כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אין לא רואה שום טעם להשקיע ב-8800 לאור מחירו היקר ,שלא צפוי לרדת עד שה-r600 לא יצא לשוק העובדה שאין מישחקי dx10 (וגם אם crysis יצא סוף סוף מחר ,עדיין זה פסיכי לשים 3000 שח בשביל להריץ בצורה אופטימלית מישחק אחד בילבד ) ולקינוח כל בעיות התאימות והבאגים שיש ב-ויסטה כך שאני מחפש לקנות בשבוע הקרוב את הכרטיס הכי זול שיוכל להריץ בצורה סבירה בלי יותר מדי פשרות בגרפיקה את כל המשחקים של היום (בדגש על המישחקים האהובים עליי hl2 ,farcry , cod2 וההמשכים שלהם ). לטעמי הרצה סבירה היא לפחות 30fps (שיהיה גם מינימלי גם בקטעים גרפיים עמוסים במיוחד) וברזולוצייה שהיא או 1024X768 עם כל הפילטרים האפשריים מופעלים , או לחילופין רזולוצייה של 1600X1200 ללא פילטרים. מסקירה שיטחית התברר לי ש-7600gt …
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! לחבר טוב שלי יש Radeon 9800Pro והוא הזעיק אותי לעזרה כשהוא התחיל לעשות קצת בעיות. כדי לוודא שזו לא בעיה כלשהי במחשב שלו העברתי את הכרטיס למחשב שלי והבעיות ממשיכות. מה שקורה זה שלפעמים הכרטיס פשוט משנה צבעים של הרבה פיקסלים, למשל מופיעים פיקסלים ירוקים בתבנית מסוימת על כל המסך. כשהמסך מראה דברים בפורמט כמו של DOS הוא משנה את הרקע ואת הצבעים של האותיות. הקטע הוא שלפעמים פתאום הכל נראה נורמלי. אני משער שרוב הסיכויים הם שהכרטיס פשוט נדפק, אבל חשבתי שאולי זו בעיית התחממות. אני לא יודע בדיוק למה גורמת התחממות בכרטיס מסך, לכן אני שואל פה אם יש סיכוי שזו הבעיה. כשאני נוגע בכרטיס אחרי שאני מכבה את המחשב הוא די לוהט. אז זהו תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם [b]ASUS 1. 2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. 8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום וערב טוב ... ברצוני היה לדעת מה שווה היום GF 8600XT ומה הייתם ממליצים למחשב איזה כרטיס מסך בתושבת AGP ? מעבד 3.0 478 וגיגה זיכרון בדואל צאנל לוח אם P4P800E-DX
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: http://rotter.name/User_files/nor/459e5a7a5eb14be2.jpg מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לשדרג תכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לי 7600GT ואני רוצה להחליף (אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בלבד) אותו או ב 8800GTS 340MB או ב 2900XT 512MB מה יותא כדאי?(לדעתי ה 2900XT יותר חזק..אבל יש הבדל גדול?) עריכה:עכשיו קראתי על ה 8800GT אז כנראה אני ילך אליו..
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
אצלי זה 581 ו1404 למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי מחשב פנטיום 4 3.0GHZ והוא פרסקוט שמתחמם רציתי לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שלא מיתחמם הרבה ולא יקפיץ לי את הטמפרטורה לגבוהה חשוב לציין שהכרטיס צריך להיות אפיק AGP X8 תקציב עם 400 ש"ח ועוד דבר אולי הכרטיס המעפן הקודם שלי היה MX4000 64MB AGP X8 של MSI יש לי גוף קרור של זלמן למעבד 2 דיסקים כשיחים אחד SATA1 ואחד IDE ספק לא זוחר איזה אבל עם 2 מאווררים המחשב בלי OC תנו לי תשובה למה לשדרג ? מה לעשות? (לא כ.מסך לOC) המטרה שלי העיקרית להריץ משחקים לעוד כמה שנים אני רוצה כרטיס מסך שעוד כמה שנים יעשה עבודה לא הכי טובה עבל שיעבוד עם המשחקים של העתיד כמו ש MX440 היה הרב שנים אז אני רוצה משהוא דומה וגם להריץ את המישחקים החדשים שחלק עובדים וחלק לא עובדים א…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800GT של Leadtek. הדרייבר האחרון ש-Leadtek עצמה הוציאה היה ב-30/08/05 (לפני ארבע חודשים) זאת אומרת : 77.77: http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=111&downline=GeForce%207800/6800/6600/6200%20Series Nvidia לעומתה מחדשת כל הזמן את הדרייברים שלה והאחרון שלה הוא 81.89 : http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html השאלה שלי היא אם להתקין את הדרייבר החדש של Nvidia, הכוונה של השאלה שלי זה אם זה ייתן לי שיפורים במשחקים ודגש על הצגת קבצי HDTV. ואם כדאי להתקין אז איך....על הדרייבר העכשווי או קודם להסיר עם Driver Cleaner??? תודה רבה לעוזרים אלעד
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3
-
אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני מבקש עזרה, כי כבר קניתי פעמיים וכבר קיבלתי זיכוי פעמיים וזה ממש מטרטר >_>. רציתי בכלל להחליף את כל המערכת מרוב תסכול אבל אמרו לי שלא כדאי כי המחשב שלי עוד בסדר. אוקיי אז ראיתי עכשיו שיש את הAPOLLO 6800 בKSP ב800 ש"ח, ויש גם ספק כוח ב200 ש"ח שקוראים לו SPIRE ROCKETEER II 400W אני לא רוצה עכשיו לקנות מחברות מפוקפקות אז תגידו את דעתכם על הקנייה הזאת, ואם יש הצעות יותר טובות אז תציעו, אבל ככל הנראה לא יהיו כי אני חייב לקנות מחנות בבאר שבע. אז הכרטיס בסדר? הספק יחזיק אותו יחד עם 2.8GHZ PRESCOTT ו512 RAM?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-