כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. אני צריך כרטיס גרפי רוצח לעריכת וידאו וישומיי פוטושופ. ושילובים בניהם. על מה אתם ממליצים וכמה זה יצא. ושוב חג שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף? ???
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://www.xpertvision.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT.html רציתי לדעת אם מישהו שמע/התנסה עם הכרטיס הזה? האם חברה הזאת מוכרת?טובה? איך הקירור שלו?האם הוא שקט? האם כדאי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14968 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה אני להקליט מהYES תוכנית טלויזיה מערוץ 2 עכשיו אין אותה באינטרנט ואני רוצה להקליט אז צריך כ טליוזיה : עכשיו זה מה שאני צריך: שיקליט ויפעל עם הYES אפשרות ליראות TV מהמחשב ***אולי בעתיד אני יעשה מהמסך של המחשב גם TV רגילה*** זהו לא משהו רציני פשוט שיפעל טוב ושיקליט בפורמטים ידועים ושיפעל בDVD רגיל .... עכשיו אני לא מבין גדול אבל התקציב או ככה 300+- בערך וחייב מהאתר http://www.pandas.co.il/ כי אני הזמנתי מהמן מהשהו היה אמור לצאת עכשיו אבל הקפאתי את המשלוח ככה שככמה שיותר מהר יותר טוב!! תודה רבה רבהההההההה (אם אפשר תפרטו לי למה הוא טוב תודה רבה)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, אשר אעבוד בו בין היתר באוטוקד. רוב העבודה באוטוקד אינה תלת מימדית אלא דו מימדית. האם יש צורך בכרטיס מסך מסויים (או מסויימים) לצורך עבודה נורמאלי וללא "תקיעות"? אשמח לעצותכים. עומר
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את מערכת הזאת: e4400 @ ~3.2ghz gigabye ga-p35-ds3r 2 * 1gb cl5 g.skill pc2-6400 @ ~900mhz ונשאר לי תקציב של בערך 450 ש"ח בערך לקניית כ. מסך שכמובן לoc ושתעזרו לי כמובן לעשות לו vmod / pencil mod... הכ. מסך בעיקר למשחקי "מלחמה": medal of honor hitman stalker serious sam half life וגם לפעמים carbon תודה על העזרה מראש
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה אני צריך לחפש בכרטיס מסך שכזה? האם הם כרטיסים שמסוגלים גם להריץ משחקים לא כבדים באיכות מסוימת? האם אני צריך לדאוג לכמות זיכרון במחשב מינימלית לשם צפיה נורמלית? ובכלל הוא הולך טוב עם כל מסך שהוא או שבעיקר עם CRT ? תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עוצמת עיבוד גראפי שהייתה שמורה רק למחשבים השולחניים החזקים ביותר עד לפני חודשים בודדים - תהיה זמינה מעכשיו גם במחשבים אישיים ניידים (גדולים ויקרים יחסית)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט בין ATI X800XT או 6800 gt או 6800 ultra מה יותר טוב ? ואפשר לערוך השוואה בין ה שלושה? פשוט אני יכול לקנות אותםן באיזור ה 800 שח מאיי ביי בלונדון וזה הולך לאחותי ואז היא מביאה לי כך שאני לא צריך לשלם מכס.... ראיתי באי ביי 6800 gt ב 850 בערך משומש אבל והאותו מחיר ATI X800XT לכן אני מתלבט... תודה לעזרים ואם מישהו מוצא שם כרטיס יותר זול שיישלח לי תלינק תודה שוב!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. קיבלתי את המחשב לאחרונה, חדששש, נראה שעם דרייברים מותקנים של nVidia. רכשתי היום כבל: SCART <-> 2RCA+SVHS ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה. חיברתי את ה-SCART לשקע בטלויזיה, ואת SVHS ליציאה מכרטיס המסך (לא חיברתי את שני 2RCA למחשב, מפני שכרטיס הקול שלי כבר מחובר למערכת באמצעות כבל יעודי). לצערי לא הצלחתי להגדיר את התצוגה כך שאראה אותה גם ע"ג הטלויזיה. כיצד אגרום למחשב להציג ע"ג הטלויזיה? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 8600gts אבל כשרשמתי אותו בפורום מפרטים אמרו לי שהוא כרטיס מסך לא משתלם רציתי לדעת למה? בדקתי את הביצועים שלו בtomshardware והבנתי שהוא כרטיס מסך בינוני פלוס עכשיו המחשב שאני רוצה לקנות הוא בעיקר לגלישה באינטרנט עבודות שירים סרטים ומשחקים אני אוהב לראות באיכות טובה משחק אני לא סובל שזה איכות נמוכה וחשבתי על זה שזה dx 10 כי כנראה שאני לא ישדרג בעתיד יותר וזה נראה לי כרטיס מסך טוב שיחזיק עוד כמה זמן בשוק! ואני משחק משחקים מדי פעם לא כל שבוע משחק אחר שיוצא
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אוקי תראו, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. עם 4850 CROSSFIRE... לוח X48 אני לא מצליח להגיע איתו לביצועים טובים מה להגדיר בהגדרות? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל אני חייב עזרה! תודה.. למי שיש CF 4850 יוכל לעזור לי? להגיד לי איך הוא הגדיר והכל ?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המאקבוק החדש מה אתם חושבים על הכרטיס מסך שלו Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-