כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה יותר עדיף למשחקים?! 9800GT או HD4830?! והמסך הוא 20 LCD. רזולוציה 1600X900 מעבד : Q9400 לוח אם : P43
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
PINE xfx 6600GT 128 MB Gigabyte 6600GT 128 MB הראשון 1,035 שקל השני 1,050 שקל
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, לא משהו רציני... אני לא ממש משחק במשחקים רציניים או משהו כזה, אלא משהו פשוט... לוח אם: Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 1015 MB (PC3200 DDR SDRAM) תקציב עד 350 ש"ח... משהו כזה תודה לעוזרים[:
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי אתמול מחשב חדש. ויש לי את הכרטיס 8800gts 640 אני מחפש דרייבר שיש לו את האופצינ ללוח בקרה ישן , ולא החדש. אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1) מהו הזמן תגובה של מסכי CRT רגילים? (ממוצע) 2) מסך LCD עם 16ms הוא בסדר למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
נכון על המסך עצמו יש כפתורים המגדירים את גודל התמונה את המקום שלה על ציר ה X וה Y וכו' אז אצלי המקסימום זה 255. אז היה לי לוח אם אם כ.מסך מובנה הוא נשרף קניתי חדש-ישן אן כרטיס מסך לא משהוא (זה בגלל שיש לי פנטיום 3 אז קניתי משהוא זול לחודשיים עש שיהיה לי מספיק כסף לפ 4) ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ההגדרות מגיעיות ל 255 ואני שוב צריך להגדיר מחדש הכל. זה לא קורה כל פעם אחרי הפעלת המחשב אלה מדי פעם. האם הבעיה היא בכרטיס מסך? או במערכת הפעלה? נתונים: לוח אם asus P3 כ.מ . Video SIS 6326 AGP3D DVD OS: Micro$oft Win Xp Professional Edition עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מזה זה בידיוק שני כרטיסים ,ליבה כפולה מזה ???? http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מישם אם זה יעזור תודה D:
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, כהקדמה לקנייה ולהחלטה בין מסך CRT ל-LCD רציתי לשאול האם במסכי LCD יש צורך בהתקנת דרייבר למסך (בניגוד למצב במסכי CRT)? תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ זיכרון 256 לא יודע איזה(מישהו יכול להגיד לי איך בודקים) לוח אם של פנטיום ומסך רגיל של proview זה מתאים למחשב שלי?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס XP , וכרטיס מסך GF 6600GT 128MB PCI-E אני צריך דרייברים הכי מעודכנים של OMEGA תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך משהו טוב שיעלה לי את הסאן אנדראס וכל המשחקים החדשים עד 400 שח תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-