עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ncoder,

זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. אנ מתכוון לקנות את המסך הזה עם כרטיס מסך בכ1000 שקל אשמח לקבל הצעה גם לגבי הכרטיס מסך חשבתי על 1950PRO אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תכתבו לי תודה רבה

3. היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by paradoxx,

היי, איזה כרטיס מסך הייתם מציעים לקנות בסכום הנ"ל? האם הייתם ממליצים רק על X1900GT של Powercolor? האם הייתם ממליצים על כרטיסים אחרים? מבקש בבקשה מקומות שבהם אפשר לקנות את הכרטיס...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by messi,

רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שלום לכולם, באמת אני בהתלבטויות פה וכבר לא מצליח להבין מה הולך. ראיתי שהX1600PRO הוא תקציבי אומנם אל ביצועי בהתאם וכבר עם עוד קצת התאמצות עדיף להביא את ה7600GS המרעיש. איך הכרטיס המוזכר בכותרת בעלות של 1000 שקל בדיוק? איפה הוא עומד מול 76GS ואם מישהו יוכל להביא לי בנצ' אני ישמח כי אני לא מוצא באמת באמת תודה לכולם ואני מצטער על כל השאלות תודה רבה קובי יש לו 12 צינורות DUAL DVI HDTV לעתיד.. גמובן תומך בSM3 וHDR

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by oren27,

אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by bd,

איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by goldenhand,

יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by pop300,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD3870 512MB DDR3 PCI-E האם הוא חזק יותר מג'יפורס 8800GTS 640MB? האם כדי לי ללכת על הכרטיס מסך הזה: Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  15. איך הכרטיס? איך האיכות צפיה שלו? מאפשר הקלטה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by The Angel,

איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by nir_varon,

אני חייב לבחור מסך! פשוט אני מתלבט כבר כמה זמן ונורא קשה לי להחליט... המסכים שאני מתלבט הם: samsong 710TM LG 1730s samsong 710n nu QL-711V אני יודע את האיכויות של כל אחד וגם את המחירים.. מה שאני צריך זה כמובן עזרה לבחור מה יהיה לי הכי טוב... המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים.. איזה מסך יביא לי את השילוב הכי טוב מבחינתי (מחיר + איכות)?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. מעבד - Core 2 Duo E7300 לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreade ספק - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) אני לפני רכישת המחשב הזה. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי מסך. אני לא גיימר. אבל אני מאמין שכשיהייה לי מחשב חדש בבית אני ארצה לשחק. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים, אבל ראיתי אצל חבר call of duty וזה היה נראה לי נחמד.מה גם שאני עכשיו רק קונה את המחשב וממש לא בא לי להתחיל לשדרג אותו עוד חצי שנה. אני רוצה שקט לתקופה ארוכה יחסית. אני הולך לראות גם סרטי hd על המחשב.המסך שאני הולך לקנות הוא samsung t240. ה hd4670 הבנתי שמאד מומלץ. של msi עולה 400 ושל asus עולה 450.מי עדיף? האם תוספת של 130-180 שקל (אני קונה ב ksp) היא ממש מ…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by hell,

אני ממש נואש אני שאלתי בכל פורום ואף אחד לא נתן תשובה הגיונית/חד משמעית... אני בסך הכל רוצה לעשות AA לUNREAL TOURNAMENT 2004 ואין לי שמץ בבקשה תעזרו לי! תודה

22. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by marlboro,

שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9600gt פסיבי. אני מתלבט בין הדגם Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling לבין Gigabyte 9600GT 512MB Silent Pipe. שניהם עולים 900 ש"ח+- כך שהמחיר לא מהווה שיקול. למישהו יש המלצות לכאן או לכאן? מישהו יכול לנסות למצוא לי ביקורת עליהם כי ממש לא מצאתי. אני יודע שה8800gt הפסיבי של sparkle ממש לוהט (מגיע ל-110C), האם זה ככה גם אצל ה-9600gt? האם בעתיד ניתן יהיה להוסיף עליהם מאורר סטנדרטי כלשהו (80/120) לצורך הורדת טמפרטורות ו-OC?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …

דיונים חדשים בפורומים