כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסוג 6800GT AGP תקול של ALBATRON. הכרטיס הוחזר תחת אחריות. ניראה כי החנות\יבואן מתקשים למצוא תחליף AGP זהה לכרטיס. מסתמנת אפשרות להמיר אותו לכרטיס PCIE. (אפשרות מאוד טובה מבחנתי, כי אני לקראת שידרוג המערכת - ולא איכפת להשאר עם כרטיס פחות או יותר דומה בביצועיו באפיק PCIE למערכת החדשה). אז רציתי לדעת איזה החלפה תהיה סבירה כאן?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מסך חדש רוב השימוש בו הוא למשחקים חשבתי לקנות מסך של AOC LCD אבל אמרו לי שלא כדאי לקנות מסך LCD למשחקים בבקשה תנו לי המלצות מה לקנות ? בין 17 ל 19 אינץ אני פשוט לא סגור על הגודל ! תודה!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הגרסא החדשה של הדרייברים לכרטיסי ATI יצאו! נא לפרסם תוצאות ולהודיע אם יש שיפור!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי שני כ. מסך 4850.. משחקים עובדים בצורה מצויינת, והכרטיסים כן עובדים, אבל כאשר אני מעוניין לבדוק את טמפרטורת הכרטיסים, לא ה ATITool ולא ה RIVA tuner יכולים להגיד לא מה הן המעלות, כמו כן לא ראיתי שום התייחסות לכרטיס הנוסף, למרות שיש מערך CF.... יש לכם מושג מה הסיפור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם צפויות בעיות חומרה/תמיכה בכרטיס PCI Express 2.0 אם אצלי יש PCI Express X16? מעבר לעניין של מהירות העברת הנתונים תהיה נמוכה מהיכולת של הכרטיס. אני מדבר ספציפית על כרטיס המסך הבא http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חזק. עדיף שיהיה 512MB אך לא לצורכי משחקים אלא לעבודה משרדית בלבד. חריגה עד 500 ש"ח עדיף פחות. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 7950gt לagp וטלויזיה סמסונג a 450 32 אינטש.אני מחבר לכרטיס כבל dvi to hdmi הכל טוב ויפה.אבל עדיין אני לא רואה את המסך מחשב ממש טוב,כלומר את ההתחל והכל זה למטה. מכיוון שהרזולוצייה 1024 על 768. אם אני מעלה זה 1280... העניין שהטלויזיה הרזולוצייה הטבעית שלה היא 1366x768 איך אני מגדיר שהרזולוצייה תהייה מתאימה בידיוק?? ועוד שאלה האם הכרטיס הזה נקרא תומך hdmi? תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לפלזמה 42 אינץ'.. והרזולוציה שהוא נותן היא 1024X768.. וזה נראה רע !! יש דרך לגרום לו לתת את הרזולוציה הטבעית (או פשוט יותר גבוה ?) תודה..
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce 2 MX 400 יש לכם מושג מאיפה אני יכול להשיג לו עידכון ביוס??
-
האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש איזה טוולה שמשווה תביצועים של הכרטיסי מסך ואז אני ידע מה יותר טוב ממה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי MAG "17 שאמור לעבוד ב1200-1600 ב 60HZ ו 1280-1024 ב75HZ בפועל אין לו 1200-1600 ו1280-1024 עובד במקסימום של 60 HZ (גיליתי את זה רק עכשיו כי שדרגתי כרטיס מסך והרזולוציות האילה עכשיו רלוונטיות) איך זה יכול להיות? המסך נראה מקורי ובא עם כל החוברות והאחריות של MAG... PS מסך אחר שחיברתי למחשב, גם MAG 17 יותר ישן, עובד כמו שצריך, עם כל הרזולוציות
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפיה בסרטים בעיקר, חלקם HD. את כרטיס המסך אני אחבר לטלוויזית LCD בגודל 32" לכן צריך שהכרטיס יאפשר להפעיל רזולוציה גבוהה מאוד. הכרטיס ישמש גם למשחקים אך מעט מאוד ונכון לעכשיו, זה החלק השולי בין השיקולים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמתאים לדרישות שלי.
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-