עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gilo2005,

שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by g_s,

תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה

5. Started by kikoos,

עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Started by gooz,

הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by ofir_16,

היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  8. אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by NewRig,

בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. Started by ofirrjd,

היי, ישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2286 מהי התחילית PX? מה היא מסמלת? האם זה כרטיס 6600GT לכל דבר? מה בנושא החברה? אמינות? ביצועים? תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by jupiter,

אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות את המאקבוק החדש מה אתם חושבים על הכרטיס מסך שלו Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by The_Wolf,

שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. Started by g1zey,

אני מחפש כרטיס מסך שיסחוב לי למשך שנה ככה עם חיבור DVI ושהכרטיס יעלה בסביבות ה 500-600 ש"ח . איזה כרטיס עדיף מבין המוזכרים בכותרת ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by no43189,

3DMARK SCORE:2071 SM 2.0 SCORE:883 HDR/SM 3.0 SCORE:826 CPU SCORE:707 כרטיס מסך 7600GS סיילנט של אסוס. ** תמונה מצורפת של עוד פרטים...! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by JUNGLE,

תודה

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by yakko,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. היי. הודעה זו נורא דחופה לי, ואני זקוק לתשובה והמלצה (למרות שכבר ראיתי את אשכול ההמלצות...) די דחופה בנושא הזה. אני גיימר, וזקוק לכ.מסך כי כנראה לשלי נפל איזה שבב ואני מחכה בסבלנות מהמעבדה שבודקת לי עכשיו אותו ומנעה מחשבים לתשובה אם יש אחריות על דברים כאלו. בכל מקרה, אני רוצה ליהות מוכן לדבר. למחשב שלי ספק כח 350W של אנטק. אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות 1800XT512MB. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by RgGolbraich,

יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by THE FOX,

לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by roei_b,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl איך הכרטיס הזה? נראה לי שהוא ממש טוב יחסית ל100ש"ח! לא? דרך אגב יש לי: HDD: 160GB 7200rpm WD Memory: 512MBX2 DDRII CPU: Pentium4 3.00GHz זה מספיק טוב בשביל 3 שעות הקלטה רצופות? תודה מראש לתגובות!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by lalush33,

ואם כן אז באיזה איכות...

דיונים חדשים בפורומים