כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=3D1GV&Cat2ID=1821&Cat2Cat1ID=1452 אני חושב שבמחיר הזה הוא הכרטיס הכי מישתלם לא ?
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חברים ! אני מתכוון לכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5785 Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail מישהו מכיר את החברה הזאת ? איך היא ? איך הכרטיס עצמו? יהיה צוואר בקבוק בגלל המפרט ? המטרה היא לשחק במשחקים החדשים באופן נורמלי מפרט : E6300 זיכרון 2GB ספק כוח 500W של אנרמקס משהו כזה מסך 19 אינץ' אני קונה רק מTMS או מפנדס, אם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה (עד 700 ש"ח) אשמח לבדוק ! תודה לכל העונים !
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות 8800GT גירסאת OC של BGF ב500 שקל והמערכת שלי היא E4300 עם OC ל3.0 Ghz לוח ASUS p5b וספק 350W אני יודע שהספק לא יחזיק לי אותו אני גם לא רוצה להישתמש בכל הכרטיס סמך
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מחפש דרייוורים ותוכנות עבור כרטיס TV מסוג: FLYTV PRIME30 LR138 תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי את הכרטיס מסך הישן שלי GF4MX 440 AGPX8 והחתיכה של הAGPX8 עומדת להשבר האם הכרטיס ימשיך לפעול במידה ותישבר החתיכה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם המחיר של הכרטיס ירד בשנת 2010? או שישאר תמיד בסביבות ה3 אלף?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק? ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
[EDIT] שלום אני מבקשת (ממי שמבין), המלצה לכרטיס מסך עד 1000ש"ח (מקסימום 1100) הכרטיס יהיה בשמוש למשחקים רגילים כגון CRYSIS BATTLEFIELD 3 וכו...' חשוב לי מאד :\ אל תמליצו לי על כרטיסים מ TMS!!!! אני רוצה רק KSP או IVORY (או למי שמכיר חנות אחרת בבאר שבע) ועוד דבר מאד חשוב: אני רוצה רק כרטיסים של NVIDIA (לא AMD לא ATI לא HD וכו) אז הנה המפרט שלי: CPU - -Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray MD - -GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI GPU_ob - -Intel HD Graphics 3000 GPU - -ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E RAM - -DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 HDD - -West…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 500, 256 זיכרון, winxp, וכרטיס מסך ענתיקה voodoo 3 3000,האם יש דרייבר שאוכל לשחק איתו medal of honor?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחכה לו בקוצר רוח מתי יגיע כבר?... וכמה בערך יעלה לדעתכם תודה
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בקשר לכרטיס מסך אני מתלבט אני מחפש כרטיס למשחקים כבדים כמו כל המשחקים החזקים שיוצאים היום ובעתיד GTA CRYSIS COD וכ'ו על הדרישות הכי גבוהות כמובן יש לי מסך 17 אינ'ץ אבל התיכנון לקנות בעתיד מסך 22 אינ'ץ השאלה שלי אם שווה לי לקנות HD4870 והאם שווה לי של ג'יגה או של 512 ואם כן מה ההבדלים גם כן ל DDR5 ו DDR3 יש לי העדפה ל ATI תודה לעוזרים :] המחיר שאני מוכן להשקיע בערך 1400 - 1700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח. כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה. חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב להחליט איזה חברה לקחת ונעזוב את המחירים בצד כרגע ניתן להשיג 3 חברות 1. GIGABYTE 2. HERCULES 3. ATI מי עדיף? ההבדל היחיד שראיתי שיש ביניהם שהATI לא מגיע עם קירור לזכרונות. מי הכי טוב?
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-