כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3343 לזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3278 והאם ההבדלים משמעותיים?
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איפה אני יכול להסיג כאן באר בדיוק את אותו כרטיס שעם עדכון ביוס הופך ל x800 XT ושיהיה של חברת ATI בלי חברות צד שלישי
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש כרטיס במחיר 600 ש"ח שיהיה AGP שיציג ביצועים טובים ואפילו נהדרים אם אפשר כמובן למשל בהגדרות של Comany of heros שיהיה לפחות כמה High וכמה Medium רצוי NVIDI אבל אפשר גם ATI תודה רבה לעוזירם
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עם 4 ליבות ,חזק למשחקים רציתי לדעת מהלינק הבא http://www.skypc.co.il/pl_products~8~0~735.htm איזה כרטיס מסך הכי כדאי (8800) ביחס למחיר אם יש סיקור עדיף , אך מה דעתכם (עד 1400 ש"ח) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרגע המפרט שלו לא חשוב אז ככה לפי מה שהבנתי הייתי אמור לקבל 8600 GTS 512MB הסיומת שהייתה כתובה - HM לפי מה שהבנתי בכתב שלו, [tt] יכול להיות שהוא היתכוון ל GT Series[/tt] עכשיו קיבלתי במחשב שכבר קיבלתי והוא בבית 8600GT 1GB ואני לא יודע מה לעשות אז מצד אחד או שאני מרוויח או מצד שני מפסיד אם אני הלך מה אתם אומרים תודה לעוזרים מה שקיבלתי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=171 מה שהייתי צריך לקבל אולי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=130
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה. עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו: http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום.. ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם). פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אנ מתכוון לקנות את המסך הזה עם כרטיס מסך בכ1000 שקל אשמח לקבל הצעה גם לגבי הכרטיס מסך חשבתי על 1950PRO אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תכתבו לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק להמלצה לכרטיס מסך "שיסחוב" מסך 22". שימוש כללי ולמשחקים. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם תיווצר בעיה של צוואר בקבוק אם אשים במערכת Penium D 2.8 1024DDR2 Ram את הכ. מסך X1950 pro?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-