עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hungry cow,

שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  3. המסך 15", שהוא במבצע כעת, העלות היא 900 שקל אני רוצה אותו לצרכי מודינג (עדיף להביא מסך גדול, מאשר משהו קטן ורק 5"..) אז ככה מה המפרט שלו (חוץ מ16MS ) איזה כניסות יש לו (יש מצב לDVI\AV )? זווית צפייה ואיך הוא בכללי (איכות תמונה)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. שלום רב אני מודע לכך שהכותרת בעייתית משהו אך שמעו : ברשות חברי מחשב P4 עם 1.5 גיגה RAM וכן כרטיס RADEON X1650 בחיבור AGP - החיבורים הם VGA וכן חיבור דיגיטלי HDMI הכל יושב על לוח P4P800 של ASUS . מערכת שמע (חיצונית וחיבור דרך USB) של מיקרוסופט בשם MICROSOFT DIGITAL SOUND 80 (מצורף צילום מסך של כל ה SYSTEM DEVICE) . הנ"ל עובד במסך ה LCD 22 שלו ברזולוציה של 1600X1200 . כאשר אני מנסה לבצע DUPLICATE או CLONE של המסך אזי לא רואים כלום ב LCD 32 (מחובר דרך VGA וכבל RCA לכרטיס הקול) כשמורידים רזולוציות ל 1024X768 מקבלים תמונה בסדר בשניהם שאלתי היא : א. איך אפשר להמשיך לעבוד על ה 22 במקביל ל 32 לרזולוציות גבוהות יותר ב. איך להעביר AUDIO ? שימו לב יש כרטיס קול עם יציאה רגילה (בנ…

5. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  7. המפרט שלי מצורף. כרגע הכרטיס מסך שלי מהווה צוואר בקבוק למחשב שקניתי ואני מחפש כרטיס מסך טוב בהתחשב בנתוני המחשב שלי ד"א יש לי מסך 17" מישהו יכול להמליץ לי ?? או אולי כדאי לי לחכות קצת וכבר לקנות גם מסך תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by zakko,

שלום לכולם, רציתי לקנות לי כרטיס מסך חדש וטוב, עכשיו אני די מבולבל מכל השפע... יש לי עכשיו את הכרטיס NVIDIA GeForce 9500GT ורציתי כרטיס קודם כל עם אוורור כי הוא ממש מתחמם לי עם ההיטסינק, וגם אני לא ממש יודע מה טוב אני עובד על C# וקצת משחקים כמו SKYRIM מישהו יכול בבקשה לתת לי רקע על כרטיסי המסך, איזה חברות יש, איך בודקים צריכת חשמל ומה זה אומר, מה אומר אם כרטיס טוב או לא וכל מיני דברים כלליים על הכרטיסים תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …

11. כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by assi,

הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by dabaz,

קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by asaf23,

אין לי מושג מדוע אני רואה סמנים מוזרים כאלו....מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by kornov,

שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי חבר שקנה בידיוק 9550 אבל את ה 64 ביט אני חושב להחליף לזה זה כדאי? אגב זה מקיי אס פי

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by MS-D,

שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. המחשב עבד בסדר גמור ותפאום בלי שום הודעה מוקדמת כל משחק שניסיתי להפעיל מופיע הבעיה כאילו אין גרפיקה... פירמתי את המחשב והבעיה לא נפטרה עדיין קורה בכל משחק שאני מנסה להפעיל הכרטיס הוא GFORCE FX5200 128MB הנה תמונה להמחשת הבעיה... http://img406.imageshack.us/my.php?image=untitled3aj.jpg(בכל המשחקים יש לי את הדרישות מערכת שמבקשים ויותר) התמונה לא יצאה טוב אני כבר מעלה מחדש אני צריך תשובה דיי מהר כי אם זה בעיה בכרטיס מסך אני הולך היום לקנות חדש... הקטע הוא שאם יש לי כסף לקנות כרטיס חדש כדאי לקנות אפילו אם זה לא בעיה בכרטיס? כי הכרטיס שיש לי עכשיו דיי חלש

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  19. עם אפשר גם את כול האבזרים הנחוצים לATI תודה

20. Started by ohmega,

חייב להיות צ'יפסט של ATI PCI-E ליישומים משרדיים וגם משחקים (בעיקר NFS UNDERGROUND DOOM QUAKE וכו' ). לא מתכוון"לטחון" אותו יותר מדי... מה עם הבאים ? radeon x800GT 128MB radeon x1600pro 256MB

21. איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!... לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום חשבתי על מפרט מעבד 6600 זיכרון 2 גב וכרטיס מסך O/B ספק 400+ W והסיבה היא שוק כרטיס מסך DX10 עדיין לא התייצב ועדיין חדש ולכן בינתיים לשנה שנה וחצי אשתמש בכרטיס מסך הזה כן אני יודע שזה לא פתרון מצויין אבל עד שייצב שוק הכרטיסים DX10 יוזלו המחירים ויהיו יותר מהירים וטובים והשאלה היא: עד כמה כרטיס מסך O/B הוא טוב באיזו רזולוציה ואיכות תמונה הוא מפיק ( שוב לשנה שנה וחצי) לא מתוכנן OC תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים