כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מקריאת נתוני הכרטיסים הם לא מתאימים לכל הלוחות(לשלי כן מתאים),אבל לא מתאימים ל-Asus Striker. יש מצב כזה שכרטיס לא מתאים ללוח עם PCX/SLI?מסויים ולאחר כן? עריכה:סליחה,שכחתי לצרף את הלינק לכרטיס של XFX,ואז רואים את ה-Motherboard Compatibility http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס וידיאו לשם הקלטת סרטים מהמצלמה והפיכתם לסרטי די וי די. על אילו דברים אני אמור להסתכל כשאני קונה את הכרטיס האם יש משהו מיוחד מה המחירים כיום בשוק של כרטיס טוב למתחיל בתחום ושעומד סכום של 500 שקל? אשמח לקבל כול מידע אפשרי בנושא הכרטיסים המוצאים בשוק במחיר הנ"ל. בתודה מראש ברדק לשעבר הינשוף האפור
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניצי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כמובן שניהם אני רוצה עם חיבור PCI EXPRESS ו-256 MB. תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x1600pro ושאני סתם ככה גולש באינטרנט הטמפ' שלו הממוצעת היא 40 מעלות, לא שאני משחק או משהו! רק מסתובב באינטרנט זהו!,ופעמים אחדות שאני גם לא עושה שום דבר מיוחד עם הכרטיס לא מכביד עליו או משהו הוא מגיע ל47 מעלות. האם טמפ' נורמלית? מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך? ואם זה הגיוני שבלי להכביד על הכרטיס הוא יגיע ל40 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את ה-geforce 7600gs 256mb של GIGABYTE (לא כתבתי את המפרט המלא כי אני מניח שכולם יודעים אותו). עכשיו תמיד שיש לי איזו בעיה במשחק (FPS נמוך) אני מתקשר לייבואן של המשחק ושואל אותם איך אוכל להעלות את רמת ה-FPS. עכשיו הם תמיד אומרים לי לעדכן את ה-driver. הספרות האחרונות שלי הן 9131. השאלה שלי היא האם גרסת הדרייבר שלי מספיק עדכנית. ואם לא מאיפה אוכל להוריד גרסת דרייברים אחרת. כי באתר של NVIDIA אין גרסת דריברים ל-7600GS יש רק ל-7800 ול-7900. שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון? אז בקיצור אני צריך- 1-תענו לי האם גרסת הדרייברים שלי מספיק …
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע מה לעשות העם כדיי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה מישהו אולי מכיר הוא ניראה ממש טוב אבל אני לא מכיר את החברה אני קונה מחול עכשיו כרטיס מסך ואני מיתלבט בין זה לספיאר או פאור כולור מה הכי כדי ????. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-161-109&depa=1 להעתיק ולהדביק את הלינק
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס radaon9200vivo, אני מבין שאני אמור להצליח לקלוט וידאו ממצלמת וידאו רגילה, אני משתמש בחיבורים המתאימים בין הכרטיס לבין המצלמה אן הווידאו אבל הכרטיס לא מזהה כלום מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
מה עדיף לקנות כרטיס מסך של redon או כרטיס מסך של Gforce ב- 1000 שח (גמיש). או שמה עליי לחכות מעט כדי שירדו המחירים או שבכלל עדיף להזמין כרטיס מסך טוב כמו ה- gforce880 מאה"ב?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 128MB , 256BIT , VIVO או SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI מה עדיף?ולמה? דחוף עזרה תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך CRT 17 אינץ' בסביבות ה600-700 שקל תודה...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה דעתכם ? מה עדיף ?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היה ברשותי כרטיס מסך של חברת ELSA GF 3 רגיל, מאוד מאוד הייתי מרוצה ממנו אך זמנו הגיע והוא נשרף, כעת עלי לבחור חדש ואני לא בטוח באיזה, אני אומנם לא גיימר מושבע אך עדיין נהנה לשחק במשחקים כמו GTA VICE CITY, NFSU2, HL2, וכו'.... אני כרגע מתלבט בין ה 9600XT ל 5900XT, השאלה איך הם בהשוואה ל GF3 הקודם שהיה לי, והאם הם מתאימים למערכת שלי? AMD XP 1700 512 DDR 200 GB או האם יש הצעות אחרות לכרטיס מסך אני אשמח לשמוע?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-