כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מדברים עליהם פה בפורום הרבה ולא מצאתי (חיפשתי) מקום שבו כתוב מתי הם אמורים לצאת.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרגע E8400@3.7GHZ HD4850 512 MB DDR 2 833 MHZ GB4 ההורים שלי טסים לאמריקה ואני יכול להביא מישם GTX 275 ב200 דולר /HD4890 באותו מחיר איזה עדיף מהשניים ? כמה זה ישנה במקרה שלי..?כי אני לא מחליף כלום חוץ מהכרטיס מסך והאם שווה לעשות צעד כזה שבנוסף אני אצטרך לשים 350-400 שקל על ספק חזק יותר יש לי רק 430 watt שלא נראה לי מחזיק אחד מהשניים שציינתי ואני גם לאיודע אם אוכל להכניס את הספק למארז ? יכול להיות בעיה של מידות אם אני לא טועה ? יש לי מארז של ANTEC NSK6500
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
creative pc-dvd model: ct7160 אפשרי??
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר טלוויזה LCD בחיבור DVI ונגיד להכנס לביוס או לדוס או ביכלל לראות את הטעינה של הוויינדוס?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל את המפרט של הכרטיס הבא: XpertVision Radeon 9200SE אני לא מתכוון לקנות אחד כזה חס וחלילה, אבל סתם מעניין אותי. ועוד שאלה, לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, כאשר אנו משווים בין גרפיקה שלי ושלו במשחק Command & Conquer: Generals, על רזולוציה של 1024x768 ועל High Detail Level, זאת אומרת הכל אותו דבר, דרייברים, גרסאת DirectX, אבל הגרפיקה שלו הרבה פחות יפה, ומן הסתם זזה ממש לאט... חשבתי שזה יכול להיות בגלל שיש לו, אם אינני טועה, רק 64bit, כאשר לי יש 128bit, ולפני הכרטיס החדש שלי, היה לי MSI GeForce FX5200 T-128, שהיה עם 128bit גם, אבל הגרפיקה הייתה זהה לכרטיס החדש שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים יש לי מסך CRT שיש חשד שהוא מקצר ושורף כרטיסי מסך ומחשב שיש חשש שהוא שורף מסכים... אני חושש לחבר את המסך למחשב תקין או לחלופין לחבר את המסך למחשב אחר כדי שלא יישרפו רכיבים נוספים. האם יש דרך לבדוק את המסך בנפרד ולוודא שהוא תקין? האם יש דרך לבדוק כרטיס מסך בלי לחברו למסך? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת משהו. יש לי את הכרטיס X1650Pro 256MB של GeCube. אני רוצה לקנות עוד אחד כזה (הלוח שלי 975, תומך קרוספייר). אם אני אקנה עוד אחד כזה, כמות הזיכרון תוכפל (512MB)? ובאחוזים, כמה אחוזים לדעתכם זה ישפר לי? 30-40%? שווה לי לקנות עוד אחד כדי להריץ את קרייסיס חלק? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3
-
שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי כרטיס מסך 6600 עם יציאה TV OUT מה אני צריך לעשות בשביל לראות דרך הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש... מזל טוב לי בכל מקרה החלטתי לקנות את הRADEON X1950P של איזושהיא חברה שעוד לא החלטתי עכשיו כמה שאלות 1)אני יודע שיש לPOWERCOLOR גרסא של 512 מגה לכרטיס הזה, דבר שלא ראיתי במקום אחר, וגם אין הבדל גדול במחיר... האם הכרטיס הזה מומלץ או ללכת על ה256MB של חברות אחרות? 2) אם התשובה הראשונה שלילית, אז איזה חברה מומלצת? 3) כאשר הR600 תצא, האם ייצאו כרטיסי HIGH END ממש יקרים(מעל ה1000 שקל) או שתצא סדרה של כרטיסים גם במחירים נורמאליים? כי בינתיים אני יכול להסתדר עם כרטיס "פשוט" עד שהם יצאו, אבל אני לא יודע אם שווה בכלל לחכות כי אני לא מוציא על הכרטיס יותר מדי... נוסף בעריכה: 4) מה עדיף, הכרטיס שציינתי עם 256MB DDR3 או X1650P עם 512MB DDR2? תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המפרט שלי הוא: AMD Athlon single core 3000+ לוח אם gigabyte K8Triton 512MB 400W ספק כוח Ati x550 128M טוב ניגש לעניין עכשיו יש לי כרטיס מסך מעפן! ואני מעוניין להחליף אותו במשהו מתקדם יותר,אז יש 3 כרטיסי מסך שאני רוצה אחד מהם אבל אני לא יודע מה הכי משתלם לי מבניהם אני צריך כרטיס מסך שירזיק לי לפחות שנה שנתיים ויריץ משחקים במכובד אז זה הרשימה: 1. Ati Sapphire x1900xt 256MB Arctic Cooling Accelero X2 = ש"ח450 2. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI, PCIE = ש"ח600 3. ATI Sapphire X1950GT 512MB PCI-E = ש"ח650 מחכה להמלצות! תודה לעוזרים נ.ב שחכתי להוסיף הכרטיסים משומשים כ חודש עד חודשיים
-
- 11 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום =] אני נואש כבר מחר אני קונה את הכרטיס עד 200 שקל הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה שיתאים לXP וויסטה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
השאלה היא האם הכרטיס יוכל לעבוד על agp 4X למרות שהיה רשום שהוא תומך ב 8X הבעיה היא שעל הקופסה אין שום דבר שאומר שהוא רק תומך ב 8X בלבד
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-