עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by codec,

למישהו יש את המסך הזה או ראה אותו? ראיתי עליו ביקורות די טובות באינטרנט, והמחיר שלו נמוך ביותר בהשוואה ל-samsung או-philips (שהם אפשרויות אחרות שחשבתי לקנות). מה דעתכם? [url=]http://anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=1 המסך לא ישמש למשחקים. אני חייב להחליף, כי המסך בבית עומד למות.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by anri,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by Impreza,

לי יש R9600XT 256M וחבר שלי קונה מחשב יחד עם 5900XT 128M (ג'יפורס) של ג'יגאבייט הוא יותר טוב מהראדון? בכמה אחוזים?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by jeyjey,

אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?

6. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.

7. E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום, יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce4 440MX 64MB אשר הגיע במקור רק עם צלעות קרור. החלפתי את הצלעות במאוורר, ולפני שסגרתי את המארז, הדלקתי את המחשב רק כדי לראות שהמאוורר עובד (ללא מסך, או חיבורים אחרים) ולאחר מספר שניות סגרתי. חיברתי הכל חזרה וה- bios נתן התראה כי עליי לשנות את הגדרות ה- PCI frequncy. כרגע זה על 150/0.37. האם אני צריך לשנות משו, או שמא ההודעה היתה בגלל שכיביתי קודם את המחשב בזמן העלאתו? אני מניח שהמאוורר צורך קצת חשמל, אבל האם יש קשר בכלל?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by The Angel,

איזה כרטיס מסך הכי טוב בתחום של 1300 ש"ח? (למשחקים, אם זה משנה...) תודה מראש, The Angel

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  11. חברים רציתי לשתף אתכם עם קניתי החדשה (יגיע תוך מספר ימים) ולשמוע את דעתכם. המסך בגודל 19' ובעל מהירות מדהימה של 12MS (יחסית גבוהה לגודלו של המסך. טוב מה אני מבלבל לכם את המוח, הנה הלינק. http://www.sony.co.uk/ShowProduct.do?site=odw_en_GB&category=Flatpanel+LCD&product=SDM-HS94P תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום לכולם , קניתי מפרט חדש למחשב והזמנתי כרטיס מסך אבל החלטתי לראות אם כדאי להחליף בהמלצתכם כמובן את הכרטיס מסך , אנא תתאימו לי כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא : asus p5b lga775 intel 965 intel core2 duo 2.4ghz 4mb e6600 box cpu thermaltake 500W 120m pci-e pfc power supply corsair twin2x2048-6400c4 2048mb (2x1024) ddr2 זה בגדול מה שאתם צריכים אני מעריך כדי להתאים את הכרטיס מה שאני הזמנתי זה : Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 512MB Retail Video Card והמפרט שלו הינו : ATI RADEONT X1950 PRO core (580MHz) 512MB GDDR3 onboard memory (1400MHz) Windows VistaT 3D environment Support 36 pixel shader processors 256-bit Memory Bus PCI Express x16 / CrossFire support Pixel Shad…

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  14. Started by morel ezra,

מתי יוצאת? וגם שמעתי משהו 9800GT, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by MS-D,

שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מבוסס פנטיום D930 אני מחפש כרטיס טוב שיסחוב לי NFS MW וכאלה.. כמובן עם DVI האם זאת העסקה הכי טובה בטווח מחיר הזה? האם יש משהו יותר מששתלם שאני יכול להביא?? תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by X_Dror,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/samsung512gddr3ships.shtml בהחלט מעניין מתי נראה כרטיסים עם זכרונות כאלה... טוב כנראה שבדור הבא.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. איזה כרטיס עדיף? GAINWARD GFORCE 6600 256 MB ULTRA 1780PCX או GIGABYTE NX66256DP אשמח אם תוכלו לפרט לי למה האחד עדיף על השני זה ממש חשוב לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  20. שלום לכולם המפרט : מעבד אינטל I3 530 לוח אם H55 אינטל זיכרון 2G DDR3 ספק 500 של HEC דיסק קשיח 500 סמסונג ואני רואה מלא חוות דעת על כרטיסי מסך ועוד לא יודע איזה לבחור השימוש משחקים כבדים סרטי HD יחבור למסך 32 של סמסנוג התקציב 500 ש"ח לכרטיס מסך, המליצו לי על 5670HD האם ללכת על זה? חייב את עזרתכם לפני סגירת עסקה תודה לכל העוזרים. אלירן

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by 111111,

SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  22. שלום שוב לכולם.. כבר פתחתי פה איזה ת'רד או שניים בנושא הזה אבל המצב קצת שונה עכשיו.. שאלתי לפני כמה ת'רדים איזה כרטיס עדיף וכו'.. אחרי התלבטות בין ה 7600GT לבין ה7900GT ההחלטה נפלה על ה7900GT וה 7600GT הלך הביתה..בנוסף אני צריך ספק כח של לפחות 400W, אחרי שוטטות ברשת, פתיחת נושאים בפורום וקריאת מאמרים החלטתי שספק 450W של TOPOWER יעשה את העבודה ויש לו תמורה גדולה למחיר (310 שקל). אחרי זה התלבטתי לגבי הכרטיס והכי זול וקרוב לבית שמצאתי היה 2000 שקל (יש כמה וכמה מותגים) אחרי בירורים טלפונים ביומיים האחרונים עם נעה מחשבים לגבי זמינות של כרטיס של GAINWARD שעולה שם 2000 שקל קבלתי עכשיו תשובה שהוא יהיה זמין תוך כמה ימים, שמח ומאושר רציתי להזמין את החבילה שמסתכמת ב 2310 ש"ח, אך אז …

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by X-Gamer,

Asus,Gigabyte,Abit למה אין ת-6800 של החברות האלו בארץ?

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  24. יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כרטיסי מסך: האם יש אפשרות לחבר ממיר לכרטיס הזה Geforce GTX260 Series - SXX260896D3S-VM ? או לכרטיס מסך אחר? איזה? או שאני חייב כרטיס טלויזיה בשביל זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.