כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
https://bizon-tech.com/us/nvidia-titanxp-bizonbox.html הכרטיס הזה יכול להתאים למחשב רגיל או רק לMAC? תודה רבה מראש לתשובה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי רציתי חוות דעתכם בבקשה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וקיבלתי מפרט טוב. רק יש לי דילמה בנוגע לכרטיס מסך. אני עומד לרכוש מסך אסוס VW222U האם ה-4850 יספיק להחזיק אותו במשחקים כבדים וסרטים או שלא תהיה ברירה ואצטרך להשקיע עוד כסף לכרטיס 4870? זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. יש לי בכרטיס מסך גיפורס 9600 , יציאה אחת פנוייהחוץ מזאת שהמסך מחובר אליה) http://up27.siz.co.il/up2/zjy1zn1gzumn.jpg מישהו יודע איזה יציאה זאת? אני פשוט רוצה לקנות כאבל מהיציאה הזאת לRGB. תודה!
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, קניתי אותו עכשיו וזה מראה 62 כאשר לא במאמץ.. זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
GAINWARD... בטח כולם כבר מכירים אותה... השאלה שלי היא אם GAINWARD היא היצרנית ג'יפורס הכי טובה.... ואם לא מה הסיבה שהיא תמיד הכי יקרה...??
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-