עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mcx_Lite,

אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Oz.,

בקרוב אני קונה מחשב ויש לי מסך 17 אינץ' אז עם אני יקנה 4870 למסך 17 זה יהיה בזבוז? או ש 4850 מספיק? מחשב למשחקים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by segev22,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנל. ברשותי ספק כח 520 וואט של OCZ. יש לי תקע אחד של 6 פינים לכרטיס מסך.ולפי מה שהבנתי בכרטיס יש חיבור אחד של 6 ואחד של 8. השאלה שלי אם אני מקבל מתאם עם הכרטיס מסך גם ל8 פינים או שאני יהיה חייב לרכוש ספק כח חדש יותר? ??? בתודה מראש שגב שטובי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hosham,

מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by myossi0,

האם יש למישהו השוואה של ה6600gt כנגד הx1600xt אוx1600pro ... ???

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by rolerfix,

אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by Dano,

יש לי שאלה חשובה.. ה6600GT גירסת הPCI שלו תהיה יותר חזקה מגרסת הAGP שלו? או שזה ממש לא קשור והם יהיו אותו הדבר?! ועוד משהו תצא גירסה לAGP שהיא 256 מגה?! תודה רבה!!

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by koby058,

שמעתי מאיזה מוכר שהכרטיסים שלהם חוזרים בהמוניהם (בעיות בקבלים ובעיות ביצור) מישהו יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by ZzO,

ראיתי שבקיי אס פי לא קיים ה6800gs אלא ה6800xt רציתי לדעת מה ההבדל בינהם? ועוד דבר קטן האם 6800gs נכון לשנה וחצי הקרובה יהיה מסוגל להריץ משחקים על רמה גראפית גבוהה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shayvert,

שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by yakir4u,

יש לי אופציה להביא אותו ב2.5K האם מבחינת עלות תועלת הוא משתלם והאם אני צריך משו מיוחד במפרט בשבילו

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by ofir38,

אני עומד לקנות בקרוב כנראה את הDELL 2007WFP השאלה שלי היא.. האם הכרטיס שיש לי (7300GT SONIC) יכול לסחוב את הרזולוציות של המסך הזה? במה זה תלוי אם הוא יסחוב או לא? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by Ido.K,

אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by Royz,

האם יש בעיה לחבר אותו למחשב שיש לי עכשיו ? (ניתן לראות בצדד את המחשב...) האם זה יכול לגרום נזק למחשב או לכרטיס עצמו? אבא שלי בארה"ב באפריל , ובמאי אני רוצה לקנות מחשב חדש בארץ. (בשביל הM2) (אין לי רצון לשחק עם הכרטיס הזה על המחשב הנוכחי, אך ברצוני לבדוק אותו פה אם הוא פגום או לא, כי שקונים בארה"ב לא ניתן לדעת...)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום. אני קונה בקרוב את הכרטיס Leadtek PX7800GT 256MB 256BIT Extreme PCIE (מפלצת) והמחשב שיש ברשותי נמצא בחדר השינה ואני משאיר אותו כל הלילה בשביל הורדות. לכן מאוד חשוב שהמאוורר יהיה שקט מאוד. האם הקירור של הכרטיס הזה שקט כדי שאוכל לישון בלילה? תודה לכל העונים : )

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by danielsoro,

אני לא מבין כל כך ורוצה לדעת מאיזה יצרן של הכרטיס מסך 7800gtx כדאי לקנות. בנתיים אני מתלבט בין gigabyte ל leadtek אם מישהו יכול להגיד לי איזה משני היצרנים האלה יותר טוב או שאין הבדל... ואם יש יצרן אחר לכרטיס שיותר טוב ציינו אותו בבקשה... אני צריך עזרה מהר... כבר קיניתי את המשחב רק נשאר לי לבחור את היצרן של הכרטיס מסך... אה ואם אפשר זה לא דחוף אבל תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט של המחשב Motherboard: Gigabyte GA-K8NXP-SLI Nvidia Nforce 4-SLI S939 CPU: AMD Athlon64 S939 3500+ Venice Core CPU Fan : zalman 7700 CU Ram: 1024MB CROSAIR DDR 400mhz (2x512MB) HDD: Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II Graphic Card: Geforce 7800GTx Pci-Express 256MB DDR…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי את הכטיס הזה {7900GT} זה אחלה כרטיס הכל עובד סבבה אבל בחלק מהמשחקים הHDR לא עובד עם AA שזה דבר ידוע בטח לכולם אז רציתי לדעת אם יצא איזה תיקון כלשהו הוא שיש איזה קומבינה להפעיל את שניהם ביחד?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by asaorgad,

אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by adirnasri,

העם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה? אני משחק במשחקים כמו Counter Strike Source נייד פור ספייד לא כ"כ משקחים חזקים העם שווה לקנות אותו? עם לא תנו לי כרטיס מסך עד 700 800 שקל גג תודה רבה אדיר

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by DJBen1210,

רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asaf_azar,

אני קונה עוד מעט 2007WFP. עכשיו 8800GTS 320 MB יספיק לרזולוציה הזאת עם הכל הפילטירים או שעדיף כבר לשים עוד 500 ש"ח על ה640 ולהיות עם ראש שקט?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by QQQ,

הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה

• 4 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.