עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by YOAV28,

שלום צמצמתי את הבחירה שלי בכרטיס מסך ל 2 אופציות : PX8800 GTS 640 MB PX8800 GTX 768 MB מה מומלץ ולמה תודה מראש יואב

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  4. עבור מחשב שלא מיועד למשחקים בכלל, אבל יריץ ויסטה עם ממשק ארו, כרטיס מסך און-בורד יספיק? אם להיות יותר ספציפיים: אז הכרטיס על הלוח הזה יעשה את העבודה? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 מבוסס על פי המפרט על X1250, אם לא, יש לכם המלצה על לוח אחר של ASUS (במחיר סביר) עם כרטיס יותר חזק, (עבור AMD AM2 ) או פשוט לקנות איזה 6200TC וזהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום מי יותר חזק מבין 2 הכרטיסים, ממי אפשר להשיג תוצאות יותר טובות בOC. והאם הGT שווה את ההפרש של ה150 שקל מהSONIC 2 הכרטיסים של חברת PALIT , הSONIC הוא גרסא מיוחדת של הGS, ומגיע אחרי OC קטן ועם זכרון DDR3 האם הGT גם מגיע עם DDR3. תודה ניב

9. זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by ras81,

איזה מהשניים עדיף? האם שווה להשקיע את ההפרש של ה 200 שח בשביל ה 1800? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by Cichlid,

היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

יש לי GF 6600LE(אני יודע שהוא חלש) אבל זה לא אמול להביא יותר? הנה תמונוה (מעבד 2.66 זיקרון512) : http://img95.imageshack.us/img95/5396/dd4bv.jpg

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by haim652,

מה מומלץ יותר לקנייה? יש את זה: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL של Power Color ויש את זה: GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe של GeCube מה ההבדל בין החברות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. לבן דוד שלי יש במחשב שלו כרטיס של ATI R9200. ואני אם אני לא טועה למחשבים ניידים יש דרייברים אחרים לא?? אשז מה הם הדרייברים הכי חדשים ומאיפה להוריד אותם?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

אפשר המלצות על מסך 19 שטוח למשחקים ולסרטים ולעבודה כוללת? אני לא רוצה משהו עולמייי.. משהו סביר שאני יהנה ממנו. חשוב לי שהוא יהיה 19 בגלל שאני רואה הרבה סרטים וחשוב לי הגודל של המסך.. חשבתי על המסך של מאג הוא עולה בקי אס פי 890.. תגובות בבקשה..

16. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by danstr,

איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם מחר אני צריך ליקנות Radeon 9800 של Gigabyte מה יותר טוב ה PRO או XT במה הם שונים

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה . עריכה : מצטער ששמתי את זה פה שמישהו שיש לו אפשרות שימחק את ההודעה הזאת בבקשה . אני שם אותה בפורום של ה LCD .

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אני חיברתי הכל נכון..למחשב יש לי כרטיס מסך GFORCE 5200FX !! ובמסך אני רואה הכל שחור לבן ! מה הבעיה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. ורציתי לעדכן דרייברים כי המחשב מבצע ריסטרטים באופן עצמאי וכנראה כרטיס המסך הוא מקור הבעיה. נכנסתי לאתר שלהם ודי הסתבכתי עם איתור הדריבר המתאים. יש לי מערכת הפעלה של XP ומעבד אטלון של AMD 64 BIT . מישהו יכול לעזור לאתר לי את הדרייבר המתאים ?? באתר שלהם ???????????

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by dor17,

אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים