כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בקרוב יצא ה XBOX 360 ותהיה לו תמיכה HDTV עד כמה שהבנתי, קודם כל זה אפשרי לחבר אותו למסך LCD של מחשב בגלל כניסת ה DVI??(האם זה יעבוד טוב) שנית, הבנתי שיש למסכים האלו רזולוציה מקסימלית,לפי מה שאני מבין ה HDTV הוא ברזולוציה שגדולה מזה בכל אופן, איפשהו קראתי שמיקרוסופט מציגה את ה XBOX על מסכים דקים של סמסונג אז כנראה שזה כן מסתדר, מעניין איזה מסך זה ומה המפרט שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לבנות מפרט למחשב משחקים, והחלק החשוב ביותר במפרט כזה הוא כמובן כרטיס המסך. אני מתלבט כרגע בין ארבעה כרטיסי מסך, ואני אשמח למישהו שיעשה לי סדר בדברים. בעיקרון המפרט עצמו הוא כ-6000 ש"ח ללא ציוד היקפי וכנראה גם בלי overclocking. כרטיסי המסך לגביהם אני מתלבט: 1. ה-8800GT שראיתי שמומלץ בכל מפרט באתר. 2. ה- 8800GTS שעולה יותר אבל הוא גם טוב יותר, וגם הוא הומלץ לי במפרט אחד. 3. הכרטיס החדש של radeon - ה- ה3870X2. יש לי נסיון רע עם ATI ובמיוחד עם הדריוורים שלהם. כמו כן גם קראתי שהכרטיס עובד יחסית רע עם directx 10. 4. ה-8800ULTRA שהוא כפי שראיתי בכמה benchmark-ים הכרטיס הטוב ביותר. הוא עולה בערך חצי מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה, אפשר בהחלט לנסות להכניס אותו. אני א…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים טוב יותר? טכנולוגית אני יודע שה7600GS יותר טוב, תומך בSM3 וגם "דור" אחד קדימה (הX800 התחרה עם סדרות ה6XXX של NV). ממה שלי זכור, הX800GT היה מעט טוב יותר מ6600GT, ואני גם זוכר שה7600GS היה חזק יותר מה6600GT במחשקים חדשים של אז ? המחיר שלהם כמשומשים הוא 220/250 כשה7600GS יקר יותר? הקירור של ה7600GS הוא פסיבי, כשזה גם חסרון (מבחינת OC) וגם יתרון (מחינת רעש). אתם יכולים להביא לי השוואת בינהם? מה עדיף לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3343 לזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3278 והאם ההבדלים משמעותיים?
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מזמין היום בחנות תכרטיס הזה מה אני צריך לקבל איתו בערכה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אהלן חברה קראתי באיזה מקום שיש איזה כרטיס שקוראים לו ASUS EN7800GT DUAL. זה כרטיס מסך שיש עליו 2 ליבות של 7800GT. הוא עולה בסביבת ה-1000 דולר ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה את המחיר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב עם 4 ליבות ,חזק למשחקים רציתי לדעת מהלינק הבא http://www.skypc.co.il/pl_products~8~0~735.htm איזה כרטיס מסך הכי כדאי (8800) ביחס למחיר אם יש סיקור עדיף , אך מה דעתכם (עד 1400 ש"ח) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרגע יש לי XP ובעוד חודשיים או 3 אני קונה מחשב חדש איזה כרטיס טלויזיה כדאי לי שתומך ב-XP וב-VISTA שגם קולט ערוצים מ-YES?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1 תמליצו לי על כרטיס מסך לסרטים ומשחקים עם tv-out עד 700 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-