כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
800X600 כרטיס המסך שלי RADEONE 9550 תומך גם בזה וגם בזה את מה אני צריך להעדיף? במצב 1024X768 האותיות בדפדפן מאוד קטנות אל עף שכיוונתי בתצוגה לגודל המקסימלי תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג איך מגיעים לחלונות של הטמפרטורה ומהירות המאוורר בתוכנה הנ"ל ? באתר של GIGABYTE אני רואה שיש חלונות כאלה אבל אצלי הם לא מופיעים... תודה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שמחירו לא עולה על - 950 שקל עם חברה טובה קירור טוב וכרטיס טוב [מן הסתם] אני יודע שעכשיו כולכם תציעו לי להוסיף ולקנות 6600 GT אבל אני לא צריך אותו !!!!! אז ... אהה וגם לא כרטיס חזק במיוחד.. תודה לכל העוזר!
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1 תמליצו לי על כרטיס מסך לסרטים ומשחקים עם tv-out עד 700 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-