עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by massinvallus,

מיועד למערכת למשחקים, לא משנה לי אם CRT או LCD- צריך להיות המסך הכי טוב בתקציב. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by Shavoigen,

אהלן,בחודש האחרון אני מנסה להרכיב מחשב למשחקים ליפני יומיים עשיתי את הצעד הראשון לקראת השלמת המחשב שלי וקניתי את המסך Samsung SyncMaster 226BW 22 אינץ' השאלה האם כדאי לשלב GTX עם המסך הזה? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by mani007,

גרסאת ה256 מבית ספיר מגה נמכרת כבר 1250 שח http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3957

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by i022052,

קראתי על כרטיסי המסך המומלצים. ראיתי שהאוריינטציה שם היא גיימרים. מאחר ואני בור בנושא כרטיסי המסך מאז שהפסקתי לשחק בפיפא 2000, אני צריך המלצה. אדם שרוצה לעבוד עם גרפיקה ברמה גבוהה. איזה כרטיס מסך יכול להתאים לו?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by kornov,

שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by TooKy,

הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Vladgi,

יש ברשותי כרטיס מסך 9600xt 256mb,לאור ירידת המחירים כיום ושבמחיר שבו אני קניתי את הכרטיס שלי לפני 8 חודשים ניתן לקנות כרטיס הרבה יותר טוב כמו 9800pro תמורת תוספת מחיר דיי קטנה (יד שניה) בקיצור מה שרציתי לשאול זה האם שווה לי למכור את הכרטיס מסך הזה (9600xt) ולהוסיף ל9800pro? או שלא? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  8. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ישן GECUBE HD3650 512MB שאחד הסנפירים במאוורר רפרנס שלו נשבר. הזמנתי מאוורר חדש מ EBAY והרכבתי אותו בכרטיס, הבעיה היא שהמאוורר מסתובב באופן קבוע במהירות הכי גבוהה והוא מרעיש. ניסיתי לשנות את המהירות ב CATALYST 11.6 אבל אין שם שום אופציה לשלוט על המהירות של המאוורר, ניסיתי גם לצרוב ביוס חדש לכרטיס אבל זה גם לא עזר. וגם לערוך את הביוס ב RBE ושם לשנות את הערכים של המאוורר ולצרוב את הביוס מחדש וגם זה לא הועיל. האם יש איזה שהיא דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוורר כי הוא ממש מרעיש. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by haimvrt,

יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. האם צפויות בעיות חומרה/תמיכה בכרטיס PCI Express 2.0 אם אצלי יש PCI Express X16? מעבר לעניין של מהירות העברת הנתונים תהיה נמוכה מהיכולת של הכרטיס. אני מדבר ספציפית על כרטיס המסך הבא http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by g15,

יום ראשון אני הולך לקנות את ה- HD 4670 512MB GDDR3 של MSI יש לי ספק כוח 300W של HEC ומעבד E6600 ולוח אם DQ965GF של אינטל רציתי לדעת האם הכרטיס מסך יסתדר ויעבוד טוב עם המפרט הזה?

15. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כרטיסי מסך: האם יש אפשרות לחבר ממיר לכרטיס הזה Geforce GTX260 Series - SXX260896D3S-VM ? או לכרטיס מסך אחר? איזה? או שאני חייב כרטיס טלויזיה בשביל זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. אני מבולבל לחלוטין מכל הFAQים פה... :-\ אני פשוט רוצה כבל שיצא מהמחשב לטלוויזיה ויראה לי את הסרט שאני מפעיל ע"י המחשב בטלוויזיה. מה אני צריך? וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות? אין לי כרטיס טלוויזיה... אני צריך אחד? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by bendan7,

אני גימר והציעו לי שני כרטיסי מסך... איזה מהם יותר טוב לגימיר ? Gigabyte FX6800GT 128256bit +DVI +TV Out או X800XL 256MB 256bit 980Mhz DAC400Mhz +VIVO +DVI+ TV Out תודה מראש לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by wow,

באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. בבקשה עזרה ;D מה יושפע מזה שהכרטיס מסך יעבוד על AGPX4 ??

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חבר'ה 7900GS ו-X1650PRO שווים בביצועים? תודה

23. Started by biggie,

יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

האם אפשר לחבר טלוויזה LCD בחיבור DVI ונגיד להכנס לביוס או לדוס או ביכלל לראות את הטעינה של הוויינדוס?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים