כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ולילה(\בוקר) טוב!!! אתמול קיבלתי את הכרטיס החדש שלי-SPARKLE 8800GT אני מאוד ממליץ עליו לכולם,הוא גם יפה גם טוב וגם יש לו קירור גדול מכל ה 8800GT האחרים!! עכשיו בדקתי אותו ב 3DMARK והתוצאה שלי יצאה:9439 נקודות התוצאה משביעת רצון בהחלט, אך ראיתי שלאחרים עם אותו מחשב כמו שלי יש תוצאה גבוהה יותר זה הדף של התוצאה: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=12986221 תראו יש שם מישהו עם מחשב בדיוק כמו שלי(E6550) ויש לו ניקוד גבוה צמשלי ב 1000 נקודות ויש מישהו עם E4300 עם תוצאה גבוהה משלי!!! מה הסיבות לכך??? בגלל שיש להם XP? בגלל שהם עשו אוברקלוק פצפון ממש למעבד? או סיבה אחרת? איך אני יכול להעלות את התוצאה שלי?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כותרת ויש לציןן שעשיתי חיפוש ברשת ומצאתי DirectX End-User Runtime אבל לא ניראה לי שזה 10.1 ועוד משהו ב crisys איך אני עושה v.h לא יודע למה הוא לא נותן לי
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אין לי מושג מדוע אני רואה סמנים מוזרים כאלו....מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד hp pavilion ולו יציאת s-video.. רכשתי כבל שבצד אחד יש RCA צהוב וצד שני s-video.. חיברתי את הs-video למחשב הנייד ואתה הבננה לטלויזיה ולחצתי FN +F4 כפי שרשום אך המחשב מודיע כי לא נמצא התקן צג.. http://videoclub.tiscali.nl/img/svideo-rca.gif בבקשה מי שיש ברשותו נייד hp והצליח לחבר את המחשב לטלויזיה ויכול לעזור ... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של MSI MS-7267, ואין לו יציאת Tv Out בכרטיס מסך On Board... אני מחפש פיתרון זול ויעיל לבעיה תודה רבה אסף.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:27:34 מצטער, הדגם הוא msi v2 945gcm5-f 1333
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת האם מומלץ לי להפעיל את זה במשחקים או לא? אם זה משנה, אז זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 620, align: left] [TR] [TD] מוצרים מוזמנים [TABLE=width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט [/TD] [TD]שם המוצר [/TD] [TD]כמות [/TD] [TD]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T [/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪936 [/TD] [/TR] [TR] [TD]E41759-002 [/TD] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪44 [/TD] [/TR] [TR] [TD]GH87D3H [/TD] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪570 [/TD] [/TR] [TR] [TD]8C-T4NL3-WWB6 [/TD] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שבב אולטרה-חסכוני בארכיטקטורה שטרם נחשפה רשמית ותגי מחיר תחרותיים מאפיינים את הניסיון השאפתני ביותר עד כה ליצור אלטרנטיבה ל-Nintendo Switch בעולם ה-PCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני הולך לקנות היום כרטיס מסך שנקרא :sapphire radeon hd4870 toxic 1gb ddr5 השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה טוב למסך שלי והאם הוא טוב בכללי למשחקים כבדים כמו CRYSIS,COD5 ועוד ..... הנה הפרטים של המסך שלי: LG LCD 24"-w2442pa-FULL HD זה המסך שלי מה אתם אומרים הכ. מסך טוב והאם הוא מתאים למסך שלי ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עם אפשר גם את כול האבזרים הנחוצים לATI תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המחשב שלי שמבוסס על Pentium D ועל 945G chipset (עד עכשיו התבססתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם) אני מעונין בכרטיס מסך שיתמוך במסך 23" ובמשחקים בסיסים (לכל היותר פיפא) ובפוטושופ משהו פשוט יחסית ורצוי מאד קירור פסיבי אשמח לעזרה תודה רפי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למסך ואשמח לשתי אפשרויות LCD ו-CRT. המסכים צריכים להיות זולים : LCD סדר גודל של 1200 ש"ח CRT סדר גודל של 700 ש"ח. השימוש הוא אופיס, אינטרנט וזהו. האמינות של המסכים היא בדרגת חשיבות גבוהה מהתקציב, חשוב לי שהמסך ישמש אותי לאורך זמן גם אם מדובר בעוד 100-200 ש"ח (אבל מסיבות של אמינות ואיכות שימוש, לא כדי לקבל מסך עם פרמטרים קצת יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברת Galaxy פיתחה את כרטיס ה- Dual Core 7900GT שהוא בעקרון כרטיס 7900GT בעל שתי ליבות במקום אחד ולפי הבאנצ'ים הוא עוקף בביצועים (וגם במחיר) את ה- 7950GX2. מקור: http://www.guru3d.com/article/videocards/382/1/
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מכיווון שבמפרטים של הניידים ראיתי שגם שם כרטיס המסך מתחברים באפיק PCI-EXPRESS*16. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב נייד בעל כ.מסך על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך בחיבור PCI-EXPRESS*16?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי Leadtak 8600 GT עם שני מסכי Mag 19 " LCD S976i המחוברים שניהם בחיבור DVI . משום מה רק מסך אחד עובד בצורה דיגיטלית ואילו השני בצורה אנלוגית . איך ניתן להגדיר ששניהם יעבודו בצורה דיגיטלית ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין מכל הFAQים פה... :-\ אני פשוט רוצה כבל שיצא מהמחשב לטלוויזיה ויראה לי את הסרט שאני מפעיל ע"י המחשב בטלוויזיה. מה אני צריך? וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות? אין לי כרטיס טלוויזיה... אני צריך אחד? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי את הכרטיס רשום למעלה החברה של EVGA לינק למוצר: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX עכשיו רציתי לדעת מה הטמפרטורה במנוחה צריכה להיות ואיך אני בודק בזמן שאני משחק. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-