כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אהלן חברה קראתי באיזה מקום שיש איזה כרטיס שקוראים לו ASUS EN7800GT DUAL. זה כרטיס מסך שיש עליו 2 ליבות של 7800GT. הוא עולה בסביבת ה-1000 דולר ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה את המחיר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם :s05: אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7600GT יד שניה איך אני יכול לבדוק שהוא עובד טוב ולא הרוס או משהו???? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס עדיף PX7300GS 128MB או X1300 256MB המחירים של שניהם בסביבות ה-300 שקל. אני מחפש כרטיס פשוט, המחשב משמש בעיקר לעבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\
-
שלום וחג שמח. אני צריך כרטיס גרפי רוצח לעריכת וידאו וישומיי פוטושופ. ושילובים בניהם. על מה אתם ממליצים וכמה זה יצא. ושוב חג שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדריבר 8.8 מהאתר של ATI רק את ה- 8.9 שמותקן אצלי ויש לי איתו המון תקיעות בזמן מישחקים אני מחפש את ה-8.8 ולא מוצא אותו ה-8.8 יותר יציב מבחינתי
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות העם כדיי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה מישהו אולי מכיר הוא ניראה ממש טוב אבל אני לא מכיר את החברה אני קונה מחול עכשיו כרטיס מסך ואני מיתלבט בין זה לספיאר או פאור כולור מה הכי כדי ????. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-161-109&depa=1 להעתיק ולהדביק את הלינק
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הספירה לאחור אל עבר גל של מחשבי גיימינג יוקרתיים חדשים אשר יצויידו ב-GeForce RTX 3080 Ti ו-GeForce RTX 3070 Ti החלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-