עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Drogba,

PINE xfx 6600GT 128 MB Gigabyte 6600GT 128 MB הראשון 1,035 שקל השני 1,050 שקל

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by 6600GT,

היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by dorratz,

שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

כשאומרים "80 fps" למה מתקוונים אני חושב זה קשור למעבד ?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by amisha,

1. מה אתם אומרים עליו ? 2.הזכרונות שלו בדומה לפרו הרגיל ? 3. האם אפשר לעשות לו OC קצת ? 4. עפ"י הנאמר לי ניתן לפתוח אותו ע"י אומגה - האם במקום זה אפשר לצרוב לו ביוס של פרו AIW ולגמור עם האומגה ? 5. איך האיכויות של ה AIW שלו ?? אם יהיה אפשר שאחד מן האנשים ישלח לי דוגמאות יהיה מעולה תודה אם יש לכם דברים אחרים לומר - שפכו.... ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. מה ההבדל בין זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3343 לזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3278 והאם ההבדלים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by mluggy2,

מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by explize,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. Started by asi2k5,

לאחר בירור באזורים אחרים בפורום הזה ובכלל,, שוב נשאלת השאלה אם אכן כדאי להשקיע היום קצת כסף ולרכוש 9600GT SLI או את אחד הכרטיסים האחרים לבד ולא במערך SLI .... דוגמא למה שנאמר לי בפורום ספקים ומארזים : "תירד מהר מהחלטה שלך לקנות 9600GT SLI זה ממש ביזבוז ולא יעיל..." "אני די בטוח שאין שום טעם מבחינת ביצועים ו/או הגיון כלכלי בשני הכרטיסי מסך הללו אז כדאי שתבדוק את זה שוב לדעתי" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324048.0 ממתין לתגובתכם תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  10. Started by moshe_ha,

?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  11. אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by eeh50,

אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Pini Mizrahi,

שלום למומחה, איזה מבין שני הכרטיסים 7900GS או 8600GTS עדיף? התקציב: 1,000-1,200 ש"ח. שימושים: עיצוב גרפי, עריכת וידאו (לא לשידור) ואנימציית פלאש - ללא משחקי 3D לסוגיהם! מעבד: E6600 זכרון: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667MGH לוח אם: GIGABYTE 965P מסך: עוד לא סגור, DELL 2007WFP, או 2407WFP תודה פיני

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by aderet,

שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by *BYZ*,

כרגע יש לי XP ובעוד חודשיים או 3 אני קונה מחשב חדש איזה כרטיס טלויזיה כדאי לי שתומך ב-XP וב-VISTA שגם קולט ערוצים מ-YES?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by razoli,

מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by mc_elad,

יש לי כמה שאלות. 1. 9800gx2 VS 280GTX?? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1 2. יש מס' גירסאות מומהרות של ה 9800GX2 מהיא הגירסה הכי מומהרת שנמקרת בארץ????

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. צריך השוואה בין ה 7600GT לבין ה X1950PROם שתיהם ל AGP

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by miki20008,

איזה כרטיס מסך טוב ב 1500 שקל לעוד 4 חוחדשים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by dd7,

בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. :s05:

• 4 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.