כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יש לי כרטיס 8800 GTS 640 מגה עכשיו כדי להנות מה-SLI אני חייב בול את אותו הכרטיס? יש אפשרות לקחת 8800 אבל GTX ...?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
החברות הם: prolink leadtek asus מה אתם אומרים???? בבקשה זה חשוב לי מה שאני צריך בכרטיס שיהיה טוב הוא: כרטיס שיש לו איכות הקלטה מוידאו טובה!!!! כרטיס שיש לו איכות הקלטה מטלויזיה טובה!!!! בתודה מראששש
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי מחול את הכרטיס בדיוק כמו זה שמוכרים בארץ, אבל הלוח אם שלי לא תומך בו בכלל..... עכשיו נתקעתי עם הכרטיס התותח הזה .... מה אתם ממליצים? למכור או שאולי להחליף לוח אם? האמת היא שאני מעדיף למכור אותו...... אז אם מישהו מעוניין שיצור קשר... ואם י שלכם רעיון לפתרון אז אני מחכה לשמוע.... איזה באסה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס מסך הייתם מציעים לקנות בסכום הנ"ל? האם הייתם ממליצים רק על X1900GT של Powercolor? האם הייתם ממליצים על כרטיסים אחרים? מבקש בבקשה מקומות שבהם אפשר לקנות את הכרטיס...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך ב 3,000 בערך. אם אפשר לקבל המלצות בנשוא ושאלה - מה זה אומר GDDR3 ? מה הבדל בין GDD3 למשהו אחר? * כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של nvidia? ומתי בערך הם יגיעו? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב AMD2700+ זכרון 768RAM אני מחפש כ'מסך AGP בסביבות 1000שח תנו הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: יש לי כרטיס מסך Asus Radeon A9600XT/TD, ורציתי לדעת אם הוא טוב ל-OC. מהירות הליבה - 500MHz מהירות הזכרון - 300MHz - 600MHz פעמיים מפני שזהו DDR איזו תוכנה מומלצת לשם כך, ועד כמה ניתן להגיע אם קירור ברירת-המחדל שלו? ועד כמה ניתן להגיע עם קירור חזק? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מפרט שלם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE ההתלבטות היא בין: X1950PRO 256MB לבין x1900gt 256mb וה x1800gt02 512 אשמח לעזרה. כרגע ני חושב שהראשון שה pro הכי טוב. תקנו אותי אם אני טועה או בכלל תמליצו על כרטיס אחר באותם מחירים.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קיבלתי inno3d 8800gt חיברתי לטלויזיה HD READY עם רזולוציה טבעית של 1360 על 768. עכשיו כאשר זה על הרזולוציה הזאת זה לא מותח את התצוגה על כל המסך. אם אני בוחר ב 720P בכלי של NVIDIA אז הצבעים הופכים להיות זוהרים בצורה מוזרה . ואם אני נשאר על non-HDTV format אז אין לי אפשרות להרחיב את המסך... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא ברור לי מה בדיוק האורך של 8800 מספר אנשים טוענים שהוא לא מתאים למארז של סופרנו ולא ייכנס מצד שני ראיתי משהוא שקנה 8800 ומכניס אותו למארז HEC רגיל. האם משהוא יודע האם באמת יש בעית תאימות עם טרמלטייק סופרנו?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מהתראד הקודם שלי ומשאלות של אחרים הבנתי שבמחיר הזה הפייבוריטים הם X2600XT או HD3650 בגלל שאני לא מבין מה זה אומר "128 ביט לא מתאים לזכרון כזה וכזה" ועוד כל מיני משפטים מתוחכמים בסגנון, אז אני פשוט אתן את הפרטים של המחשב: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX ספק 300-350 ואט. דגם: לא יודע מה שKSP דוחפים ללקוחות שעיצבנו אותם ממה שהבנתי VISTA על המחשב הזה תהיה טעות לכן DX10 זה לא אופציה... בכל אופן אני רוצה 2 מסכים (זה האמת חובה כי אין לי מה לעשות עם המסך השני והוא חדש בקופסא!!!) ואולי HD וגם משחקים וגם וגם וגם אבל ברור שאי אפשר הכל אז תחליטו אתם ותגידו לי מה יש בו תודה! תיקון: יש מצב שבכלל אין לי HD אני לא בבית ולא יכול לבדוק אז תתיחסו כאילו לא צריך HD
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה : http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=912&lead_id=&look= מה אתם אומרים? , שווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וכול פעם שאני מעלה את הWIN הוא אומר לי שבוצע שינוי ואני לא משתמש בSLI אלה בטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד עכשיו זה מעצבן אותו כי אני יודע את זה וכול פעם זה אומר לי את זה יש אפשרות להגדיר לו להפסיק עם זה? ועד משהו מתי שאני עובר לפאנל ניהול הישן הוא אומר לי שדברים חדשים לא יעבדו בו הדברים האלה הם קשורים לטכנולוגיה של SLI או גם לטכנולוגיה של כרטיס מסך אחד
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברים רציתי לשתף אתכם עם קניתי החדשה (יגיע תוך מספר ימים) ולשמוע את דעתכם. המסך בגודל 19' ובעל מהירות מדהימה של 12MS (יחסית גבוהה לגודלו של המסך. טוב מה אני מבלבל לכם את המוח, הנה הלינק. http://www.sony.co.uk/ShowProduct.do?site=odw_en_GB&category=Flatpanel+LCD&product=SDM-HS94P תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי בסה"כ 600 שקל S: אבל אני פשוט חייב כרטיס מסך חדש! שלפחות יריץ משחקים חדשים [לדוג' Battle for Middle Earth 2, שלא תומך בGeforce 4 MX שלי] בבקשה דחוף! אני אשמח אם גם תגידו לי מאיפה לקנות!
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני שאלתי בכל פורום ואף אחד לא נתן תשובה הגיונית/חד משמעית... אני בסך הכל רוצה לעשות AA לUNREAL TOURNAMENT 2004 ואין לי שמץ בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-