כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכוונה בביצועים בסרטי HD ומשחקים כמובן. קישורים: Gecube HD2600XT GDDR3 Gecube HD2600XT GDDR4 תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 320MB של חברת XFX ב900 שח אז מה יותר עדיף/חזק 9600GT שעולה חדש באזור ה 900 שח אוו 8800GTS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קודם כל זה מבצע בנועה לחנוכה.... המחיר של הכרטיס+הקירור הוא 2100 שקל.... עכשיו ביררתי בחנות הקירור שמגיע זה ZALMAN vf 770 cu .... הקירור הזה יותר טוב ממה שמגיע בסטוק?ובכלל איך זה יהיה לאובר קלוק?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5936 הבנתי שהוא מגיע עם קירור של צלעות מתכת ועוד מאורר שמורכב עליו http://tms.co.il/product/6255
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי את הכרטיס רשום למעלה החברה של EVGA לינק למוצר: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX עכשיו רציתי לדעת מה הטמפרטורה במנוחה צריכה להיות ואיך אני בודק בזמן שאני משחק. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 ואני מעוניין להעביר אותו לסלון כמדיה סנטר. המטרה שלי שאוכל לשמוע מוזיקהו לראות עליו סרטים באיכות טובה מאוד- אם אפשר HD (אם זה לא מוגזם בשביל פנטיום 4). לשם כך אני רוצה להוסיף כרטיס מסך אולם יש 2 בעיות: א. אני רוצה משהו שקט ב. יש לי בלוח אם (asus) חיבור AGPx8 ולא PCI מה שמגביל אותי מאוד. הייתי מעוניין לקבל המלצה על כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשימה ושיש לו לפחות DVI אם לא HDMI. תודה רבה למייעצים!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הככרטיס מסך Evga Nvidia Geforce 6800GS 256MB 256BIT רציתי לשאול, אם אני יעשה לו אוברקלוק, בכמה זה ישפר לי ביצועים ? (קצר וקולע)
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת... יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות: Leadtek, Asus, Gigabyte מה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה... הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות... תודה רבה... נ.ב. אני יודע שיש דיון רשמי על הכרטיס, אבל לעבור 70 עמודים בחיפוש אחר תשובה לשאלה הזו זה קצת אבסורד... אז העדפתי לפתוח פשוט ת'רד וזהו
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כרטיס בסביבות 2000 ש"ח אני רוצה בעיקר: Nvidia 6800 איזה דגם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
למה הוא מישתווה וביכלל אים הוא תומך ב DX10?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו לגבי הכרטיסים המקצועיים.. איך זה שכרטיסים מקצועיים כגון: quardo, 3dlabs וכו'..(רק חברות של כרטיסים מקצועיים) לא מתאימים למשחקים ולא יריצו משחקים על הביצועים הכי גבוהים, למרות שהחברות המפתחות את המשחקים משתמשות בכרטיסים אלו.. וכל ההדמיות למיניהן (של המשחקים) עובדות/רצות חלק על הכרטיסים האלו...?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין שני סוגים כרטיסים המסך האלו, אמרו לא שההבדל הוא בעצם רק באפשרות הכיון שלהם... אמרו לי שאפשר להאיץ את הרמה של הGS לרמה של הGT ושה- GTבא פשוט ברמה גבוהה מתמדת... ד"א הGS הוא 256MB... תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אז ככה , למפרט הזה : E8400 P45/P43 4 Gb RAM 550W מה הכי כדאי ? 9800GTX Hd4850 HD4870 אבל אם זה 4870 אז צריך לרדת במפרט .. ועוד משהו, מהו המפרט המינימלי להרצת CS על 100 FPS קבוע ? [לא בישבילי כמובן בשביל חבררים שהולכים לאליפות הארץ ] ואחרון , יש אופציה במקום לשים HD4850 לשדרג לוח ולשים CF שני כרטיסים HD4830 ??
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-