עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PsyDream,

קיצור אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות את כ.מסך XFX 8800GT ALPHA DOG XXX וקראתי פה שהוא לא מומלץ והוא עולה רק פחות מ-100 שקל יותר מהרגילים (asus , bfg ) והוא יותר מהיר משתיהם ועוד לא נעשה בו oc וממש נדלקתי על הכרטיס עצמו...??...ואני לא חושב ללכת על החברות שאני אישית פחות מכיר כמו sparkle או twintech??...מה אתם אומרים??...דרך אגב אני קונה ב-foxpc או tms וכרגע יש לי הדעפה לפוקס אז אין שם asus???

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  3. E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי בפורום מה דעתכם על מסך LCD "19 FP951של BENQ אבל לא היו תגובות. אנסה לחדד את השאלות אולי יהיה לי מזל ומישהו יענה. למסך זה יש זמן תגובה של 25MS וממה שראיתי כל המסכים בגודל זה לא יורדים ממהירות זו. האם 25MS זה מספיק לוידאו? משחקים אני לא ממש משחק אז זה לא משנה. אשמח אם מישהו יחווה דעתו באופן כללי על המפרט .

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. שלום רב אני מודע לכך שהכותרת בעייתית משהו אך שמעו : ברשות חברי מחשב P4 עם 1.5 גיגה RAM וכן כרטיס RADEON X1650 בחיבור AGP - החיבורים הם VGA וכן חיבור דיגיטלי HDMI הכל יושב על לוח P4P800 של ASUS . מערכת שמע (חיצונית וחיבור דרך USB) של מיקרוסופט בשם MICROSOFT DIGITAL SOUND 80 (מצורף צילום מסך של כל ה SYSTEM DEVICE) . הנ"ל עובד במסך ה LCD 22 שלו ברזולוציה של 1600X1200 . כאשר אני מנסה לבצע DUPLICATE או CLONE של המסך אזי לא רואים כלום ב LCD 32 (מחובר דרך VGA וכבל RCA לכרטיס הקול) כשמורידים רזולוציות ל 1024X768 מקבלים תמונה בסדר בשניהם שאלתי היא : א. איך אפשר להמשיך לעבוד על ה 22 במקביל ל 32 לרזולוציות גבוהות יותר ב. איך להעביר AUDIO ? שימו לב יש כרטיס קול עם יציאה רגילה (בנ…

8. לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7600GT. היום אני רוצה לראות עם חברים שלי סרט שיש לי על המחשב, אז חיברתי את הטלויזיה למחשב. הטלויזיה התחברה בהצלחה לכרטיס המסך אבל רואים דיי חרא בטלויזיה עצמה, לא ברור. בנוסף לכך כשאני מנסה לראות את הסרט במדיה פלייר, אז הוא לא מקרין לי את הסרט, אני פשוט רואה שחור במקום, כשלעומת זאת במחשב הסרט פועל. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by shachaf,

מה ההבדל בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL לבין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL יש בינהם הבדל של 111 שקל שווה להשקיע ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by aviad28,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד של HP, מסדרת PAVILION עם כרטיס מסך geforce 6150, האם ישנה אפשרות להחליף\לשנות את הכרטיס מסך? פשוט ראיתי למכירה בפורום כרטיס מסך לנייד: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9175/cat/34 תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by marlboro,

שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by Semyon171,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by poltergeits,

יש לי את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=215 ואני מקבל שגיאה בהתקנת המשחק COH שהוא לא מזהה את התמיכה ב- Shader (תצלום מסך יעלה בקרוב) עכשיו התקנתי דיירקטX עדכני 9C לצורך העיניין, וכם את הדרייברים המעודכנים של הכרטיס מסך, מה עוד צריך לבצע, אולי עדכון דרייברים לציפסט שעל הלוח ??? עזרתכם נחוצה ..

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 ויש להם גוף קירור? לא מאוורר כי לפי מה שהבנתי יותר טוב גוף קירור. ואם כן למי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by Omri643,

שלום לכולם ולילה(\בוקר) טוב!!! אתמול קיבלתי את הכרטיס החדש שלי-SPARKLE 8800GT אני מאוד ממליץ עליו לכולם,הוא גם יפה גם טוב וגם יש לו קירור גדול מכל ה 8800GT האחרים!! עכשיו בדקתי אותו ב 3DMARK והתוצאה שלי יצאה:9439 נקודות התוצאה משביעת רצון בהחלט, אך ראיתי שלאחרים עם אותו מחשב כמו שלי יש תוצאה גבוהה יותר זה הדף של התוצאה: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=12986221 תראו יש שם מישהו עם מחשב בדיוק כמו שלי(E6550) ויש לו ניקוד גבוה צמשלי ב 1000 נקודות ויש מישהו עם E4300 עם תוצאה גבוהה משלי!!! מה הסיבות לכך??? בגלל שיש להם XP? בגלל שהם עשו אוברקלוק פצפון ממש למעבד? או סיבה אחרת? איך אני יכול להעלות את התוצאה שלי?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by boogie,

קניתי את ה IPOD החדש של 80GB שאפשר לחבר אותו לטלויזיה קיבלתי כבלים איתו והכל אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה ואי אפשר אני חיברתי הכל עשיתי TV OUT : ON וניסיתי לשחק גם אם PAL ו NTSC בתוך ה IPOD ועדיין אני לא רואה כלום בטלויזיה מה יכולה להיות הבעיה ??

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. תודה מראש, יואב.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by liiight,

AGP שניהם ואם למישהו יש השוואה מקצועית בין השניים אני אשמח לקבל לא רק להגיד :"כן אחי, קח את ה6800 הוא תותח אל תהיה מפגר!" אם לא הייתי רוצה להיות מפגר לא הייתי שואל שאלות כאלה (?) הקיצר, אני בעבודה ואני מת ללכת והראש שלי מתפוצץ... אז אני אשמח לתגובה 8)

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by dasdas32,

יש ברשותי מחשב נייד hp pavilion ולו יציאת s-video.. רכשתי כבל שבצד אחד יש RCA צהוב וצד שני s-video.. חיברתי את הs-video למחשב הנייד ואתה הבננה לטלויזיה ולחצתי FN +F4 כפי שרשום אך המחשב מודיע כי לא נמצא התקן צג.. http://videoclub.tiscali.nl/img/svideo-rca.gif בבקשה מי שיש ברשותו נייד hp והצליח לחבר את המחשב לטלויזיה ויכול לעזור ... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by dash1,

ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. איזה כרטיס עדיף? GAINWARD GFORCE 6600 256 MB ULTRA 1780PCX או GIGABYTE NX66256DP אשמח אם תוכלו לפרט לי למה האחד עדיף על השני זה ממש חשוב לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by gggilad13,

בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים