עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hiho,

מפרט: C2D E6600 intel 512X2 ddr2 667 250 G hard disk does it matter ספק,איך אני יודע? בתכלס זה מחשב של HP עם chipset של אינטל Q965 הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא מובנה אז זה לא משהוא... אני מחפש כרטיס למשחקים לדוגמא Cs gta and such... מקווה שתעזרו לי אה ומחיר מקסימלי בסביבות ה 500-600

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by נמשל,

שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by Zod,

שלום לפני כמה ימים קניצי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט?

4. Started by yotam360,

אני מחפש מסך נייד לרכב והתקציב הוא 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. מישהו יודע מה קרה או מתי הוא יוצא ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. בעיקרון להקליט אני יודע אבל אני לא יודע באיזה פורמט לשמור את ההקלטה למשהו יש מושג איך מכוונים את הכל שיהיה בכמה שפחות משקל ועל האיכות הכי טובה ביחס למשקל כמובן?!? תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by chuny,

שלום לכולם ותודה למי שקורא את ההודעה. המחשב שלי מחשב בן חודשיים. מאז שקניתי אותו ולמרות פירמוט או שניים כל פעם שאני משחק במשחקים יש לי הודעת מסך כחול שבה נאמר שwindows היה חייב להיסגר כדי לא לפגוע במערכת או משהו כזה.בנוסף הוא כותב שהוא מצא בעיה בקובץ nv4_disp.dll. היו מקרים שגם פשוט המשחק נפסק ויצא בפתאומיות לWINDOWS ואפילו פעם אחת שהופיעה לי הודעת מסך כחול, עשיתי RESET והמחשב נתקע ולא עלה לWINDOWS. הנתונים של המחשב שלי: לוח אם-AN8-ULTRA ABIT כרטיס מסך- GIGABYTE 6600GT PCI-E מעבד-AMD3000+ S-939 אני צריך לציין שעידכנתי את הדרייברים הכי חדשים של NIVIDA ושל GIGABYTE וכמובן שיש לי DIRECTX9c מבחינת BIOS אני לא יודע את הגרסאות הנוכחיות של הכרטיס מסך והלוח אם כי אני לא יודע לגל…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by *BYZ*,

כרגע יש לי XP ובעוד חודשיים או 3 אני קונה מחשב חדש איזה כרטיס טלויזיה כדאי לי שתומך ב-XP וב-VISTA שגם קולט ערוצים מ-YES?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by rino,

אני מסייר קבוע בזאפ והיום מצאתי את המסך של CTX "19 במחיר מדהים של 2200 ש"ח מה דעתכם עליו ? אין לו DVI , זה משמעותי? הנה הקישור לאתר http://www.ctxintl.com/products/lcd_s962A.htm

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by bono_71,

כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. MSI Radeon X600 PRO תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. חבר שלי רוצה לקנות כרטסי מסך חדש הוא קונה דרך ספק ו לספק יש רק של power color כרטיס מסך בסביבות ה 1500-2000 שיהיה טוב הכרטיס צריך להיות PCi-e ו להרבה זמן ! חבר שלי בזמן הקרוב רוצה לקנות..אז אין ממש זמן.. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by de money,

אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by LinKinG,

המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. אהלן, הורדתי את התוכנה EVEREST לבדוק את הביצועים של המחשב (חדש) בכלל ואת הטמפ' של הכרטיס מסך בפרט. כל מה שהתוכנה נותת לי זה בסה"כ מפרט של המחשב, נכנסתי לחוצץ SENSORS ולא ראיתי מה הטמפ' של הכ. מסךשזה הכי חשוב לי. עזרה אנשים ? עוד שאלה, יש דרך לווסת את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך HD 4850 ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by galweb,

די נמאס לי מהרעש שמתלווה לעבודת זוג כרטיסי BFG 8800GT 512 OC. נורא. יש קירור פאסיבי מוצלח לכרטיסים האלו מבלי להתאבד בהוצאה ? אולי משהו אקטיבי אל סופר שקט ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)

18. Started by בייגל טוסט,

http://www.galaxytech.com/news/36/7600GSDDR3.htm נקווה שהחמודים האלה יגיעו לארץ בקרוב ;D

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by paradoxx,

האם המומחים יכולים ליעץ לי על כרטיסי עריכה איכותיים שיש היום בארץ? מה אתם יכולים להגיד על הכרטיסים הבאים: Compro VideoMate leatdek winFast PVR2000 תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by barak19876,

מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי בפורום מה דעתכם על מסך LCD "19 FP951של BENQ אבל לא היו תגובות. אנסה לחדד את השאלות אולי יהיה לי מזל ומישהו יענה. למסך זה יש זמן תגובה של 25MS וממה שראיתי כל המסכים בגודל זה לא יורדים ממהירות זו. האם 25MS זה מספיק לוידאו? משחקים אני לא ממש משחק אז זה לא משנה. אשמח אם מישהו יחווה דעתו באופן כללי על המפרט .

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by erez_sots,

שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. התקציב שלי:550 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח 2 כרטיסים המיועדים ל PCI-E הגדול X16 מעבד:intel dual core E2220 זיכרון:של כל כרטיס צריך להיות 512MB זיכרון פנימי:זכרון OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 XTC PC2-6400EL Platinum ספק:400W לוח האם שלי:Asus P5K צריך תמיכה ב CF וב CFE 128BIT המסך שלי זה מהישנים הגדולים אני חושב קוראים לזה VGA

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים