עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by R.R,

באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. יש לי LG flatron 915FT (מסך CRT 19אינטש), ויש לו בעיה: מדי פעם התמונה קופצת/מרצדת, או נמתחת ומתכווצת. לאחרונה הדבר אף החמיר ומופעים פסים על התמונה תוך כדי עיוותים שלה וריצוד. מכה חזקה על המסך לרוב מסיימת את ההתקף והוא יכול להמשיך לפעול רגיל לפרק זמן כלשהו בין מספר דקות לשעתיים. האם זה קרה למישהו? כיצד פתרתם את התקלה? (אם הפתרון פשוט, כגון החלפת קבלים, אני שוקל לתקן בעצמי במקום לקחת למעבדה ולהוציא כסף מיותר) תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by shon,

אהלן! ברשותי מסך lcd x73 של sony בגודל 17' למיטב ידיעתי הוא עלה בסביבות ה3500 ש"ח. אני קצת מודאג מכיוון שאני קורא באתר רבות על איכויותיו של ה- q17 בשעה שהוא עולה 1000 ש"ח פחות!!!!!!!! האם יש סיבה מוצדקת למחיר או שזה רק בגלל השם של המותג? תודה רבה לעונים זה מאוד חשוב לי!!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. במידה ויש לי מסך LCD רגיל ואני רוצה להפוך אותו גם לטלויזיה, האם אפשר להסתפק בכרטיס פנימי (שיחסוך לי כמה מאות שקלים) או שעדיף כרטיס חיצוני? האם ע"י כרטיס חיצוני המסך לא יהיה תלוי במחשב?? (שזה כמובן יתרון..)

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. אני מתלבט ה6800 הוא אי גי פי וה6600 הוא פי סי אי אקספרס בבקשה תגידו לי מה יותר שווה ומהיר תודה רבה

10. Started by MoniKo,

מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by bora8,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה

13. Started by gabriel,

אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by qet1,

שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה

15. קיבלתי inno3d 8800gt חיברתי לטלויזיה HD READY עם רזולוציה טבעית של 1360 על 768. עכשיו כאשר זה על הרזולוציה הזאת זה לא מותח את התצוגה על כל המסך. אם אני בוחר ב 720P בכלי של NVIDIA אז הצבעים הופכים להיות זוהרים בצורה מוזרה . ואם אני נשאר על non-HDTV format אז אין לי אפשרות להרחיב את המסך... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by beekiller,

לא ברור לי מה בדיוק האורך של 8800 מספר אנשים טוענים שהוא לא מתאים למארז של סופרנו ולא ייכנס מצד שני ראיתי משהוא שקנה 8800 ומכניס אותו למארז HEC רגיל. האם משהוא יודע האם באמת יש בעית תאימות עם טרמלטייק סופרנו?

17. Started by ROTEMan,

שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by Hungry cow,

שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by D-Viper,

אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by k22,

לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך

23. Started by rikus,

http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/page2.asp סתם חשבתי על זה למרות שאין לי כסף לשדרג, אבל זה בטוח יותר שווה לי שיש לי רק S939 ואני אצטרך שידרוג של הזכרונות+לוח אם+מעבד.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. הכרטיס מסך שהיה במחשב הישן שלי הלך לעולמו. אני צריך כרטיס מסך חדש, חיבור AGP, אבל שיתאים בצורה חלקה-למדי על מסך LCD 22". אפשר בבקשה הצעות? תודה!

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  25. אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?

דיונים חדשים בפורומים