כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דגם DG31PR והכרטיס מסך : Intel® G33/G31 Express Chipest Family והמשחקים שלי לא עובדים עליו משום מה . למה זה קורה? והאם אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש? מעבד כפול ליבה Core 2 Due E7300 2.66Ghz מסך 19 אינץ
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש לוחות אם p55 שתומכים ב crossfire אבל כש pcie אחד עובד על x16 והשני x4 ויש לוחות שעובדים אחד x16 והשני x8 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם זה משפיע על הביצועים תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אם נגיד אני קונה X800 GTO2 רגיל, אני יכול בעתיד לחבר אותו בcrossfire אם אני אקנה לוח אם תומך וכרטיס נוסף מסדרה חדשה יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?
-
עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לקחתי כרטיס מסך פשוט כדי לא לעבוד עם ההלחמה שעל הלוח באופן זמני עד שאני אקנה משהו חזק יותר . שאלה ? 8400GS הוא ברמה של X3100 ? או X4500 ? למשחקים אין מצב ? CALL OF DUTY
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי 7870XT וכשאני משחק ב (מולטיפלייר )bf3 שמתי לב דרך תוכנת Gpuz שהgpu load נע בין 40-60 במפות כבדות של aftermath עם 48 שחקנים האם זה תקין? או שיש לי וואחד bottleneck ? , יש ירידות fps השאלה אם זה בגלל זה..תודה רבה! ד"א המעבד הוא e8400 שרץ על 3.4ghz
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין Asus ל- Gigabyte האם מישהי מספקת תוכנות עזר יותר טוב עם בכרטיס האם יש משו שכדאי ביגללו ליבחור באחד מהם . אני צריך תשובה בהקדם האפשרי . תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-