כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי הרגשה שה- geforce4 ti 4200 64 mb שאני הולך לקנות הוא לא agp x8.......... השאלה שלי אם זה באמת ישנה את זה איך זה יראה אצלי (ד"א- אני משחק במשחקים ברזולוצייה אחת מעל 800 על 600, כך שלא מעניין אותי רזולוציות גבוהות מזה).... אז הגרפיקה תהיה פחות יפה מכרטיס עם איי ג'י פי כפול 8? תנו פרטים חברים תודה
-
יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחותי רוצה לחבר בארה"ב את המחשב לטלויזיה שלה, הבעיה היא שאין לה יציאה מהמחשב, האם יש חיבור כלשהו שאפשר לחבר ל USB וממנו להוציא חיבור ל TV או שאני חייב שהיא תתקין כרטיס מסך ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי RX 600 XT עם TV OUT.... חיברתי אליו כבל RCA ל S-VIDEO וזה לא מראה לי טוב בטלוויזיה.....(זה מראה לי צצבעוני אך בכול זאת מאוד מוזר ומאוד לא מובן ) הכבל הוא 4 פינים ב S-VIDEO ולעומת זאת אני יכול להכניס כבל עם 9 פינים ל חיבור ה TV-OUT שלי וחבר שלי אמר לי של ATI צריך כבל 9 פינים..... עכשיו רציתי לשאול האם צריך קבל עם 9 פינים ? ואם כן אז איפה קונים כי בכול חנות שהלכתי אליה יש להם רק עם ה 4 פינים... תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת האם מומלץ לי להפעיל את זה במשחקים או לא? אם זה משנה, אז זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 620, align: left] [TR] [TD] מוצרים מוזמנים [TABLE=width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט [/TD] [TD]שם המוצר [/TD] [TD]כמות [/TD] [TD]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T [/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪936 [/TD] [/TR] [TR] [TD]E41759-002 [/TD] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪44 [/TD] [/TR] [TR] [TD]GH87D3H [/TD] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪570 [/TD] [/TR] [TR] [TD]8C-T4NL3-WWB6 [/TD] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי הזמנתי כרטיס מסך עם VIVO ואני מעוניין לדעת האם אפשר להקליט איתו סרטים מקלתות ווידאו ווידאו למחשב ומה עוד אפשר לעשות עם VIVO בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב עדיין? וכמה הוא אמור לעלות? שווה 1500 שקל? ובכמה הוא יותר טוב מה x800gto? מישו יכול לתת לי קצת מידע על הכרטיס הזה ועל ביצועיו כי אני לא מכיר אותו ל AGP
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה אוקיי השאלה שלי היא ככה בנוייה מכמה שאלות קטנות : 1 מה עדיף radeon 9600xt 256mb או ש geforce 6600 gt 128 mb 2 האם יש geforce 6600 gt 256mbל AGP? 3 בכמה עולה יותר בערך לוח אם אם PCI-E בשביל AMD 64 bit 939?אם יש כאלה בבקשה זה חשוב =]
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
משהו יודע איזה ליבה יש ל-sapphire 9800pro 256 bit 360 או 350?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי דילמה קטנה עם הכ. מסך. שאלה ראשונה. 8600GT - האם שווה לרכוש את הכ. מסך הזה? אני לא גיימר רציני, במחשקים כבדים אני מוכן לשחק גם ב Medium אם צריך או משהו.. לא מחפש לשחק באיכות הכי גבוהה. עכשיו 8800GTS - 256mb vs 320mb הממ.. האם יש הבדל ענקי ביניהם והוא שווה את ה500 שקל? והאם אני באמת אצטרך אותו, כלומר שוב, לא גיימר כבד, אבל רוצה לשחק במשחקים כאשר אני אהיה בVISTA. והחברה אשר מייצרת את הכ. מסך ALBATRON, האם הכרטיסים שלה איכותיים או שווים למקום אחד שלא אציין בשמו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי את זה פה: http://memory.starwebz.com/product-4.html מה ה-W אומר? שרשום 9800W ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם ה- OC אשר עשו לכרטיסי ה- GEFORCE 4 TI4200 של SUMA הוא הכי טוב רק ע"י כך ששמים קירור ומאוורר חדש, או שהכוונה הייתה גם ל- OC דרך ה- windows עם תוכנות כגון: NVmax ואחרים..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה אני מתעניין בכרטיס x800gto fireblade ושמעתי שהוא עבר סירוס לצינורות שאי אפשר לפתוח אותו ל-16. עכשיו אני רוצה לשאול אם יש כרטיסים כאלה שלא עברו את אותו החיתוך ליזר הזה שדיברו על זה. וגם אמרו לי שיש שתי ליבות שונות. עכשיו איך אפשר לזהות את אותם כרטיסים שעברו את החיתוך או את שתי הליבות השונות. ורציתי לשאול אם זו הגרסה הכי חזקה של ה-x800gto. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הבנתי שכדיי לעשות OC לכרטיס 2900XT צריך חיבור של 8 פין השאלה אם צריך ספק כח מיוחד , או פשוט מספיק רק מתאם ל-8 פין ?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
Gainward Geforce 6600 Ultra/1760 AGP 128MB DVI Video Card איך הכרטיס הזה כמה זמן הוא יריץ משחקים כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש מ-KSP עם כרטיס מסך 7600GT של POV... כשהגעתי הביתה והרכבתי ת'מחשב היה לו רעש של טרקטור (רעש של אוורור חזק מאוד!!!) לקחתי ת'מחשב ל-KSP והם אמרו שזה הקירור של הכרטיס מסך וככה הוא אמור להישמע זה הגיוני בכלל? ככה הכרטיס אמור להישמע? ואם יש לי אפשרות להחליף ל-7600GT של ג'יגהבייט עם הקרור הפסיבי השקט... לעשות את זה? תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-