כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
האםם כרטיס מסך x800rx של ati הוא דומה ל7300gt של nvidia? אני פשוט לא מבין כלום בזה ואני חייב לדעת... תודה...
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב חזרתי לארץ והתקנתי ת'X1900XT עכשיו הבעיה איתו זה הדריברים לX64 לא הבנתי מה להוריד + איך אני מפעיל את הVIDEO IN ? דרך איזה תוכנה או מה ? כעיקרון הדריברים של ATI ממש מוזרים וד"א במנוחה הכ.מסך עם הקירור סטוק ב59 מעלות זה מעולה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אלה הפילטרים FSAA ו-AIF ואיך אני מפעיל אותם בכרטיס מסך של ATI תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מסך CRT שיש חשד שהוא מקצר ושורף כרטיסי מסך ומחשב שיש חשש שהוא שורף מסכים... אני חושש לחבר את המסך למחשב תקין או לחלופין לחבר את המסך למחשב אחר כדי שלא יישרפו רכיבים נוספים. האם יש דרך לבדוק את המסך בנפרד ולוודא שהוא תקין? האם יש דרך לבדוק כרטיס מסך בלי לחברו למסך? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום .. יש לי GEFORCE 6800GS כדאי לי להחליף עכשיו ל 8600GT ?? אני לא רוצה להחליף למשהו יותר חזק כי חבל על הכסף בקיץ הבא אני מחליף את כל המחשב .. אז השאלה אם כדאי להחליף בינתיים את הכרטיס ??? יש שיפור משמעותי??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ATI Raedon X1600pro 250m 128Bit לא חייב מכונת משחקים אבל שיפעיל קול אוף דיוטי 2 כמו שצריך
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך saphire 2600xt, התקנתי את הדרייברים האחרונים Catalyst® Control Center Version 2007.0517.2140.36881 נראה לי שזה הגרסה לא? בכל מקרה כל פעם שאני משחק משחק (ורק במקרים אלו) אני מקבל אחרי כמה זמן את ההודעה שמצורפת בתמונה אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא 99 אחוז מהמסכים שאני מוצא תומכים עד ל 1280 x 1024 מעל זה אני לא רואה..... הודה לכם על ליקים וכיוצא בזה .... תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הגירסא הכי חדשה של nvidia עושה לי לאגים לפעמים וגם הגירסא 71.89 עושה לי גם אני צריך המלצה לדרייבר הכי טוב בישביל הכרטיס שלי תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4850 ל 9800 מה אתם אומרים??? אולי אפילו מערך CF של 4850 אך אני לא יודע עם הספק כוח שלי מסוגל לעמוד בעומס ANTEC NEO 500 W זה דגם הספק קחו בחשבון שיש לי שלושה דיסקים קשיחים + 4 גיג'ה זיכרון 4 יחידות כל אחד גיג'ה ומעבד Q6600
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
התמונה במסך שלי,או יותר נכון קצותיה של התמונה, רוטטים משל היו שפתיו של עארפת...... (גירסאת מרץ ) מה הגורם לזה? איך אני מפסיק את זה? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הבנתי שזה דומה ל TV IN רק משהו חדש יותר... מאיפה אפשר ללמוד על התפעול של זה ואיך להשתמש בזה נכון ובצורה יעילה ?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי לוח גיגהבייט K8N51GMF-9 עם כרטיס 6100 מובנה באתרי ביקורות ראיתי שהתוצאה צריכה להיות מעל 1200 אני קיבלתי רק בסביבות ה1050 סגרתי את כל התוכנות שברקע והכל וביצעתי כמה פעמים את הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לכך? באתרים הבדיקות נעשו עם מעבד יותר חזק ו1 GB זיכרון.. לי יש רק 512 זיכרון ומעבד וניס 3000.. זה יכול להוות סיבה להבדל כזה גדול בתוצאות? ואם לא אז מה כן הסיבה יכולה להיות?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-