עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dani86,

שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by com555,

בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by DRz,

יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, חבר שלי קנה אותו חדש לפני כחודש (כול המחשב חדש) ולפני שבועיים התחילה לו בעיה כזאת: כשמתחשק לו הוא מתחיל לכבות תמסך להדליק לכבות להדליק וככה זה לא פוסק, כשהוא מדליק אותו אחרי שהוא מכבה הוא רושם למעלה בכחול "ANALOG" ואז מתכבה שוב ונדלק וככה כול התהליך לא נפסק עד שמכבים את המחשב... וגם אז זה לא נפסק, כשמדליקים מחדש עם יש לך מזל הוא לא עושה אבל רוב הפעמים המקרה חוזר על עצמו. לוח אם: Asus P5LD2 מעבד: Intel 930 Dual Core זיכרון: 1 גיגה (לא יודע מה החברה) בקיצור מחשב חדש והכרטיס בא איתו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by musari,

יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???

5. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by krelian,

שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by hal,

היי, יש לי radeon 9600xt התקנתי ati catalist 6.x מעודכן להיום-ברגע שאני רוצה לפתוח את ati catalist מופיעה הודעה CLI ומבקשת לסגור את הכטליסט, מה לעשות בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by sirsnir,

אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by Slash4,

יש לי לוח אם דגם DG31PR והכרטיס מסך : Intel® G33/G31 Express Chipest Family והמשחקים שלי לא עובדים עליו משום מה . למה זה קורה? והאם אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש? מעבד כפול ליבה Core 2 Due E7300 2.66Ghz מסך 19 אינץ

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by sababchik,

האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by rap 4 ever,

יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?

14. Started by vacuuuum,

שלום יש לי שאלה אם נגיד אני קונה X800 GTO2 רגיל, אני יכול בעתיד לחבר אותו בcrossfire אם אני אקנה לוח אם תומך וכרטיס נוסף מסדרה חדשה יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by Lanzar,

יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by orentz,

שלום ראיתי שיש לוחות אם p55 שתומכים ב crossfire אבל כש pcie אחד עובד על x16 והשני x4 ויש לוחות שעובדים אחד x16 והשני x8 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם זה משפיע על הביצועים תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by x-dude,

שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by a-gold,

עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?

20. Started by boomertm,

שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by liortaib,

תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by ERANSAL,

אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by asichen,

יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.