כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם לוח שתומך בתכנולוגיה הזו. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא 4870. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Gforce7600GT. האם שווה לי לחבר אותם? או שזה רק יפגע בביצועים או שזה בכלל לא אפשרי לחבר שני כרטיסים שאינם אותו דבר? בנוסף, איזה לוח אם מומלץ התומך בתכנולוגיה זו? תודה מראש, אורי.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב פנטיום 4 | 2.4GHz בזמן האחרון יוצאים משחקים חדשים ואני זקוק לכרטיס מסך חדש... במחש שלי יש Geforce 4 והוא כבר יישן.. אני זקוק לעזרכתם, יש בידי סכום 600-800¤ ואני רוצה כרטיס מסך שאני לא יתאכזב ממנו, יתפקד כראוי ויחזיק מעמד ל 2-3 שנים.. אז מה אתם אומרים??
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בהתחלה ראיתי שזה כרטיס של מטרוקס אז קצת התלהבתי כי ממה שאני יודע למטרוקס יש כרטיסים מקצועיים. חיפשתי בגוגל את מה שהיה כתוב על הכרטיס ומתברר שזה הכרטיס הנ"ל. עדיין לא חיברתי אותו כי הLCD שלי מחובר בDVI ואני לא ממש מוצא את חיבור הD-sub שלו. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הכרטיס? זה כרטיס טלוויזיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
עד ללא מזמן היה לי תכרטיס של ASUS EN6600GT 256MB SLI PCI-E עד שהוא נשרף לי הלכתי למקום שקניתי ממנו במקרה זה MIDI-COM למי שמכיר את חברה הזאת ,בכל מקרה אמרו לי שאין להם יותר תכרטיס הזה אז בסוף הם הציעו לי לקחת במקום את EN7600GS SILENT 512MB של ASUSאז רציתי לדעת עם זה יצא שווה לי.????? והאם ה 7600GS SILENT 512MB SLI PCI-E עדיף על ה.........6600GT 256MB SLI PCI-E ? ? ? ? תודה.! http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1090&modelmenu=1 לינק ל7600GS SILENT512MB SLI PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=139&model=362&modelmenu=1 לינק ל-EN6600GT 256MB SLI PCI-E
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Samsung 793DF לבין LG F700B שניהם מסכי CRT 17 אינץ'. מה עדיף, ולמה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE אשמח להמלצה ופירוט על ההמלצה בטווח 1200 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GF6800 128 MB ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך אחר שיסחוב את ה FS X בצורה חלקה,הבעיה היא שיש לי לוח אם עם AGP ולא PCIE , האם כדאי לי לשדרג כבר את כל המחשב או רק לקנות כרטיס מסך חדש,שאר המפרט שלי: מעבד-AMD2500 לוח אם-NF-7 1 GB RAM
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי ונ.ב ההבדל בביצועים גדול תודה
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לבחון את כרטיס המסך שלי, אבל קצת הסתבכתי עם ההגדרות. אז איך להגדיר נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש את: bfg geforce 8800gts xfx geforce 8800gts xxx edition albatron geforce 8800gts מה הכי טוב בבקשה? *ביחס לגודל זכרון 320 מגה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני חיברתי הכל נכון..למחשב יש לי כרטיס מסך GFORCE 5200FX !! ובמסך אני רואה הכל שחור לבן ! מה הבעיה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חברס רציתי לדעת אם SCART (הדבר הזה שמעביר מ-21 פינים ל-S VIDEO ועוד משהו) יעזור לי על מנת לחבר VIVO :] בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-