עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by Ncoder,

זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. שלום, ברצוני לקנות את מערכת הזאת: e4400 @ ~3.2ghz gigabye ga-p35-ds3r 2 * 1gb cl5 g.skill pc2-6400 @ ~900mhz ונשאר לי תקציב של בערך 450 ש"ח בערך לקניית כ. מסך שכמובן לoc ושתעזרו לי כמובן לעשות לו vmod / pencil mod... הכ. מסך בעיקר למשחקי "מלחמה": medal of honor hitman stalker serious sam half life וגם לפעמים carbon תודה על העזרה מראש

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by Bruce,

זקוק להמלצה לכרטיס מסך "שיסחוב" מסך 22". שימוש כללי ולמשחקים. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by itayalter,

אני לפני החלטה סופית , מה לקחת ? 260 ? או משהו אחר ? יש כרגע 3 אופציות , מה אתם אומרים ? 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24619.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. קיבלתי את המחשב לאחרונה, חדששש, נראה שעם דרייברים מותקנים של nVidia. רכשתי היום כבל: SCART <-> 2RCA+SVHS ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה. חיברתי את ה-SCART לשקע בטלויזיה, ואת SVHS ליציאה מכרטיס המסך (לא חיברתי את שני 2RCA למחשב, מפני שכרטיס הקול שלי כבר מחובר למערכת באמצעות כבל יעודי). לצערי לא הצלחתי להגדיר את התצוגה כך שאראה אותה גם ע"ג הטלויזיה. כיצד אגרום למחשב להציג ע"ג הטלויזיה? תודה רבה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by HAIM511,

שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by TimoTy,

אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך לקנות לאחי כרטיס מסך למערכת עריכה של AVID EXPRESS PRO. ישנם כמה דגמים שמתאימים אבל הדגם הזול ביותר הוא NVidia QuadroFX 500 AGP 8X . מבחינת חיבור הכרטיס מתאים (AGP, אין מה לדאוג) השאלה היא האם יש כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הזה או רק חברת PNY ? והאם אתם מכירים את החברה או שמעתים תגובות רעות / טובות עליה ? תודה על כל התגובות מראש .

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  12. היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by 3liran,

שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה

14. שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי

15. Started by haim744,

אני צריך הצעה לכרטיס מסך שיריץ ריינבו סיקס החדש ואולטימייט אלייאנס

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

WHQL FW version 65.73!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=854 גם אני רוצה לנסות אותו על הגיפורס 4 טיטניום 4400 שלי אפילו שזה לא יתן כלום בכל זאת סתם לבדוק חח אני חושב שאני הראשון שמפרסם את זה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by galweb,

די נמאס לי מהרעש שמתלווה לעבודת זוג כרטיסי BFG 8800GT 512 OC. נורא. יש קירור פאסיבי מוצלח לכרטיסים האלו מבלי להתאבד בהוצאה ? אולי משהו אקטיבי אל סופר שקט ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)

20. Started by bd,

איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by bennnn,

שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  23. התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by monohouse,

היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by Lapland,

הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.