עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים! יש לי מחשב עם ספק כוח של 380w הכולל מעבד e8400! אני מאוד רוצה להחליף אותו למשהו טוב יותר! יש לי9600gt איך הוא לעומתו? האם יהיה שינוי משמעותי? ועוד שאלה יש לי מישהו שרוצה למכור את שלו הוא קנה אותו לפני שנה פלוס והוא נתן לי מחיר של 450 האם משתלמם לי לקנות? וכמה הייתם מוכנים לקנות אותו מיד שנייה! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by wooda,

הPower Color? או הLeadtek? שניהם באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by EliranB,

יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by shainov,

איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה אגב, הלוח אם הזה תומך AGP?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by cohen84,

שאני משתמש בטיוי אוט בכרטיס יחד עם הכבלים והמתאימם שבאו יחד איתו (ניסיתי גם אחרים) אני רואה רק בשחור לבן, ראיתי באינטרט שזה בעיה דיי שכיחה. יש למישהו פתרון? אני מיואש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by graeme,

היי כולם אני עומד לקנות מחשב חדש מהסוג החדש של PCIexpress יש לי הכל מוכן. נשאר לי רק לבחור כרטיס מסך... התכנאי המעפן שלי אמר לי ללכת על - ATI Gigabyte pcx5300 128mb pci APGx18 מה אתם אומרים עליו הוא טוב? * אני משתמש במחשב לגיימינג חזק!! הוא טוב לי??? יש כרטיסים אחרים שעולים בערך אותו דבר וגם מתאימים לPCI ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by yoavyoavyoav,

היי אני חדש כאן בפורום. אני קונה Radeon 9800 Pro של Sapphire. עכשיו , אני מתלבט מאיפה לקנות. יש את פנדה שקניתי אצלהם כבר כמה פעמים אבל השירות לקוחות שלהם זוועה ואני יוותר עליהם(חוץ מזה שאין להם שם את הדגם של ספיר). אז יש את PCH , zigzag או Ksp. מאיפה כדאי לי לקנות ? (לא מבחינת מחיר ת 50 שקל יותר או פחות לא חשוב לי..העיקר האמינות של החברה והשירות לקוחות שלהם.) (KSP זה ממש ליד הבית שלי אז נראה לי שבסוף אני יקנה מהם..) אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Started by ktmsx,

שלום , אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster רציתי לשאול (רק באמת מי שיודע !) האם יש הבדלים בין הכרטיסים שנוגעים ל - 1. צינורות עיבוד 2. רוחב פס (סיביות) לזכרון\לליבה או כל דבר אחר משמעותי... בתודה . אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לבחור

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. יש לי LEADTEK 6800NU ואני משתמש בדרייברים המקוריים הכי מעודכנים ...השאלה אם יש דרייברים יותר טובים מאלה כמו DNA / OMEGA וכל אלה...היה לי ATI לפני זה והשתמשתי בOMEGA DRIVERS ואין לי שום מושג איזה דרייברים מומלצים לאנוידיה אז אם מישהו יכול להביא לי המלצות וגם בנצ'מרקים עם MODDED DRIVERS יהיה טוב ...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by yotam360,

gforce 5200 fx או x600 pro ומה ההבדל בינהם?

14. Started by lior46,

למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה

15. אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by semi-t,

כנראה של Albatron כי קראתי שהקרור שלהם יעיל יותר מזה של Gigabytre.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שיש לי יוכל לעומד ב-OC שאני מתכנן לכרטיס? יש לי לוח אם: MSI RS480M2 - MS7093 עם כרטיס חלש און בורד של ATI אבל אם תגידו שהוא לא יספיק אז אני יחליף אותו גם ללוח של MSI אבל דגם: K8N Neo 4-F (קראתי שהוא יותר טוב מבחינת OC) נ.ב. למה משמש בדיוק החיבור FireWire? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by daniel_geva,

שלום, יש לי כרטיס מסך x1600pro ושאני סתם ככה גולש באינטרנט הטמפ' שלו הממוצעת היא 40 מעלות, לא שאני משחק או משהו! רק מסתובב באינטרנט זהו!,ופעמים אחדות שאני גם לא עושה שום דבר מיוחד עם הכרטיס לא מכביד עליו או משהו הוא מגיע ל47 מעלות. האם טמפ' נורמלית? מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך? ואם זה הגיוני שבלי להכביד על הכרטיס הוא יגיע ל40 מעלות?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by dna,

אוקיי מחר אני קונה את הכרטיס LeadTech 7600 GT 256 MB AGP ורציתי לדעת אם הוא יריץ לי למשל את prey בהגדרות טובות או את call of juarz והאם הוא יריץ לי את crysis ברמה שכיף לשחק ויפה לשחק?לפי מה שאומרים זה כרטיס ממש טוב....

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

http://www.gfe.com.hk/product/Geforce_6800GT.htm רשום שם שיש לו 20 מגהרץ יותר מהר ב מעבד מהכרטיסים הרגילים זיכרון של2.0 ns Hynix DDR זה דווקה נירא אחלה כרטיס מה אתם אומרים וגם יש לו קירור טוב

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by shloosh,

תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. מסך: ViewSonic 19" LCD VP930 ¤ 1639 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 827 בעיקרון הם מגיעים כחלק ממחשב חדש שאמור להיות מחשב משחקים, לגיימר קל-בינוני, שבו רציתי להוציא בין 1000 ל-1500 על מסך, ובין 800 ל-1000 על כרטיס מסך. אז מה דעתכם? תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by alfus73,

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ממכם. האם מישהו יודע האם הכרטיס מרעיש ? האם דורש ספק אחר מהסטנדרט? האם נדרש עוד מאוורר (יש לי לוח אם ASUS שעליו יש מאוורר+מאוורר נוסף)? האם מתחמם מהר? המחשב שלי הוא AGP*8. רוצים עליו 950 ש"ח. אני גיימר בינוני. מה דעתכם? אשמח מאד לקבל את דעתכם

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by GamesFreak,

היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by מר שאלה 2007,

אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??

דיונים חדשים בפורומים