כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי היום קנה את הכרטיס הזה מאייבורי 9600GT DDR2 של GAINWARD עם 1GB ב420 שקל הוא שואל אותי מה ההבדל ביןDDR2 לDD3 ואני לא יודע מה לענות לו כי אני באמת לא מבין בזה.. אז אני שואל אותכם האם יש הבדל ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600XT 128 מגה. הרצתי עליו 3DMARK 2001SE,וקיבלתי תוצאה של: 10797. האם זה תקין? צירפתי תמונה ולוג. עריכה: זה בלי אוברקלוק ,זה במהירות סטוק של הכרטיס. לא כמו שרשום בחתימה שלי. עוד תוספת קטנה: קיבלתי 1360 ב3DMARK 05 זה סביר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בכל חנות שביררתי ה9800 NP הוא בא רק OEM ואין אותו ריטייל יש מישהו שראה אותו באיזה חנות שמוכרים אותו בריטייל?
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שיש מצב שEnemax Liberty 400W יסכוב את הכרטיס הזה? או שזה ממש נשמע כמו בדיחה ?
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שלוח האם שלי תומך רק ב AGP X4, והכרטיס מסך שלי לאומתו תומך ב AGP X8. אם אני משדרג ללוח תומך X8 בכמה ישתפרו ביצועי כרטיס המסך? (בתטח לא פי שניים, נכון?)
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מהם בעצם? אני יודע שאומרים שאין הבדל משמעותי בין x4 ל-x8 אבל מה זה בדיוק הבדל לא מ-ש-מ-ע-ו-ת-י?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב,די כבד (פנטיום 4 של אינטל 3.00,לוח אם של אסוס,1024 RAM) ומצאתי את הכרטיס במחיר די זול (לפי דעתי-1000-1300) השאלה שלי היא-האם הכרטיס מומלץ לפי המחיר, או מומלץ באופן כללי?אני רוצה להריץ את -רוב- המשחקים של הדור הבא בhigh או אפילו בmedium עם fps חלק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב
-
יצאו שתי גרסאות אחת של IGP motherboards ואחת רגילה מה זה הIGP הזה? יענו למי שיש כרטיס און בורד? איזה להוריד?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!
-
אני לא מבין מה ההבדל בין DDR לבין GDDR מישהו מוכן להסביר מה הבדל בזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה. שאלותיי הן: 1. מה זה PCI Express? 2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק. 3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550. 4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת?? תודה מראש על תשובותיכם
-
- 15 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אתם חושבים שהוא יעבוד בסדר על מערכת פנטיום 4 1.8A זיכרון KINGSTON PC2100 266MHz 256MB וכרטיס מסך Leadtek Winfat GeForce 4 MX440 ? המשחק אמור לעבוד ברזולוציה של 640*480 אולי 800*600 אם זה ייתאפשר למרות שלא בטוח. אם יורידו את הרמת פרטים למדיום...... נראה לכם שהמשחק יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אומר שיהיה משחקים שיתמכו רק ב10DX או שזה רק יעזור להפעיל את המשחק יותר יפה? כי אני רוצה לקנות x1950xt 256
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-