עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by almog4543,

האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by lipa,

למה המסכים בעלי זמן תגובה ( 25 מילי שניה) הם הכי יקרים ? לפי ההגיון חשבתי , שככול שזמן התגובה יותר נמוך , זה יהיה יותר טוב ויותר יקר הנה מזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB55019=138763

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by saidy278,

1 . האם צריך התאמה בין הלוח אם לבין כרטיסי המסך החדשים של DDR3? אל תתבלבלו בין GDDR ל DDR אני מדגיש ! , אלא אני מדבר על תמיכה של המחשב שלי בכרטיסי המסך של DDR3 החדשים , במילים אחרות איך אני יודע אם המחשב שלי תומך בכרטיסי מסך של הDDR3 החדשים ? 2. האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך של DDR2 לבין DDR3?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TPack,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי את ה8800GT של Club3D ולמרות שהוא מריץ משחקים כמו Crysis מצויין על רזולוציה 1024*768 אחרי חצי שעה בערך המשחק נתקע (קרה לי כמה פעמים) ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מריסט. איך אני יכול לאתר מה גורם לקריסה? הדרייבר כמובן מעודכן.. ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין DirectX10 תודה עריכה: המפרט: Intel Pentium DualCore 2.8GHz D820 Asus P5LD2-VM Corsair 450W 2GB RAM OCZ CL4 667Mhz

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by House M.D.,

לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי כרטיס מסך 8800GT עם 512MB של Albatron ואני חושב לקנות עוד כרטיס מסך שיהיה SLI - מה שרציתי הוא 9800GTX 512MB של Gigabyte, השאלה שלי היא, האם זה יתאים? [הכרטיס מסך שלי הוא SLI Ready] אז מה אתם אומרים? [לוח אם - P35-DS3L].

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  7. יש לי תקציב של 500 ש"ח.. אולי 10-20 ש"ח יותר אקיצר, אני מתלבט אם לקנות 9800GT 512MB או 9600GT 1024MB , ואני רוצה לשחק על מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1360X768 תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. ראיתי אנשים שלוקחים שני מסכים על אותו מחשב וזה מציג להם דברים שונים על כל מסך , לדוגמא מסך אחד לפורומים , מסן וכו' והשני למשחקים או משהו.. השאלה איך אני עושה את זה? הכרטיס הוא 4870 ד"א

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.

13. Started by or2077,

לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....

14. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gallevy,

שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור... אני רוצה להציג סרט וידאו על 4 מסכים מחוברים (ז"א שכל מסך מציג רבע מסך) האם ניתן לעשות את זה עם כרטיס בעל 4 יציאות או אפשרי עם 2 כרטיסים בעלי 2 יציאות כל אחד... ואם אפשר המלצה על חומרה ספציפית אשמח... חשוב לדעת שזה אמור להציג סרטי וידאו 24 שעות 7 ימים בשבוע, זה מיועד לאולם תצוגה. תודה רבה

17. Started by L1ron,

שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

19. Started by Macbi _Men,

כרגע יש ת רידון 9800 פרו של MSI .. אבל אני רוצה להיתקדם. אז איזה כרטיס אני יכול לקנות שהוא טוב .והוא יצאת AGP ראיתי באתר אחד.. את זה : XFX GeForce 6800GS 256MB AGP אני חושב שהוא טוב .. מה דעתכם ? הנה האתר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164086.new#new יש למטה רשימה של עוד כרטיסים .. אז אם אפשר בקשה עזרה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by anevsky,

מדובר בתחנת עבודה די חזקה אבל די ישנה - פעמיים 2.4 XEON וג'יגה RDRAM + כמה SCSI 15K ..... כרטיס קודם הלך..... הבעיה ש ללוח יש סלוט AGPX4PRO . איזה כרטיס כדאי להכניס פה - ומה קורה כשמחברים כרטיס AGPX8 (למרות שרב היצרנים כותבים שכרטיסיהם מתאימים)??? אציין כי רב העבודה שנעשית במחשב הזה היא באפליקצית תלת מימד (MAYA) וכן קצת עריכה . התקציב הרצוי בסביבות 1400 - 1500 . בינתיים עובדים עם כרטיס 9600XT של ASUS 128MB - מה לעשות יש עבודה - אבל לא תהיה בעיה להחליף למשהו אחר/יותר טוב..... תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by snop,

שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  22. קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. אני מעצב גרפי ואני משתמש +Corel DRAW X3+Photoshop CS3 +Adobe illustretor איזה כרטיס עדיף לי Quadro FX570 או 8600GT או אולי יספיק 8500GT ומה בכלל העיקרון ב Quadro מה היתרון שלו ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.