כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי אתמול מחשב חדש. ויש לי את הכרטיס 8800gts 640 אני מחפש דרייבר שיש לו את האופצינ ללוח בקרה ישן , ולא החדש. אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלומות,אני מחפש דרייבר טוב כמו של אומגה.. אבל אמרו לי שאומגה לא תומך ב X800XL , זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
נכון על המסך עצמו יש כפתורים המגדירים את גודל התמונה את המקום שלה על ציר ה X וה Y וכו' אז אצלי המקסימום זה 255. אז היה לי לוח אם אם כ.מסך מובנה הוא נשרף קניתי חדש-ישן אן כרטיס מסך לא משהוא (זה בגלל שיש לי פנטיום 3 אז קניתי משהוא זול לחודשיים עש שיהיה לי מספיק כסף לפ 4) ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ההגדרות מגיעיות ל 255 ואני שוב צריך להגדיר מחדש הכל. זה לא קורה כל פעם אחרי הפעלת המחשב אלה מדי פעם. האם הבעיה היא בכרטיס מסך? או במערכת הפעלה? נתונים: לוח אם asus P3 כ.מ . Video SIS 6326 AGP3D DVD OS: Micro$oft Win Xp Professional Edition עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ומעבד AMD 64 3200+ יש לי בעיות עם הכרטיס מסך (גם בדיקות של3DMARK03 נמוכות...) ולכן החלטתי למחוק את כל הדרייבירים שנמצאים לי על המחשב (שקשורים לכרטיס מסך) ולהתקין את הדרייברים החדשים שיש כדי לשפר את ביצועי הכרטיס מסך.. נמצאים לי על המחשב כרגע שני דרייבירים: 1- CCC 5.4 2 OMEGA 2.6.12 אתם בבקשה יכולים להביא לי את הדרייבירים החדשים ביותר כדי שאני אתקין מחדש ... נראה לי שזה יעזור הרבה.. וגם חשוב ביותר .. תגידו לי את סדר ההתקנה... קודם מתקינים את הCCC 5.4 או את הדרייבירם של אומגה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאני משתמש בטיוי אוט בכרטיס יחד עם הכבלים והמתאימם שבאו יחד איתו (ניסיתי גם אחרים) אני רואה רק בשחור לבן, ראיתי באינטרט שזה בעיה דיי שכיחה. יש למישהו פתרון? אני מיואש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מסוג ati radeon saphire x800gto2 שהפכתי ל x850 . לפניכן ן התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר מהאתר של ati. אוקיי. הבעיה היא שבסמפר סרטים התמונה מעוות דוגמא http://img518.imageshack.us/img518/6388/wmplayer20051231160547569et.jpg אני מציין כי התקנתי את הקודקים המאימים והחדישים ביותר. אני גם חייב לציין כי במחשב אחר עם אותם קודקים הסרטים נצפים בצורה מצויינת . בנוסף לכך ניסיתי שיטת פיתרון נוספת שהוצעה כאן פעם באתר לגבי כרטיסים מסוג Nvidia והיא שינוי הצבעים בהגדרות הכרטיס ב color ואז החזרתם ל/. DEFAULT . אך זה לא עזר אשמח לקבל פיתרון או עצה בנושא תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכנתי רשימה של כרטיסי מסך שאני יכול לקנות אתם תבחרו את ה3 הכי טובים בענייכם ואם אפשר להגיד גם למה ? Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Albatron Geforce 6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Asus GeForce 6600 N6600/TD AGP 256MB Retail Video Card Club-3D Radeon 9600XT AGP 256Mb 128bit DVI Video Card Gainward Geforce 6600GT Ultra/1960 AGP 128MB DVI Video Card Gigabyte FX6600GT GV-N66T128VP AGPx8 128 Mb VIVO Bulk Video Card Gil Forsa FX6600GT AGP 128Mb Retail Video Card Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card PowerColor Radeon 9800 Pro 256Bit 128MB Video Card Sapphire Radeon 9800 Pro AGP 128Mb 256Bit DVI Video Card תודה חברה אתם ממש עוזרים זה הפורום מספר 1 !!!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עוד יכול לשנות את ההזמנה שלי כרטיס מסך X1950XT למה אין אותו במלאי מה אתם אומרים אני גם צריך להתרגן על ספק אז בהתחלה לא יהיה לי ספק מה אני יעשה שאני קונה את הK800i אני קונה אותו ב1150 את הפלפון הכרטיס מסך ב1090
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום , היה לי GF4 Ti 4200 והכל עבד סבבה, קיבלתי עכשיו כרטיס מסך חדש 7600GT חיברתי אותו והוא היה אמור לעבוד טוב משום שמדובר אחרי הכל באותן הדריוורים אבל משום מה אני לא יכול להציג בו וידאו ומשחקים כמו פיפא מקרטעים לי על הגדרות נמוכות . אז מחקתי את הדריוור והקודאקים והתקנתי הכל מחדש אפילו החלפתי את כבל החשמל של הכרטיס על כל מקרה אבל עדיין הבעיות נשארו יש לכם מושג איכן הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים. עיקר ההתלבטות שלי בין 3 מסכים והם CTX LCD 19" - S962G (silver) - Monitor - DVI BenQ LCD 19" - FP951 Ultra Slim - DVI (שני אלה עם יחס ניגודיות 700:1 ו25ms ) או BenQ LCD 19" - FP937s 12ms - DVI (עם יחס ניגודיות 400:1) המסך מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מעט משחקים ועבודה גרפית. איזו משלושת הבחירות עדיפות? והאם יש מסך אחד שמומלץ לצרכים האלו בתקציב של כ2500 שח? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי אם ספק כוח Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יחזיק 2 כרטיסי X1900XT במערך CF ויש לי עוד שאלה האם כדאי לחכות לD3D10 DX10 ולMulti core? לפי מה שהבנתי הם יוצאים בקרוב אבל מתי זה בקרוב תוך כמה זמן הם יצאו בערך?
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
במחשב של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ WIN98) שמתי מסך LCD של DAEWOO LM17A עכשיו המסך עולה ונכבה לאחר מספר שניות, הרמקולים שבו עובדים (יש לציין שגם שהתצוגה נכבית הם ממשיכים לנגן)וכמו כן בדקתי שכל ההגדרות תקינות, המחשב עצמו ממשיך לעבוד וכשאני מדליק אותו (את המסך)עם כפתור הPOWER הוא נדלק שוב לכמה שניות ואז נכבה שוב . גם במסך של הBIOS הוא נכבה לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-