כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
דיברתי עם התכנאי, הוא אמר לי תקנה R9800P של החברה TUL=POWERCOLOR , הוא אמר לי שבR9800P הכרטיס של TUL=POWERCOLOR מנצח את הכרטיס של ספיר,ATI , MSI , ELSA , הוא מנצח אותם! , והוא הרבה יותר מומלץ, הוא אמר לי אין לי בעיה לתת לך חברה אחרת, אבל תיבדוק השוואות של הכרטיס מסך הזה נגד חברה אחרת. ואבא שלי לא מקשיב לי , אתם יוכלים לתת לי השוואה שMSI הוא כול כרטיס אחר מנצח את הכרטיס של TUL=POWERCOLOR . עכשיו אני לא יוכל לקנות את המחשב עד שיהיה לי השוואה , אז בבקשב תביאו לי השוואה של הכרטיס TUL=POWERCOLOR נגד כרטיסים אחרים. וראיתי גם (לא בטוח) שהכרטיס של TUL=POWERCOLOR 9800P יש לו מהירות שעון/ליבה 760MHZ מהירות זיכרון 400MHZ *2 מה שראיתי זה נכון? . אתם גם יוכלים לתת לי 3 החברות הכי…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
א.מתי הכרטיסים יגיעו לישראל והאם כל הסדרה תגיעה?(כולל ה-7200 וה-7600) ב.האם ה-7200 יהיה חזק יותר מה-6600GT? ג.מה יהיה בערך המחירים של ה-7200 וה-7600? אני יודע שכל התשובות יהיו בגדר הערכה בלבד...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי אם מישהו ראה את הכרטיס הנל בחנות כלשהי כי אישתי כמה שלא חיפשתי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט והבנתי שזה אמור להיות כרטיס חבלז! (גם עם אחריות לכל החיים) אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו במקוםכלשהו בארץ.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קודם כול מי שצריך לראות את המפרט שלי אז יש אותו בצד ימין מתחת לשם משתמש (=אין לי כוח להתחיל לרשום אותו פה) כרגע אני עובד עם מסך 22" ברזולוציה טבעית של 1680X1050 ויש לי את ה-8600GT של GIGABYTE עם 256MB GDDR3 השאלה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם אחד מהכרטיסי מסך האלה: (איפה יותר ואיפה פחות) 1-כרטיסי מסך GIGABYTE - 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 2-כרטיסי מסך MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 נ"ב:ואל תתחילו לרשום המלצות לכרטיסי מסך של ATI (=לאור הניסיון הגרוע שלי עם החברה הזו,אפילו אם תתנו לי בחינם כזה אני אשבור אותו לחצי)
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מבין הכרטיסים הבאים: 1) Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 Zalman PCIe דגם:GV-NX96T512H 2) Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIx16 דגם: Gainward 9600GT 3) TwinTech GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: TT-96GT-512D3E או כל המלצה נוספת. אני מחפש כרטיס אמין ושקט. לא למשחקים אלא בעיקר ליישומים ביתיים כמו: עריכת וידאו תלת מימד
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
המערכת שלי: מעבד-core2 duo e6550 לוח אם-G31MX-S2 (כרטיס מסך – on-board) זכרון-2GB ddr2 gskill ספק- גנרי 400W מערכת הפעלה- חלונות XP לאחרונה לרגל שיפוץ החלה אשתי לשחק עם תוכנות עיצוב דוגמת sketchup, floor-plan ו-home-architect. המחשב דוקא באופן מפתיע מתמודד עם זה בכבוד, אבל זה מאט אותו משהו. תהיתי אם הוספת כרטיס מסך בתקציב של עד 400 ש"ח יכולה לשנות משהו? (למשל זה - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-5670-1gb-gddr5-low-profile-p-14083?language=he) תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, ראיתי בכמה אתרים שהכרטיס הזה גבוה הוא צריך 2 סלוטים דהיינו 2 חריצי הרחבה במארז. אבל לפי התמונה שראיתי כאן, אני רוצה וזאת השאלה שלי האם צריך את הפס הזה של המתכת במארז שיפריד בין שניהם, האם צריך להוציא את זה? איך אני כול לעשות את זה או שלא צריך. תודה רבה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך saphire 2600xt, התקנתי את הדרייברים האחרונים Catalyst® Control Center Version 2007.0517.2140.36881 נראה לי שזה הגרסה לא? בכל מקרה כל פעם שאני משחק משחק (ורק במקרים אלו) אני מקבל אחרי כמה זמן את ההודעה שמצורפת בתמונה אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף תכרטיס מסך הנוכחי שלי(GEFORCE 4 MX) לכרטיס חדש וטוב יותר הרבה אנשים המליצו לי על RADEON 9800 PRO אבל לפני כמה ימים שמתי לב שמוכרים עכשיו את ה כרטיס מסך: ELSA RADEON 9800XT 256Mb ב1900 ואילו הPRO עולה בסביבות ה1500 עכשיו השאלה שנשאלת האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הXT ???? בא נגיד שהתקציב שלי הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם המחיר לעומת תמורה שווה בשניהם תודה מראש לעוזרים.........