כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא את הידיים והרגליים מרוב סטיקים. הם תופסים חצי מהעמוד ורובם הגדול חוזר על עצמו עם כפילויות. למשל - שני סטיקים בקשר לחוקי הפורום, עוד שניים בנוגע לביקורות על כרטיסי מסך, שלושה על תקלות טכניות שונות. בשביל מה זה טוב? סתם מפריע לאנשים להתעדכן בת'רדים חדשים. לדעתי כדאי לסנן את הנושאים החשובים באמת ולרכז אותם למקסימום שניים-שלושה סטיקים שיבלטו לעין. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/page2.asp סתם חשבתי על זה למרות שאין לי כסף לשדרג, אבל זה בטוח יותר שווה לי שיש לי רק S939 ואני אצטרך שידרוג של הזכרונות+לוח אם+מעבד.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה המקו אם לא תעבירו ישלי כרטיס מסך NX6600GT MSI רציתי תדרייבר הכי חדשש שיש לוו אםאפשר בבקשה תנו לי לינקק תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=215 ואני מקבל שגיאה בהתקנת המשחק COH שהוא לא מזהה את התמיכה ב- Shader (תצלום מסך יעלה בקרוב) עכשיו התקנתי דיירקטX עדכני 9C לצורך העיניין, וכם את הדרייברים המעודכנים של הכרטיס מסך, מה עוד צריך לבצע, אולי עדכון דרייברים לציפסט שעל הלוח ??? עזרתכם נחוצה ..
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
היי, המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש מאוד, מדובר ב WINFAST 7600 רציתי לדעת אם צריך לנקות אותו בצורה מסוימת (כי לנקות אותו מאבק ניסיתי וזה לא עזר) או שצריך לשמן אותו או משהו. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-