כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה ממולצת ללכדית ווידיאו ולעריכה . עריכה עם אפקטים וכל מיני דברים כאלו.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש במחשב שלו כרטיס של ATI R9200. ואני אם אני לא טועה למחשבים ניידים יש דרייברים אחרים לא?? אשז מה הם הדרייברים הכי חדשים ומאיפה להוריד אותם?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי אתמול מחשב חדש. ויש לי את הכרטיס 8800gts 640 אני מחפש דרייבר שיש לו את האופצינ ללוח בקרה ישן , ולא החדש. אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הספק : Sunshine MI-ATX 400W - ג'נרי נראה לי . הכרטיס: http://www.bfgtech.com/7800GS_256.html שאר המערכת העכשווית שלי.: AMD64 3000+ 2000mhz@2250 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data RADEON 9600XT 128MB
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ זיכרון 256 לא יודע איזה(מישהו יכול להגיד לי איך בודקים) לוח אם של פנטיום ומסך רגיל של proview זה מתאים למחשב שלי?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איפה אני יכול להסיג כאן באר בדיוק את אותו כרטיס שעם עדכון ביוס הופך ל x800 XT ושיהיה של חברת ATI בלי חברות צד שלישי
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
דגם הביניים מדור ה-Turing מאמץ את מספר היחידות הפעילות בגרסת ה-Super המרועננת שלו, מצטייד בנפח כפול של זכרון גראפי - ויוצא לספק מענה על חלק מהביקוש הבלתי פוסק לעוד ועוד כרטיסי מסךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי שאלה..איזה כרטיס מסך יותר טוב? ATI Radeon 1900XT 256 או Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH ואם אפשר גם שתסבירו לי מה ההבדלים בערך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום , היה לי GF4 Ti 4200 והכל עבד סבבה, קיבלתי עכשיו כרטיס מסך חדש 7600GT חיברתי אותו והוא היה אמור לעבוד טוב משום שמדובר אחרי הכל באותן הדריוורים אבל משום מה אני לא יכול להציג בו וידאו ומשחקים כמו פיפא מקרטעים לי על הגדרות נמוכות . אז מחקתי את הדריוור והקודאקים והתקנתי הכל מחדש אפילו החלפתי את כבל החשמל של הכרטיס על כל מקרה אבל עדיין הבעיות נשארו יש לכם מושג איכן הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בצל הזמינות הראשונית עבור ה-RTX 4090 המפלצתי, יש בשורות טובות גם עבור אלו שבידם כרטיסי מסך וותיקים יותר של מפתחת השבביםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-