עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by KoM,

היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by yotam360,

gforce 5200 fx או x600 pro ומה ההבדל בינהם?

7. Started by נמשל,

שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by shy,

האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by tiger18,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 התקינו לי דרייברים עם המערכת של ויסטה וגם הורדתי גירסה אחרונה של CATALYST 8.8 אבל הDIRECT 3D לא מתעדכן לי ונשאר על גירסה 7.14.10.0603 הינה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=2mqmtmntnmxq.jpg

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!

12. Started by Black_wizard,

לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.

13. Started by MS-D,

שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה

16. Started by GamesFreak,

היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by ראסמון,

אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by RAN-ELY12,

שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. Started by morx,

שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by XybeR,

יש מתאמי dvi-בננה או vga-בננה (או לSCRAT) ? אני רוצה לחבר את המסך לממיר של יס, אפשרי בכלל?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. Started by miaoo673,

אי אפשר למצוא את הידיים והרגליים מרוב סטיקים. הם תופסים חצי מהעמוד ורובם הגדול חוזר על עצמו עם כפילויות. למשל - שני סטיקים בקשר לחוקי הפורום, עוד שניים בנוגע לביקורות על כרטיסי מסך, שלושה על תקלות טכניות שונות. בשביל מה זה טוב? סתם מפריע לאנשים להתעדכן בת'רדים חדשים. לדעתי כדאי לסנן את הנושאים החשובים באמת ולרכז אותם למקסימום שניים-שלושה סטיקים שיבלטו לעין. מה דעתכם?

23. יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by weissby,

יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים