נוודיה שלא פוגע ב FPS ונותן סך הכל תמונה חלקה אבל עדיין מדי פעם אני מרגיש בקרעים במשחק יש דרך לשפר את הדבר או יש פתרון הולם יותר ,ככה שלא תהיי נעילת FPS ושהגרפיקה במשחק תשאר חלקה כמו במצב vsync על on? * פועל אצלי ה SLI ועוד שאלה מדוע ברוב המשחקים אצלי כשה - vsync על מצב on אין את הנפילה של ה FPS ל 30 ובחלק קטן מהמשחקים כן יש את הנפילה ל 30 למרות שכשאני בלי ה Vsync המשחק רץ על 50-60 FSP?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני מתכנן להביא מחשב חדש עם מפרט כזה. i5 4670K Haswell ASUS GRYPHON Z87 G.Skill Ares 1866Mhz (8GB) SSD - Samsung 840 EVO עכשיו לגבי הכרטיסים. כרגע יש לי 660 אחד , והשאלה היא כזאת. האם כדאי לי להביא עוד אחד של 660 או להביא כבר 780 כי 780 לוחץ אותי בכסף לעומת 660 שמשאיר לי מקום לעוד דברים כמו מסך וכדומה. עכשיו כרגע יש לי ספק 500W האם הוא יספיק לכל הסיפור? איזה בחירה תביא יותר ביצועים תמורת מחיר ברזולוציה 1920x1200? תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי,. האם יש הבדל מבחינת אכות הסאונד שכרטיסי המסך משדרים? ולא רק במשחקים. חשוב כי הכרטיס מחובר למערכת סלון ביתית - מוזיקה וסרטים גם גם עוברים דרכו אז מעדיף לרכוש משהו שגם יתן אכות סאונד טובה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפרדוקס הזה מפריע לי רק כי יש לי 7970 ואני מחפש לחבר לו עוד אחד. מה שהיה צריך לקרות זה שהמחיר של ה 7970 ירד לסביבות האלף שקל לאחר יציאת הגרסאות המשופרות ואז שמח וטוב לב הייתי קונה אחד נוסף. אבל המצב המגוחך זה שה 7970 עדיין עולה כמעט אלפיים שקל (ואני כמו הרבה אחרים קנינו אות ב1700 לפני כשנה, בקניה הקבוצתית) והדור החדש עולה כ1500. מי בדיוק יקנה 7970 במחירים האלה? זה בניגוד לכל הגיוון, ולמה החנויות לא מנסות להפטר מעודפי סחורה במחירים אטרקטיביים.
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות השבוע את מחשב החלומות שלי ובניתי מפרט בתקציב כולל של כ- 11,500 ש"ח. אני מתחבט לגבי מה הקונפיגורציה העדיפה לכרטיס מסך. אני מתחבט בין אפשרות של 2 כרטיסי [TABLE=width: 327] [TR] [TD=class: xl64, width: 327, align: left]Asus Radeon R9 280X R9280X-DC2T-3GD5-V2[/TD] [/TR] [/TABLE] או כרטיס אחד אבל מדגם R9 290X. הפרשי המחיר זניחים (כ- 3000 ל2 כרטיסים או 2800 לכרטיס 290X). אני לא גיימר high-end, אבל יש לי 2 מסכים, שוקל 3, אולי אפשרות בעתיד ל- 3D. זה כלי עבודה מבחינתי ולכן ככלל הפילוסופיה שלי למערכת הזו שאני קונה, זה שגם כאשר אני "מתעלל" במחשב (אינסוף חלונות ב- 2 דפדפנים, 2 סרטים ב- HD, אופיס בשפע וכל מיני מערכות גיבוי וסינכרון שרצות ברקע) המחשב נמצא …
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/games/reviews/games/Battlefield_4_PC_Performance/3 לכל אלו שאמרו שאין, בבקשה. מה גם שב-AMD מחסירים פרטים במשחק, כגון מבנים למיניהם וכו', שזה ממש לא בסדר... מה יהיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחיר עד 800 עדיף לחסוך לא משנה יד אוו חדש אוו eBay אני אשחק על led 42 של פנסוניק המחשב שלי : i5 4570 8 g ddr3 1600 לוח אם על h87 כונן ssd evo 250 קניתי הכל שבוע שעבר והתלהבתי טיפה אז התחלתי לשחק אחרי הרבה מאוד זמן והיה נחמד לי , אז הבנתי שכדאי לשדרג כרטיס מסך אשמח להמלצות הערות והארות ... בנוסף אני מעדיף לשחק עם גוייסטיק אלחוטי משהו מכיר משהו מומלץ ? שמעתי על ה סטים ולא הבנתי אם יש אותו בכלל בארץ אוו בעולם
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי, המפרט שלי: Q6600 P35 DS3 Seasonic 430W HD4650 512MB 4GB RAM GSKILL 2 segate 500GB חשבתי ללכת על R7 260X : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11739 או ללכת על HD7790 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10511 מה אתם אומרים הספק יכול להחזיק אחד מהשניים הללו? השימושים הם גיימנג קל כלומר FIFA14 PES14 , F1 וCOD 4 . תודה מראש לעוזרים ניתן לחרוג מהתקציב עד 750 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-