כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הידיעה: http://hwzone.co.il/news/1190825841/22174/ בזמן גלישתי ברשת מצאתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=741 עכשיו אנו יודעים כמה עולה הפרארי.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יתחבר לממיר של HOT לגבי מחיר - נגיד 200-300 יתחב למחשב בעל מסך "LCD 19
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכוונה בביצועים בסרטי HD ומשחקים כמובן. קישורים: Gecube HD2600XT GDDR3 Gecube HD2600XT GDDR4 תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 320MB של חברת XFX ב900 שח אז מה יותר עדיף/חזק 9600GT שעולה חדש באזור ה 900 שח אוו 8800GTS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SAPPHIRE X1900GT, הבנתי שה memory שלו אמור להיות 1200MHZ . למה כשאני פותח את ה catalyst אני רואה שהזכרון רשום על 594MHZ ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הוא: GEFORCE GTS250 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI ומישו בבקשה יכול להגיד לי כמה הוא עולה?? והאם טוב טוב? כאילו הוא יריץ כל משחק עכשיו?? והוא לא ישן מידי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברת Galaxy פיתחה את כרטיס ה- Dual Core 7900GT שהוא בעקרון כרטיס 7900GT בעל שתי ליבות במקום אחד ולפי הבאנצ'ים הוא עוקף בביצועים (וגם במחיר) את ה- 7950GX2. מקור: http://www.guru3d.com/article/videocards/382/1/
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שאלתי את השאלה בפורום לוחות אם אבל המענה שם הוא לא ב100% ואני ישאל פה עוד פעם כדי לקבל 100% תשובה. יש לי לוח אם P35C-DS3R האם אני יוכל לשים את הכרטיסים החדשים כמו 3870X2/9800X2/7950X2... האם יש הבדל בין כרטיס 8800GT רגיל לבין כרטיס 8800GT SLI ? תודה על העזרה...אם המנהלים רואים בבקשה לא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אז החלטתי להחליף את הגרוטאה שיש לי עכשיו (GF440) במשהו יותר נורמאלי. התקציב שלי הוא 1000+- ש"ח. אז השאלה היא מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה, הכרטיס למטרת משחקים (בעיקר DOOM3) וסרטים (ככה שאני צריך חיבור TV-OUT נורמאלי) אני לא מתכנן OC על הכרטיס הזה. המפרט שלי מתבסס על P4 1.8 בעל 1G זיכרון וספק 530W של אנטק. (וכן, קראתי את הסטיקי אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי על-בסיס זה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו לגבי הכרטיסים המקצועיים.. איך זה שכרטיסים מקצועיים כגון: quardo, 3dlabs וכו'..(רק חברות של כרטיסים מקצועיים) לא מתאימים למשחקים ולא יריצו משחקים על הביצועים הכי גבוהים, למרות שהחברות המפתחות את המשחקים משתמשות בכרטיסים אלו.. וכל ההדמיות למיניהן (של המשחקים) עובדות/רצות חלק על הכרטיסים האלו...?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מתי מגיעה לארץ גירסאת ה-AGP של ה-6600GT? האם תצא גירסאת AGP ל-X700? מישהו יודע מה הוא תווך המחירים של הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
היי יש לי דילמה איזה קאטליסט יותר טוב עבור הכרטיס. רוני
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הישן וקיבלתי מהאחריות חדש דגם טיפה שונה שבחברה טוענים שזה אותו כרטיס מצאתי את הכרטיס הישן ואת החדש באתר של ג'יגהבייט ועשיתי השוואה ביניהם רק שאני לא יודע אם זה אותו דבר באחד יש DDRII 16Mx16 ובאחד DDRIII 8Mx32 רציתי לדעת מה עדיף בכל מקרה הישן שהיה לי זה הddr 3 http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=1269,1286 הנה ההשוואה האם להגיד לחברה שאני רוצה את השני או שאין הבדל ביניהם תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-