עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by refael.b,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ati radeon x1650 pro 512 עד היום הכל היה בסדר אבל היום כשהדלקתי את המחשב הרזולוציה המקסימלית של המסך ירדה ל1680*1050 יש לי מסך של samsung syncmaster 226bw התקתי את תוכנת ה catalyst של ראדון אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. הי השתמשתי במדריך שפורסם בסטיקי כדי לפתוח את הכרטיס החדש שקנית שהוא 6950 של GIGABYTE כמובן REFERENCE בצעתי עידוכן באיוס לשל 6970 של GIGABYTE ביצעתי את ה OVERDRIVE בדקתי ב GPUZ שנתן נתונים נכונים אבל כשאני מריץ משחקים המשחקים קופאים לאחר מספיר שניות ואני מקבל הודעת שגיאה שהדרברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול והפעולה שלהם חודשה בהצלחה רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by SugarFreeBoy,

שני מסכים ששמעתי עליהם רק טוב, השיקול בלי להתייחס בבקשה למחיר. ובנוסף להכל, אני היחיד ששם לב לזה שאין שום הבדל בין הQ17 לQ17+ באתר של יונדאי?? http://www.hyundaiq.com/pro.asp תודה רבה לעוזרים, העניין די דחוף

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. אני עם 7800GT של לידטק ואני בטוח שיש כאן עשרות משתמשים עם כרטיס דומה לשלי העיניין הוא ששני הכבלים של הסאונד שיוצאים מן הממיר כמובן נכנסים לתוך כרטיס הקול (אונבורד) לכן השידור מופרד מהקול , מה אני עושה חברים ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by D-Viper,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא 880 שקל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס המסך הטוב ביותר במסגרת תקציב זה שישמש בעיקר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by shai7654,

הממשק שלי הוא agp וחשבתי לקנות את הx1600 pro 512 mb והשאלה שלי אם כראי לקנות את הכרטיס הזה או ה7600 gs 256 mb המטרה בטכלס היא יותר הקטע לראות סרטים באיכות hdtv והמשחקים לא מפריעה לי להוריד קצת את האיכות אהה ואם יש אפשרות לחבר נגיד playstation 3 לכרטיס מסך כזה שזה הדבר הכי עיקרי יותר מהכל

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by shaharZur,

יש לכם איזה תוכנה ממולצת ללכדית ווידיאו ולעריכה . עריכה עם אפקטים וכל מיני דברים כאלו.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by BedBoy,

1) מהו הזמן תגובה של מסכי CRT רגילים? (ממוצע) 2) מסך LCD עם 16ms הוא בסדר למשחקים?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. רציתי לדעת אם מישהו יודע על אילו שהם הבדלי ביצועים/שקט/OC בין המפעלים השונים של הכרטיס (ASUS, GYGABYTE...) או שכרגע ההמצלצה היא ללכת על הכרטיס הכי זול שאני מוצא (שהוא כרגע של BIOSTAR ב 1419 שח) תודה מראש אני מצטער אם כבר שאלו את זה אבל יש פשוט כל כך הרבה תוצאות על חיפוש של 8800GT

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. המסך הוא 17 אינץ', כמו כן אם תתנו חוות דעתכם עליו? עפ"י אתר של פנדה ראיתי שה-F700P הוא המחליף של המסך הנוכחי שלי 795FT PLUS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701> תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  15. חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד. אנחנו רוצים לבחור כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים על איכות גבוהה,ויחזיק לו משחקים כמו SIMS 2 וכאלה לשנתיים וחצי לפחות. רק בKSP, חשבנו על הכרטיסים האלו: 6800XT 128MB 7600GS 256MB 128BIT X1600PRO 512MB 128BIT X1600PRO 256MB 128BIT X1600XT 256MB 128BIT X1600XT 512MB 128BIT הכול נע בתקציב שלו. אם יש משהו יותר טוב באפיק PCI-E זה יהיה מעולה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by ciauai,

מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. היי, יש לי 5 מסכים - 3 מהם הם 22" שעומדים מאונך אחד ליד השני, ועוד 2 מסכים עצמאיים עם רזולוציות שונות. על הלוח יש לי זוג חריצי PCI-E X16, וכרגע אני משתמש ב-Radeon HD 4850 בשביל להריץ 2 מסכי 22" ב-Extended Desktop. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף Radeon HD 5750 שיריץ את 3 מסכי ה-22" כשולחן עבודה אחד בעזרת Eyefinity, ובמקביל להשאיר את ה-4850 כדי שהוא יריץ את 2 הנותרים עצמאית. האם הקונפיגורציה הזו תעבוד ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by tazmnia,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ LCD בתקציב של עד 2500 אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות . חשוב לציין שזה משחק למשחקים וסרטים אז עדיף שהזמן תגובה יהיה 8mi .

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by KoM,

היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by Sting,

שלום , היה לי GF4 Ti 4200 והכל עבד סבבה, קיבלתי עכשיו כרטיס מסך חדש 7600GT חיברתי אותו והוא היה אמור לעבוד טוב משום שמדובר אחרי הכל באותן הדריוורים אבל משום מה אני לא יכול להציג בו וידאו ומשחקים כמו פיפא מקרטעים לי על הגדרות נמוכות . אז מחקתי את הדריוור והקודאקים והתקנתי הכל מחדש אפילו החלפתי את כבל החשמל של הכרטיס על כל מקרה אבל עדיין הבעיות נשארו יש לכם מושג איכן הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  25. אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים