כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון, אני לא צריך כרטיס מסך :-) אבל שכנעו אותי שבשל ההשקעה המועטה, זה כדאי. דרישותי : 1. שהכרטיס יהיה זול (!) (עד 300 ש"ח, פלוס מינוס 10% ) 2. שיעבוד עם מסך ה LCD שלי ("BenQ FP767 17) 3. בעל יציאת S-Video (שאוכל לראות את הסרטים בטלויזיה) 4. AGP 8 / DX9 - הבנתי שאלו דרישות חובה 5. שיעבוד עם מערכת מבוססת AMD (מעבד AMD Athlon XP 2400) 6. שיעבוד עם לוח האם ASUS A7N8X-X וגם עם WinFast K7NCR18G-Pro LEADTEK NFORCE 2 חשוב להזכיר שאינני מריץ משחקים כלל (אולי פיפ"א פעם בשנתיים), אין לי צורך בעיבוד גרפיקה ברמה גבוהה, משהו סטנדרטי לא מעבר. איזה כרטיס הוא הכרטיס הזוכה ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני לא גיימר, ולא עורך וידאו. הדרישה שלי שלכרטיס מסך יהיו 2 יציאות DVI ויציאת HDMI אחת. כמו כן, יהיה נחמד מאוד אם הכרטיס יתמוך בתצוגה בו זמנית בשתי ה DVI וה HDMI (3 מסכים בבת אחת). כמו כן, הכרטיס מסך צריך להריץ 4K בצורה חלקה, ואשמח מאוד גם אם הוא הוא יוכל להריץ 8K בצורה חלקה לצורך הכנה עתידית. המחשב שלי אינו חדש, והסוקט של לוח האם הוא PCIEX16. אלה הן כל הדרישות שלי. מבחינת תקציב, מעל 800 ש"ח אתחיל להרגיש שלא בנוח והשאיפה לכרטיס הזול ביותר האפשרי שיכסה את מה שאני מבקש. תודה רבה, יבגני
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מסך MAG DJ707 (זה CRT בגודל 17 אינץ'). המסך בן מעל 5 שנים, לפני כשנה הלך לו הספק כוח, והחלפתי אותו. כמו כן, ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 9000. לאחרונה המסך התחיל "לרעוד" אע"פ שאני עובד ב- 85 הרץ (אותה תופעה האופיינית לעבודה עם 60 הרץ - כאילו רואים את המסך עושה Refresh). דבר זה בולט במיוחד על רקע לבן או אפור כהה של המסך. נ.ב. שלא תטעו לחשוב, זה אכן 85 הרץ ולא 60 הרץ (אני לא Newbie). הדבר המוזר: זה קורה, אבל לא באופן קבוע. ז"א, זה קורה פעם ביום יומיים למשך זמן לא ארוך מדי. עוד משהו ששמתי לב אליו: כאשר אני מחליף לתצוגה ב-60 הרץ, התצוגה ממש רועדת! לדעתי הרבה יותר ממה שהייתה פעם, ומעבר לגבול הסביר שבד"כ יש. לאחרונה עברתי דירה, הייתכן וזה קשור ליציאת החשמל, או להפרעות אלק…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת מהירות שעון ביט מגה בייט, סוג זיכרון ו dx 10 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שקט, קריר וחזק. התקציב הוא עד 1000 ש"ח רצוי בלי חריגות. המחשב יפעיל משחקים כבדים (לדוגמה קרייסיס, ג'י טי אי החדש וכו). אני מתכוון לשחק ברזולוציה הכי גובה שאפשר וכן על ההגדרות הכי גבוהות. מי שצריך עוד פרטים על המפרט המיועד שיכנס ל 'מפרט מחשב'. הדגמים שאני מתלבט בינהם: 1. Sapphire ATI Radeon 4870 1GB Vapor X GDDR5 HDMI ATI , יחידות 1 ¤966 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=809 2. כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition (216) 896MB DDR3 PCIe ¤998 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT תודה רבה.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר זמן רב בעיה קטנה עם ה-TVOUT. בכל פעם שאני רוצה להעביר תצוגה מהמסך מחשב למסך הטלויזיה אני צריך לעשות ReStart למחשב אם אני לא מפעיל מחדש לא ניתן להעביר לטלויזיה. זה אמור להיות ככה ? או שזה בעיה ? יש לי כרטיס R9550 עם דריברים של אומגה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הולוגרמה שניתן לקנות היום
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
firingsquad פירסמו כתבה מעניינת על DX10. http://www.firingsquad.com/hardware/directx_10_graphics_preview/ השורה התחתונה היא שאין אפקטים חדשים שהוא יידע לעשות אלא שיפור בביצועים. ע"י שימוש בDX10 מפתחים יוכלו לעשות מניפולציות נוספות לתמונה תוך שמירה על FPS הגיוניים. הוספתי 2 תמונות להתרשמות. פשוט נראה מדהים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קודם מה המצב אחים שלי מזמן לא הייתי בפורום עצמו איך עבר החג הכול טוב ? הבעיה ככה קניתי חוט שמחבר בין המחשב לטלויזיה עכשיו הצלחתי לשחק ולעשות שיראו את המחשב בטלויזיה אבל סרטים וזה אני רוה רק במסך של המחשב ולא במסך של הטלויזיה כמו שרציתי ואני לא ממש מבין בזה מה עושים כדי שאני יראה סרטים בטלויזיה מה מחשב ? תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב פה במערכת... כדאי לי ללכת על הכרטיס הנ"ל? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה עדיף לשים במחשב חדש שאני עומד לקנות? x850gto או gto2? gf7800gt? או שני כרטיסי gf6800gt בתצורת sli?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב על מנת להיפטר מהטלויזיה שלי בחדר. אין לי שום הבנה בנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה מסך יותר מולמץ? LG L1750SQ יש 8MS בזמן תגובה אבל אין חיבור DVI בLG L1730B יש 12MS ויש חיבור DVI. על מה כדאי ללכת?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב??? Leadtek WinFast PX7300 GT 256MB ומה בערך מחירו?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס מסך הכי חזק ניתן להרכיב על המערכת הזו (מפרט בצד) ולא יהיו צווארי בקבוק ? שימו לב שהמעבד Q9650 עובד רק על 2.4 בגלל מגבלה מלוח האם וחריץ ה-PCI-E הוא מהגרסה הראשונה. http://www.asus.com/Motherboards/P5W_DH_Deluxe/#overview התקציב לא מוגבל.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס זה Sapphire HD6850 אתמול ניקיתי את המחשב מאבק ופתחתי את הכרטיס מסך כאילו הפרדתי את הגוף קירור. וגיליתי משו מוזר.. http://www.legitreviews.com/images/r...0-die-shot.jpg שימו לב למטה מצד שמאל.. יש שם מין ריבועים כאלה..וגיליתי שאצלי חסר אחד.. מה לעשות (יש אחריות) או שזה אמור להיות ככה הינה תמונה ברורה יותר.. כמו הריבועים שכתוב עליהם R22 http://www.rage3d.com/reviews/video/.../index.php?p=5
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-