כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כדי שהוא יהיה DDR3 הוא צריך להיות יותר מי 1000MHZ? או שזה סוג של זיכרון בפני עצמו? ואם כן יותר מי 1K MHZ אז אם נגיד לוקחים כרטיס בDDR2 ועושים לו OC ל1000MHZ+ אז הוא DDR3? כמובן אם השאלה הרישונה לא נכונה שאלה זו נפסלת ואין צורך לענות....
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך רדון 3650 ב - 390 ש"ח ממשק AGP חיברתי אותו למחשב והכל סבבה אבל אני לא בטוח לגבי המהירות שאני מקבל, כי למחשב שלי יש 256MB פנימי ולכרטיס מסך יש 512MB האם אני צריך לשדרג את הזיכרון ל - 512MB או 1GB כדי שזה יעבוד כמו שצריך או שזה רק בגדר המלצה בלבד? שאלה שניה: הכרטיס הוא תומך HDMI FULL HD 1080P שאני מחבר אותו דרך כבל DVI TO HDMI זה מראה לי את התצוגה יפה, אבל אין קול, מה עושים כדי שיהיה קול?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע עם יש אפשרות להקציב לכרטיס מסך זיכרון וירטואלי? או מה-RAM או מה-hard disk, לא איכפת לי העיקר להרחיב. תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
השאלה היא כללית ולכן לא ידעתי מה לכתוב בכותרת... עד כמה משנה זכרון הכרטיס? אני מתעניין עכשיו בקניית מחשב וכרטיס המסך הוא חלק חשוב... חשבתי על ATI RADEON HD4850 ויש עם 512MB או 1024MB זכרון. עכשיו ההבדל ביניהם הוא רק משהו כמו 100 שקל נדמה לי... עד כמה זה משנה בביצועים שלהם? מה כדאי? תודה רבה (: עריכה: קודם כל תודה רבה על התגובה (: דבר שני רזולוציית המסך שלי היא 1440X900 - ולכן אני חושב לקנות את ATI RADEON HD4850 512MB. אם יש לכם הצעות נוספות בטווח דומה יתקבלו בברכה... אבל אני חושב שהכרטיס הזה טוב וגם הוא היה ברשימת המומלצים בנעוץ.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך חדש ואני כנראה ילך על ה9800GTX עכשיו השאלה היא איך החברה Inno3D? חיפשתי בפורומים השונים אבל לא התלבלבתי יותר... חלק אומרים שהיא טובה חלק אומרים בסדר וחלק אומרים חרא><" בקיצור איך החברה הזאת היא טובה? תודה מראש לעוזרים:]
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הרבה חברות שמייצרות את הכרטיס הזה עכשיו בתכלס מה גורם להבדל ש88 עם 640 של ASUS עולה 300 שקל יותר מזה של לידטק? אותו דבר בין כל חברה לחברה...זה שיפורים שהם עושים לכרטיס כאילו אולי גוף קירור יותר מתקדם? או שזה סתם בגלל שזאתי חברה מוכרת יותר וזאת פחות?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי תומך בחיבור AGP השאלה שלי זה: האם זה משנה איזה מהירות או שאני יכול להשתמש בכל מהירות שיש בAGP?
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
בקיצור איך אני עושה את זה הורדתי ה ati את הדריורים והכול
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN ).. - אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים. אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת.. תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב: כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO .. עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה .. 1. תמונה של כבל ראשון: כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה.. ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים: השאלות שלי הם כאלה: 1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ? 2. למה משמשת הבננה ? 3. אי…
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לפורום. יש לי שאלה -החיבור DVI מתחבר מהמסך לאיזה רכיב במחשב?והאם יש מדריך שמסביר איך לחבר\לאיפה? עריכה:אני מתכנן לקנות מסך LCD כנראה החודש הזה ובעוד כמה ימים אני אקנה 7600GT עם PCI-E (אם זה משנה).כך שהבעיה היא שאני לא קונה את המסך והמחשב באותו זמן,וכנראה שלא תהיה אפשרות להביא את המחשב לחנות שיחברו (אם הם עושים את זה בכלל). תודה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ככה, יש לי טלוויזיה ReadyHD ובמחשב יש לי HD4870 אמרו לי שיש אפשרות לחבר אותו לטלוויזיה, איך אני מחבר אותו? יש לי את החיבור שמתחבר במחשב לחיבור העגול שם (נראה לי S-VIDEO) ועם מתאם חיברתי לכבל עם 3 צבעים - כחול ירוק ואדום (יש לי כבל שאבא שלי הביא לי עבה מאוד בצבע לבן - ממש איכותי..). עכשיו, העברתי בטלוויזיה למצב S-VIDEO ולא עשה שום דבר (אין סינגל) (גם בכל הסורסים האחרים). יש מצב שצריך לעשות משהו במחשב בתוכנה CCC ? ואיך לחבר את זה? יש לי פה כמה כבלים אין לי מושג מה כל אחד עושה, אבל אין לי כבל של HDMI = אני אקנה השבוע אולי אחד מוזהב. *במידה ויש מצב שהמחשב לא מזהה את הטלוויזיה, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב יש לכרטיס 4870 שתי חיבורים אחד הוא 8 פינים ואחד הוא 6 פינים לחבר את הספק כוח לשתיהם או רק לאחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך 6800GT של לידטק ! וגם ספק כוח של אנטק טרו פוואר 380W... והכרטיס מסך שלי מחובר על אותו החוט עם ההארדיסק ( באותו החוט יש שני מולקסים ) השאלה אם עדיף לי לחבר את הכרטיס בנפרד ? או שזה לא ממש משמעותי ? ואם כן למה ומה ההבדלים שאני אמור להרגיש ? שיפור ב OC יורגש ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-