כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי התלבטות לגבי 3 כרטיסי מסך , אני צריך עזרה לדעת איזה יותר טוב או עדיף מבין שלושתם . קודם כול 3 הכרטיסים הם לאפיק AGP . הכרטיסים הם: 1. ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? : הוא עולה 790 שקל?של חברת Powercolor 2. 256MB TV, DVI, AGP 6600? של חברת EVGA עולה 690 שקל 3.?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? של חברת ATI הוא עולה 690 שקל כול הכרטיסים הם מחנות KSP . מה עדיף לקנות משלושתם או מה יותר טוב ? תודה רבה על העזרה.......
-
- 8 תגובות
- 535 צפיות
-
-
צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התוכנה הזו באה עם הכרטיסי מסך של LEADTEC והיא נראית מיושנת ומכוערת. יש מה לעשות איתה או להעיף ולהשתמש בממשק של NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היום התחברנו להוט, יש לנו בבית 3 טלוויזיות וקיבלנו ממירים בהתאם. לאבא שלי יש אפשרות להביא ממיר נוסף שזרוק אצלו במחסן העבודה. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות כרטיס טלוויזיה, לחבר אליו את הממיר וכך בעצם לקבל את כל הערוצים בתוך במחשב?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף. x1950pro עם 512 זיכרון או x1950xt עם ה- 256 זיכרון ???!!!!! תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התוכן בכותר. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2223 VS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כל הזמן באקווהמארק מופיעה לי שגיעה(צרפתי תמונה).לפני ואחרי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסךpalit ati radeon x800 gto והמחשב שלי הוא בכלל asus הכרטיס מסך יכול לעבוד אצלי?? בבקשה לענות זה ממש חשוב
-
- 11 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT על איזה דרייבר אתם ממליצים? הדרייבר המקורי של NVIDIA? או OMEGA שלפי מה ששמעתי הוא מיועד לגיימרים(תקנו אותי עם אני טועה) שמעתי שהדרייבר בא עם הגדרות הכ כדאיות למשחקים (כלומר לא צריך לשחק עם ההגדרות) השאלה עם הוא פוגע בכרטיס מסך? או יכול לפגוע? אז במה כדאי לי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצותייכם לכרטיס מסך בעל יציאת DVI ופונקציית VIVIO למשתמש רגיל בעיקר השימוש הוא וידאו ועריכת תמונות. משחקים אני משחק פעם בכמה חודשים כך שאין טעם שיהיה כרטיס חזק. רצוי שיהיה זול אך טוב.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת משהו. יש לי את הכרטיס X1650Pro 256MB של GeCube. אני רוצה לקנות עוד אחד כזה (הלוח שלי 975, תומך קרוספייר). אם אני אקנה עוד אחד כזה, כמות הזיכרון תוכפל (512MB)? ובאחוזים, כמה אחוזים לדעתכם זה ישפר לי? 30-40%? שווה לי לקנות עוד אחד כדי להריץ את קרייסיס חלק? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברה שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס יד שניה למחשב שלא הולך להיות למשחקים בכלל מצד שני אני רוצה אופציה להריץ משהוא עליו (היות ומיועד לאחות קטנה). יש לי חבר מהיימן שאני יכול לסמוך עליו שרוצה למכור לי 9600se של חברת gigabyte כולל אריזה מקורית וכל התוספים, כמה עלי לשלם על זה? אני יודע הכל לגביי הכרטיס ומה היכולות שלו, ברצוני לדעת בכמה אפשר לקנות כרטיס כזה בן חצי שנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-