כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם.. כבר פתחתי פה איזה ת'רד או שניים בנושא הזה אבל המצב קצת שונה עכשיו.. שאלתי לפני כמה ת'רדים איזה כרטיס עדיף וכו'.. אחרי התלבטות בין ה 7600GT לבין ה7900GT ההחלטה נפלה על ה7900GT וה 7600GT הלך הביתה..בנוסף אני צריך ספק כח של לפחות 400W, אחרי שוטטות ברשת, פתיחת נושאים בפורום וקריאת מאמרים החלטתי שספק 450W של TOPOWER יעשה את העבודה ויש לו תמורה גדולה למחיר (310 שקל). אחרי זה התלבטתי לגבי הכרטיס והכי זול וקרוב לבית שמצאתי היה 2000 שקל (יש כמה וכמה מותגים) אחרי בירורים טלפונים ביומיים האחרונים עם נעה מחשבים לגבי זמינות של כרטיס של GAINWARD שעולה שם 2000 שקל קבלתי עכשיו תשובה שהוא יהיה זמין תוך כמה ימים, שמח ומאושר רציתי להזמין את החבילה שמסתכמת ב 2310 ש"ח, אך אז …
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יתחבר לממיר של HOT לגבי מחיר - נגיד 200-300 יתחב למחשב בעל מסך "LCD 19
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
מכיווון שבמפרטים של הניידים ראיתי שגם שם כרטיס המסך מתחברים באפיק PCI-EXPRESS*16. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב נייד בעל כ.מסך על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך בחיבור PCI-EXPRESS*16?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש כל מיני מאמרים והמלצות בקשר לכרטיסים הבאים: HD4870 HD4850 כדי לשים את הדגם 4870 אני צריך להחליף ספק, אני מעוניין לקבל המלצות בקשר לבחירה שלי. מאוד חשוב לי. K.S.P הציעה ככה: hd4870 512 gddr5 sapphire vx 550w active pfc 12 cm fan (יש אולי אפשרות גם לרדת בספק?כי הוא חזק) שתי אלה יעלו 1745 לעומת זאת, hd4850 אותה חברה הכל, ואותו ספק יעלה לי 1359 השאלה אם שווה לי להוסיף את ההפרש ביניהם ולקחת את ה4870 (האם ההפרש שווה את הביצועים שאני אקבל) הכרטיסים למערכת הבאה: Q6600 EP35C-DS3R 2 GIGA זיכרון 320 הארד דיסק (אני כרגע עם 9600GT) כל המערכת חדשה 3 חודשים ספק EZCOOL 500W REAL
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו לעזור לי למצוא השוואה בביצועים בין שני כרטיסי המסך האלה?: WinFast PX7300GT TD256 Nvidia Gforce 6800 GT אם תמצאו במקרה השוואה גרפית זה יהיה מצויין
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש איזה טוולה שמשווה תביצועים של הכרטיסי מסך ואז אני ידע מה יותר טוב ממה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי מחשב פנטיום 4 3.0GHZ והוא פרסקוט שמתחמם רציתי לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שלא מיתחמם הרבה ולא יקפיץ לי את הטמפרטורה לגבוהה חשוב לציין שהכרטיס צריך להיות אפיק AGP X8 תקציב עם 400 ש"ח ועוד דבר אולי הכרטיס המעפן הקודם שלי היה MX4000 64MB AGP X8 של MSI יש לי גוף קרור של זלמן למעבד 2 דיסקים כשיחים אחד SATA1 ואחד IDE ספק לא זוחר איזה אבל עם 2 מאווררים המחשב בלי OC תנו לי תשובה למה לשדרג ? מה לעשות? (לא כ.מסך לOC) המטרה שלי העיקרית להריץ משחקים לעוד כמה שנים אני רוצה כרטיס מסך שעוד כמה שנים יעשה עבודה לא הכי טובה עבל שיעבוד עם המשחקים של העתיד כמו ש MX440 היה הרב שנים אז אני רוצה משהוא דומה וגם להריץ את המישחקים החדשים שחלק עובדים וחלק לא עובדים א…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2532
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
טוב חזרתי לארץ והתקנתי ת'X1900XT עכשיו הבעיה איתו זה הדריברים לX64 לא הבנתי מה להוריד + איך אני מפעיל את הVIDEO IN ? דרך איזה תוכנה או מה ? כעיקרון הדריברים של ATI ממש מוזרים וד"א במנוחה הכ.מסך עם הקירור סטוק ב59 מעלות זה מעולה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce fx 5200 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת יציאת ה Svideo כדי לראות סרטים וכד' בטלוויזיה (לא בהכרח את השולחן עבודה) איך עושים את זה? - איזה תוכנה אני צריך? - אילו הגדרות? אשמח אם מישהו יסביר בצורה מפורטת..... תודה רבה TOM
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 ואני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המלא אלה רק שתהיה לי את האפשרות לראות ב1024 על 768 ב 85 הרץ מה שאין לי כרגע! ריך אני עושה את זה!
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפיה בסרטים בעיקר, חלקם HD. את כרטיס המסך אני אחבר לטלוויזית LCD בגודל 32" לכן צריך שהכרטיס יאפשר להפעיל רזולוציה גבוהה מאוד. הכרטיס ישמש גם למשחקים אך מעט מאוד ונכון לעכשיו, זה החלק השולי בין השיקולים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמתאים לדרישות שלי.
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן המפרט שאני עומד לקנות ואשמח לחוות דעתכם בנושא כ.מסך בעיקר למשחקים (לא גיימר) ולעבודה ביתית: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 ספק כח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ההתלבטות היא בין - כ.מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ל- כ.מסך GIGABYTE 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה יותר קריטי גודל הזיכרון או המהירות ?? אשמח לתגובתכם…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-