כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
^^^^^^^^^^ ומה זה יצאת VIVO קרתי שזו יצאה שמשפאת את האיכות של מסכי LCD אבל פה ראיתי שזה משהו אחר יש לי כרטיס 5200FX
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלומות,אני מחפש דרייבר טוב כמו של אומגה.. אבל אמרו לי שאומגה לא תומך ב X800XL , זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך הכרטיסים האלה שאמורים לצאת ל-AGP הם יותר חזקים מה-1950PRO\GT AGP ? כי הם תומכים ב-DX10 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=1 עוד 4 שבועות בישראל ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
פירוט נרחב יותר על הכרטיסים במאמר הזה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=42521 "It is obvious now that the official launch is on Monday or Tuesday" כמו כן הפרומו הבא של AMD לגביי יום שלישי הקרוב שכנראה מרמז על השקת הכרטיסים החדשים: http://amd-member.com/campaigns/black/
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/ פה תמצאו דרייבר מספר 61.76 דרך אגב הדריבר מאושר ע'י מיקרוסופט ועבר את כל הבדיקות... אז הוא לא בטא!! ftp://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nvidia/ ופה יש את כל הדמואים לכרטיסי נודיה כולל החדשים ביותר לכרטיסי גיפורס 6
-
שלום, יש לי שאלה שתשמע די טיפשית, אז ככה: על כ.המסך 8800GT של BFG יש מדבקה עם תמונה של האיש הקירח שאוחז פדחתו, והמדבקה הזאת הודבקה עקום, דבר שמאוד הרגיז אותי אז החלטתי לנסות להזיז אותה והמדבקה די נהרסה, אז, ברוב חוכמתי החלטתי להוריד אותה לגמרי, אבל שמרתי אותה שלמה [פחות או יותר ^^"] אז מישהו יודע האם האחריות עדיין תקיפה על הכרטיס? [אני שואל פה כדי לא להישמע מפגר מדי בטלפון....ד"א הכרטיס נקנה מ-FOXPC] ודבר שני- במקרה ואני רוצה להחליף קירור, אבל שומר את הישן עם המדבקה בנפרד, האחריות עדיין תהיה תקפה? בתודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי אם ספק כוח Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יחזיק 2 כרטיסי X1900XT במערך CF ויש לי עוד שאלה האם כדאי לחכות לD3D10 DX10 ולMulti core? לפי מה שהבנתי הם יוצאים בקרוב אבל מתי זה בקרוב תוך כמה זמן הם יצאו בערך?
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף? ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=28094 פורסם ב 2/12. כתוב שבשבוע הבא ישוחרר. היום ה 15/12. מחר ימלאו שבועיים לכתבה. עד כמה שאני יודע לא שוחרר הכרטיס, אבל ליתר בטחון, הרצתי חיפוש ב newegg ואכן אין כרטיס. הנ"ל אמור להיות כרטיס מאוד מעניין ואטרקטיבי לרבים. מישהו יודע מה עלה/עולה/יעלה בגורלו?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס radaon9200vivo, אני מבין שאני אמור להצליח לקלוט וידאו ממצלמת וידאו רגילה, אני משתמש בחיבורים המתאימים בין הכרטיס לבין המצלמה אן הווידאו אבל הכרטיס לא מזהה כלום מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-