כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה לכרטיס מסך "שיסחוב" מסך 22". שימוש כללי ולמשחקים. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ATI X800XT או 6800 gt או 6800 ultra מה יותר טוב ? ואפשר לערוך השוואה בין ה שלושה? פשוט אני יכול לקנות אותםן באיזור ה 800 שח מאיי ביי בלונדון וזה הולך לאחותי ואז היא מביאה לי כך שאני לא צריך לשלם מכס.... ראיתי באי ביי 6800 gt ב 850 בערך משומש אבל והאותו מחיר ATI X800XT לכן אני מתלבט... תודה לעזרים ואם מישהו מוצא שם כרטיס יותר זול שיישלח לי תלינק תודה שוב!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. קיבלתי את המחשב לאחרונה, חדששש, נראה שעם דרייברים מותקנים של nVidia. רכשתי היום כבל: SCART <-> 2RCA+SVHS ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה. חיברתי את ה-SCART לשקע בטלויזיה, ואת SVHS ליציאה מכרטיס המסך (לא חיברתי את שני 2RCA למחשב, מפני שכרטיס הקול שלי כבר מחובר למערכת באמצעות כבל יעודי). לצערי לא הצלחתי להגדיר את התצוגה כך שאראה אותה גם ע"ג הטלויזיה. כיצד אגרום למחשב להציג ע"ג הטלויזיה? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ל AGPX8 X1650 מחברת GECUBE ב 303 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=GV063&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap〈=HE או מ IVORY אותו כרטיס רק חברה אחרת (Sapphire) ב 345 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס טלויזה אבל אין לי מושג בתחום הזה. בעיקרון הכי חשוב לי זה שאני יוכל לראות טלויזה במסך המחשב... לא כל כך חשובה לי הקלטה של תוכניות. חשוב לי שיהיה שלט לטלויזיה ואולי גם שהתחנות ישמרו בזיכרון כי אין לי כח כל פעם מחדש לכוון תחנות בשביל לראות ערוץ מסויים. אז יש את הכרטיס הזה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2946717&refid=6 הוא גם מאפשר הקלטה למחשב, אבל אני לא כל כך מבין בזה. בקיצור, 2 שאלות: 1. מומלץ? יש לו בעיות מסויימות? 2. במידה ואני רוצה להקליט למחשב : הוא יקליט באיכות טובה? זה מעמיס על המעבד בזמן הקלטה? ( יש לי AMD 3200)
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני תיכף קונה מחשב חדש בתקציב מוגבל שכולל power color redeon 9550 ומארז של compucase 6a19 עם ספק של HEC 300 w , אני מתכנן עוד שנה וחצי פלוס מינוס להחליף לכרטיס מסך ב-800 - 900 ש"ח , האם ספק הכוח הנ"ל יעבוד טוב עם כרטיס כזה בעתיד ? ,או לקחת כבר עכשיו ספק יותר חזק ? תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הזה יצא מתי שהוא לAGP או שלא מתוכננת הסבה ושוק הAGP הולך למות ,לפי שעה בעוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מסרטה וידאו ישנה ואני רוצה להעביר את כל הקלטות שלי למחשב כדי שאני אוכל לערוך אותם. מה אני צריך בשביל זה? [האם כרטיס מסך 7300GTS מספיק? או שאני צריך כרטיס טלויזיה? וידאו?] התקציב שלי לא ממש מוגדר מצד אחד אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל מצד שאני אני מעדיף להשקיע 400-500 שקל בשביל לקבל תוצאות טובות יותר אז אשמח אם תתיחסו לכרטיסים שונים בטווח המחירים האלה ולמה האחד טוב מהשני או למה לא. תודה מראש נ.ב אם יש לכם קישורים לביקורות מאמרים בנושא אשמח לקבל.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בהתאם לדיון שלי על המפרט הזה, אני רוצה לוודא שלכרטיסי מסך מובנים כמו בלוח Asus M2NPV-VM עם GeForce6150 ובלוח Intel 946GZIS עם GMA3000, אין בעיה לתמוך ברזולציית מסך רחב שניתן לראות במגוון מסכי LCD בשוק כיום (כמו ה-Acer AL1916WS) למישהו יש מושג אם הם תומכים ברזולצייה הזו?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אין לי מושג מדוע אני רואה סמנים מוזרים כאלו....מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב: GF FX5700 128MB OR GF4 Ti4600 128MB ביצועים האמת די דומים אולי האף איקס קצת יותר טוב אבל לא בהרבה נכון?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר שלי בטווח של 600- 800 ש"ח אני יודע שהוא לא הולך לשחק במשחקים כבדים כמו HALF LIFE 2 אבל משחקים כמו SAN ANDREAS ומשהו קצת יותר חזק אבל לא הסוג של HALF LIFE תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-