עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  3. האם תהיו מוכנים לשלם 6,000 שקלים עבור קפיצת המדרגה ביכולות שבין ה-GeForce RTX 4060 הנייד ל-GeForce RTX 4090?לכתבה

4. Started by naoriko,

אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by oranm23,

אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 ואני מעוניין להעביר אותו לסלון כמדיה סנטר. המטרה שלי שאוכל לשמוע מוזיקהו לראות עליו סרטים באיכות טובה מאוד- אם אפשר HD (אם זה לא מוגזם בשביל פנטיום 4). לשם כך אני רוצה להוסיף כרטיס מסך אולם יש 2 בעיות: א. אני רוצה משהו שקט ב. יש לי בלוח אם (asus) חיבור AGPx8 ולא PCI מה שמגביל אותי מאוד. הייתי מעוניין לקבל המלצה על כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשימה ושיש לו לפחות DVI אם לא HDMI. תודה רבה למייעצים!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. שלום יש לי שאלה בנוגע לרכישת כרטיס מסך האם הכרטיס הבא ‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E 2. יהיה נכון לקנות אותו למחשב שברושתי ואם הספק יחזיק ואתו יש לי מעבד Q9450[ללא O.C כלשהו] לוח אם ASUS P5QPRO ספק של אנרמקס PRO82+ 525W מסך 19' רחב 2GB OCZ memory 1HD WD160GB אשמח לשמוע הצעות אחרות לגבי כרטיס מסך במידה והכרטיס לא יהיה טוב בשבילי.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by yuraxp,

איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?

9. Started by joe123,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by bodomist,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת... יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות: Leadtek, Asus, Gigabyte מה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה... הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות... תודה רבה... נ.ב. אני יודע שיש דיון רשמי על הכרטיס, אבל לעבור 70 עמודים בחיפוש אחר תשובה לשאלה הזו זה קצת אבסורד... אז העדפתי לפתוח פשוט ת'רד וזהו

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by SpiderMan11,

חברה TMS מוכרים ת GTS בשני סוגים מה בדיוק כלכך שונה בהם ? ומה כדאי לקנות ? Gigabyte 8800GTS G92 512MB - 2080 BFG 8800GTS G92 OC 512MB - 2160

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by elirantoon,

אני קונה מחשב אם מעבד quad החזק קיצר מעבד חזק וזיכרון גדול 2g 2.66ghz ddr3 1066mhz וכרטיס מסך חזק asus 8800GTS 640mb superclocked ddr3 האם crysis יעבוד טוב אם הכרטיס מסך הזה תומך d10??????????

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by carman6,

יש לי לוח אם ASrock k7vm3 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שתואם ללוח. אני די בטוח שהסלוט הכי חדש שיש ללוח זה AGP אז אתם יכולים למצוא לי כרטיס מסך חדש תואם בטווח מחירים עד 500 שקל ועדיף פחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by CrashZone,

יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Reze,

יש לי 6600GT ואני שוקל ליקנות עוד אחד עכשיו מישהו יכול להגיד לי האם זה כדאי ליקנות עוד אחד שעולה 600 שקל בערך ? ולאיזה כרטיס הוא ישתווה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by morx,

אתמול התקנתי את הדרייבר החדש של nvidia "178.13_geforce_winvista_64bit_english_whql" (יש לי vista x64) ואחרי ה Restart המסך לא עבד. עכשיו אני ב SAFE MOD What i need to do ? [br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 09:50:26 עזרה בבקשה אני לא יכול לעשות כלום

19. הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by X-It,

מה כל כך טוב ב SLI?,כי קניתי לוח אם עם SLI ויש לי כרטיס מסך אחד,מה זה נותן?,כאילו לחבר שני כרטיסי מסך ואז הכוח יהיה כפול?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  21. קניתי כרטיס עכשיו יש לי שני שאלות 1.יש לי לוח אם של MSI P35 NEO האם החריץ שלו יריץ X8 או X16? 2.יש לי מעבד E6600 2.4 הצלחתי לעלות אותו ל 2.7 ולא יותר האם זה מספיק ולא יעשה לי צוואר בבקבוק?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Aviko,

שיהיה ממש טוב עם קירור סטוק אבל שיהיה... רק עד 1000 שקל! תודה...

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by stalbetman,

שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש משהו טוב שיספיק לי לשנה או יותר הקרובה... הסכום שאני רוצה הוא בין 1000 ל-1200 ש"ח.. עוד דבר אם אתם יודעים אני צריך רוצה לדעת אם בארגנטינה בחנויות מחשבים שם עולה יותר זול כרטיסי מסך מהארץ? דודים שלי נוסעים לארגנטינה בעוד שבועיים ואני רוצה לתת להם שלושה כרטיסי מסך (בסכום שביקשתי ממכם) ושיראו אם בארגנטינה הם עולים יותר זול מהארץ.... יש לי כרגע Geforce 2 mx 64 mb ..... כרטיס אחד שעולה 1000 בערך הוא Redeon 9600 pro מה אתם אומרים הוא באמת כרטיס טוב? תודה לכל העוזרים...

דיונים חדשים בפורומים