עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tripstrike,

האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, אני משחק ב-watch dogs ויודע שיש איזה שהיא הגדרה גרפית במשחק עצמו שניתן לשחק איתה בכדי לראות לרחוק יותר את הסביבה של המשחק. זאת אומרת שאם אני שם את ההגדרה על LOW אז אני בקושי רואה את הסביבה של העיר לעומת ULTRA שאני רואה למרחקים את הסביבה. איזו הגדרה זו? (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך)

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  5. הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by bv500,

כרגע אני לא סגור על מסך, אבל אני יודע שאחד הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון בקניית מסך הוא איך נראית התמונה לא רק ברזולוציה הטבעית של המסך, אלא גם כשמורידים את הרזולוציה. הבנתי שיש מסכים שמתמודדים לא רע עם זה ויש כאלה שרואים על הפנים. אני מתכוון לקנות GF8800 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560x1600 (גם ב-GTX וגם ב-GTS) האם כאשר אני לוקח כרטיס כזה אני יכול להיות שקט שאני לא אצטרך להוריד רזולוציה, ופשוט לא לקחת בחשבון את הפרמטר הזה בקניית מסך?

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ozwrx,

שלום לכולם לאחי יש את הכרטיס של WinFast PX360 TD כרטיס 256 BIT 128 DDR ליבת GEFORCE 5750 רציתי לשאול לאיזה כרטיס מהחדשים של היום אפשר להשוות את הכרטיס הזה? (למשל האם הוא יותר חזק מ 7100GS ?) לאיזה כרטיס של היום הוא משתווה?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  9. https://bizon-tech.com/us/nvidia-titanxp-bizonbox.html הכרטיס הזה יכול להתאים למחשב רגיל או רק לMAC? תודה רבה מראש לתשובה

10. רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. היי רציתי חוות דעתכם בבקשה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וקיבלתי מפרט טוב. רק יש לי דילמה בנוגע לכרטיס מסך. אני עומד לרכוש מסך אסוס VW222U האם ה-4850 יספיק להחזיק אותו במשחקים כבדים וסרטים או שלא תהיה ברירה ואצטרך להשקיע עוד כסף לכרטיס 4870? זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3

12. Started by raYo,

אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  13. יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by tombcatz,

שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by evy,

במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Alon.R,

שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. שלום, קניתי LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. יש לי בכרטיס מסך גיפורס 9600 , יציאה אחת פנוייהחוץ מזאת שהמסך מחובר אליה) http://up27.siz.co.il/up2/zjy1zn1gzumn.jpg מישהו יודע איזה יציאה זאת? אני פשוט רוצה לקנות כאבל מהיציאה הזאת לRGB. תודה!

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by J.a.C.k,

יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  23. היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.