כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הנה הקישור: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=8&submit.y=0 אני אתקין ואודיע אם יש שיפור או לא. נא להוריד ולהודיע גם!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
באמצע המשחק פתאום מופיע כזה ריבוע על המסך ואז אחרי שניה נעלם או כזה פס ואז נעלם??!? למישהו גם קרה אותו הדבר או משהו כזה??!! זה לא בעיה של התחממות כי במשחקים בהרבה יותר כבדים זה לא קורה יש למישהו רעיון ? ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה המפרט ASUS P4S533MX REV 1.xx Bios: ASUS P4S533-MX ACPI BIOS Revision 1006 Memory: 215 MBytes Intel Pentium 4 CPU 2.66Ghz הוא AGPX4 הוא כרגע עם Geforce 4MX הוא מעדיף פחות מ1000 הוא משחק בפלייט סימולטר וGTASA הוא רוצה משהו שיחזיק תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברס... אני צריך בשביל חבר כרטיס AGP בסכום של 400-500 שקל... נ.ב. תודה רבה אם לא אתם היה לי עכשיו 7300!!!!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחרי הרבה מחשבה אני הולך על 2600XT כעל פתרון טוב למחשב שלי השאלה עכשיו היא איזה דגם לקחת זקוק להמלצות
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש משהו טוב שיספיק לי לשנה או יותר הקרובה... הסכום שאני רוצה הוא בין 1000 ל-1200 ש"ח.. עוד דבר אם אתם יודעים אני צריך רוצה לדעת אם בארגנטינה בחנויות מחשבים שם עולה יותר זול כרטיסי מסך מהארץ? דודים שלי נוסעים לארגנטינה בעוד שבועיים ואני רוצה לתת להם שלושה כרטיסי מסך (בסכום שביקשתי ממכם) ושיראו אם בארגנטינה הם עולים יותר זול מהארץ.... יש לי כרגע Geforce 2 mx 64 mb ..... כרטיס אחד שעולה 1000 בערך הוא Redeon 9600 pro מה אתם אומרים הוא באמת כרטיס טוב? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, יש לי radeon 9600xt התקנתי ati catalist 6.x מעודכן להיום-ברגע שאני רוצה לפתוח את ati catalist מופיעה הודעה CLI ומבקשת לסגור את הכטליסט, מה לעשות בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תיראו זה ה88GTS עם 112 מעבדים במחיר סביר עוד..
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הכרטיסים הבאים? http://skypc.co.il/pl_product~28604~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm שמתי לב שלפאליט יש מהירות וזיכרון יותר גבוה וגם יותר זול אך מה זאת החברה הזאת בכלל??
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ומעבד AMD 64 3200+ יש לי בעיות עם הכרטיס מסך (גם בדיקות של3DMARK03 נמוכות...) ולכן החלטתי למחוק את כל הדרייבירים שנמצאים לי על המחשב (שקשורים לכרטיס מסך) ולהתקין את הדרייברים החדשים שיש כדי לשפר את ביצועי הכרטיס מסך.. נמצאים לי על המחשב כרגע שני דרייבירים: 1- CCC 5.4 2 OMEGA 2.6.12 אתם בבקשה יכולים להביא לי את הדרייבירים החדשים ביותר כדי שאני אתקין מחדש ... נראה לי שזה יעזור הרבה.. וגם חשוב ביותר .. תגידו לי את סדר ההתקנה... קודם מתקינים את הCCC 5.4 או את הדרייבירם של אומגה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי וויכוח די ילדותי עם חבר שלי בכל מקרה אשמח אם תוכלו להכריע... דרגו את הכרטיסים הבאים מן הטוב לפחות טוב: ati readon x1950gt super (יש לו 512mb זיכרון) ati 2600hd pro nvidia geforce 8400
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
איזה יותר טוב nvidia geforce 7900 gt 256 mb או שתי כרטיסי מסך ג'י פורס 6600 256 מגה? ואם אפשר פרוט על מה שהוא יותר טוב ולמה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-