כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
gforce 5200 fx או x600 pro ומה ההבדל בינהם?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה נכון יש 3 חוטים? אדום לבן וצהוב? אז אני מנסה למשוך חוט שיגיע לסלון .. למטה ואין לי כבל מספיק ארוך אז האם אני יכול לחבר נגיד כבל אדום לכבל הצהוב שלי? האם זה יעביר וידיאו ?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, כמו שאמרתי בנושא, קורה לי משהו מוזר. נקח לדוגמא את FarCry. סרטון הרקע או מה שנקרא demo loop בתפריט רץ סבבה חוץ מזה שכל 2-3 שניות הוא כאילו נתקע לשבריר שניה. המוזר הוא שלא משנה באיזה הגדרות גרפיקה אני משתמש - מהכי נמוך בלי כלום ועד 1024 עם כל האורות והצלצולים - הבעיה חוזרת בדיוק באותה צורה. הכל רץ חלק לגמרי ואז הוא נתקע לשבריר שניה. חרשתי הפורומים ולא נתקלתי בפתרון. אנשים מדברים על בעיות קרטוע בגלל מחשב חלש או יותר מדי פעילות על המסך - זו לא הבעיה אצלי. ניסתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד אולי הן השפיעו - נאדא. שמתי לב שאור של הדיסק מפסיק בדיוק עם הקטיעות האלו אז עשיתי defrag ואין שום הבדל. כמו שאמרתי farCry זה רק דוגמא - זה קורה בעוד משחקים באותה הצורה בדיוק. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף? ???
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי (ויש לי דרייברים מותקנים): [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5200 עם יציאה לCRT ועוד יציאה מוזרה עיגול עם 4 חורים בצדדים ואחד מרובע באמצע לא יודע ??? ??? איזה כבל אני צריך לקנות כדאי לצפות בסרטים דרך המחשב? נ.ב. נתקלתי בתמונה הזאת.. וזה לא החיבור שיש לי..החיבור אצלי שונה פה יש 8 חורים אצלי רק 5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה אני להקליט מהYES תוכנית טלויזיה מערוץ 2 עכשיו אין אותה באינטרנט ואני רוצה להקליט אז צריך כ טליוזיה : עכשיו זה מה שאני צריך: שיקליט ויפעל עם הYES אפשרות ליראות TV מהמחשב ***אולי בעתיד אני יעשה מהמסך של המחשב גם TV רגילה*** זהו לא משהו רציני פשוט שיפעל טוב ושיקליט בפורמטים ידועים ושיפעל בDVD רגיל .... עכשיו אני לא מבין גדול אבל התקציב או ככה 300+- בערך וחייב מהאתר http://www.pandas.co.il/ כי אני הזמנתי מהמן מהשהו היה אמור לצאת עכשיו אבל הקפאתי את המשלוח ככה שככמה שיותר מהר יותר טוב!! תודה רבה רבהההההההה (אם אפשר תפרטו לי למה הוא טוב תודה רבה)
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, אשר אעבוד בו בין היתר באוטוקד. רוב העבודה באוטוקד אינה תלת מימדית אלא דו מימדית. האם יש צורך בכרטיס מסך מסויים (או מסויימים) לצורך עבודה נורמאלי וללא "תקיעות"? אשמח לעצותכים. עומר
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אנ מתכוון לקנות את המסך הזה עם כרטיס מסך בכ1000 שקל אשמח לקבל הצעה גם לגבי הכרטיס מסך חשבתי על 1950PRO אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תכתבו לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1162 כרטיס מסך Gigabyte GeForce PCX6200TC NX62TC256DS http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=192 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX5500 128MB Gigabyte
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-