כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ברור לי שאי אפשר בדיוק לשאול ככה, כי ברור שעם 2GB / C2D יהיו ביצועים יותר טובים, השאלה היא אם זה מפרט שיוכל לסחוב עוד שנה - שנה וחצי בערך. המפרט המקורי AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 Gigabyte x800XL 256MB שהתקלקל - ובמקומו Sapphire x1950 GT 256MB. אני מתכוון לקנות אותו ביום ראשון הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני חייב לבחור מסך! פשוט אני מתלבט כבר כמה זמן ונורא קשה לי להחליט... המסכים שאני מתלבט הם: samsong 710TM LG 1730s samsong 710n nu QL-711V אני יודע את האיכויות של כל אחד וגם את המחירים.. מה שאני צריך זה כמובן עזרה לבחור מה יהיה לי הכי טוב... המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים.. איזה מסך יביא לי את השילוב הכי טוב מבחינתי (מחיר + איכות)?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בדרתי באתר של נועה ולא רשום שיש לו.. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4221 מישהיו יודע אולי???
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
FIREBIRDXFX6800U זה היה אני במקור ... ואז חבר שלי לקח לי תשם ותסיסמא כי הוא זכר אותה שאני עשיתי תיוסר והתחיל לדבר שטויות על מס הכנסה וכזה... אז דבר ראשון רציתי להגיד שאבא שלי הוא בכלל שכיר ואני באמת קניתי תכרטיס מסך הזה אבל אני משלם מחיר מלא כמובן!! בלי פרבילגיות... וזה לא יקרה שנית SORRY EVERYBODY
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
http://corecodec.com/products/coreavc
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עכשיו שהחלטתי לקנות את הכרטיס התחלתי לברר יותר פרטים בSkyPC - חנות שהרבה ממכם נותנים כהצעת מחיר, הכרטיס הוא אכן 128BIT - מבירור עם החנות. בגולדטופ - למרות שכתוב שהוא 256BIT - בבירור איתם אחת מהמכירות אומרת, שאחד החזיר להם את הכרטיס בטענה שהוא 128 BIT ( לא אשמתם כמובן - אבל הם בודקים את זה). כרגע אני לא יודע איזה עוד חנויות יש.. אבל בשתי החנויות הנ"ל הכרטיס הוא כנראה 128BIT, לא זוהר במיוחד...
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
סיפרתי לכם שאני צריך כרטיס מסך חדש והמלצתם לי על ה-Geforce6600 ששמעתי עליו באמת הרבה דברים טובים אז חיפשתי ויש איזה מאה כרטיסים בסדרה של ה-6600 ובחרתי 3 במחיר סביר עם 256 מגה אז רק תגידו לי איזה מהם יותר טוב ... מישהו פה אמר לי שאני צריך AGP שאישית אין לי מושג מה זה אומר אבל לכם זה אומר משהו אז תתחשבו בזה בקשה חח ואם אתם חושבים שאני צריך משהו אחר בכלל אז תגידו לי בקשה תודה חמודים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=9429 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 מה שהכי הרבה ימליצו עליו מחר אני כבר מזמין …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רשום לי Geforce 7900 GT\GTO מזה אומר? ובדריבר רשום GT\GTO זה אומר שיש לי GTO? אני קניתי Geforce 7900 GT GTO יותר טוב לא?