עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by Forge,

אני מתכוון לרכוש מסך 19 חדש ורציתי לדעת על איזה מאפיינים רצוי לתת את הדגש. ובכלל מה מומלץ לקנות. אני מעוניין במסך CRT והתקציב שואף ל-1000, אני יודע שזה יחסית סכום נמוך אבל כרגע זה מה שיש. מה אתם אומרים? שווה לחכות לסכום יותר גבוה או שאפשר למצוא מסך טוב של יצרן אמין במחיר כזה. תודה מראש לעוזרים, ** דרך אגב, כרטיס מסך של לידטקTI200 הולך להריץ אותו.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by Nahum2,

אמרו לי משהו על טכנולוגיה בשם VIVA שאמורה לאפשר להשתמש בכרטיס המסך כמו בכרטיס טלוויזיה... אבל חיפוש קצר לא הוביע לתוצאות.... מישהו יודע משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  4. היי, חשקה נפשי לשחק ב CS GO. אני מחפש כרטיס מסך זול שיריץ CS GO סביר. המפרט שלי הוא: i3 4130 3.4Ghz Gigabyte GA-H81M-HD3 Seasonic 380W S12II Hynix 8GB DDR3 1600Mhz Samsung SSD 120GB WD HDD 1TB היום על כרטיס מסך של אינטל אני מריץ CS GO באזור ה 25-30FPS במינימום הגדרות. אני מחפש כרטיס מסך זול, נניח עד מקסימום 400-500ש"ח, של חברת NVIDIA (סורי AMD, התמיכה שלכם בלינוקס נוראית), שיהיה שקט ושיתן לי סביבות 100FPS בהגדרות סבירות. שידרוג ספק נלקח בחשבון ולא כלול בתקציב של כרטיס המסך, אשמח גם לדעת לכמה וואט עלי לכוון. תודה וחג שמח!

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים עם 128MB אך לא מעבר ל 600 ש"ח, עדיף אחד עם זיכרון DDR (שיתאם את שאר המערכת) יש לי: amd athlon 2000+ 512ram אני לא גיימר כבד, אבל מחפש כרטיס שיוכל להריץ enter the matrix, ו rainbow six3... 1. מצאתי את GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ב 527 ש"ח - האם הוא DDR? 2. האם GIGACUBE Radeon9200 128MB DDR VIVO עדיף? (ההבדל במחיר זניח) 2. מה אם GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ב 299 ש"ח? 3. יש גם את PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 128MB DDR ב 477 ש"ח. 5. האם כדאי לחסוך ולקחת את ה Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail ב 700 ש"ח? קיצר, אני מבולבל.... מה עדיף? אני פתוח גם להצעות אחרות במסגרת התקציב. האם שווה בכלל להשקיע את…

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by roadrunner,

הזמנתי את הספרקל ,באתר היה כתוב שזה ה +CALIBRE--P888 באישור על ההזמנה כתוב רק CALIBRE--P888 , יש מישהו שקנה בskypc וקיבל את הדגם האיטי יותר?

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שמעתי שיש לnvidia דריבר חדש גרסה 75.90 אולם בבדיקה באתר שלהם מופיע גרסה 71.84 האם זאת סתם שמועה ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by tovtov,

בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by haimvrt,

בסוף אני קונה את 6600gt מהאתר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=25_342&newitem=true אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ככה שיהיה בקופסה סגורה עם כול הכבלים והתוכנות והמשחקים "עם יש" אז איזה לקחת? איזה יצרן הכי טוב ככה שהכרטיס מסך יהיה איכותי? מה זה Retail?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by who_Cares,

מה הסדר עדיפויות?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by zvoykish,

האם אפשר לעשות CAPTURE לוידאו באמצעות כרטיסי הטלוויזיה Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM או FlyVideo 2000 Internal TV+FM+REMOTE? נניח שאני רוצה להקליט ממכשיר וידאו ברזולוציה 720X576 ב25FPS, לפורמט AVI בתור התחלה או ישר לMPEG או משהו מצומצם... איך הביצועים של 2 הכרטיסים האלה בפונקציה הזו? ואיך האיכות? אני אשתמש בו במערכת שמופיעה במפרט העתידי (עתיד-קרוב) שלי (בפרופיל). אשמח לייעוץ. ???

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שיהיה לו אפשרות לקבוע שתחנה מסויימת תהיה בערוץ מסויים. כלומר ערוץ הסרטים 3 יהיה במספר 4.

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by lev-27,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ZeeD,

בעקבות החדשה שפורסמה היום באתר גיליתי את ה L1780Q שקולע בדיוק לנתונים שאני מחפש. באתר היצרן (www.lge.com) לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי הזה, אבל כן מצאתי את ה L1780U שדי דומה ל L1780Q. ניסיתי לחפש בגוגל השוואות על שני הדגמים הנ"ל אבל קיבלתי הרבה אתרים בשפות זרות. בכל מקרה, מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים ? ועוד שאלה קטנה, לגבי האחריות של LG, מישהו יודע את האתר שמספק אחריות ל LG בארץ ?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by RayZ,

האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  16. צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mtao21,

יש לי כ.מסך 680GTX OC ואני רואה שכ.מסך שלי מחובר ב 2.0 PCI-Express בעזרת התוכנה הGPU-Z.0.6.2 ואיך אני משנה מ2.0 ל 3.0 ? לוח אם DX79SI למרות שזה תומךPCI-Express 3.0

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  18. שלום חברים, רציתי להתייעץ עם כמה שיותר אנשים, לגבי הכדאיות של קניית כרטיס מסך בעיתוי זה. שבוע הבא אני באילת, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולעשות קצת רכש למחשב. על הפרק גם SSD ומארז, אבל נניח את זה בצד בינתיים ההתלבטות היא האם לקנות עכשיו gtx 970/980 (תקציב זה לא בעיה) או להמתין לכרטיסי הפסקל שעתידים לצאת אי שם בשנה הבאה. 980TI ירד מהפרק כי אני לא מתכוון לזוז מ1080P בזמן הקרוב ונראה לי שהשקעה כזאת היא מיותרת. הכרטיס מיועד לגיימינג מכל הבא ליד ואמור להחזיק בכבוד לפחות 2-3 שנים עד לשדרוג הבא. אין לי בעיה לחכות אם יוצגו בפני טיעונים שכך עדיף. הכרטיס הנוכחי הוא hd7970 שמחזיק בסך הכל בסדר גמור אבל אני רוצה להתקדם . אגב, ספק הכוח שלי יכול להחזיק רק את ה970, אם יש צורך גם…

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. כמו למשל סדרות, למשל נמלטים כתוב למעלה שהתוכן בhdtv צריך דרייברים מיוחדים? תוכנה מיוחדת?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  20. אני קונה מסך T260של סמסונג (1920X1200, גודל "26), ואני ומתלבט לאיזה כ.מסך להחליף. הכרטיס מיועד לגיימינג. לא אכפת לי אם יהיה SLI, CrossFire או סתם כרטיס תותח, העיקר שאני לא אצטרך להחליף את ספק הכח(במפרט). ההתלבטות העיקרית: 1) SLI 9800GT 1024MB 2)HD4850X2 1024MB 3) CF HD4670 2048MB האם הספק שלי יחזיק אותם? יש למישהו עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב יש כיום שמריץ למשל PES 2008 על HIGH. בתודה,ניב.

24. שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by lipa,

איזה אפקטים זה נותן ? , בקיצור מה זה עושה ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.