כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש מוניטור נחמד שמגיע עד 80-85Hz ב 1280x1024 שהיה 17" ושנע בסביבות ה 1300-1400 שקל,מישהו יכול לעזור לי? רק לא LG אני פשוט שונא אותם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או דרך למנוע את זה? אני רוצה להשתמש ב 960*1280 (רואים סרטים ככה הכי טוב) אבל רואים ממש מטושטש ולא ברור מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אה ועוד שאלה בעוד 3 שנים במסכי LCD כבר לא יהיה NATIVE RESOLTION?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתרים שכל כרטיסי 9800XT באים אם זיכרון 2.5NS... לאומת זאת ה ASUS 9800XT בא אם זכרונות 2.2 NS זה נכון ?? ו
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי פורום תצוגה וגרפיקה יש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mg ומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכבים וכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיס אז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mg אז שיגיד לי ואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעת תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי פה לקחת את ה 260GTX SP192 במקום את ה 4870 1GB, ואני רוצה לשאול כמה שאלות על ה OC שלו: 1. אם אני אעשה OC לכרטיס, אני אגיע למהירות טובה יותר משל ה 4870? 2. הספק שלי יחזיק OC כזה? (LIBERTY 400W). 3. יש מדריך כלשהו איך עושים OC? 4. אם יישרף הכרטיס, בחברה (KSP) לא יוכלו לדעת שעשיתי OC ויביאו לי כרטיס חדש או שיכולים לדעת וילך עליי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכים- שאלתי בפורום מפרטים והם הפנו אתי לפה: אז הנה: פעם ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? שאלה נוספת היא: האם התצוגה של המשחק תהיה טובה כמו שהכרטיס מסך עושה? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל Point of View Geforce 8600 GT 512 MB האים הוא צריך לקבל חשמל גם מי הספק הוא שצריך לחבר עוד משהו אליו?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אני חושב לקנות או RADEON 9700 PRO או 9800 PRO עכשיו יש לי AMD 1800+ 256DDR (עוד מעט יהיה 768) השאלה שלי האם אני יקבל מן הכרטיס את מירב הביצועים או שהמעבד שלי "ימנע" מהכרטיס לתת את הביצועים הכי טובים? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
תראו נכון בהגדרות של המוניטור מכוונים את ה REFRASH RATE ויש שם לסמן V על לא להציג מה שלא מתאים למסך אז זה היה מסומן והיה מופיע שם רק 60 וזה היה על זה אבל שהורדתי את ה V אז הופיעו עוד מלא (עד 120 HZ) וזה עובד ב 120 אפילו (מה שלא היה במסך הישן שלי במחשב הרגיל) עכשיו זה משנה אם אני שם 120 ? או 60? אני אישית לא רואה הבדל גדול... אבל הבנתי מה שיותר גדול יותר טוב לעניים... זה לא מזיק למסך או משהו כי לא יודע אם זה מתאים לו...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היום קניתי את המסך הזה, מסך CRT רציתי לדעת למה אני לא מצליח לשים קצב רענון גבוה מ60 כשאני על 1024*1280, נאמר לי בפורום זה שאפשר יהיה לשים קצב רענון של 85Hz, מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבנתי ש SLI משתמש בזכרון של אחד הכרטיסים בלבד, אם בוא נאמר יש לי 8800GT אחד של 512 מגה, ואחד של 256, זה יעבוד עם 512 מגה של הכרטיס בסלוט העליון ? כי יש ב 300 שקל ;D פה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LV385&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201&aff=Zap# והשאלה השניה, יש לי שני 4870 שמחוברים ב CF, חיברתי שני גשרים של ה CF וזה עובד סבבה, השאלה אם באמת צריך לחבר 2... כי בתמונות ראיתי שמחברים אחד.. מה ההבדל ?!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-