כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
טוב חזרתי לארץ והתקנתי ת'X1900XT עכשיו הבעיה איתו זה הדריברים לX64 לא הבנתי מה להוריד + איך אני מפעיל את הVIDEO IN ? דרך איזה תוכנה או מה ? כעיקרון הדריברים של ATI ממש מוזרים וד"א במנוחה הכ.מסך עם הקירור סטוק ב59 מעלות זה מעולה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1)האם הכרטיס צריך חיבור ישיר מהספק של חשמל? 2)אם לפני הכרטיס הזה היה לי כרטיס של ATI אז צריך להסיר את הדריברים מהרג'סטרי גם ורק אז להתקין את הדרבירים של נוידיה? 3)האם 44 מעלות לכרטיס הזה בסדר? 4)למה הדרייבר לא מזהה משהו במערכת? 5)למה כשאני לוחץ על לחצן ימני על האיקון של הדריבר זה מחכה שניה, עושה מסך שחור ורק אז אני רואה את האפשרויות האלה: 6)כמה הוא צריך להוציא ב 3DMARK05? האם בסביבות4000? 7)תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי. שלשום קניתי SAPPHIRE RADEON 9600XT. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייבר מהדיסק (כמובן הורדתי את הדרייבים הקומדים). בכל ממקרה כשנכנסתי למאפייני תצוגה ולמתקדם, היה רשום מתחת לסוג מתאם 9600 XT וכו', ולמעלה בסוג מתאם רשום 9600 series עכשיו אתול התקנת את הCATALYST 5.9 העדכני מאתר ATI, ונעלם לי הכיתוב XT מלמטה ובכלל בכל המאפיינים אין זכר ל XT, אלא רק לradeon 9600 series האם זה נורמלי? האם אצל כולכם זה ככה? עכשיו עוד שאלה הטמפ' עקבתי אחריה בימים האחרונים היא נעה בין 46 ל50 מקסימום האם זה הגיוני? ו499 מהירות זה תקין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 ואני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המלא אלה רק שתהיה לי את האפשרות לראות ב1024 על 768 ב 85 הרץ מה שאין לי כרגע! ריך אני עושה את זה!
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי ati radeon 9800xt 256mb p.4 2.8 512mb rdram 800pc יש לי למה לעשות OC בכלל לכרטיס מסך? ומה ההבדל אם אני משתמש ב AGPX4 או ב AGPX8?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות 8800GT גירסאת OC של BGF ב500 שקל והמערכת שלי היא E4300 עם OC ל3.0 Ghz לוח ASUS p5b וספק 350W אני יודע שהספק לא יחזיק לי אותו אני גם לא רוצה להישתמש בכל הכרטיס סמך
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך פתאום נשמע צליל כזה כמו שמחברים\מנתקים משהו לUSB למישהו יש מושג מזה ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין בשדרוג של הכרטיס מסך שלי וצריך קצת עזרה. התקציב שלי הוא בערך 900-1000 שקל, אבל אני יכול להוסיף עוד אם צריך. המפרט של המחשב שלי הוא כרגע כזה: מעבד Core 2 Duo E6300 לוח אםIntel 946G 2GB RAM כרטיס מסך ATI X1600PRO 512mb GeCube ספק כוח 400W EZcool חשבתי ללכת על 8800GT של LEADTEK, אבל אני לא בטוח שהספק שלי יעמוד בזה... הייתי רוצה שמישהו יאשר את זה ואולי ימליץ לי על כרטיס מסך אחר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום =] אני נואש כבר מחר אני קונה את הכרטיס עד 200 שקל הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה שיתאים לXP וויסטה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 יש אחריות שהכרטיס נפתח ואז עם קצת OC אפשר לעבור אפילו מהירויות של PRO אמיתי והוא 256 ביט עם ה- AIW והשלט מה אתם אומרים שווה להרכוש אחד כזה? תגובות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שווה 870 שקל? לצה הוא משתווה,ל-9600 פרו או שזו גירסה מוחלשת? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX60P128D.htm
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
השאלה היא האם הכרטיס יוכל לעבוד על agp 4X למרות שהיה רשום שהוא תומך ב 8X הבעיה היא שעל הקופסה אין שום דבר שאומר שהוא רק תומך ב 8X בלבד
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספייר והכרטיס סובל מבעיות התחממות... אם המאורר מופעל על הגדרות ברירת המחדל אז הכרטיס מסך מגיע ל100+ מעלות.. במשחקים ממש כבדים שהכל על גבוהה... זה עדיין לא נורמלי... ואם המאורר על 100% אז הטמ"פ במשחקים כבדים היא 90+... לא הגיוני ולא נורמלי.. *(ועוד שאלה קטנה במשחקים כמו כדורגל ועוד כמה אני רואה פס מרצד כזה שעובר מתחילת המסך ועובר עד סוף וכך חוזר חלילה.. יש למישהו מושג למה זה? גם בLCD של המחשב, וגם על הLCD הטלוויזיה...) אוקיי עכשיו לעניין.. קניתי את הכרטיס מסך, עוד מעט זה יהיה שנה.. עלה לי בזמנות איזה 1750.. השאלה אם עכשיו שווה לי להחליף אותו... אם בכלל יש במלאי.. או שאולי לבקש מהם לשדרג אותו.. השאלה איך לגשת לבעיה בכלל... הם בטח ירצו לקחת אותו לתיקון.. אבל …
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, כשמחברים את ה5850 למחשב, צריך לחבר לו גם מתח חיצוני, נכון? בכרטיס מאחורה, יש 2 חיבורים של מתח חיצוני. צריך לחבר את שניהם? אחד מהם? או בכלל לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא 99 אחוז מהמסכים שאני מוצא תומכים עד ל 1280 x 1024 מעל זה אני לא רואה..... הודה לכם על ליקים וכיוצא בזה .... תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-