עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thegodx,

יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שמעתי מאיזה שהו חבר שאם קצב הריענון גדל אז זה מזיק לעיניים זה נכון?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי

4. Started by yariv12,

שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

WHQL FW version 65.73!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=854 גם אני רוצה לנסות אותו על הגיפורס 4 טיטניום 4400 שלי אפילו שזה לא יתן כלום בכל זאת סתם לבדוק חח אני חושב שאני הראשון שמפרסם את זה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by g1zey,

החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. התשובה של המחנה האדום להכרזות המובייל של המחנה הירוק יתמקדו דווקא בדגמי הביניים, ללא קרב על פסגת הביצועים בשלב זהלכתבה

11. Started by bd,

איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by morpheus211,

היי נתנו לי לבחור איזה צג LCD 17 אינץ' שאני רוצה עד בערך 3000 ש"ח, על איזה אתם ממליצים ??? אני מחפש מסך עם איכות טובה ויציאות דיגיטליות בנוסף לאנלוגיות (אם יש רמקולים זה לא ממש משנה) מה אתם אומרים תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by ebrami,

שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 ו 512 rdram היה לי geforce 3 ti 500 שנדפק אז כרגע אני עובד עם geforce 2 mx... חושב לקנות את הכרטיס xfx geforce 6600gt, agp, האם שווה לי? ואיזו חברה עדיף? xfx, gigabyte, leadtek או שבכלל עדיף סתם את מי שזול יותר?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. הסיפור הוא כזה, ה1900XT 512MB החליט לפני כמה שבועות להתקלקל ולהראות ארטיפקטים מוזרים. הכרטיס נשלח למעבדה של נעה מחשבים שם נקנה לפני שנה , ואחרי אבחון הוצעה לי ההצעה הבאה: להוסיף 100 שקלים ולקבל את ה1900XTX, או להוסיף בסביבות ה400 שקלים בשביל ה8600GTS, או להוסיף 1000 שקלים בשביל ה8800 320MB. רציתי לשאול אתכם כל המבינים הרבה יותר ממני בעניין, האם כדאי להשקיע עוד 1000 שח אחרי שנה שקניתי ב2400 את הXT1900?? והאם ה8600 בכלל משתווה ברמה ל1900XT חוץ מהתמיכה בגירסת הDX???

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  17. לפני שנה בערך קנו מחשב לאחיות שלי, המפרט הכיל את כרטיס המסך הבא: Gigabyte ATI Radeon X600-XT 128MB + VIVO כאשר המחשב הגיע הכרטיס התרסק כל הזמן ועל כן שלחנו את המחשב לתיקון. נמסר לנו שהיה מדובר בדפקט בייצור וכי הכרטיס הוחלף. לאחרונה כששמתי לב שהביצועים שלו אינם משביעי רצון כמצופה, ערכתי בדיקה ובמנהל ההתקנים מופיע הכרטיס בתור: Gigabyte ATI Radeon X600-PRO 128MB + VIVO בדקתי בדקתי את המפרטים של 2 הגרסאות: נמצא כי גרסת הXT היא בעלת מהירות שעון גבוה יותר ב100Mhz במעבד הגרפי וב70Mhz בכל ערוץ זיכרון (140Mhz) בסה"כ. ההפרש בין 2 הגרסות ב3DMark05 הוא מעל 250 נק'. על הכרטיס שרכשתי כגרסת XT שילמתי לפני כמעט שנה 811 ש"ח. אינני יודע כמה עלתה אז גרסת הPRO, אך סביר שמדובר בהפרש של כ250 ש…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by monohouse,

היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  19. ענקית השבבים סמסונג חושפת את טכנולוגיית GDDR6W אשר צפויה להעניק נפח כפול ומהירות כפולה על פני ה-GDDR6 הסטנדרטי שבכרטיסי המסך העכשווייםלכתבה

20. Started by Electric Boom,

על איזו שיטת שידור אני צריך לבחור? בינתיים (מהתנסוות זריזה) הכל במונו כמו - כן --האם ניתן להשתמש בשלט ללא MCE??

21. Started by LazyBoy,

זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. מעבד - Core 2 Duo E7300 לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreade ספק - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) אני לפני רכישת המחשב הזה. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי מסך. אני לא גיימר. אבל אני מאמין שכשיהייה לי מחשב חדש בבית אני ארצה לשחק. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים, אבל ראיתי אצל חבר call of duty וזה היה נראה לי נחמד.מה גם שאני עכשיו רק קונה את המחשב וממש לא בא לי להתחיל לשדרג אותו עוד חצי שנה. אני רוצה שקט לתקופה ארוכה יחסית. אני הולך לראות גם סרטי hd על המחשב.המסך שאני הולך לקנות הוא samsung t240. ה hd4670 הבנתי שמאד מומלץ. של msi עולה 400 ושל asus עולה 450.מי עדיף? האם תוספת של 130-180 שקל (אני קונה ב ksp) היא ממש מ…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by dragon772,

איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

http://en.expreview.com/?p=64

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים