כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 4200 1 giga של זיכרון 667 mhz motherboard: asus m2n-mx geforce 6100 on board אני יכול להשקיע בין 300 ל500 שח על הכרטיס אבל מעדיף כמה שפחות כלומר אם כרטיס של 500 שח יותר טוב מכרטיס של 300 פי 10 אז סבבה אבל אם זה ביחס ישיר למחיר אז אני אתפשר על משהו זול תגידו לי בבקשה איזו כרטיס כדאי לקחת שבו עלות מול ביצועים משתלמים (שאני לא אצא פראייר) ד"א: שמעתי שיש איזו אי התאמה בין ATI ל ASUS לפחות בכל הדגמים לפני שהם התמזגו ולכן שעדיף לי ללכת על GEFORCE כלשהו. האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום , היה לי GF4 Ti 4200 והכל עבד סבבה, קיבלתי עכשיו כרטיס מסך חדש 7600GT חיברתי אותו והוא היה אמור לעבוד טוב משום שמדובר אחרי הכל באותן הדריוורים אבל משום מה אני לא יכול להציג בו וידאו ומשחקים כמו פיפא מקרטעים לי על הגדרות נמוכות . אז מחקתי את הדריוור והקודאקים והתקנתי הכל מחדש אפילו החלפתי את כבל החשמל של הכרטיס על כל מקרה אבל עדיין הבעיות נשארו יש לכם מושג איכן הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
GIGABYTE N66T128VP-OEM GF FX6600GT 128Mb DDR3 VIVO+DVI 3Y או ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מה עדיף?!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב ואני שואל האם שווה לחרוג את התקציב בשביל הכרטיס הספציפי שאני אראה לכם פה. SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& אוקיי האם הכרטיס הספציפי הזה של החברה שפיר כי כל חברה אחרת עולה 1200 1300 שזה נראה מחשיד בעיני האם שווה להשקיע את 150 שקל יותר בשבילו. תראו אני בעיקרון הייתי נעול על ה X1950PRO אבל אחרי שראיתי תהבדל מחירים הקטן הזה, לא שווה פשוט א…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
במחשב של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ WIN98) שמתי מסך LCD של DAEWOO LM17A עכשיו המסך עולה ונכבה לאחר מספר שניות, הרמקולים שבו עובדים (יש לציין שגם שהתצוגה נכבית הם ממשיכים לנגן)וכמו כן בדקתי שכל ההגדרות תקינות, המחשב עצמו ממשיך לעבוד וכשאני מדליק אותו (את המסך)עם כפתור הPOWER הוא נדלק שוב לכמה שניות ואז נכבה שוב . גם במסך של הBIOS הוא נכבה לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס טלוויזיה לאחר שזה שיש לי (PVR 150) תסבך אותי וגם בפורום לא ידעו מה לעשות לגביו.. (המטרה היא להעביר קלטות וידאו לDVD) http://www.officedepot.co.il/speciallinks/il/ODP/source/p4.pdf בלינק הנ"ל מופיעים שני כרטיסי עריכת וידאו, בצד שמאל למטה.. אחד כחול של DAZZLE ואחד עם USB חיצוני של PINACLLE.. מה דעתכם עליהם?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/273/ATI+Radeon+X1800+GTO+256MB/
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך משהו טוב שיעלה לי את הסאן אנדראס וכל המשחקים החדשים עד 400 שח תודה!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
פרמטתי מחשב של חבר והתקנתי win98 מחדש. כעת הרזולוציה של המחשב מוגבלת ל 640 על 480 וגם בחירת הצבעים מוגבלת. פתחתי בלוח הבקרה את 'תצוגה' בכרטסת של settings ושם האפשרויות מוגבלות. מה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חיה! ברמה של ה7800. מישהו אמר לי שכדי לי לחכות כי עוד מעט יוצאים כרטיסים חדשים של ATI וירדו המחירים. מתי זה "עוד מעט"? והאם ה7800 באמת כזה טוב? יש לי אפשרות להביא את ה7800 וחו"ל ב600 דולר עוד היום. כדי? או שעדיף שאני יחכה לכרטיסים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ATI X800XT או 6800 gt או 6800 ultra מה יותר טוב ? ואפשר לערוך השוואה בין ה שלושה? פשוט אני יכול לקנות אותםן באיזור ה 800 שח מאיי ביי בלונדון וזה הולך לאחותי ואז היא מביאה לי כך שאני לא צריך לשלם מכס.... ראיתי באי ביי 6800 gt ב 850 בערך משומש אבל והאותו מחיר ATI X800XT לכן אני מתלבט... תודה לעזרים ואם מישהו מוצא שם כרטיס יותר זול שיישלח לי תלינק תודה שוב!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-