כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 4850 ל 9800 מה אתם אומרים??? אולי אפילו מערך CF של 4850 אך אני לא יודע עם הספק כוח שלי מסוגל לעמוד בעומס ANTEC NEO 500 W זה דגם הספק קחו בחשבון שיש לי שלושה דיסקים קשיחים + 4 גיג'ה זיכרון 4 יחידות כל אחד גיג'ה ומעבד Q6600
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מעבד Q6600 4 גיגה זכרון 800MHZ מסך 19 משחק בLCD 32 1080*1920 כ.מ 8500 GT לוח אם לא זוכר וספק 500 ZALMAN ברצוני כרטיס מסך שיריץ לי תמשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה שיש התקציב עד 850 ש"ח תודה לעוזרים אם יש משהו בחריגה קטנה לא יהרוג.. תודה לכל העוזרים חשבתי ללכת על Palit Radeon HD4870 Sonic 512 או 1G
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
של 8800 או 9600 ועוד שאלה SLI של 9800 {לא X2} ינצל את כל הכח שלו במסך 19" {ו22" 24"} והאם היתרון שלהם שווה תמחיר שמעל 8800 ו9600
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
1. מה אתם אומרים עליו ? 2.הזכרונות שלו בדומה לפרו הרגיל ? 3. האם אפשר לעשות לו OC קצת ? 4. עפ"י הנאמר לי ניתן לפתוח אותו ע"י אומגה - האם במקום זה אפשר לצרוב לו ביוס של פרו AIW ולגמור עם האומגה ? 5. איך האיכויות של ה AIW שלו ?? אם יהיה אפשר שאחד מן האנשים ישלח לי דוגמאות יהיה מעולה תודה אם יש לכם דברים אחרים לומר - שפכו.... ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה יותר עדיף x1950xtx or g8800 GTS 320 MB דרך הגב על דרייקס 10 לא מעניין אותי כי אני יודע שהיצא מישחק עם דירקס 10 ה320 8800 יזוז כמו עגלה ודרך הגב אני יכול עם הכרטיסים אלה לעריץ את כול המישחקים על High?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלה קצת מטופשת ......אבל- האם אני יכול לראות טלוויזיה במחשב עם כרטיס VIVO (כלומר כרטיס שיש לו VIDEO IN) בחיבור מהמיר של הכבלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת לפני שאני יבצע ניסוי האם אפשר להשתמש בשלושה מסכים שונים על ידי חיבור אחד בטלווזיה אחד בחיבור אחד ואחד בחיבור השני. יש לי geforce 6600
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש כרטיס במחיר 600 ש"ח שיהיה AGP שיציג ביצועים טובים ואפילו נהדרים אם אפשר כמובן למשל בהגדרות של Comany of heros שיהיה לפחות כמה High וכמה Medium רצוי NVIDI אבל אפשר גם ATI תודה רבה לעוזירם
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
GIGABYTE N66T128VP-OEM GF FX6600GT 128Mb DDR3 VIVO+DVI 3Y או ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מה עדיף?!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים. עיקר ההתלבטות שלי בין 3 מסכים והם CTX LCD 19" - S962G (silver) - Monitor - DVI BenQ LCD 19" - FP951 Ultra Slim - DVI (שני אלה עם יחס ניגודיות 700:1 ו25ms ) או BenQ LCD 19" - FP937s 12ms - DVI (עם יחס ניגודיות 400:1) המסך מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מעט משחקים ועבודה גרפית. איזו משלושת הבחירות עדיפות? והאם יש מסך אחד שמומלץ לצרכים האלו בתקציב של כ2500 שח? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-