כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות 8800GT גירסאת OC של BGF ב500 שקל והמערכת שלי היא E4300 עם OC ל3.0 Ghz לוח ASUS p5b וספק 350W אני יודע שהספק לא יחזיק לי אותו אני גם לא רוצה להישתמש בכל הכרטיס סמך
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך palit sonic 9600 gt על המחשב ואני רוצה לחבר אותו לטווליזה רגילה 33 אינץ לטלווזיה יש חיבור בננה צהובה או 21 פינים למסך שלי יש vga dvi hdmi מה אני יכול לעשות? האם יש איזשהו מתאם? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 ואני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המלא אלה רק שתהיה לי את האפשרות לראות ב1024 על 768 ב 85 הרץ מה שאין לי כרגע! ריך אני עושה את זה!
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
זה הכרטיס https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 האם בקבוצת המחיר שלו הוא מומלץ? קחו בחשבון שאני צריך יציאת DVI
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני חיברתי הכל נכון..למחשב יש לי כרטיס מסך GFORCE 5200FX !! ובמסך אני רואה הכל שחור לבן ! מה הבעיה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1) מהו הזמן תגובה של מסכי CRT רגילים? (ממוצע) 2) מסך LCD עם 16ms הוא בסדר למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי Ge-Force 2 MX 200 64MB AGP 4x ואני רוצה להרכיב אותו במחשב של דוד שלי, אבל ללוח אם שלו יש חריץ AGP 2x שמעתי שיש הבדלי מתחים אז זה מסוכן לכרטיס! אבל אני זוכר שהיה לי פנטיום 2 (שכמובן היה לו לוח אם חריץ AGP 2x) אז הרכבנו עליו Ge-Force 2 MX 400 64MB וגם הוא כניראה AGP 4x והוא פעל מעולה, למעשה הוא עדיין במחשב ההוא ולא קרה לו כלום. אפשרי? מסוכן? תודה
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
השאלה בכותרת "אילו זכרונות (1.6ns או 2.0ns) יש ל-6600gt של leadtek הרגיל?" (חח מצטט את עצמי). http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5687
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-