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ענקית יצרנית השבבים הגאפיים אנוידיה רכשה את AGEIA Technologies המתמחה בייצור שבבי פיזיקיה ומה שגם הציגה את הכרטיס הפיזיקה הראשון. עד עכשיו זה היה שמועות. עכשיו זה רשמי: עוד מידע על התיכנונים של אנוידיה בשילוב הטכנולוגיה של AGEIA תפורסם במסיבת העיתונאים ב13 בפברואר בנתיים נספק בהצהרה הזאת :" PhysX בגיפורס יציג ביצועי פיזיקיה דינאמים מדהימים למליוני גיימרים " http://www.nvidia.com/object/io_1202161567170.html כמה ניחושים לאן מהלך כזה יוביל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיעוט של כותרים מובילים אשר תומכים במערכים מרובעי ליבות גראפיות הביא את מפתחת השבבים לדחות את השקת כרטיס המסך העוצמתי ביותר שלה חדשות מעניינות מגיעות אלינו מביתה של AMD. מפתחת השבבים מסאניוייל הודיעה כי כרטיס ה-Fury כפול ליבות ה-Fiji שלה, שהוצג לנו באופן ראשוני לפני חצי שנה, לא יגיע השנה, אלא רק מתישהו במהלך השנה הבאה. הסיבה הרשמית לכך היא רצון להתאמה מיטבית עבור מערכות המציאות המדומה שמיועדות להגיע אלינו בקרוב, או במילים אחרות ה-Oculus וה-Vive. עם זאת, באתר anandtech הציעו הרחבה משלהם לסיבות של AMD – ומספרים כי דווקא המצב העגום בשוק המשחקים של 2015 בכל הנוגע למערכי SLI ו-CrossFire הוא האחראי המרכזי לעיכוב. הקודקוד האחרון ברביעייה הגדולה של AMD מתעכב …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה בבית של 3 מחשבים, הכל יופי ונחמד למשחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים אבל הבעיה כשרוצים לשחק משהו תלת מימדי רציני... מחשב אחד בסדר יחסית יש לו מעבד TB4.1 עם קיירו 2 שאמור להספיק למשהו עוד כמו חצי שנה-שנה. המחשבים הישנים הם פנטיום 3 450 עם וודוו 3 3000 וAMD k6-2 450 עם voodoo banshee. יש איזו דרך להביא אותם למצב של FPSים נורמליים? כי זה פשוט בושה וחרפה אפילו בפרטים נמוכים. ככה תמיד יוצא שכשמשחקים רבים מי על המחשב הכי טוב....
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר... בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו'). ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro 17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפי המאמר על ALBATRON 6600GT יש לו את הגשר HSI האם יש ל6800 את אותו הגשר??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 לזה יש את הגשר האם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11320 יש גשר?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן! היום החלטתי שברצוני לרכוש מאיץ גרפי מסוג Geforce4 Ti4400, אך לפני הרכישה עלו לי בעיות שאינני מצליח לפותרן, ולכן אבקש את עזרתכם. הבעיות הן כדקלמן: א. יש הרבה יצרנים לכרטיסי Geforce4 ואינני מוצא Benchmarks של סוגים שונים של Geforce 4, האם יש הבדל ביניהם? כי לפי המחיר אין הבדל. ב. לדאבוני, מחירו של הכרטיס בארץ גדול בעשרות מונים ממחירו בחו"ל. באיזה אתר מומלץ להזמין On-Line מחו"ל? לפי אמינות, ומחיר המשלוח לארצנו. ג. האם זה באמת נכון שאפשר לעשות Overclocking לכרטיס ובכך להעלות את מהירותו למהירותם של כרטיסי ה Geforce 4 Ti4600? ואם כן האם כרטיסי ה 4600 מקוררים באופן יותר טוב המאפשר להם לגיע למהירויות גבוהות יותר בלי לפגוע בכרטיס? בבקשה תענו על מה שאתם יכולים. בתודה מראש! Gu…
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
האם ספפק 420W מספיק ל ATI 4850 ?? יש לי את הספק הזה THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בהנחה שהמחשב חזק ומנצל את הכטיס מסך עד הסוף ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להפעיל את המשחקים הכי חדשים far cry, doom3,ut2004,halo,hl2 וכו' במינימום של 40-50 fps על רזולוצייה של 768*1024 על ההגדרות הכי גבוהות? תקציב 1000-1500 אם אפשר פחות מה טוב. תודה. תוספת: ל agp.
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-