עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Grr1967,

קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by --Adidas,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  3. מה אתם אומרים עליו הוא סבבה? 560 שקל. וFLAIT נחשבת כחברה טובה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. Started by rm23,

טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Winterlord,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש שיהיה מבוסס GeForce 8800GTS 640MB, לא מתוכנן מערך SLI של כרטיסים כאלה אבל מתוכננת קניה של לוח SLI כדי שניתן יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף כנראה לעיבוד פיזיקה בעתיד. השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף כרטיס מסך לעיבוד פיזיקלי בנוסף לכרטיס מסך יחיד או שחייבים 2 כרטיסים ב-SLI ורק בנוסף להם להוסיף? הבנתי שיהיה אפשר להוסיף כרטיס פיזיקה לכרטיס מסך יחיד אבל יכול להיות שאני טועה. חיכיתי עד ש-AMD יוציאו את כרטיסי המסך שלהם ואז אראה מה יותר שווה, אבל לא נראה לי ששווה לחכות כי הם כל הזמן דוחים את היציאה של הכרטיסים ואם הם באמת יהיו ממש טובים, הם יהיו יקרים בהתחלה וייקחו כמה חודשים עד שהמחירים יירדו. ומן הסתם לא יהיה אפשרי להוסיף כרטיס פיזיקה במערכת…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ithamar21,

שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by pop300,

האם כדאי לי לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR2 PCI-E במקום ג'יפורס 8800GTS 640MB? תנו לי הצעות למחירי כרטיס מסך ב-580 שקל.

9. Started by cold fire,

האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by charly0,

יש לי כרטיס שתומך ביציאת טלוויזיה (X850XT) השאלה שלי נוגעת לדריברים. התקנתי את הדריברים הבסיסים דהיינו ללא ה Catalyst Control Center , אני יודע שבו קימת התמיכה לאפשרויות התצוגה השונות (מסך מחשב + טלוויזיה וכו) אני לא מעוניין להתקין אותו (Catalyst Control Center ) מהסיבה שהוא מצריך להתקין חבילת .NET והיא מעמיסה על המחשב בעליה. תכלס, יש תוכנה אחרת שתאפשר את התמיכה בהצגה לטלוייוזיה שהיא איננה ה control Center ושאינה מצריכה התקנה קודמת של ה דוט נט ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by hazi_s,

רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. שלום לכולם,אני מנסה ללכוד וידאו מהממיר הדיגיטלי שלי אבל הקבצים יוצאים ממש גדולים! אני מדבר איתכם על קטע של 30 שניות שתופס לי 5 מגה! הכרטיס שלי הוא 7800GT עם VIVO והתוכנה שאני משתמש בה ללכידה היא:virtualdub. מישהו יוע איך לכוון את התוכנה כך שהקבצים יצאו יותר קטנים? ניסיתי לכוון את האיכות כך שתהיה מינימלית אבל הקבצים עדיין יוצאים קטנים. אולי מקודד אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  16. האם כרטיס מסך שאני קניתי לפני כמה חודשים , והיה שקט ממש לא שמעו אותו בכלל , ועכשיו הוא עושה רעשים כמו אני לא יודע מה , האם אני יכול לממש אחריות על דבר כזה? הרעש בא מהמאוורר של הכרטיס מסך , ולא זה לא בגלל שהוא במאמץ רק עכשיו , גם סתם ופעם גם במאמץ לא הרעיש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אני קניתי חלקים למחשב בנפרד בכמה חנויות אחד מהם היה כרטיס מסך מחנות STARTPC , (קניתי לפני שנה וחצי בערך אז עדיין יש אחריות) הכרטיס הוא GIGABYTE GEFORCE 780TI WINDFORCE OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4839#ov עכשיו בזמן האחרון גיליתי שכל הסדרה של המוצר הזה באה עם בעיה בקירור של הזיכרון של הכרטיס.. (vram) (הקירור של הליבה הגרפית טוב וזה מראה טמפרטורות טובות ) הבעיה היא שהקירור לזיכרון לא טובה וזה גורם לקריסות ול artifacting במשחקים . כמו בסרטון הבא מהמשחק the witcher 3 בסרטון רואים את השחור (0:01 ו0:41 בסרטון) זה דיונים מהפורום של geforce על הבעיה בקירור של הזיכרון : https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sirotag,

שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by shaul,

אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...

20. Started by shon,

אהלן! ברשותי מסך lcd x73 של sony בגודל 17' למיטב ידיעתי הוא עלה בסביבות ה3500 ש"ח. אני קצת מודאג מכיוון שאני קורא באתר רבות על איכויותיו של ה- q17 בשעה שהוא עולה 1000 ש"ח פחות!!!!!!!! האם יש סיבה מוצדקת למחיר או שזה רק בגלל השם של המותג? תודה רבה לעונים זה מאוד חשוב לי!!!

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by satan,

הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש

22. Started by galexia1000,

שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm

23. Started by Serial Killer,

מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by diablo4u,

חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by squeezo,

רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים