עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by U DUN,

איזה משני כרטיסי מסך עדיף : http://www.club-3d.nl/productshow_vga.php?ordercode=CGAX-PX76TVD&show=PCX&filter=&p=1_full או http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576 שניהם עולים בערך 1500 ש"ח שזה התקציב שלי והייתי רוצה לדעת איזה מהם עדיף P.S האם יש למישהו אתר עם השוואות בביצועים של כרטיסי מסך על סמך משחקים שונים? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by abcd123a,

שלום לכולם יש לי תקציב של 700 שקל גג ומחשב טיפה ישן עם יציאת AGP איזה כרטיס מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by bennnn,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה וחצי, מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 מגה זיכרון cl 2.5 80 גיגה הרדיסק סאטה ולוח אם אסוס עם agp הדגם p4p 800 se fx 5200 השאלה שלי האם כדאי להשקיע בכרטיס 7800 gs 512 מגה זיכרון (ויש כזה לאי גי פי כפול 8 הבעייה שהוא עולה 2950 שח וגם מן הסתם אני אצטרך להחליף את הספק כח שלי או לקנות כבר מחשב קומפלט חדש עם sli ומעבד כפול ליבה וכרטיס pci express? מה דעתכם???

4. Started by HD7990,

יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by פיני1805,

שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by adirnasri,

מה ההבדל בין FX ל NX?? אני לא מבין את זה ותודה רבה לכם על העזרה..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by KingYes,

שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. Started by g1zey,

התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס והוא זיהה לי את הכרטיס כ ATI 4800 SERIES .. התקנתי גם את הדרייברים החדשים של CATALYST 8.9 וזה עדיין לא עזר ... הסיבה העיקרית שזה מפריע לי היא שבנוסף לזה אני לא מצליח להפעיל את ה 3DMARK 06 (נתקע ברגע שהוא פותח את המסך טעינה ורושם Please wait while 3DMark scan your system Configures) ובAQUAMARK 3 הוא רושם עושה לי שגיאה באמצע הבדיקה ... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by Director,

שלום . לאחר מאמר קטן שראיתי האתר Guru3D ראיתי שהכרטיס מסך 9800 GX2 מראה יותר FPS במשחקים . ולעומת זאת הוא גם יותר זול ממנו בהרבה. יש סיבה לכך ? http://guru3d.com/article/geforce-gtx-280-review-test/18 אז לא משתלם כבר לקנות את ה 280GTX אם זה ככה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by raz15,

תגידו מה ההבדל בין שני החברות? שניהם נותנים את אותם ביצועים לא? ההבדל הוא רק ב אקססורי שיש בקופסה לא? (בין GTX580 של GIGABYTE לבין 580GTX של ASUS) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3625#sp http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YqKMcRh44teNejV9&templete=2 תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. שלום אני הזמנתי מחשב, ובו הכרטיס GIL Alastor 9550 128mb שעולה 295 ¤ ועכשיו לוג'יק התקשרו והציעו לי לקחת GIL Alastor 9600SE באותו מחיר, איזה כרטיס עדיף? אשמח לקבל תשובה מהירה בבקששה!

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by ElectroRage,

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liorn,

שלום!! אני עומד לרכוש כרטיס מסך 8800gts והייתי שמח אם תמליצו לי על חברה מסוימת. אני מתכון לקנות את הכרטיס מסך באחת מהחנויות הבאות: ksp,ivory,tms ונעה מחשבים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by levimadman,

האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by mrraz,

ראיתי שיצא עדכון לביוס ועדכנתי בהצלחה בעדכון רשום שהביוס הוא UEFI BIOS למה הכוונה ? בסה"כ מדובר על עדכון פשוט ואין כלים להכנס לביוס כמו בלוח האם למשל.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by super4life,

טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Evilized,

יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by WildFire,

יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by ORANGEJUICED,

הזמנתי מ פנדה ת XFX 6800 U והם דיברו איתי היום ושאלו עם אני יהיה מעוניין להחליף ל ליטדק עם הוא יגיע אליהם קודם ויישאר להם בשבילי אבל ההתלבטות שלי היא ש ה XFX בא כבר ישר מהחנות עם אוברקלוק של 450/1150 והליטדק בא עם הציפ הרגיל של 400 1100 ואז ההבדל הוא שאני לא צריך לעשות ל XFX OC כי הוא כבר מגיע ישר ואז אני לא צריך להסתכן באוברקלוק עם ה ליטדק אז מה אתם מציעים לי לעשות ????? נ.בייקח עוד איזה שבועיים וחצי שלוש עד ש ה XFX יגיע.... ואני כבר מפנטז עליו יותר מדיי זמן .... לינקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 ההבדל הוא 200 שקל וזה לא משמעות…

25. Started by locdog,

אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.