עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itayalter,

אני לפני החלטה סופית , מה לקחת ? 260 ? או משהו אחר ? יש כרגע 3 אופציות , מה אתם אומרים ? 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24619.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. Started by idodos,

הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.

3. קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך לקנות לאחי כרטיס מסך למערכת עריכה של AVID EXPRESS PRO. ישנם כמה דגמים שמתאימים אבל הדגם הזול ביותר הוא NVidia QuadroFX 500 AGP 8X . מבחינת חיבור הכרטיס מתאים (AGP, אין מה לדאוג) השאלה היא האם יש כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הזה או רק חברת PNY ? והאם אתם מכירים את החברה או שמעתים תגובות רעות / טובות עליה ? תודה על כל התגובות מראש .

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by חן מ,

מקווה שתיהיה לכם תשובה על השאלה אוקיי....נגיד והיום או עוד כמה זמן אני הולך לקנות מחשב סוס עם חלקים טובים והכל ואני שם 8800GT והיום בתקופה הזאת הוא מריץ משחקים בצורה תותחנית הכי טוב שיש והכל.האם נגיד בעוד כמה שנים שיצאו משחקים חדשניים יותר,המערכת מחשב הזו תחזיק את המשחקים על אותם נתונים שהיא מחזיקה משחקים של התקופה של עכשיו?זאת אומרת אני מתכוון על הגדרות גבוהות(HIGH) ולא פחות מיזה,או שההגדרות ירדו והאיכות של המשחק תיהיה פחות טובה עם הכרטיס מסך 8800GT?ושוב אני מדבר על משחקים שהולכים לצאת עוד כמה שנים נגיד ב2010 2011 וכו' או שאי אפשר לדעת מה יהיו הדרישות של המשחקים בעוד כמה שנים? תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by xXx Lid,

שלום ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהעיף את הגיפ'ה 5200 שיש לו עכשיו התקציב שלו לא גבוה במיוחד משהו כמו 400 ש"ח והוא אוהב לשחק במשחקים כבדים אמרתי לו שלמשחקים כבדים צריך לפחות משהו כמו 9600XT אבל הבעיה שאין לו תקציב לכרטיס כזה ואז נזכרתי שמישהו כתב פה פעם שאפשר לעשות לכרטיס רידון 9550 סטופמוד ל-9600XT האם אפשר לעשות לכל כרטיס 9550 סטופמוד או רק לדגם מסויים? ואם כן אז איזה דגם? מה הסיכונים בסטופמוד? איך מבצעים סטופמוד? יש איזה מדריך מפורט וטוב? אחרי הסטופמוד הטמפרטורה תעלה באופן קיצוני ודרך אגב בסטופמוד עושים גם OC לליבה של הכרטיס ולזיכרונות? ויש מצב שאחרי סטופמוד יהו ארטיפקטים וכל מיני עיוותים על המסך? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by omrihacli,

איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????

8. מה זה יחידות גיאומטריות בכרטיס? לשם מה הם? ומה זה בקר זיכרון?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by KL-xXx,

היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by אוהד הפועל בדם,

מסך 17 אינץ' PHILIPS דק LCD דגם 170B5CS כסוף כולל רמקולים רזולוציה: 1280X1024 גודל נקודה: 0.264 זמן תגובה: 16ms קונטרסט: 1:450 כניסה DVI דיגיטלית וכניסה אנלוגית 3 שנים אחריות עזבו מחיר איך המסך טוב?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by oren27,

אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Ohady,

שלום,אז ככה.. המפרט שלי זה ככה: מעבד- פנטיום 4- 90NM 530 1MLGA775 אינטל 3 גיגה הרץ.. לוח- MSI LGA775 915P COMBO-FR ATX זכרונות-גיגה...מהירות 533 של כרוסאייר..DDR2 כרטיס מסך- ATI X300 דיסק קשיח-160 גיגה ספק- כרגע בשלבי קניה..הספק יהיה מעל ל-400W . עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך...משהו טוב...עכשיו נגיד אני רוצה את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לא בטוח את הכרטיס הזה..סתם נתתי דוגמא..אני מדבר על כרטיסים מהסוג הזה.. האם זה יעבוד על הלוח שלי כהלכה? תודה לעוזרים. אם זה יעבוד..אני רוצה הצעה לכרטיס מסך עד 700 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  15. * שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום לכולם אני הולך לשדרג קצת את המחשב ... ורציתי לדעת איזה כרטיס גרפי PCI-E מומלץ לקנית בסכום הזה...כזה שיעשה את העבודה ברוב המשחקים החדשים אני לא משחק במשחקים כבדים במיוחד בעיקר במשחקי ספורט ומשחקי הרתפקאות הבנתי שחובה קודם כל שיהיה לו 256 MB אבל השאלה איזה כרטיס כדי לקנות ??? קראתי באתר איפשהוא...שבתקציב הזה הכי כדי לקנות NVIDIA GeForce 6800, רציתי לדעת האם כך הדברים והאם יש סוגים שונים של GEFORCE 6800 בנוסף קיבלתי גם המלצה על 7600GS שהוא גם בתקציב הזה גם אופציית ATI על הפרק... אנא עיזרו לי להחליט...אני כבר שבוע מנסה לגבש לעצמי מחשב ולא מצליח :'(

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  17. שלום ראיתי שNVIDIA הוצאו דרייבר חדש ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין אותו הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT. לא ראיתי איפו הם רושמים באיזה כרטיסים הוא תומך.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by Vladgi,

נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by SE313,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. שלום לכולם , קניתי מפרט חדש למחשב והזמנתי כרטיס מסך אבל החלטתי לראות אם כדאי להחליף בהמלצתכם כמובן את הכרטיס מסך , אנא תתאימו לי כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא : asus p5b lga775 intel 965 intel core2 duo 2.4ghz 4mb e6600 box cpu thermaltake 500W 120m pci-e pfc power supply corsair twin2x2048-6400c4 2048mb (2x1024) ddr2 זה בגדול מה שאתם צריכים אני מעריך כדי להתאים את הכרטיס מה שאני הזמנתי זה : Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 512MB Retail Video Card והמפרט שלו הינו : ATI RADEONT X1950 PRO core (580MHz) 512MB GDDR3 onboard memory (1400MHz) Windows VistaT 3D environment Support 36 pixel shader processors 256-bit Memory Bus PCI Express x16 / CrossFire support Pixel Shad…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by dragon772,

איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by ronbn1,

אוקיי יש לי שאלה יש לי לוח אם p4s533 של אסוס עם יצאת AGPX4 וכרגע אני עם כרטיס מסך GF4 440MX ואני רוצה להחליף אותו אותו למשהו טוב יותר אני חושב בכיוון של גיפורס 6600 256 מגה של גיגה ביט או ATI X700 256 זה הכיוון שלי אבל הכרטיסים האלה הם עם יצאה של X8 ולי יש X4 בלוח אז זה יפעל בכלל או שזה יפעל ולא יביא לי את כל ה100% של הכרטיס ואם זה לא יביא את כל ה100% זה שווה ? יש הבדל משמעותי בן הX8 לX4 אוקיי זהו תודה רבה מראש למי שיענה

24. שלום אני מקווה שזה המקו אם לא תעבירו ישלי כרטיס מסך NX6600GT MSI רציתי תדרייבר הכי חדשש שיש לוו אםאפשר בבקשה תנו לי לינקק תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by dandy,

מישהו יודע מתי, אם בכלל אמורים להגיע GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB ל TMS? היה מלאי מוגבל שלא יחזור? למה יש הבדל של כמעט 200 שקל בין הGECUBE ל Sapphire ? ביצועים שונים או שזה רק בגלל השם? למרות שאם אני קונה ב TMS אז אין את ה GECUBE והמחיר של Sapphire יותר גבוה מה 8800GTS עדיין כדאי לי 2900 פרו? ומישהו יכול להסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהפירלטרים של ה2900 גרועים? איך זה משפיע על המשחק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים