כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לבחור כרטיס מסך שישמש את המחשב שלי לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בסדרות HD. בנוסף הכרטיס צריך להיות מסוגל להוציא 1080P למסך 42". המליצו לי על ה-HD4550. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטסי מסך חדש הוא קונה דרך ספק ו לספק יש רק של power color כרטיס מסך בסביבות ה 1500-2000 שיהיה טוב הכרטיס צריך להיות PCi-e ו להרבה זמן ! חבר שלי בזמן הקרוב רוצה לקנות..אז אין ממש זמן.. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
למשחקים קלים ברשותי לוח אם Gigabyte GA-7VM400M תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את התוכנה EVEREST לבדוק את הביצועים של המחשב (חדש) בכלל ואת הטמפ' של הכרטיס מסך בפרט. כל מה שהתוכנה נותת לי זה בסה"כ מפרט של המחשב, נכנסתי לחוצץ SENSORS ולא ראיתי מה הטמפ' של הכ. מסךשזה הכי חשוב לי. עזרה אנשים ? עוד שאלה, יש דרך לווסת את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך HD 4850 ?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום . קניתי את הכרטיס הנ"ל והוא מגיע עם מתאם לספק של 6 פינים קטן מצד אחד שמתחבר ישירות לכרטיס ומצד שני ישנם שתי יציאות של חיבור לספק כח . השאלה שלי היא האם אני אמור לחבר את שניהם או רק אחד מהם ? ( ואם כן אז איזה ? ) לפי מה שהבנתי זה כמו ה6800 gt או ultra . אז מי שיודע בבקשה עזרה ... מדובר בכרטיס leadtek winfast Px6800gs fci-x תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אחד?? אני פשוט רוצה למחוק לחלוטין את הדריבר הקיים ולהתקין אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דרישות: 19 אינץ' 8ms (לפחות) העיקר של יהיה מריחות, קונטרסט טוב, בהירות טובה וכמובן שיהיה מסך איכותי! בלי חירתותים! למשחקים וסרטים בעיקר! תקציב:2000 ש"ח תודה מראש אח שלו אהה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, :s05: :s05: ברשותי לפטופ עם יציאה ל VGA .... ... רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים מבלי לצרוב על דיסק !!! אם ישנה דרך כלשהי לעקוף את הפרוצדורה להחליף כרטיס מסך מיוחד .... כרגע ברשותי כרטיס מסך Intal graphics media accelerator 950. תודה לעונים. ברק
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך במחשב שיש ברשותי כרגע. אני מתלבט האם תיהיה בעיית תאימות בין החומרה הקיימת לכרטיס החדש. הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 550GTX TI 1G-5 Gigabyte המפרט הקיים: ספק כח corsair 550w לוח אם gigabyte gama790X UDP4 am2+ amd מעבד phenom II 940 QC am2+ amd זיכרון 2X2gb DBT Geil DDR2 800mhz כרטיס מסך נוכחי- ATI radeon 4890 1gb sapphire כל שאר המפרט נראה לי פחות רלוונטי. אשמח לכל עצה (גם אם היא כרוכה בהחלפת רכיבים נוספים או רכישת כרטיס מסך מתקדם/איכותי יותר). תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב אז בימים הקרובים מאוד אני רוצה לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: או Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB ב-2093 או XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX שהוא הדגם היותר טוב כלומר הוא OC לאומרת הדגם המקביל של XFX 8800 640M והוא ב-2240 עכשיו הבנתי שאני יכול פשוט לעשות קצת OC ללידטק וזה יההי בדיוק אותו הדבר.... מה את אומרים עדיף לקנות? ???
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-