כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכרטיס 6600gt נמצא לי על המחשב השולחני ואילו הכרטיס השני הוא הכרטיס שאני מתכוון לקנות לנייד שלי. רציתי לדעת האם הכרטיס בנייד חזק מה 6600gt ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אכן, לא שם מקורי במיוחד. מבחני ביצועים פנימיים של NVIDIA שדלפו, מראים על 100000 נקודות ב3D MARK, הודות לטכנולוגיה חדשה, הנקראת קומבינזציה מתקדמת. אין פרטים נוספים כרגע. סתם, משעמם לי, אחד באפריל. וויפי.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בעל ליבת R480 הוא שווה כי המחיר אחלה ובעל 256 ביט... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4238 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. האם שווה את ה1672 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עוצמת עיבוד גראפי שהייתה שמורה רק למחשבים השולחניים החזקים ביותר עד לפני חודשים בודדים - תהיה זמינה מעכשיו גם במחשבים אישיים ניידים (גדולים ויקרים יחסית)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס טלויזה אבל אין לי מושג בתחום הזה. בעיקרון הכי חשוב לי זה שאני יוכל לראות טלויזה במסך המחשב... לא כל כך חשובה לי הקלטה של תוכניות. חשוב לי שיהיה שלט לטלויזיה ואולי גם שהתחנות ישמרו בזיכרון כי אין לי כח כל פעם מחדש לכוון תחנות בשביל לראות ערוץ מסויים. אז יש את הכרטיס הזה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2946717&refid=6 הוא גם מאפשר הקלטה למחשב, אבל אני לא כל כך מבין בזה. בקיצור, 2 שאלות: 1. מומלץ? יש לו בעיות מסויימות? 2. במידה ואני רוצה להקליט למחשב : הוא יקליט באיכות טובה? זה מעמיס על המעבד בזמן הקלטה? ( יש לי AMD 3200)
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-