עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  2. שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.

5. Started by or2077,

לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....

6. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gallevy,

שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור... אני רוצה להציג סרט וידאו על 4 מסכים מחוברים (ז"א שכל מסך מציג רבע מסך) האם ניתן לעשות את זה עם כרטיס בעל 4 יציאות או אפשרי עם 2 כרטיסים בעלי 2 יציאות כל אחד... ואם אפשר המלצה על חומרה ספציפית אשמח... חשוב לדעת שזה אמור להציג סרטי וידאו 24 שעות 7 ימים בשבוע, זה מיועד לאולם תצוגה. תודה רבה

9. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

10. Started by L1ron,

שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Macbi _Men,

כרגע יש ת רידון 9800 פרו של MSI .. אבל אני רוצה להיתקדם. אז איזה כרטיס אני יכול לקנות שהוא טוב .והוא יצאת AGP ראיתי באתר אחד.. את זה : XFX GeForce 6800GS 256MB AGP אני חושב שהוא טוב .. מה דעתכם ? הנה האתר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164086.new#new יש למטה רשימה של עוד כרטיסים .. אז אם אפשר בקשה עזרה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by anevsky,

מדובר בתחנת עבודה די חזקה אבל די ישנה - פעמיים 2.4 XEON וג'יגה RDRAM + כמה SCSI 15K ..... כרטיס קודם הלך..... הבעיה ש ללוח יש סלוט AGPX4PRO . איזה כרטיס כדאי להכניס פה - ומה קורה כשמחברים כרטיס AGPX8 (למרות שרב היצרנים כותבים שכרטיסיהם מתאימים)??? אציין כי רב העבודה שנעשית במחשב הזה היא באפליקצית תלת מימד (MAYA) וכן קצת עריכה . התקציב הרצוי בסביבות 1400 - 1500 . בינתיים עובדים עם כרטיס 9600XT של ASUS 128MB - מה לעשות יש עבודה - אבל לא תהיה בעיה להחליף למשהו אחר/יותר טוב..... תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by snop,

שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  14. קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. אני מעצב גרפי ואני משתמש +Corel DRAW X3+Photoshop CS3 +Adobe illustretor איזה כרטיס עדיף לי Quadro FX570 או 8600GT או אולי יספיק 8500GT ומה בכלל העיקרון ב Quadro מה היתרון שלו ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by msa90,

שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by khsur1,

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. Started by yarl,

הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by idan182,

השאלה היא כזו לפי רוב כל המבחנים ה5900 מפרק את ה9600 אבל הוא גם עולה יותר ולמי שחשוב אתה גם מקבל עותק של half life איתו ויותר זיכרון ההבדל כולל המשחק הוא בערך 300 שקל עכשיו במשחקים של הדור הבא זאת אומרת בעלי תמיכה מלאה בdirectx9 הבנתי שה9600xt אפילו מעפיל על ה5900 כי הוא יותר מדויק בתמיכה ב directx9(משהו כזה) תתקנו אותי אם אני טועה כי אין לי מושג וזה ממה שקראתי אז השאלה היא למה להשקיע יותר ב5900 ששנהם בכל מקרה יריצו משחקים של היום טוב מאוד וההבדל הוא שה5900 יריץ משחקים עתידיים פחות טוב מה9600 נכון? :-\

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  23. האם ניתן לשחק במשחקי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/. מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX האם זה תומך לגבי NV ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים