כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
x1650 או 7600GS? או אם יש יותר המלצות... והאם הם יריצו סביר משחקים מהשנים 2004-2005 כמו HL ו FAR CRY לדוגמא? או שכבר ההפרש כ"כ נמוך בין ה 7600GT ועדיף לקחת כבר אותו ולמכור אותו עוד חצי שנה? נ..ב אני רוכש מחשב חדש אז יש לי תקציב לכ.מסך.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מסך 1 : LG L1970HR 1753 ש"ח מסך 2 : 931BF Samsung 1729 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT, ואני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה. האופצייה CLONE (גם וגם בו זמנית) לא עובדת טוב ולכן אני משתמש ב SINGLE כל פעם עבור מה שאני רוצה. כשאני מעביר לראות בטלויזיה אני לא מצליח לחזור למסך המחשב, פשוט האופצייה הזו לא קיימת במאפיינים ואני חייב לעשות RESTART בשביל לראות את המסך דרך המחשב. פעם אחת אפילו זה לא עזר והייתי צריך להסיר את הדרייבר ולהתקים אותו שוב. איזו דרך נוחה יש לעבור בין הטלויזיה למחשב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך טוב שאוכל להשתמש בו גם ללכידה ממכשיר וידאו. הבנתי שאת הפונקציה הזו עושה ה VIVO . אני לא ממש גיימר אבל צריך שהכרטיס יהיה גם חזק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה מסך דק LCD 19 שלא יחרוג מ 2000 שקל (עריכה...-אני יכול לספוג עוד 200 +/- עם זה באמת כדאי) עריכה -מאיפה אתם ממליצים לקנות כי בנוגע לפיסקלים השרופים שצריך לבדוק עם תהיה לי בעיה אין לי כוח להיתעסק עם זה שימושים: אינטרנט מישחקים אופיס הרבה סרטים (פוטושופ אני לא מיתעסק כל כך ואני לא גרפיקאי) מהי תקופת האחריות שנותנים בדרך כלל? ובמה מועיל ה DV (לא כל כך מבין בזה) בעיקר חשובה לי דעתכם כל איכות התמונה והצבעים ואני לא מבין כל כך בזמן תגובה וניגודיות (לא לכעוס) קרץ לי יותר לכיוון של AOC אבל אני לא מבין ..מביין כל הדגמים תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-