כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך כרטיס ל PCI-E ואני לא יודע כל כך מה לבחור. יש לי 1200 ש"ח למשחקים כבדים! חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NCX1950XT-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שלפי מה שאני יודע הוא כרטיס ממש חזק ומתאים בול לתקציב שלי. יש לכם הצעות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, בעצם אני בחרתי כבר כרטיס מסך, רק רציתי לוודא שבחרתי נכון מבחינת תקציב. הכרטיס שבחרתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm הנה שאר הרכיבים של המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 תודה ואני פתוח להצעות, רק שישאר בתקציב.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר שנה את ה 7600GT מבית nVidia ואני לא מרוצה לרגע זה ! בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו' אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים ! הדרישות שאני מצפה מכרטיס מסך: שיפעיל על כל הפילטרים והאפשרויות הכי גבוהות שיש עם הרזולוציה 1600X1200x32bit עם כל משחק עד ל-Crysis עם DX10. ושיהיה רק כרטיס מבית nVidia ! לא סומך על ATI Radeon ודרך אגב אני בטוח שכל המפרט שלי גם יתמוך בכל משחק עד לCRYSIS יש לי 2GB DDR2 מבית CORSAIR ומעבד של AMD Processor 4200+ 64Bit אז מה אתם אומרים איזה כרטיס יענה לדרישות שלי ? ושיהיה כמה שיותר נמוך אני מנ…
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב אז בימים הקרובים מאוד אני רוצה לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: או Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB ב-2093 או XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX שהוא הדגם היותר טוב כלומר הוא OC לאומרת הדגם המקביל של XFX 8800 640M והוא ב-2240 עכשיו הבנתי שאני יכול פשוט לעשות קצת OC ללידטק וזה יההי בדיוק אותו הדבר.... מה את אומרים עדיף לקנות? ???
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה ההדבל בין שתי הדריברים של NVIDIA שיש לי(תמונה בפנים) תודה יש לי את שניהם שניהם לXP 32 ביט את שניהם הורדתי מhwzone.co.il http://img179.imageshack.us/img179/6483/33362652iz7.jpg לעשות זום לתמונה ואז רואים ברור
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של המחשב ל-HDTV בעזרת כבל HDMI-HDMI או DVI-HDMI מבלי שהתמונה תיחתך. ניסיתי לחבר את הכרטיס הקיים שלי (GeForce 4600 Ti) בעזרת כבר DVI-HDMI והתמונה נחתכה (לדוגמה, כפתור ה-START נחתך מהתמונה). אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעדיף שהכרטיס יחזיק מעמד גם עם משחקים קיימים ועתידיים. תקציב : עד 1000 ש"ח אפיק: PCIe המפרט לבנתיים: מארז עם ספק 500W לוח אם - intel montpelier P35 מעבד - intel e6750 core 2 duo 2.66GHZ 4MB 133MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ X2 כונן קשיח - WD 250GB - 7200 -16MB SATA2 כרטיס מסך - GECUBE ATI RADEON HD 2600XT/512MB *כנראה שאני אשנה את הלוח אם והמעבד אחרי עוד קצת מחקר בנושא. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לדיסקים של DVD. הכרטיס צריך לתמוך בויסטה (32 ביט). והייתי מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה מSKYPC כי אני קונה מחשב עוד מעט בינתיים מצאתי את LEADTEK PXTV1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV220~12~0.htm יש למישהו ניסיון איתו???
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT 320 או 640 לא משנה כרגע אבל יש הרבה חברות ואני לא יודע מה מומלץ זה בשביל משחקים חדשים כמובן.. מה כדאי? הוא נחשב לכרטיס חדש לא? ועוד שאלה ראיתי באיזה אתר בחול (סתם לדוגמא) http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=19017&sid=U4K44APJ9LGJ9PKPED4JH92JPNGM88G0 רשום שם כרטיס Asus GeForce 8800 GT 512MB GDDR3 PCI-Express Dual DVI/TVO (Retail) מה זאת אומרת דואל? צריך 2 חיבורים כדי לשים אותו? יש לי לוח עם PCI-E כל הכרטיסים החדשים תריכים 2 סלוטים? או שכניראה לא הבנתי טוב תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לפני כ 8 חודשים רכשתי מאיביי כרטיס מסך של pny 6800 gt לאפיק agp*8 בכרטיס מותקן mv 5 silencer אני מאוד מרוצה מהכרטיס,אך הבעייה שלי שנראה לי שהוא חם מדיי במנוחה הוא מציג טמפרטורה של 60 מעלות..... ובעבר הוא היה על 52-54 הוצאתי את הכרטיס וניקיתי עד כמה שיכולתי את האבק כי אי אפשר להגיע לכל המקומות מבלי לפתוח את הברגים של הגוף קירור שיושב עליו. שאלתי היא האם כדאי לקחת למעבדה שיפתחו וירעננו משחה טרמית וינקו הכל? כי זה לא נראה לי הגיוני שעם קירור מפלצתי שכזה הוא מגיע ל 60 מעלות במנוחה. אג הכרטיס ללא אוברקלוק ושמתי בעזרת ריבה טיונר את המאורר ל 100 אחוז.... שאלתי היא מה אתם ממליצים?להשאיר ככה?האם זה סביר 60 מעלות לכרטיס כזה עם קירור כזה?או ללכת לחנות שיחליפו משחה טרמית? וינקו…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן,בחודש האחרון אני מנסה להרכיב מחשב למשחקים ליפני יומיים עשיתי את הצעד הראשון לקראת השלמת המחשב שלי וקניתי את המסך Samsung SyncMaster 226BW 22 אינץ' השאלה האם כדאי לשלב GTX עם המסך הזה? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה עדיף כאשר המטרה היא משחקים ברזולוציה 1280X1024 בלבד???? ??? התקציב הוא בסביבות 1100 ש"ח ואני מתכוון לקנות בTMS
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה התזמונים של הכרטיסים האלה? 1) Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retaill (2 Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-