כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3
-
אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איזה כרטיס של ATI נותן אותם ביצועים בערך? עריכה: עוד דבר קטן... האם הדרייברים הכי חדשים הם תמיד הכי טובים לכרטיס מסך? להתקין את גרסא 8195 ל6100 שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין בשדרוג של הכרטיס מסך שלי וצריך קצת עזרה. התקציב שלי הוא בערך 900-1000 שקל, אבל אני יכול להוסיף עוד אם צריך. המפרט של המחשב שלי הוא כרגע כזה: מעבד Core 2 Duo E6300 לוח אםIntel 946G 2GB RAM כרטיס מסך ATI X1600PRO 512mb GeCube ספק כוח 400W EZcool חשבתי ללכת על 8800GT של LEADTEK, אבל אני לא בטוח שהספק שלי יעמוד בזה... הייתי רוצה שמישהו יאשר את זה ואולי ימליץ לי על כרטיס מסך אחר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפיהו למצוא תא הכרטיס הנ"ל אם כן האם הוא שווה קניה ? האם הוא טוב מ9600xt ? אפשר להפוך אות ל9700pro ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי EVGA 8800 GTS 640MB ומאז החלפת הלוח שלי הכרטיס מזוהה כ-EVGA 8800 GTX. מה יכולה להיות הסיבה? הביוס של הלוח מעודכן לגירסא 1604.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם יש בארץ חנות שמוכרת את הכרטיס הזה שהביקורות בGURU-3D פשוט משבחת אותו http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ אבל חוץ מKSP!!! חפרתי בגוגל ולא מצאתי אף חנות ואפילו בזאפ אין אף כרטיס של GALAXY ....למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ואם כן תנו קישור לאתר זול שאני אוכל להזמין לדוד שלי שגר שם ובא לפה באפריל (אני רוצה כרטיס שקט אבל קירור אקטיבי ושל חברה מוכרת תודה)
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמה אתם משערים שהוא יעלה שהוא יגיע לארץ ..בסביבות המחיר של ה-X1900 ? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים... פרטי מערכת: P4. 2.8 dual core 2 Giga Win Xp
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-