עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pinkmasta,

MAG 786PF2 או LG FLATRON 775FT ?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by BEN903,

http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html

4. Started by TheRedEye,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?

5. http://www.nvidia.com/object/geforce_6800_democollage.html חלק מההדגמות הם על משחקים קיימים וחלק הם על המנוע UnrealEngine 3

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by bneli,

היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני) איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר) אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות) אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP) אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט.. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה מש…

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by basharis,

שלום. לאחרונה רכשתי מסך Dell 2007WFP. כעת אני רוצה לבנות מחשב חדש שיחובר למסך זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט וסרטים, להם לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. אך הייתי רוצה להיות מסוגל גם להפעיל משחק פעם בכמה זמן. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את משחקים מהדור הנוכחי בצורה סבירה. בפורום מפרטים המליצו לי על ה 1950PRO. ההתלבטות שלי היא האם ה 1950PRO או כרטיס אחר בטווח המחיר שלו יסחבו כמו שצריך משחקים מודרניים ברזולוציה של ה 2007WFP, או שצריך משהו חזק יותר בשביל לא להתאכזב. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by mistaarvim,

ראיתי שה1950 עולה 1700 וה19XT עולה בסביבות ה1900~2000 השאלה אם שווה להוסיף את התוספת הזאת בינהם, או שעדיף ללכת כבר על ה1950??

9. Started by KF,

שלום לכם.. יש לי כרטיס מסוג: ATI RADEON 9600XT 128MB בזמן שאני משחק באיזה משחק שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ 62 מעלות... האם זה בסדר ? האם הכרטיס יכול להישרף בקרוב ? המאורר של הכרטיס מסך לא פועל כבר כמה חודשים טובים ובנתיים לא קרה כלום.... בכל מקרה עוד פחות מחודשיים אני קונה כרטיס מסך חדש... אז אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס הנ"ל קירור... אז האם הכרטיס מסך הזה ישרוד בלי המאורר ועם 62 מעלות בזמן משחק ? תודה...

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by navk2,

שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  11. מצטער, אין לי פשוט מושג....

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by marlboro,

תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nited,

נשרף לי כרטיס משך 7600GS ואני מחפש כרטיס מסך חדש, אשמח להמלצה לכרטיס מסך מתאים במחיר סביר( יעני 300-400 ש"ח) מפרט המחשב - Operating System Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB NVIDIA nforce 430I תודה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך MSI Radeon 9800Pro ובתוכנה סנדרה רואים את זה כאילו זה XT אבל רשום שהליבה היא R350. יכול להיות שהליבה היא R360 וזה סתם רושם שזה R350? מה הליבה? אני אנסה להעלות תמונה.! עריכה:---------------- תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by s.os,

אני קונה בימים הקרובים כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אם זה באמת חשוב איזו חברה אתה לוקח? כי ראיתי שכרטיסי מסך של LEADTEK הם לא ממש יקרים ויש אחריות להרבה זמן (3 שנים) אז חשבתי אולי שווה יותר לקחת אותם והשאלה השנייה שלי היא האם הדגם הבא זהה לדגם השני: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL או: שאר ה 7900GT של החברות למשל ASUS תודה מראש

• 15 תגובות
    • 952 צפיות
  17. כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה

18. Started by Wolfinix,

האים מישהו שמע על מבצעים טובים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by KYSG,

אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by tamir1165,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזהה?!? תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by cs2,

לא יודע אם זה קשור לפה... ברצוני להפעיל שתי מסכי מחשב הכוונה שבאחד יופיע הורודות של טורנט ודברים כאלה ובשני המשחקים תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס מסך Gigabyte ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail כפול 2 תמונה :

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MeniAdam,

היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני משחק עם מחשב דיי טוב .... AMD 2500 ABIT AN7 512DDR ראדיון 9600 XT עם דרייברים חדשים 4.7 ה 4.9 החדשים לא עוזרים לי הגרוש הבעיה היא .. אני משחק על רזלוציה 1024...על HIGE ! ונגיד אני ניכנס למשחק בהתחלה הוא זז לי לאט מקרטע כזה אחרי זה זה משתפר וניהיה חלק יותר כשאני פותח דךתות לוקח לו איזה שניה זה לא חלק כזה ! רציתי לדעת במה הבעיה בזכרון בכרטיס ? עכשיו רציתי לדעת עוד משהו איך אני יכול לבדוק על כמה פריימיים הוא עובד לי ? ומה זה פילטריים שכולם אומרים לי ? תודה לעוזרים ! ככה אני רואה את המשחק -- התמונה לא באיכות משהו כי האיכות ירדה כשהעלתי ... http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632272217273281250-untitled.jpg רואים יפה לא ? ממש ממש האיכות ירדה בתמונה אבל...

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by Tomerm,

שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.