כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי את הכרטיס מסך הישן שלי GF4MX 440 AGPX8 והחתיכה של הAGPX8 עומדת להשבר האם הכרטיס ימשיך לפעול במידה ותישבר החתיכה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם המחיר של הכרטיס ירד בשנת 2010? או שישאר תמיד בסביבות ה3 אלף?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק? ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
[EDIT] שלום אני מבקשת (ממי שמבין), המלצה לכרטיס מסך עד 1000ש"ח (מקסימום 1100) הכרטיס יהיה בשמוש למשחקים רגילים כגון CRYSIS BATTLEFIELD 3 וכו...' חשוב לי מאד :\ אל תמליצו לי על כרטיסים מ TMS!!!! אני רוצה רק KSP או IVORY (או למי שמכיר חנות אחרת בבאר שבע) ועוד דבר מאד חשוב: אני רוצה רק כרטיסים של NVIDIA (לא AMD לא ATI לא HD וכו) אז הנה המפרט שלי: CPU - -Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray MD - -GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI GPU_ob - -Intel HD Graphics 3000 GPU - -ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E RAM - -DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 HDD - -West…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 500, 256 זיכרון, winxp, וכרטיס מסך ענתיקה voodoo 3 3000,האם יש דרייבר שאוכל לשחק איתו medal of honor?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחכה לו בקוצר רוח מתי יגיע כבר?... וכמה בערך יעלה לדעתכם תודה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בקשר לכרטיס מסך אני מתלבט אני מחפש כרטיס למשחקים כבדים כמו כל המשחקים החזקים שיוצאים היום ובעתיד GTA CRYSIS COD וכ'ו על הדרישות הכי גבוהות כמובן יש לי מסך 17 אינ'ץ אבל התיכנון לקנות בעתיד מסך 22 אינ'ץ השאלה שלי אם שווה לי לקנות HD4870 והאם שווה לי של ג'יגה או של 512 ואם כן מה ההבדלים גם כן ל DDR5 ו DDR3 יש לי העדפה ל ATI תודה לעוזרים :] המחיר שאני מוכן להשקיע בערך 1400 - 1700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח. כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה. חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב להחליט איזה חברה לקחת ונעזוב את המחירים בצד כרגע ניתן להשיג 3 חברות 1. GIGABYTE 2. HERCULES 3. ATI מי עדיף? ההבדל היחיד שראיתי שיש ביניהם שהATI לא מגיע עם קירור לזכרונות. מי הכי טוב?
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה R9550 GIGAB את הכרטיס אני שם במחשב שהרכבתי P4 512M-DDR 3GH CHIP865PE אני לא רוצה מכונת משחקים אלה שיסחוב משחקים ברזולוציות של 1024 בלי לגמגם האם הכרטיס מתאים?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב כי הכרטיס שאני מתכוונן לקנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= הוא בעל חיבור שונה ללוח אם מאשר הכרטיס הזה שכיום יש לי אחד דומה לו מאוד עם אותו חיבור: http://www.tweakmonster.com/ramsinks/images/gf4ti4200.jpg שימו לב שלכרטיס הראשון יש שני חלקים שמתחברים ולשני יש שלושה. האם הכרטיס שאני מתכוון לקנות יתחבר כמו שצריך ללוח האם שלי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ATI's Radeon 9000 Pro is a great low-end graphics card, but its single-texture-per-pipe design never really had the oomph to best the Radeon 8500's 3D performance. To satisfy market demand, ATI is bringing back the 8500 under the Radeon 9100 name. The RADEON 9100 is a high performance mainstream graphics processor for desktop PCs. Products based on the RADEON 9100 GPU will provide the outstanding 3D gaming performance, image quality and support for the latest game-enhancing features like DirectX 8.1 shaders. Its powerful architecture, including four parallel rendering pipelines and two geometry engines, is designed for optimal performance in the mainstream segment. If t…
-
עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
א) מה זאת אומרת שתמיד אומרים פריימים במשחקים? ב) כמ הפריימים זה מהירות נורמאלית? ג) איך בודקים פריימים ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-