עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aracer,

מופיעה לי הודעה שאומרת לי שהגרפיק פרוססור הוריד את הביצועים של הכרטיס מסך לרמה שמאפשרת פעולה בטוחה וזה מאט לי לגמרי משחקים איך אני פותר את זה? בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by danielsoro,

שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by orental5,

האם ניתן לשלוט במהירות המאורר של כרטיס המסך או לחילופין לגרום לו להיות שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by nadav2605,

יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.

6. שלום, תמליצו לי בבקשה על כרטיס משתלם שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות לפחות בשנה הקרובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by saar2,

מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .

8. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  11. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

יש לי GF 6600LE(אני יודע שהוא חלש) אבל זה לא אמול להביא יותר? הנה תמונוה (מעבד 2.66 זיקרון512) : http://img95.imageshack.us/img95/5396/dd4bv.jpg

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. Started by ydob,

מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by roi503,

שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by enter,

הספק : Sunshine MI-ATX 400W - ג'נרי נראה לי . הכרטיס: http://www.bfgtech.com/7800GS_256.html שאר המערכת העכשווית שלי.: AMD64 3000+ 2000mhz@2250 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data RADEON 9600XT 128MB

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by wolf_silver,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+HD+Pro+Stick.htm אני צריך שהוא יתחבר למחשב נייד. ושאני דרך המחשב הנייד יוכל לראות טלוויזיה אנלוגית.. כן כמו פעם... מה שיש באוויר. האם לדעתכם, לפי הכתוב ולפי הסרטון שיש באתר הנל, הכרטיס יעשה את העבודה? בנוסף אני צריך שהכרטיס גם יקלוט שידורי FM... האם לדעתכם זה יעשה את העבודה? האם הכרטיס יעבוד פה בארץ? (בגלל כל הנושא של שיטות השידור, NTCS,PAL וכל האלו..) מה דעתכם על הכרטיס אני מקווה שזה הפורום המתאים..

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. ומתי הם צריכים לצאת? והאם שווה לחכות להם? כי כרגע אני ממש ממש מתלבט אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד 1200 שקל ואני לא יודע אם שווה לי לחכות

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by t_eliran,

שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים

24. כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. אני מזמין היום בחנות תכרטיס הזה מה אני צריך לקבל איתו בערכה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים