כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מחשב שלי : מעבד אינטל Q 6600 , 4 ליבות , כרטיס מסך NVIDEO 8600GT , מערכת הפעלה WINDOW 7 64bit. בעיה : כאשר אני מכבה מחשב ואחרי זה מדליק אותו הוא נותן מסך כחול עם הודעה על בעיה בדרייבר של כרטיס מסך. אם אני עושה RESTART מתוך WINDOWS הכול תקין.אני החלפתי כמה גירסאות של דרייבר וזה לא עוזר. כאשר אני מגדיר אופציה לעלות עם תצוגה בסיסית (בלי לעלות דרייבר ) זה בסדר. מה אפשר לעסות ? אולי זה בעיה של כרטיס מסך ? זה קרה לי פתאום לפני שבוע בלי שנגעתי בדרייברים או עשיתי שינויים במחשב.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, אשר אעבוד בו בין היתר באוטוקד. רוב העבודה באוטוקד אינה תלת מימדית אלא דו מימדית. האם יש צורך בכרטיס מסך מסויים (או מסויימים) לצורך עבודה נורמאלי וללא "תקיעות"? אשמח לעצותכים. עומר
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה מומלץ- להסיר דרייבר ישן כרטיס מסך ואז להתקין החדש, או להתקין ללא הסרה? האם להתקין דרך מנהל ההתקנים או להפעיל את קובץ ההתקנה שהורדתי
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
2400 ש"ח ATI X1800XL 256MB כרטיס מסך חדש מבוסס ליבה X1800XL 256 מ"ב זיכרון DDR III במהירות 256 ביט 16 צינורות עיבוד Hydravision 3 500MHz Core 1000 MHz Memory DirectX® 9.0c Support and OpenGL Support או ASUS Extreme N7800GT/2DHTV 2450 ש"ח כרטיס מסך חזק בתושבת PCI-EXPRESS 256MB, DUAL DVI, TVOUT,HDTV VIVO 3 שנות אחריות אין לי ממש מידע על ASUS (צורת קירור וכו') אז מה כדאי יותר....?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך GF7950GX2 של evga אני רוצה ליקנות 8800GT 256MB מה אתם אומרים שווה..? והאם יש הבדל בין הכרטיסים..? ואני רוצה לקבל כמה סיקרות על הכרטיס מסך 8800GT 256MB
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
2 מגנטים היו ליד המסך שלי ומאז נשאר כתם במרכז המסך בערך,כתם לא רציני אבל מעצבן מאוד,איך אפשר לסדר?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED או CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אותו מחיר תודה.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. קניתי כרטיס מסך 7600GT של PNY, האם אני צריך להתקין את הדריברים ואת מה שיש בדיסק ואז לשדרג לגרסת דריברים אחרונה, או שאפשר פשוט במקום להתקין את מה שיש בדיסק, ישר להתקין את הדריברים האחרונים מהאתר של Nvidia? 2. איך נראה לכם הקירור הזה - PrimeCooler HyperGraphics (PrimeCooler PC-VGAHG1 AL Blue Led)? ביקורת עליו http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם הוא טוב למשחקים? תודה *אני חושב להביא אותו מארצות הברית הנה לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=24-005-028&DEPA=1 האם יש מסך יותר טוב ממנו באותו מחיר? עוד כמה מסכים: Hyundai ImageQuest Q17 LG Electronics L1710S תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך 8800GT, האם הוא יוכל להחזיק מסך 22' בלי בעיה למשחקים בעיקר ללא הורדת FPS? ואם אפשר לענות גם על שאלה קטנה - הSamsung 226BW או LG L226WTQ? אני יודע שהשאלה על המסך לא קשורה אבל אני אהיה שמח אם תענו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי הכול אני משתגע כבר אני משחק COD4 אחרי דקה ניתקע המישחק ממשיך ניתקע שוב שוב ממשיך ככה בלי הפסקה מישהו יכול להגיד לי מה המקור של הבעיה נימאס לי כבר S:SS
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD3200 מובנה על הלוח. חיברתי אליו עכשיו Samsung 2253BW, כשאני מדליק את המסך הוא אומר לי שכדאי לי לכוון את הרזולוציה ל1680*1050 ומשום מה אני לא יכול להגיע לרזולוציה הזאת בכלל דרך הקטליסט. הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר זה 1600*1200. כמובן שהדרייברים הכי מעודכנים. דרך אגב, המסך מחובר דרך החיבור VGA ולא דרך הDVI. זה לא קשור לזה נכון..? למישהו יש מושג מה לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המאקבוק החדש מה אתם חושבים על הכרטיס מסך שלו Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
אני חדש בדריבר של הכרטיס מסך יש בחירת העדפות מרקם מה זה? בחירת העדפות מרקם=פילטרים? עם לא אז איפה אני מפעיל ת הפלטרים? תירשמו בעברית כי הכול רשום כאן בעברית! ויש גם בגדרות של הכרטיס מסך ב תלת-מימד השתמש בהגדרות מומלצות עבור: אז מה לעשות שם? מאוזן? ואני משחק ET ויש הרבה איבותים אני מחזיר את הכרטיס... ויכול להיות לי הרבה FPS במשחק המשחק תמיד רץ חלק! אבל קורא שיש איזה תקיעה לשניה! יוכל להיות שעשו לכרטיס OC ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו כאן אולי יודע איפה אני מוצא את המסך הזה חיפשתי בהמון חנויות ולאף אחד אין אותו יותר. מישהו אולי מכיר איזה חנות שיש לה אותו. אני מחפש מסך נורמלי כבר כמה זמן ועד שמצאתי אחד כזה אין אותו(זה תמיד קורה רק לי). או אולי מישהו יכול להמליץ על מסך 19 איכותי עד 2000 ש"ח אפשר יותר אבל לא יותר מידי. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות 7 7100 לאחר עדכון הדרייבר החדש של ATI על ה 4870 אני לא יכול לנהל דרך ה CCC את המסך הנוסף שמחובר עם HDMI לא היתה לי בעיה כזאת לפני למרות שניתן לנהל את המסכים ללא בעיה דרך חלונות מה יכולה להיות הבעיה??? סליחה טעות בפורום אם אפשר להעביר....
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-