עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...

2. האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  3. שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. כשאני לוחץ אפילו רק על show 3D view זה מראה לי את זה ולפני כמה ימים זה לא היה ככה /: התקנתי את הדרייבר החדש 174.47 - יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה או שאין קשר? בכל מקרה, תעזרו לי עם זה(גם ככה אני מתחיל להתבאס מיום ליום על המחשב החדש הזה)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by dorratz,

שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד. אנחנו רוצים לבחור כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים על איכות גבוהה,ויחזיק לו משחקים כמו SIMS 2 וכאלה לשנתיים וחצי לפחות. רק בKSP, חשבנו על הכרטיסים האלו: 6800XT 128MB 7600GS 256MB 128BIT X1600PRO 512MB 128BIT X1600PRO 256MB 128BIT X1600XT 256MB 128BIT X1600XT 512MB 128BIT הכול נע בתקציב שלו. אם יש משהו יותר טוב באפיק PCI-E זה יהיה מעולה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי ההתרשמות שלי מהפורום נראה לי שאני אלך על הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הנ"ל מתאים לניגון תכני HD? השימושים יהיו משחקים וסרטים ביחס של 50% כך שאין דבר אחד שהוא חזק יותר. הבנתי הכרטיס הזה טוב למשחקים אבל אני לא יודע איך הוא ב- HD. אשמח לשמוע את תגובותיכם וראוי לציין שבמידה ויש לכם כרטיס אחר להמליץ לי אני מעדיף GeForce ולא ATI. תודה

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by Firestar393,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. תקשיבו יש לי 450 שקל אני מתכנן לקנות את ה HD 4670 השאלה שלי האם המעבד e5200@3.125 GHZ יחזיק אותו ואיזה משחקים יעבדו לי .. בינתים קניתי Crysis warhead

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by Tommy,

השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by Rage17,

בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by OC,

מה יותר עדיף x1950xtx or g8800 GTS 320 MB דרך הגב על דרייקס 10 לא מעניין אותי כי אני יודע שהיצא מישחק עם דירקס 10 ה320 8800 יזוז כמו עגלה ודרך הגב אני יכול עם הכרטיסים אלה לעריץ את כול המישחקים על High?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by tovtov,

שלום, אולי שאלה קצת מטופשת ......אבל- האם אני יכול לראות טלוויזיה במחשב עם כרטיס VIVO (כלומר כרטיס שיש לו VIDEO IN) בחיבור מהמיר של הכבלים? תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by night-fire,

לנעול\למחוק\להשמיד\לשרוף\ להשאיר את זה ככה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by ATL321,

יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. זה הכרטיס https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 האם בקבוצת המחיר שלו הוא מומלץ? קחו בחשבון שאני צריך יציאת DVI

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by baraksaar,

איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by PuMbA,

אני רוצה לראות במחשב טלויזיה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה ולחבר ממיר של הוט אליו ואם אפשר גם לחבר אליו מגבר או רמקולים או שכבר למחשב הם יתחברו אני רוצה כרטיס של חברה טובה לא אכפת לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי ודרך אגב בלוח אם שיש לי יש סוג של חיבור לטלויזיה נראה לי אני לא בטוח אם מישהו יכול להסביר לי על החיבורים שיש בו הלוח נמצא בחתימה שלי תודה לכולם על העזרה בכוונה לא רשמתי סכום תציאו לי ואני יבדוק לגבי כל אחד תודה .....

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by master whilee,

בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…

22. Started by rom515,

הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by see4,

יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by asi2k5,

שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים