כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
בעיקרון אני תכננתי להביא את ה 9800 פרו של MSI אבל אמרו לי שזה מהדור הקודם אז כבר לא אכפת לי להגיע ל1800 שקל ככה בשביל הכרטיס מסך ראיתי בקי אס פי את ה ?GF 6800 128MB,TV,DVI? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga איך הוא ? ואם לא זה אז איזה 6800 אני יכול להביא ב 1800 ככה ומתי דרך אגב יגיעו ה 6600?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתגידו לי איזה מסך יותר טוב CRT 17 inch - LG F700P + USB Hub - Flatron 203mhz Bandwidth או CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth השאלה הזו נורא חשובה מי שיענה לי ישמח מאוד על התשובההה :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
MSI Radeon X600 PRO תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים מסך, עכשיו ברור לי שהראשון הוא יותר טוב, אבל מה ההבדל בניהם ? יענו זה ברור בזיכרון אבל מה זה עוזר לי? וזה שווה את ה250 שקל הפרש? כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900PRO 1GB VIVO GDR4 HDMI Dual DVI Retail ¤1767 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon 2900PRO 512MB HDMI VIVO - Retail Dual DVI - SX29P512VH ¤1500
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מסך של FLATRON 17 אינץ, דק . עכשיו השאלה שלי על איזה מהכרטיסי מסך ללכת: HD3850 - 512MB או HD3850 256MB . בבקשה תענו דחוף אני עוד רוצה ללכת לקנות את הכרטיס היום
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב AMD2700+ זכרון 768RAM אני מחפש כ'מסך AGP בסביבות 1000שח תנו הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס הבא איך החברה משהו מכיר ?? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200105+15&Ne=500000&product_code=343352&Pn=GeForce_8800_GTX_Video_Card
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב אני מודע לכך שהכותרת בעייתית משהו אך שמעו : ברשות חברי מחשב P4 עם 1.5 גיגה RAM וכן כרטיס RADEON X1650 בחיבור AGP - החיבורים הם VGA וכן חיבור דיגיטלי HDMI הכל יושב על לוח P4P800 של ASUS . מערכת שמע (חיצונית וחיבור דרך USB) של מיקרוסופט בשם MICROSOFT DIGITAL SOUND 80 (מצורף צילום מסך של כל ה SYSTEM DEVICE) . הנ"ל עובד במסך ה LCD 22 שלו ברזולוציה של 1600X1200 . כאשר אני מנסה לבצע DUPLICATE או CLONE של המסך אזי לא רואים כלום ב LCD 32 (מחובר דרך VGA וכבל RCA לכרטיס הקול) כשמורידים רזולוציות ל 1024X768 מקבלים תמונה בסדר בשניהם שאלתי היא : א. איך אפשר להמשיך לעבוד על ה 22 במקביל ל 32 לרזולוציות גבוהות יותר ב. איך להעביר AUDIO ? שימו לב יש כרטיס קול עם יציאה רגילה (בנ…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-