עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by moshe_ha,

?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by mb74ever,

מצאתי את זה - המחיר שלו מוצא חן בעיני http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=168 אין מצב להגדיל את התקציב..וכמה שיותר לחסוך יותר טוב.. בגדול בהתחלה רציתי ללכת על 9600pro ב430 ש"ח השאלה שלי האם תוספת של 200 ש"ח למען ה6600 זה משתלם? שמתי לב שיש מבחנים שה9600PRO עובר את ה6600..אבל בד"כ ה6600 משאיר לו אבק.. בכל אופן, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת עד 700 ש"ח אשמח לקבל.. חבל שפיספסתי את ה6800 מפנדה..אבל בכל אופן משלוח זה עוד 50 ש"ח שם...אז גם זה חרג מהתקציב.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by djz,

שלום! יש לי לוח INTEL DB85FL עם מעבד I7 4770 אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקווה עד 1000 שקל למשחקים כמו פיפא וNBA 2K יש המלצות? משהו שכדאי לשים אליו לב במיוחד? תודה!

5. שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?

8. Started by vacuuuum,

שלום יש לי שאלה אם נגיד אני קונה X800 GTO2 רגיל, אני יכול בעתיד לחבר אותו בcrossfire אם אני אקנה לוח אם תומך וכרטיס נוסף מסדרה חדשה יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Mactural,

http://www.theinquirer.net/?article=28094 פורסם ב 2/12. כתוב שבשבוע הבא ישוחרר. היום ה 15/12. מחר ימלאו שבועיים לכתבה. עד כמה שאני יודע לא שוחרר הכרטיס, אבל ליתר בטחון, הרצתי חיפוש ב newegg ואכן אין כרטיס. הנ"ל אמור להיות כרטיס מאוד מעניין ואטרקטיבי לרבים. מישהו יודע מה עלה/עולה/יעלה בגורלו?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by Devil Servant,

האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by razoli,

מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by sma,

יש לי לוח אם gigabyte k8ns ultra 939 עם סלוט AGP שמקבל רק כרטיסים עם מתח 1.5V. יש לי כרטיס ישן של FX5200. חיפשתי ולא מצאתי מה המתח שהוא דורש. מישהו יודע אולי? ואם כן האם הוא מתאים ללוח האם שלי? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by מוקיון1,

קניתי מחשב חדש כרגע המפרט שלו לא חשוב אז ככה לפי מה שהבנתי הייתי אמור לקבל 8600 GTS 512MB הסיומת שהייתה כתובה - HM לפי מה שהבנתי בכתב שלו, [tt] יכול להיות שהוא היתכוון ל GT Series[/tt] עכשיו קיבלתי במחשב שכבר קיבלתי והוא בבית 8600GT 1GB ואני לא יודע מה לעשות אז מצד אחד או שאני מרוויח או מצד שני מפסיד אם אני הלך מה אתם אומרים תודה לעוזרים מה שקיבלתי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=171 מה שהייתי צריך לקבל אולי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=130

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. מה ההדבל בין שתי הדריברים של NVIDIA שיש לי(תמונה בפנים) תודה יש לי את שניהם שניהם לXP 32 ביט את שניהם הורדתי מhwzone.co.il http://img179.imageshack.us/img179/6483/33362652iz7.jpg לעשות זום לתמונה ואז רואים ברור

16. Started by eitanmatok,

שלום לכולם אני יש לי כרטיס 8800 GTS 640 מגה עכשיו כדי להנות מה-SLI אני חייב בול את אותו הכרטיס? יש אפשרות לקחת 8800 אבל GTX ...?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. :s05:

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  20. היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by shmil_y,

קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by de money,

אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. Started by qpalzm,

ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by bareyal,

ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:

25. Started by sLoGy,

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות? אם כן אז איך?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.