כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס TV הגעתי ל2 אפשרויות בתקציב שלי. (בערך 200ש"ח) שתיהן עם שלט וללא רדיו, בעלי מאפיינים זהים.. חוץ מזה שבלידטק יש תמונה בתוך תמונה והוא מקליט AVI. 1. LIFE VIEW FLY TV PRIME 34 230 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 אתר יצרן- http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_prime34.htm 2. Leadtek Winfast TV2000XP 240 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 אתר יצרן- http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xprm_1.html עכשיו שניהם במאפיינים זהים מחיר דומה ומתאים.. אז אני לא יודע מה לבחור... מה אתם מציעים? תודה רבה.. נ.ב אשמח לקבל ביקורות על המוצרים.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם! ------------ ברשותי מחשב עם המפרט הבא: motherboard: intel 945 חיבור PCIe processor: 2 * intel pentium dual cpu e2140 1.66 GHz ram:1GB ספק כוח 450W מדגם לא ידוע. מחובר למסך טלויזיה HD 1080p. אני מתכנן להגדיל את הזיכרון ל 2GB. ומעדיף שלא לשדרג את הרכיבים האחרים. המטרה היא לראות סרטים ב HD (יציאת HDMI) ובנוסף לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה (אם אפשר HD אז נהדר) אני לא גיימר שיודע להתעסק עם overclocking וכדומה. השאלה היא איזה כרטיס מסך יהיה הטוב ביותר שבאמת יהיה מנוצל ע"י המחשב (המחשב לא יוכל לנצל כרטיס "חזק מידי" ) שמעתי דעות שכרטיס GeForce 9800GT יכול להתאים וגם שמעתי דעות שלא יותר מ GeForce 9600. אני מקווה שהעברתי את מירב האינפורמציה. אשמח להמלצה ספציפ…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הייתי רוצה כרטיס מסך תומך ב dx9 x8 ויש לו vivo יש המלצות ??? ותנו גם מחירים (העדפה ל GF אבל גם ATI יתקבלו)
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם סליחה על ההקפצה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, רציתי לברר כמה דברים - ברשותכם: ברצוני לקנות מפרט מחשב למשחקים שיעבוד ברזולוציה של 1050 1680 הבנתי שבטווח מחירים הזה יש שני כרטיסי מסך מומלצים- ב 700 ש"ח -hd4890 ב 1000 ש"ח- gtx 460 768 mb האם שווה להוסיף את ה 300 ש"ח האלה? (לשנתיים הקרובות) כמו כן במידה ואקנה את ה460 איזה חברה מומלצת [רעש, איכות, וכד'] : palit או gainward או ששוה להוסיף 70-90 ש"ח ולקנות leadtek ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן איזה כרטיס טוב יותר? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS עם BIOS פתוח של 16 PIPELINES או nVIDIA GeForce 7600GS 256MB Pine XFX או אולי Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E תודה
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שום לכולם במידה ואני קונה לוח אם אם שני סלוטים של PCI EXPRESS ומחבר ללוח אם שני כרטיסי מסך ,לדוגמא שני כרטיסי מסך של NVIDIA’s GeForce GT 240 ומחבר למחשב 4 מסכים של 24 אינץ האם מסך אחד יהיה מרכזי,וכל השאר ההמשך שלו? האם אני צריך מעבד חזק בשביל קונפיגרציה כזו? והאם חיבור של שני כרטיסי מסך עדיפה על חיבור אחד (מאוד יקר) של Quadro NVS 450 המחשב אינו מיועד למשחקים,אלה לעבדות משרד! מה האופציה הטובה ביותר שעליי לבחור ? תודה רבה שי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מעבד 2MB L2 800MHZ 3GHZ PRESCOTT מגביל את הכרטיס 7600GT שלי? כי אני מקבל איתו 5700 ב3DMARK05 בלי אוברקלוק, וגם באוברקלוק בערך אותו דבר.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש , הייתי רוצה לדעת עם יש יתרון מסויים לקנייה gtx970 של אחת החברות הבאות: evga, msi, asus, gigabyte.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה עדיף? לפי ביקורות באינטרנט ראיתי שהGTX 680 יכול להיות ויותר טוב בקצת מה7970 .. ובחלק מהמבחנים אולי ה7970 לוקח.. בקיצור, מה דעתכם? והאם בכלל כדאי לחכות שיצאו כרטיסי מסך בקרוב (כרגע יש לי את הHD5870) תודה למשתפים
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לרוב המשחקים "הכבדים" בשוק. אשמח לקבל המלצות....
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב לפני 4 חודשים, עם כרטיס מסך 8800GT ZL . המחשב מיועד למשחקים והכרטיס עובד מצויין. שמעתי הרבה על הכרטיס 9600GT והייתי רוצה לדעת, אם אני צריך להחליף כרטיס, או שאשר עם אותו כרטיס. ובקיצור האם כדאי להחליף? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GT וזה מריץ לו את COD2 עם הגדרות כאלה ואפילו עם AA X 4 על 70FPS. וה1950PRO אמור להיות יותר חזק לא? מה נסגר עם התוצאות בדיקה כאן באתר?
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזו - לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום שמעתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי ( בן 3 חודשים בלבד Ati Sapphire 5870) עובד במהירות מקסימלית והמסך לא עבד, אין שום תמונה ופשוט נכנס למצב שינה. המחשב עצמו עולה כרגיל ועובד בלי בעיות. ניסיתי להוציא אותו, לעשות עליו קצת "פפפפפווווו" כדי להעיף אבק שאולי מפריע במגעים או משהו, אבל ללא הועיל - הדלקתי את המחשב מחדש ושוב אותו הדבר. לפני שזה קרה לראשונה לא עשיתי שום פירוק או משהו, שום הפסקת חשמל או משהו מיוחד. אציין שבדקתי את הכרטיס בשני חריצי הPCIE שקיימים בלוח אם שלי ובשניהם הוא לא עבד. אוסיף גם שכרטיס אחר שיש לי (Nvidia 240GT) עבד בשני החריצים ללא בעיות כך שאני לא חושב שהבעיה בלוח אם. א. אני לא מצאתי סיב…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום, סיימתי לבנות את מפרט המחשב, ובכרטיס המסך החלטתי ללכת על ה GTX-670, הגרסה שבחרתי היא ה : EVGA GTX670 2GB Superclocked מה שכן ראיתי שקיימת עוד גרסה בשם : EVGA GTX670 2GB FTW האם משהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 הגרסאות ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני לוקח 7600GT עדיף 256 או 512? או שזה לא שווה ת'השקעה?
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-