כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חברת הטכנולוגיה מציגה ב-Computex אב-טיפוס וחזון שיוכלו להפוך את סידור הכבלים במארז לפשוט יותר - כשכל מה שכרטיס המסך יהיה זקוק לו יסופק מחריץ משודרג בלוח האםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 יש אחריות שהכרטיס נפתח ואז עם קצת OC אפשר לעבור אפילו מהירויות של PRO אמיתי והוא 256 ביט עם ה- AIW והשלט מה אתם אומרים שווה להרכוש אחד כזה? תגובות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
השאלה היא האם הכרטיס יוכל לעבוד על agp 4X למרות שהיה רשום שהוא תומך ב 8X הבעיה היא שעל הקופסה אין שום דבר שאומר שהוא רק תומך ב 8X בלבד
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, כמו שאמרתי בנושא, קורה לי משהו מוזר. נקח לדוגמא את FarCry. סרטון הרקע או מה שנקרא demo loop בתפריט רץ סבבה חוץ מזה שכל 2-3 שניות הוא כאילו נתקע לשבריר שניה. המוזר הוא שלא משנה באיזה הגדרות גרפיקה אני משתמש - מהכי נמוך בלי כלום ועד 1024 עם כל האורות והצלצולים - הבעיה חוזרת בדיוק באותה צורה. הכל רץ חלק לגמרי ואז הוא נתקע לשבריר שניה. חרשתי הפורומים ולא נתקלתי בפתרון. אנשים מדברים על בעיות קרטוע בגלל מחשב חלש או יותר מדי פעילות על המסך - זו לא הבעיה אצלי. ניסתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד אולי הן השפיעו - נאדא. שמתי לב שאור של הדיסק מפסיק בדיוק עם הקטיעות האלו אז עשיתי defrag ואין שום הבדל. כמו שאמרתי farCry זה רק דוגמא - זה קורה בעוד משחקים באותה הצורה בדיוק. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
המסך הוא 17 אינץ', כמו כן אם תתנו חוות דעתכם עליו? עפ"י אתר של פנדה ראיתי שה-F700P הוא המחליף של המסך הנוכחי שלי 795FT PLUS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701> תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שלי, בגלל שהOUTPUT של הPS2 זה AV והINPUT של המסך הוא VGA/DVI, לא ניתן לחברם באופן רגיל. יש לי כרטיס מסך Radeon HD4850, עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזהשהו דרך לעשות עם זה משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בראדון אבל רציתי לדעת אם הכרטיס הזה: Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe הוא כרטיס מסך טוב לגיימרים? ולאיזה G FORCE בערך הוא משתווה..? והאם במחיר שהרדאון אני יכול לקנות כרטיס G FORECE שיש לו ביוצעים יותר טובים לגיימינג והוא יותר יציב וחזק? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי ה Video Settings שנמצאים ב CCC, שנקראים גם ATI Avivo HD. בקיצר ראיתי שיש שם הרבה הגדרות כדי לשפר את איכות התמונה וקראתי איזו ביקורת שמסבירה איך לשנות אותן אבל הבעיה היא שאני מריץ סרט ומנסה לראות את השינויים בזמן אמת, בנגן שאני משתמש בו לא רואים שום שינוי באיכות הסרט. אני משתמש ב VLC והפעלתי את האופציה של GPU Acceleration אבל לא משנה כמה הגדרות ניסיתי לשנות לא ראיתי שינוי באיכות הוידאו. יש איזה נגן מסויים שזה אמור לעבוד איתו? אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-