עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הזמנתי ועדיין יכול להתחרט.... :s05: את הכרטיס הזה: http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html עם שנתיים אחריות (זה לא מזד מחשבים... ) במחיר של 300 ש"ח. האם עדיף לי כרטיס של GIGABYTE GV-NX85T256H GEFORCE 8500GT עם DDR2 במחיר דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך בלפ טופ...יש דבר כזה??? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by yisheti,

יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by ea666,

שלום. יש לי ati radeon 9800xt 256mb p.4 2.8 512mb rdram 800pc יש לי למה לעשות OC בכלל לכרטיס מסך? ומה ההבדל אם אני משתמש ב AGPX4 או ב AGPX8?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by rabbit,

או שזה אותו דבר?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by rockstarr,
    • 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by shu sha,

טוב אז הייתי קונה את הXFX מKSP או את הפרולינק מפנדה אבל החלטתי לרדת מהרעיון בגלל השנה אחריות... הבעיה שאין לי יותר מדי תקציב והמקסימום שאני יכול ללכת עליו עם אחריות נורמלית שמצאתי הוא הELSA שבפנדה.... הייתי רוצה ללכת על הXFX כי הבנתי שהוא יותר מהיר מאחרים או זיכרון שלו יותר גדול אני לא זוכר בדיוק ... כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ואמרו לי שאם אני לא עושה אז הוא יותר טוב משאר החברות, אבל שוב יש את עיניין האחריות... בקיצור אני כנראה הולך על הELSA אז יש למישו השוואות שלו לשל חברות אחרות כי אני לא מצאתי השוואות שכאלו, או שאם יש באותו מחיר או פחות כרטיס יותר טוב עם 3 שנים אחריות(למרות שאני די בטוח שאין חיפשתי בכל החנויות כמעט) אז תביאו... אם יש לכם גם סיבות למה לא ללכת על הE…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by Dan1919,

שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by roeiw,

מידי פעם כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך פתאום נשמע צליל כזה כמו שמחברים\מנתקים משהו לUSB למישהו יש מושג מזה ולמה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by alia,

אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by shu sha,

איזה כרטיס של ATI נותן אותם ביצועים בערך? עריכה: עוד דבר קטן... האם הדרייברים הכי חדשים הם תמיד הכי טובים לכרטיס מסך? להתקין את גרסא 8195 ל6100 שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by cyberX,

מה התזמונים של הכרטיסים האלה? 1) Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retaill (2 Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by גל פרידמן,

זה המסך http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1810631 בעבר כבר ביררו לגבי המסך הזה, אבל כנראה שלאנשים אין ניסיון איתו. אולי יש כאן מישהו שבדק את המסך הזה או ראה אותו, כי הנתונים שלו על הניר מעולים וגם המחיר.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by DrizziTx,

בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by sharon16,

שלום אנשים, אני צריך כרטיס ל PCI-E ואני לא יודע כל כך מה לבחור. יש לי 1200 ש"ח למשחקים כבדים! חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NCX1950XT-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שלפי מה שאני יודע הוא כרטיס ממש חזק ומתאים בול לתקציב שלי. יש לכם הצעות? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  17. חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים

19. Started by gabi1234567,

יש לי ספק 400 וואט ישן miatx400 הוא יחסית חזק רשום ב+3.3v 28a ב5+ 40a וב12+ 18a זה יחזיק את הכרטיס מסך?? ודרך אגב המעבד הוא 3500+ 2.2 ghz הרצתי אותו ל2570 עם לוח אם של gb תומך pcie x16 כול העניין הזה של הספקים חדש לי אז אני חלש בזה תעזרו לי תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by o.k,

!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Elevation,

התמונה במסך שלי,או יותר נכון קצותיה של התמונה, רוטטים משל היו שפתיו של עארפת...... (גירסאת מרץ ) מה הגורם לזה? איך אני מפסיק את זה? בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  22. שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by VolTAge,

המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים