כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכרטיס הוא PowerColor 9800 PRO http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=27 מטרת הכרטיס: משחקים סטייל NFS-MW / CALL OF DUTY2 וכו'.....
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מופיעה לי שגיאה של opengl שהכרטיס לא תומך בו אן משהו כזה...מאיפה אפשר להוריד את ה OPENGL? עריכה יש לי Vסטה + דרייברים בטה של ati ..מישהו עובד עם ויסטה ופריי?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רואה ש את SHDOW MASK יש במסכים כמו וויסוניק וסאמסונג. ו APERTE GRILL יש ל סוני ולעוד כמה. אבל איזה מהם יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר שנה את ה 7600GT מבית nVidia ואני לא מרוצה לרגע זה ! בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו' אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים ! הדרישות שאני מצפה מכרטיס מסך: שיפעיל על כל הפילטרים והאפשרויות הכי גבוהות שיש עם הרזולוציה 1600X1200x32bit עם כל משחק עד ל-Crysis עם DX10. ושיהיה רק כרטיס מבית nVidia ! לא סומך על ATI Radeon ודרך אגב אני בטוח שכל המפרט שלי גם יתמוך בכל משחק עד לCRYSIS יש לי 2GB DDR2 מבית CORSAIR ומעבד של AMD Processor 4200+ 64Bit אז מה אתם אומרים איזה כרטיס יענה לדרישות שלי ? ושיהיה כמה שיותר נמוך אני מנ…
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרטיס בסביבות 2000 ש"ח אני רוצה בעיקר: Nvidia 6800 איזה דגם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך בלפ טופ...יש דבר כזה??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הההבדל בניהם כ"כ גדול שהוא שווה 500 שקל? כי שניהם 512MB ואני רואה הרבה אנשים שקונים 8800GT ונהנים ממנו אז אני רוצה לדעת.. הכרטיס של ה8800GT שאני מדבר עליו בא עם קירור של זלמן
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce fx 5200 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת יציאת ה Svideo כדי לראות סרטים וכד' בטלוויזיה (לא בהכרח את השולחן עבודה) איך עושים את זה? - איזה תוכנה אני צריך? - אילו הגדרות? אשמח אם מישהו יסביר בצורה מפורטת..... תודה רבה TOM
-
- 9 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרגע קראתי ב-INQ ש-ATI מתכננת להוציא כרטיס מסך חדש ל-AGP בשם Torpedo 2 שיהיה החזק ביותר בשוק, כנראה יותר חזק מ-7800GS מן הסתם. הכרטיס יבוסס על ליבת RV560 שתפעל ב-450MHz וזיכרון 256MB GDDR3 שיפעל ב-650MHz ברוחב פס של 128bit. הכרטיס צפוי להגיע לחנויות בסביבות אוקטובר. מה דעתכם? מישהו שמע על זה בכלל? כדאי לחכות ל-Torpedo 2 או לחכות ל-7600GT או לקנות 6800 של Apollo?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון בנושא מתי יתחילו לשדר בארץ ממש לא מזמן, אבל לא היה נראה לי במקום להקפיץ... אז בכל זאת, לענייננו: למרות שהוט הכריזו על זה קודם, יס מתכוונת להקדים אותם ולהתחיל לשדר ערוצים עם תכני HD כבר בסוף השנה! לפי דעתי אלה חדשות מצוינות ואני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח לא כמו בניסיון הקודם של הוט, זה נראה יותר רציני הפעם, עם השקעה של 80 מיליון שקל ורכישה לא של ערוץ אחד בלבד. אני מאוד מקווה שזה גם יתרום לירידה במחירים של הטלויזיות התומכות. לקריאת הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/21/1141150
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אלה הפילטרים FSAA ו-AIF ואיך אני מפעיל אותם בכרטיס מסך של ATI תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
KSP התחילו למכור את כרטיס המסך ATI HD4850X2 מתוצרת Sapphire במחיר - 2350 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7017 די יקר אתם לא חושבים?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-