עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EgoManiac,

ברשותי מעבד PHENOM 8450 על OC 2.8 ואני רוצה לרכוש GTX 260 192SP האם המעבד ממש יגביל אותו?

2. עבור מחשב שלא מיועד למשחקים בכלל, אבל יריץ ויסטה עם ממשק ארו, כרטיס מסך און-בורד יספיק? אם להיות יותר ספציפיים: אז הכרטיס על הלוח הזה יעשה את העבודה? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 מבוסס על פי המפרט על X1250, אם לא, יש לכם המלצה על לוח אחר של ASUS (במחיר סביר) עם כרטיס יותר חזק, (עבור AMD AM2 ) או פשוט לקנות איזה 6200TC וזהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by warezon,

יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. Started by t-mac1,

לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by noamg,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתלבטת בין שני כרטיסי מסך המחשב אמור להיות חזק גם לצרכי עריכת וידאו וגם לתלת מימד האם מספיק לי VGA QUADRO FX570 LT 256MB PCIE.8 או לקנות NVIDIA Quadro FX 1700 יש הבדל משמעותי במחיר.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by yotamoo,

שלום יש לי כרטיס מסך saphire 2600xt, התקנתי את הדרייברים האחרונים Catalyst® Control Center Version 2007.0517.2140.36881 נראה לי שזה הגרסה לא? בכל מקרה כל פעם שאני משחק משחק (ורק במקרים אלו) אני מקבל אחרי כמה זמן את ההודעה שמצורפת בתמונה אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by deking,

כאילו לא יהיה צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by Cichlid,

היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by BoRiS.K,

יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  12. נכון על המסך עצמו יש כפתורים המגדירים את גודל התמונה את המקום שלה על ציר ה X וה Y וכו' אז אצלי המקסימום זה 255. אז היה לי לוח אם אם כ.מסך מובנה הוא נשרף קניתי חדש-ישן אן כרטיס מסך לא משהוא (זה בגלל שיש לי פנטיום 3 אז קניתי משהוא זול לחודשיים עש שיהיה לי מספיק כסף לפ 4) ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ההגדרות מגיעיות ל 255 ואני שוב צריך להגדיר מחדש הכל. זה לא קורה כל פעם אחרי הפעלת המחשב אלה מדי פעם. האם הבעיה היא בכרטיס מסך? או במערכת הפעלה? נתונים: לוח אם asus P3 כ.מ . Video SIS 6326 AGP3D DVD OS: Micro$oft Win Xp Professional Edition עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. היי, יש לי 5 מסכים - 3 מהם הם 22" שעומדים מאונך אחד ליד השני, ועוד 2 מסכים עצמאיים עם רזולוציות שונות. על הלוח יש לי זוג חריצי PCI-E X16, וכרגע אני משתמש ב-Radeon HD 4850 בשביל להריץ 2 מסכי 22" ב-Extended Desktop. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף Radeon HD 5750 שיריץ את 3 מסכי ה-22" כשולחן עבודה אחד בעזרת Eyefinity, ובמקביל להשאיר את ה-4850 כדי שהוא יריץ את 2 הנותרים עצמאית. האם הקונפיגורציה הזו תעבוד ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by Rage17,

בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by kedar38,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by alfus73,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב שלי (AGP*8): Innovision® GEFORCE 6800LE 256MB 256BIT או 6600GT. שניהם בטווח של 1000 ש"ח. מה מומלץ יותר?

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by levy18,

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by ATL321,

יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by F430,

אני עוד יכול לשנות את ההזמנה שלי כרטיס מסך X1950XT למה אין אותו במלאי מה אתם אומרים אני גם צריך להתרגן על ספק אז בהתחלה לא יהיה לי ספק מה אני יעשה שאני קונה את הK800i אני קונה אותו ב1150 את הפלפון הכרטיס מסך ב1090

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by bad-sector,

משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by see4,

יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. יש לי ווינדוס XP , וכרטיס מסך GF 6600GT 128MB PCI-E אני צריך דרייברים הכי מעודכנים של OMEGA תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by ag80,

שלום לכולם, ברשותי המערכת הבאה: מעבד :AMD Athlon 64 X2 6400 זכרונות: 4GB CL4 4 4 12 1GB*4 לוח אם:GA-M59SLI-S4 איזה כרטיס יותר חזק שורה תחתונה ה9800 GTX+ או HD4850 OC EDITION שבא אוברקלוק מהחברה??

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by Mactural,

http://www.theinquirer.net/?article=28094 פורסם ב 2/12. כתוב שבשבוע הבא ישוחרר. היום ה 15/12. מחר ימלאו שבועיים לכתבה. עד כמה שאני יודע לא שוחרר הכרטיס, אבל ליתר בטחון, הרצתי חיפוש ב newegg ואכן אין כרטיס. הנ"ל אמור להיות כרטיס מאוד מעניין ואטרקטיבי לרבים. מישהו יודע מה עלה/עולה/יעלה בגורלו?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים