עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gshoshan,

ברשותי כרטיס 4870 חדש עם מתאם DVI-HDMI. לאחר חיבור למסך טלוויזיה LCD של סוני אני לא רואה שום תמונה. מישהו יכול להדריך אותי מה ואיך להגדיר במחשב כך שאקבל תמונה 720P או 1080I?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by DL,

מישהו יכול לתת לי לינק לבדיקה כזו? רצוי יותר מאחד, תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. יש לי התלבטות לגבי 3 כרטיסי מסך , אני צריך עזרה לדעת איזה יותר טוב או עדיף מבין שלושתם . קודם כול 3 הכרטיסים הם לאפיק AGP . הכרטיסים הם: 1. ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? : הוא עולה 790 שקל?של חברת Powercolor 2. 256MB TV, DVI, AGP 6600? של חברת EVGA עולה 690 שקל 3.?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? של חברת ATI הוא עולה 690 שקל כול הכרטיסים הם מחנות KSP . מה עדיף לקנות משלושתם או מה יותר טוב ? תודה רבה על העזרה.......

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Fighter,

בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Fatless,

טוב אני הולך לקנות היום כרטיס מסך שנקרא :sapphire radeon hd4870 toxic 1gb ddr5 השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה טוב למסך שלי והאם הוא טוב בכללי למשחקים כבדים כמו CRYSIS,COD5 ועוד ..... הנה הפרטים של המסך שלי: LG LCD 24"-w2442pa-FULL HD זה המסך שלי מה אתם אומרים הכ. מסך טוב והאם הוא מתאים למסך שלי ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by gooz,

הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. ניסיתי למצוא דריבר חדש לכרטיס מסך שלי 7600GT ומצאתי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html הבעיה שלא מוזכר שם בכלל 7600GT וגם שניסיתי להתקין אותו אז זה לא עבד עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by asichen,

היי הזמנתי כרטיס מסך עם VIVO ואני מעוניין לדעת האם אפשר להקליט איתו סרטים מקלתות ווידאו ווידאו למחשב ומה עוד אפשר לעשות עם VIVO בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by ronnie,

איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by alons,

התוכנה הזו באה עם הכרטיסי מסך של LEADTEC והיא נראית מיושנת ומכוערת. יש מה לעשות איתה או להעיף ולהשתמש בממשק של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by fffSSS,

באיזה מסך יש איכות תמונה הכי טובה איזה מסך הכי איכותי בתמונה בחדות בהכול? VX724 או זה VX924 או p70F של LG

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by yair71,

יש ללי עניין בו רוצה לשמוע דעות

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by d1a1n0,

כותרת. תודה רבה, שיראו השוואה מול כרטיסי מסך אחרים.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by shu sha,

http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm שימו לב שזה 256MB DDRIII ולא כפי שמצויין... ו...http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm אז בערך מה ההבדל בביצועים באחוזים או איך שאתם רוצים... והאם זה שווה הבדל של 300 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Danny_Malis,

האם יש למישהו מושג איך מגיעים לחלונות של הטמפרטורה ומהירות המאוורר בתוכנה הנ"ל ? באתר של GIGABYTE אני רואה שיש חלונות כאלה אבל אצלי הם לא מופיעים... תודה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Rיה,

אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  18. בבקשה עזרה ;D מה יושפע מזה שהכרטיס מסך יעבוד על AGPX4 ??

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  19. התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: http://rotter.name/User_files/nor/459e5a7a5eb14be2.jpg מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

21. כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by or_doc,

היי אני חדש כאן יש לי מחשב פנטיום 4 3.0GHZ והוא פרסקוט שמתחמם רציתי לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שלא מיתחמם הרבה ולא יקפיץ לי את הטמפרטורה לגבוהה חשוב לציין שהכרטיס צריך להיות אפיק AGP X8 תקציב עם 400 ש"ח ועוד דבר אולי הכרטיס המעפן הקודם שלי היה MX4000 64MB AGP X8 של MSI יש לי גוף קרור של זלמן למעבד 2 דיסקים כשיחים אחד SATA1 ואחד IDE ספק לא זוחר איזה אבל עם 2 מאווררים המחשב בלי OC תנו לי תשובה למה לשדרג ? מה לעשות? (לא כ.מסך לOC) המטרה שלי העיקרית להריץ משחקים לעוד כמה שנים אני רוצה כרטיס מסך שעוד כמה שנים יעשה עבודה לא הכי טובה עבל שיעבוד עם המשחקים של העתיד כמו ש MX440 היה הרב שנים אז אני רוצה משהוא דומה וגם להריץ את המישחקים החדשים שחלק עובדים וחלק לא עובדים א…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2532

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים