כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את כרטיס המסך שלי רדון 9800 128 מגה ביט לא פרופשיונל אלא הרגיל כמה שזכור לי מהגיפורס 4 שהיה לי הייתי מוריד עידכון בלי בעיה דרך האתר איוודיה היה כל למצוא עידכונים אבל אני מסתבך באתר של ati אז אולי מישהו יכול להביא לי לינק ישירות להורדה שאני צריך? יש לי וינדוס אקס פי אשמח אם מישהו יביא ליי...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ב 1500 שקל לעוד 4 חוחדשים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הגירסא הכי חדשה של nvidia עושה לי לאגים לפעמים וגם הגירסא 71.89 עושה לי גם אני צריך המלצה לדרייבר הכי טוב בישביל הכרטיס שלי תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש משחקים שבהם כדי לקבוע את רמת הפילטרים צריך לגשת למאפיינים של כרטיס המסך ושם לשנות, אז השאלה שלי: אם יש דרך אחרת לשנות את רמת הפילטרים בגלל שלא בכל המשחקים הכרטיס שלי עומד על אותה הרמה?...(6600gt) כאילו בלי להכנס למאפיינים לפני שאני מתחיל לשחק.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 התקינו לי דרייברים עם המערכת של ויסטה וגם הורדתי גירסה אחרונה של CATALYST 8.8 אבל הDIRECT 3D לא מתעדכן לי ונשאר על גירסה 7.14.10.0603 הינה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=2mqmtmntnmxq.jpg
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות 7 7100 לאחר עדכון הדרייבר החדש של ATI על ה 4870 אני לא יכול לנהל דרך ה CCC את המסך הנוסף שמחובר עם HDMI לא היתה לי בעיה כזאת לפני למרות שניתן לנהל את המסכים ללא בעיה דרך חלונות מה יכולה להיות הבעיה??? סליחה טעות בפורום אם אפשר להעביר....
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ברשותי מעבד PHENOM 8450 על OC 2.8 ואני רוצה לרכוש GTX 260 192SP האם המעבד ממש יגביל אותו?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל בכרטיס מסך 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של אזוז מול של ג'יגהבייט? קניתי היום מחשב והמוכר שם אמר לי שעדיף של GB מכיוון שיש לזה אחריות של 3 שנים לעומת רק שנה של ASUS וממה שאני מבין גם אזוז אמורים לבוא עם 3 שנים אחריות. אבל בכל מקרה שאלתי האם יש הבדל מבחינת ביצועי הכרטיס בין 2 החברות? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL והאם שניהם תומכים ב DX10.1 ,FHD, PhysX,Shader Model 4.1 ויתמכו בה DX11 העתידי ? אולי שאלה מטומטמת אבל סתם בשביל לחזק תידע
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-