עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by theguy,

יש לי 2 שאלות: אחת כמה זמן 7600 gs לא יהיה בדרישות המינמום של משחקי מחשב וכמה זמן 7600 gt ? שתיים אם אני קונה amd 3800 ,1 giga ddr2 667mhz, 7600 gs האם יהיה יותר טוב מ amd 3500 , 512 ddr2 667mhz ,7600 gt בשביל מחשב שבועד למשחקי מחשב?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by NeoTrix,

שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...) אז יש לי שאלה אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB... ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by PlzHelp,

יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , רציתי לשאול האם משתלם לקנות היום את ה HD4850 ? יש ברשותי מסך 23 אינץ' , מתכוון להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך . הספק שיש לי הוא HUNTKEY 450W , הוא יחזיק אותו ?

5. Started by OmerS,

שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by ORANGEJUICED,

אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.... עד כמה אפשר לעשות ללידטק אוברקלוק בלי להרוס אותו ושלא הוא לא יירד פתאום בתוצאות.... כי יש כרטיסים שעם אתה מעלה אותם יותר מדיי הבאנצים שלהם יורדים...... תודה... תגובה מהיר בבקשה תעזור כי אני לא יודע עם שווה לי להחליף תהזמנה שלי מ ה XFX ל לליטדק....

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by Joe Blow,

יש לי כרטיס Gforce 2 של Asus - V7700 Deluxe ואני משחק איתו את כל ה shooters החדשים ודי מרוצה אבל הביצועים בזמן האחרון לא משהו. האם שידרוג ל Gigabyte Radeon 9000 Pro 64MB יתן שיפור משמעותי בביצועים? תודה.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by SyPhEx,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב ובמפרט הכנסתי את SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שהבנתי שהוא כרטיס די טוב , אמנם לא בקטגוריה של גיימרים רציניים , שם כרטיסים מגיעים ל 2000 ו 3000 שקל, אבל הבנתי שהוא כרטיס די טוב שממליצים עליו הרבה.. שאלתי בפורום אחר שאלות בנוגע ליכולת הכרטיס להריץ משחקים חדשים כמו CRYSIS וכו' ומשחקים שעתידים לצאת וכבר מציבים רף גבוה מאד של דרישות מהכרטיס ושמעתי שם מונח אחד יחסית הרבה, DX10... אמרו לי שכדי לחכות כמה חודשים שיצא כרטיס DX10 וכי עוד כמה זמן כבר משחקים שיצאו לי יתמכו בDX9 אשמח לקבל הסברים ברורים ומנומקים יותר כמו שרק אתם יכולים לתת לי .. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by igal_nazar,

אז ככה אמרו לי שעדיף לי לקחת את הכרטיס מסך 6800un של GB שימו לב שזה לא gt !! זה יותר פשוט... מה זה SLI זה כאילו לקנות שני כרטיסי מסך והלפעיל את שניהם????תסבירו לי בבקשה ואם כן אז אולי עדיף לי לקנות את ה 6600 SLI ועוד כרטיס פשוט וזול..?איזה משניהם לבחור שאלוהים יברח את מי שיעזור לי בתודה יגאל

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by frogface,

שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?

12. Started by amitrotem,

יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Buzz15,

לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by g1zey,

טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ZiX,

.. אני מעוניין לקנות אותו.. הוא מגיע עם COD4? ועוד משו.. המחשב הנוכחי שלי זה: AMD Dual core 3800 2GB RAM DDR1 יש טעם לשדרג ל9800 כבר? אני בכל מקרה מחליף מחשב בעוד שנה שנה וחצי... תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by super4life,

מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח

17. במקרה ואני קונה כרטיס מסך יחיד אשר תומך ב sli , האם בעתיד אני יוכל לצרף אליו כרטיס מסך אחר , וחדש יותר - דגם אחר. או בעל מנת שיעבדו ביחד הם צריך ששתי הכרטיסים יהיו מאותו הדגם? תודה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by masteryoda91,

האם כיבוי VERTICAL SYNC בהגדרות מתקדמות שבכרטיס מסך עלולות להרוס אותו. יש לי 285GTX OC2 ואני חייב FPS 100 בשביל CS 1.6 כאשר ההגדרות של VERTICAL SYNC עומדות רגיל על use the 3D applications setting האם לכבות או לא?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... ברצוני לקנות את הכרטיס הנ"ל וקראתי בFAQ שיש את הגרסה המומהרת שלו עם ה-- SONIC בסוף . עכשיו רציתי לדעת האם הכרטיס שבקישור הבא זה אותו הכרטיס המומהר או הגרסה הרגילה . איני יודע לזהות מכיוון שזהו 7600GS היחידי שהם מוכרים .. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 תודה רבה לעונים.. .

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by MUSHROOM23,

אני מעוניין לשדרג לכרטיס הזה(כרגע יש לי 960GTX). השאלה שלי אם הספק כח שלי מתאים:COOLER MASTER GXII 650W הלוח אם אני בטוח שמתאים(X99) תודה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by NeoTrix,

שלום אנשים, ראיתי ב KSP שיש להם 2 סוגים של GTX570 יש להם את הרגיל, שהדגם שלו הוא: GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש את הכרטיס DCII GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ואני לא ממש מבין מה בדיוק ההבדל ביניהם? כאילו לפי התמונות, ה DCII נראה כמו כרטיס כפול. אך זה לא הגיוני, כי הגרסה הרגילה עולה כ-1650 ש"ח וגרסת ה DCII עולה 1790 ש"ח, כך שללא ספק לא מדובר כאן ב SLI או משהו בסגנון. אז מה בעצם ההבדל ולמה ה DCII כפול בגודלו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ptyahoo,

הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by astralon,

AMD Mobility Radeon™ HD 7450M Switchable Graphics, With 512MB איך כרטיס המסך הזה? מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים+? תודה.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  25. 1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים