עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by SugarFreeBoy,

שני מסכים ששמעתי עליהם רק טוב, השיקול בלי להתייחס בבקשה למחיר. ובנוסף להכל, אני היחיד ששם לב לזה שאין שום הבדל בין הQ17 לQ17+ באתר של יונדאי?? http://www.hyundaiq.com/pro.asp תודה רבה לעוזרים, העניין די דחוף

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  4. שלום אני רוצה לרכוש כ.מסך בקרוב שישמש אותי לאינטרנט אך בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אך חריגה קלה מאוד אפשרי מבחינתי. עד עכשיו יש לי נסיון טוב והעדפה לכרטיסים של NVIDIA אבל אני די מבולבל מכל הדגמים האחרונים. אשמח ואודה לכם על המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by EliranB,

יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Amir c,

בעע אחרי שנשרף לי הTI200 :'( :'( שעשה אחלה עבודה לדעתי הכותרת מספרת לי הכל כל מה שאני צריך זה 100 FPS בCS ושיעבוד טוב בHL2 (CSS) שהולך לצאת.. ראיתי פה שהרצתי חיפוש אנשים שמדברים על ה9600 אבל הוא עולה 900 ש"ח לא ?

8. הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by danstr,

איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה אגב, הלוח אם הזה תומך AGP?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by enter,

הספק : Sunshine MI-ATX 400W - ג'נרי נראה לי . הכרטיס: http://www.bfgtech.com/7800GS_256.html שאר המערכת העכשווית שלי.: AMD64 3000+ 2000mhz@2250 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data RADEON 9600XT 128MB

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by ciauai,

מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by Holography,

אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1

14. Started by mluggy2,

מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. ורציתי לעדכן דרייברים כי המחשב מבצע ריסטרטים באופן עצמאי וכנראה כרטיס המסך הוא מקור הבעיה. נכנסתי לאתר שלהם ודי הסתבכתי עם איתור הדריבר המתאים. יש לי מערכת הפעלה של XP ומעבד אטלון של AMD 64 BIT . מישהו יכול לעזור לאתר לי את הדרייבר המתאים ?? באתר שלהם ???????????

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by tazmnia,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ LCD בתקציב של עד 2500 אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות . חשוב לציין שזה משחק למשחקים וסרטים אז עדיף שהזמן תגובה יהיה 8mi .

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. שלום לכולכם! יש לי את ה6200 של גיגבייט ובסטוק של 400/500 לכרטיס שלי קיבלתי 2200 נקודות ב3DMARK2005 ( 8 צינורות פתוחות) ולאחר OC של 500/600 (זיכרונות 4 NS!!!) קיבלתי 2727 נקודות!!! זה רק אני או שאני מיתקרב ל6600GT?? המיפרט: A64 3000 939 K8NF9 512MB 6200 PCIE

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by yotam360,

gforce 5200 fx או x600 pro ומה ההבדל בינהם?

21. Started by asi2k5,

שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by nim901,

אז ככה נכון יש 3 חוטים? אדום לבן וצהוב? אז אני מנסה למשוך חוט שיגיע לסלון .. למטה ואין לי כבל מספיק ארוך אז האם אני יכול לחבר נגיד כבל אדום לכבל הצהוב שלי? האם זה יעביר וידיאו ?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by navk2,

1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים