כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
להזכירכם 7900GTO בא עם 650MHZ בליבה ו 1300MHZ בזיכרון , הבדל בינו לבין ה 7900GTX הוא הזיכרון (לא הנפח) וההבדל כמעט פי 2! והכרטיס כבר ניתן להזמנה מוקדמת בשביל 230 יורו בגרמניה מתי אצלנו? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34400
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב התקשרתי היום ליבואנים של MSI בארץ EIM ואין להם תכרטיס מסך R9800PRO של MSI ואני לא הולך לקנות אותו מאייבורי... בבקשה תגידו לי מה אני עושה??? ואיזה חברה לקחת במקום MSI??? או שלקחת כרטיס שמשתווה לו בסביבות המחיר 1500 במקום זה??? תודה רבה... ואם תוכלו תגידו לי מי היבואן של החברה של הכרטיס כדי שבעל החנות יזמין ישירות מהיבואן...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לפורום גרפיקה, רציתי לומר לכם תודה על כל העזרה הרבה שנתתם לי בחיפושי אחרי כרטיס מסך. האנשים פה הם מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים (בניגוד לכמעט כל מקום אחר), והפורום הזה הוא הפורום העברי הטוב ביותר שראיתי. יישר כח! עריכה: למי שרוצה לדעת, אני קניתי BFG Geforce 6800 GT (לא ממש אכפת לי מהבאג של הDVD כי סרטים אני מנגן בפלייסטיישן/טלוויזיה)
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי חדש ל gto של ספייר נכנסתי לאתר שלהם ויש שם ל windiws xp איזה 7 דרייברים לכרטיס הנ"ל אז איזה להוריד? קישור: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers_viewlist.php
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הכרטיס הזה יצא מתי שהוא לAGP או שלא מתוכננת הסבה ושוק הAGP הולך למות ,לפי שעה בעוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחד?? אני פשוט רוצה למחוק לחלוטין את הדריבר הקיים ולהתקין אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חדש עם 7900 GT רק אתמול התקנתי וידוס ודרייברים שיחקתי קצת במשחק FEAR על ההגדרות הכי גבוהות עבד סבבה עד היום בצהריים אחרי שהורדתי איזה עידכון של וינדוס אז המחשב מתחיל להתקע לי במסכים כחולים כל פעם שאני מריץ משהו ממש כבד למה זה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מקווה שפורום הזה הוא הפורום המתאים, אבל ישנם שני מסכים שנאי מטלבט בהם, הראשון FP71GוBenq שהוא 17 אינטש ו8MS בקששר לשני הוא מסך של LITE ON, רציתי לדעת איך הם במסכים...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
במעברים בין המחשב הנייד לחיבור לעמדת ה-DOCK STATION לא עובר כמו שצריך.. בעבר (לפני עדכון דרייבר) המעבר היה חלק ונעים ועכשיו צריך לעשות על פעם RESTART למחשב כדי שהמחשב יעבוד בלי התחנה או עם התחנה .. לפני זה.. הייתה תקלה עם כ.מסך במחשב נייד HP לצורך תיקון הבעיה עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך מתוצרת ATI-REDEON HD 2600 לאחר מכן הבעיה הסתדרה אבל מאחר ואני צריך לחבר את המחשב לעמדת -DOCK STATION אז אני בבעיה קטנה יש למישהו רעיון לכיוון לפתרון ? ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש .. אני לא גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים איזה כרטיס יותר שווה למשחקים ? hd2600xt או 8600GT , לשתיהם 256 מגה. איזה יותר חזק למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס עריכה כדי שאני יוכל לחבר מצלמת ווידאו למחשב על מנת להמיר את הקלטות וידאו לפורמט DVD... התקציב: 200-250ש"ח מקסימום.... אם אפשר מנועה מחשבים כי אני מזמין משם גם ככה כמה דברים אז שאני יזמין כבר הכול ביחד... נ.ב הכרטיס בא עם תוכנה שממירה לDVD?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה הקרובה . האם כדאי לקנות את הכרטיס BFG Geforce 8800GTS 512MB OC ? או את PALIT GeForce 8800GT SUPER 1GB? אולי כדאי לחכות לכרטיסים החדשים שיצאו בעוד חודשיים בערך? תקציב עד 2500 ש"ח המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הכרטיס יושב על לוח האם: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard האם אוכל לחבר אליו מסך "ישן" ללא כניסה דיגיטלית? אגב, איך נקראת היציאה הסטנדרטית הזאת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס שאין לי מושג של איזה חברה והדגם הוא lr214 rev. צריך דרייברים לוינדוס. עשיתתי חיפוש בגוגל וכל האתרים שעולים ברוסית ואין לי מושג איך להשיג...תודה למי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא ענו בתארד הקודם..אז בבקשה תעזרו שאני מחבר את ה TV-OUT רואים בטלויזיה מטושטש אני על PAL B וניסיתי את כל האחרים ועדיין, שמתי גם על מצב תאטרון, אמנם רואים במדיה פלייר אבל כל המסך מטושטש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-