עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce4 440MX 64MB אשר הגיע במקור רק עם צלעות קרור. החלפתי את הצלעות במאוורר, ולפני שסגרתי את המארז, הדלקתי את המחשב רק כדי לראות שהמאוורר עובד (ללא מסך, או חיבורים אחרים) ולאחר מספר שניות סגרתי. חיברתי הכל חזרה וה- bios נתן התראה כי עליי לשנות את הגדרות ה- PCI frequncy. כרגע זה על 150/0.37. האם אני צריך לשנות משו, או שמא ההודעה היתה בגלל שכיביתי קודם את המחשב בזמן העלאתו? אני מניח שהמאוורר צורך קצת חשמל, אבל האם יש קשר בכלל?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by The Angel,

איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  3. שלום לכולם , קניתי מפרט חדש למחשב והזמנתי כרטיס מסך אבל החלטתי לראות אם כדאי להחליף בהמלצתכם כמובן את הכרטיס מסך , אנא תתאימו לי כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא : asus p5b lga775 intel 965 intel core2 duo 2.4ghz 4mb e6600 box cpu thermaltake 500W 120m pci-e pfc power supply corsair twin2x2048-6400c4 2048mb (2x1024) ddr2 זה בגדול מה שאתם צריכים אני מעריך כדי להתאים את הכרטיס מה שאני הזמנתי זה : Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 512MB Retail Video Card והמפרט שלו הינו : ATI RADEONT X1950 PRO core (580MHz) 512MB GDDR3 onboard memory (1400MHz) Windows VistaT 3D environment Support 36 pixel shader processors 256-bit Memory Bus PCI Express x16 / CrossFire support Pixel Shad…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by AlbertG,

שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. הכירו את כרטיס המסך שזקוק ליותר מארבעה חריצים ריקים בתוך המארז - והוא אפילו לא מוצר דגללכתבה

7. Started by EyalRDT,

עקב כך שהמסך שלי החליט להתפגר עשיתי היום סבב כדי למצוא מסך חדש והחלטתי שאני הולך על מסך LCD ההתלבטות היא כזו מסך של AOC עם זמן תגובה של 12ms מסך של CMV עם זמן תגובה של 16ms אבל לפי המוכר(אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל) בעל שיטת תאורה חדשה שבה המנורה היא כמו נחש ועוברת בכל המסך במקום רק בחלק ממנו עכשיו המסך השלישי הוא Hyundai Q17 אני יודע שהוא מעולה וחד מאד אבל לא יצא לי לראות אותו פיזית בשום מקום בעיר שלי(באר שבע) אני גם יודע שהוא יקר משמעותית מהמסכים האחרים שפה (1000 שקל) אבל אם הוא באמת טוב כמו שאומרים אני מוכן ללכת על זה. מה דעתכם? וכמובן אם יש לכם הצעות על מסכי LCD איכותים שמיועדים למשחקים בעיקר אני כולי אוזן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by אוהד הפועל בדם,

א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. תודה מראש, יואב.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by morel ezra,

מתי יוצאת? וגם שמעתי משהו 9800GT, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by UnPluggeD,

שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!... לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  16. אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by dorono008,

אני יודע שבגדול אומרים שאין הבדל אבל זאת כבר ממש חברה לא ידוע שווה לקנות ?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by Norm4nde,

אני צריך מסך חדש וטוב למשחקים..... התקציב שלו לא הרבה עקב קניית מחשב חדש ב7190 ש"ח אז נשאר לי בערך 810 +- צריך המלצה למסך! וגם אם יש מסך טוב למשחקים ועולה מעט מעל המחיר עד 1000 תנו לי גם... לא משנה לי אם זה LCD / CTR

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  19. האם צפויות בעיות חומרה/תמיכה בכרטיס PCI Express 2.0 אם אצלי יש PCI Express X16? מעבר לעניין של מהירות העברת הנתונים תהיה נמוכה מהיכולת של הכרטיס. אני מדבר ספציפית על כרטיס המסך הבא http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by bob24,

אני מתכוון לשדרג עוד מעט את הכרטיס מסך שלי ל9800 gts/gtx האם המעבד intel core 2 e6600 יעשה צוואר בקבוק לכרטיסים?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by עידו עמית,

איזה כרטיס עדיף? אפילו בקצת?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. מכיווון שבמפרטים של הניידים ראיתי שגם שם כרטיס המסך מתחברים באפיק PCI-EXPRESS*16. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב נייד בעל כ.מסך על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך בחיבור PCI-EXPRESS*16?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים