כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן קניתי את ה6600gt של gigabyte חשבתי שיעלה טוב במשחקים אבל לא כך... אני כל הזמן רואה בכל הבנצים לכרטיס הזה שהתוצאות אצלי נמצאות מאחור. לדוגמא כשאני משחק farcry על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים קטעיםן מסויימים במשחק אני מגיע לפעמים ל10-20 פרימיים. חקרתי כאן בפורום בנושא וגיליתי שהציפסט שלי קצת בעייתי ולא מסתדר עם הכרטיס מסך. הציעו כמה דברים לפתרון אבל שום דבר שמצאתי לא עזר. להלוח אם שלי דיי ישן ויש לו AGP4X אבל אני יודע שגם לזה אין השפעה כ"כ גדולה על הביצועים. מפרט: INTEL PENTIUM 4 2.4 ASUS P4S333-M CHIPSET SIS645 1G RAM ניסיתי להתקין דרייברים של הציפסט ניסיתי דריברים שונים של הכרטיס וכן חיברתי את הכרטיס למולקס.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך ב 3,000 בערך. אם אפשר לקבל המלצות בנשוא ושאלה - מה זה אומר GDDR3 ? מה הבדל בין GDD3 למשהו אחר? * כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של nvidia? ומתי בערך הם יגיעו? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
מה זה יחידות גיאומטריות בכרטיס? לשם מה הם? ומה זה בקר זיכרון?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: יש לי כרטיס מסך Asus Radeon A9600XT/TD, ורציתי לדעת אם הוא טוב ל-OC. מהירות הליבה - 500MHz מהירות הזכרון - 300MHz - 600MHz פעמיים מפני שזהו DDR איזו תוכנה מומלצת לשם כך, ועד כמה ניתן להגיע אם קירור ברירת-המחדל שלו? ועד כמה ניתן להגיע עם קירור חזק? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
להזכירכם 7900GTO בא עם 650MHZ בליבה ו 1300MHZ בזיכרון , הבדל בינו לבין ה 7900GTX הוא הזיכרון (לא הנפח) וההבדל כמעט פי 2! והכרטיס כבר ניתן להזמנה מוקדמת בשביל 230 יורו בגרמניה מתי אצלנו? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34400
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הכרטיס הזה יצא מתי שהוא לAGP או שלא מתוכננת הסבה ושוק הAGP הולך למות ,לפי שעה בעוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איך הכרטיס? איך האיכות צפיה שלו? מאפשר הקלטה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
דרישות: 19 אינץ' 8ms (לפחות) העיקר של יהיה מריחות, קונטרסט טוב, בהירות טובה וכמובן שיהיה מסך איכותי! בלי חירתותים! למשחקים וסרטים בעיקר! תקציב:2000 ש"ח תודה מראש אח שלו אהה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך PCI עם 2 VGA וTVOUT, אני צריך שלושה כאלה. 054-3331199 gilbauer@walla.com
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה=]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
שעות חיפשתי ולא מצאתי איך מפעילים את ה TV OUT יש לי 7300GT הכל מחובר וניסיתי את האופציה של 2 מסכים, זה סרק ולא מצא כלום ועשיתי Force לטלויזיה וכלום לא קורה איך אני מפעיל?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-