עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AlbertG,

שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by MisterL,

יש לי את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך, חיברתי את זה לכרטיס וגם לטלוויזיה ל21 פינים... ורואים שחור-לבן...עכשיו, מעיון קטן בפורום הבנתי שצריך להפוך אותו לPAL במקום NTSC או משהו...איך אני עושה את זה בכרטיס של Nvidia?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by marlboro,

שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by Semyon171,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי חלונות 7 7100 לאחר עדכון הדרייבר החדש של ATI על ה 4870 אני לא יכול לנהל דרך ה CCC את המסך הנוסף שמחובר עם HDMI לא היתה לי בעיה כזאת לפני למרות שניתן לנהל את המסכים ללא בעיה דרך חלונות מה יכולה להיות הבעיה??? סליחה טעות בפורום אם אפשר להעביר....

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 ויש להם גוף קירור? לא מאוורר כי לפי מה שהבנתי יותר טוב גוף קירור. ואם כן למי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. יש לי מאג FD2 מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים שלו?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by EyalRDT,

עקב כך שהמסך שלי החליט להתפגר עשיתי היום סבב כדי למצוא מסך חדש והחלטתי שאני הולך על מסך LCD ההתלבטות היא כזו מסך של AOC עם זמן תגובה של 12ms מסך של CMV עם זמן תגובה של 16ms אבל לפי המוכר(אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל) בעל שיטת תאורה חדשה שבה המנורה היא כמו נחש ועוברת בכל המסך במקום רק בחלק ממנו עכשיו המסך השלישי הוא Hyundai Q17 אני יודע שהוא מעולה וחד מאד אבל לא יצא לי לראות אותו פיזית בשום מקום בעיר שלי(באר שבע) אני גם יודע שהוא יקר משמעותית מהמסכים האחרים שפה (1000 שקל) אבל אם הוא באמת טוב כמו שאומרים אני מוכן ללכת על זה. מה דעתכם? וכמובן אם יש לכם הצעות על מסכי LCD איכותים שמיועדים למשחקים בעיקר אני כולי אוזן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. כרגע יש לי לוח אם 945P-S3האם תהיה בעיית תאימות עם הכרטיס מסך הנ"ל?? בגלל שהוא PCI-E2?? הזנמתי היום מנועה מחשבים את הכרטיס. תודה רבה לכם!!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. התקנתי במחשב שלי שני כ. מסך 4850.. משחקים עובדים בצורה מצויינת, והכרטיסים כן עובדים, אבל כאשר אני מעוניין לבדוק את טמפרטורת הכרטיסים, לא ה ATITool ולא ה RIVA tuner יכולים להגיד לא מה הן המעלות, כמו כן לא ראיתי שום התייחסות לכרטיס הנוסף, למרות שיש מערך CF.... יש לכם מושג מה הסיפור? :s05:

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by ronnie,

איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by rockerr,

הTV שלי של LG 32 אינץ, מסדרה 10,.. חיברתי לAV נראה לי(הכבל הצהוב הפשוט לחיבור הצהוב בTV) ...והרזולוציה מוגבלת לעד1024 על 768,הבנתי שהטלויזיה תומכת ביותר מזה..למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by X-Gamer,

Asus,Gigabyte,Abit למה אין ת-6800 של החברות האלו בארץ?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by Rיה,

אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  17. בבקשה עזרה ;D מה יושפע מזה שהכרטיס מסך יעבוד על AGPX4 ??

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) כרגע זה הכרטיס הנוכחי Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

מה יש ב CATALYST 6.11 החדש? עש משו חדש?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by arkzai,

היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), איזה כדאי לקנות כי הבנתי שיש כרטיסי מסך יעודיים לעבודה גרפית ואם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. חשבתי לקנות את Q6600 השאלה אם צריך אותו או שזה סתם בזבוז של כסף?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by avi2014,

מופיעה לי שגיאה של opengl שהכרטיס לא תומך בו אן משהו כזה...מאיפה אפשר להוריד את ה OPENGL? עריכה יש לי Vסטה + דרייברים בטה של ati ..מישהו עובד עם ויסטה ופריי?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by junior,

קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. לגבי X1800XT 512

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים