כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי. שלשום קניתי SAPPHIRE RADEON 9600XT. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייבר מהדיסק (כמובן הורדתי את הדרייבים הקומדים). בכל ממקרה כשנכנסתי למאפייני תצוגה ולמתקדם, היה רשום מתחת לסוג מתאם 9600 XT וכו', ולמעלה בסוג מתאם רשום 9600 series עכשיו אתול התקנת את הCATALYST 5.9 העדכני מאתר ATI, ונעלם לי הכיתוב XT מלמטה ובכלל בכל המאפיינים אין זכר ל XT, אלא רק לradeon 9600 series האם זה נורמלי? האם אצל כולכם זה ככה? עכשיו עוד שאלה הטמפ' עקבתי אחריה בימים האחרונים היא נעה בין 46 ל50 מקסימום האם זה הגיוני? ו499 מהירות זה תקין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם הוא יגיע לארץ עד סוף החודש?הערכות? הוא כל כך משתלם (גם ה256 וגם 512)...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי שאלה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל ati radeon hd 3870 x2 ורציתי לדעת איזה Catalyst אני צריך ומה הבדל ביניהם ? הראשון ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) והשני ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers יש לי לוח אם של gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2+ תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?112573#112573
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה היא האם הכרטיס יוכל לעבוד על agp 4X למרות שהיה רשום שהוא תומך ב 8X הבעיה היא שעל הקופסה אין שום דבר שאומר שהוא רק תומך ב 8X בלבד
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מסכי lcd אחד של המחשב ואחד טלויזיה אני רוצה לחבר את שניהם במקביל ויש לי כרטיס מסך מובנה ובנוסף כרטיס מסך ג'י פורס 4 איך אני יכול לחבר את שניהם ביחד ?..(יש לי גם כרטיס טלויזיה אם זה עוזר)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כמה אתם משערים שהוא יעלה שהוא יגיע לארץ ..בסביבות המחיר של ה-X1900 ? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה . עם כרטיס מסך 82852/82855GM/GME GRAPHIC INTEL של אינטל דרייברים מעודכנים מהאתר של אינטל 8/2/2006 ושאני מחבר את המסך של הבית למחשב הנייד רואים מתושתש למה זה קורה ? קצב הרענון הוא 60HZ. וזה קורה גם בעוד מסך. תודה לעוזרים. יום טוב
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף תכרטיס מסך הנוכחי שלי(GEFORCE 4 MX) לכרטיס חדש וטוב יותר הרבה אנשים המליצו לי על RADEON 9800 PRO אבל לפני כמה ימים שמתי לב שמוכרים עכשיו את ה כרטיס מסך: ELSA RADEON 9800XT 256Mb ב1900 ואילו הPRO עולה בסביבות ה1500 עכשיו השאלה שנשאלת האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הXT ???? בא נגיד שהתקציב שלי הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם המחיר לעומת תמורה שווה בשניהם תודה מראש לעוזרים.........
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
של 8800 או 9600 ועוד שאלה SLI של 9800 {לא X2} ינצל את כל הכח שלו במסך 19" {ו22" 24"} והאם היתרון שלהם שווה תמחיר שמעל 8800 ו9600
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי ההתרשמות שלי מהפורום נראה לי שאני אלך על הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הנ"ל מתאים לניגון תכני HD? השימושים יהיו משחקים וסרטים ביחס של 50% כך שאין דבר אחד שהוא חזק יותר. הבנתי הכרטיס הזה טוב למשחקים אבל אני לא יודע איך הוא ב- HD. אשמח לשמוע את תגובותיכם וראוי לציין שבמידה ויש לכם כרטיס אחר להמליץ לי אני מעדיף GeForce ולא ATI. תודה
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-