עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ובמידה וכן, האם ניתן לעשות סוויצ' בין תצוגה של הנייד לזה של הנייח? תודה.

2. Started by 6600GT,

לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by ohad46v,

האם יצא עידכונים לכרטיס?? שאסוס שיווקה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by tgen,

שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  6. אני קונה מחשב טוב ואני רוצה מסך LCD טוב למישחקים ב 1600 שקל....לא יותר..!! תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by warezon,

יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אם אני מדליק את המחשב כאשר הכרטיס מסך לא מחובר, אז יש נזק?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים

10. Started by D@nny,

שלום יש משחקים שבהם כדי לקבוע את רמת הפילטרים צריך לגשת למאפיינים של כרטיס המסך ושם לשנות, אז השאלה שלי: אם יש דרך אחרת לשנות את רמת הפילטרים בגלל שלא בכל המשחקים הכרטיס שלי עומד על אותה הרמה?...(6600gt) כאילו בלי להכנס למאפיינים לפני שאני מתחיל לשחק.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by Elevation,

התמונה במסך שלי,או יותר נכון קצותיה של התמונה, רוטטים משל היו שפתיו של עארפת...... (גירסאת מרץ ) מה הגורם לזה? איך אני מפסיק את זה? בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. טוב קודם כל הנה המפרט של המחשב שלי כרגע: מעבד: amd athlon 64 bit 3000 לוח: asus k8v-x (אגב זה לא לוח שמתאים לדרישות של הכרטיס החדש שאני רוצה לקנות (pci-x) אז אני כותב עוד כמה זמן הודעה גם בפורום של לוחות זיכרונות וכל זה) זיכרונות: princton 256 x2 כרטיס מסך: nvidia geforce fx 5700 256mb אם אפשר כשעונים על השאלות אז לכתוב לפי הסדר זאת אומרת לא סתם לכתוב תשובה אלא את המספר של השאלה ואז שאני ידע לאיזה שאלה אתם מתכוונים שאלות 1. איזה כרטיס הכי טוב בשוק היום של פי סי איי אקספרס (אני אישית יותר אוהב את nvidia אז אם אפשר להציע את זה) בטווח מחירים של 1500 ש"ח 2. כמה זמן אתם חושבים יקח עד שהכרטיס הזה יתחיל להיתיישן ואני יתטרך להחליף כי אני לא רוצה להחליף עוד שנה אלא עוד הרבה זמן יח…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  13. יש הבדל בין ה ATI 800x 256mb pro לבין זה של ספיר מה ההבדל בין ATI ל SAPPIRE ראיתי שיש להם אותם דגמים.. בבקשה תעזרו לי.. אה ו ati x800 256mb ינוצל טוב עם מעבד athalon 64 3200+ samsung memory 512x2 אני קונה את הx800 מארצות הברית 400$ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by yoni s,

אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by ofirbbdd,

אז ככה הכרטיס הוא Twintech nvidia geforce 9800gt xxt 512m oc pcie 650MHZ/200MHZ הוא עולה 730 שקל ב FOXPC מה אתם חושבים על הכרטיס?איך הוא בהשוואה ל 4850 רגיל בלי OC

16. Started by 6600GT,

היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by joniar,

של 8800 או 9600 ועוד שאלה SLI של 9800 {לא X2} ינצל את כל הכח שלו במסך 19" {ו22" 24"} והאם היתרון שלהם שווה תמחיר שמעל 8800 ו9600

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. כשאני לוחץ אפילו רק על show 3D view זה מראה לי את זה ולפני כמה ימים זה לא היה ככה /: התקנתי את הדרייבר החדש 174.47 - יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה או שאין קשר? בכל מקרה, תעזרו לי עם זה(גם ככה אני מתחיל להתבאס מיום ליום על המחשב החדש הזה)

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by p4p800se,

ברצוני לשאול מדוע הורידו את הגרפיקה שהיתה בכרטיסי (256graphics core G-Force 2/4) ובכרטיסי המסך החדשים G-FORCE 5/6 וכולל ב ATI יש 128BIT GRAPHICS ויש ירידה קלה בצבעי התמונה כשאני צופה בסרטים דרך המחשב או DVD דרך כרטיסים אלו (יש לי 3 כרטיסי מסך G-FORCE4 MX 440 G-FORCE FX 5700 ו ATI RADEON 9600) ובגלל שכך אני משתמש ב G-FORCE4 האם יש כרטיס מסך חדש עם 256BIT GRAPHICS CORE ? אודה לכם אם תענו לי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אחרי השיגעון של 6600GT ו-6600 רגיל החברה מוציאה כרטיס חזק יותר!! בדמות 6800GT http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1512489 זה כמובן 3DMARK 05 תראו איזה תוצאה לא רעה בכלל 10K במהירות סטוק וכמובן הלינק לתמונות ולבדיקות מצטער זה ברוסית אבל זה מה שיש כרגע :-\ http://3dnews.ru/video/gigabyte_3d1_68gt/ תהנו

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  22. מישהו מכיר כזאת תוכנה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by Firestar393,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. תקשיבו יש לי 450 שקל אני מתכנן לקנות את ה HD 4670 השאלה שלי האם המעבד e5200@3.125 GHZ יחזיק אותו ואיזה משחקים יעבדו לי .. בינתים קניתי Crysis warhead

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. Started by alfus73,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב שלי (AGP*8): Innovision® GEFORCE 6800LE 256MB 256BIT או 6600GT. שניהם בטווח של 1000 ש"ח. מה מומלץ יותר?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים