עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב שלי (AGP*8): Innovision® GEFORCE 6800LE 256MB 256BIT או 6600GT. שניהם בטווח של 1000 ש"ח. מה מומלץ יותר?

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by Shiker,

שלום חבר'ה אני מחפש כרטיס במחיר 600 ש"ח שיהיה AGP שיציג ביצועים טובים ואפילו נהדרים אם אפשר כמובן למשל בהגדרות של Comany of heros שיהיה לפחות כמה High וכמה Medium רצוי NVIDI אבל אפשר גם ATI תודה רבה לעוזירם

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  4. שלום יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  5. מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by Adielion,

הכרטיס הוא בעל ליבת R480 הוא שווה כי המחיר אחלה ובעל 256 ביט... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4238 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by MoAv,

Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by morx,

שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by lmlm,

בתחילת רבעון הראשון של 2006 אנוידיה חלקה נתח שוק של 24% וATI עם נתח שוק מרשים של 73% בשוק הניידי ברבעון הראשון של השנה, אנוידיה שילשה את נתח השוק , עם 60% נתח שוק וגרמה ל ATI לרדת ל 39%! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2164&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Imtheman,

אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by messi,

רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by thegodx,

יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by hagay,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by yariv1,

אני תיכף קונה מחשב חדש בתקציב מוגבל שכולל power color redeon 9550 ומארז של compucase 6a19 עם ספק של HEC 300 w , אני מתכנן עוד שנה וחצי פלוס מינוס להחליף לכרטיס מסך ב-800 - 900 ש"ח , האם ספק הכוח הנ"ל יעבוד טוב עם כרטיס כזה בעתיד ? ,או לקחת כבר עכשיו ספק יותר חזק ? תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by qet1,

שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה

21. לנעול.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. מהתראד הקודם שלי ומשאלות של אחרים הבנתי שבמחיר הזה הפייבוריטים הם X2600XT או HD3650 בגלל שאני לא מבין מה זה אומר "128 ביט לא מתאים לזכרון כזה וכזה" ועוד כל מיני משפטים מתוחכמים בסגנון, אז אני פשוט אתן את הפרטים של המחשב: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX ספק 300-350 ואט. דגם: לא יודע מה שKSP דוחפים ללקוחות שעיצבנו אותם ממה שהבנתי VISTA על המחשב הזה תהיה טעות לכן DX10 זה לא אופציה... בכל אופן אני רוצה 2 מסכים (זה האמת חובה כי אין לי מה לעשות עם המסך השני והוא חדש בקופסא!!!) ואולי HD וגם משחקים וגם וגם וגם אבל ברור שאי אפשר הכל אז תחליטו אתם ותגידו לי מה יש בו תודה! תיקון: יש מצב שבכלל אין לי HD אני לא בבית ולא יכול לבדוק אז תתיחסו כאילו לא צריך HD

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by goldenhand,

יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by Vladgi,

???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.