עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by masterseeker,

יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by gal555,

http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by balagan,

giga-byte x850xt pci-e or shppire x850xt pci-e thx ppl

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. שלום לכולם, המטרה שלי ללכוד וידאו מקלטות VHS ישנות וממצלמת 8mm. אציין רק שברשותי הרבה מאוד קלטות ישנות ולכן חשוב כלי אמין. על בסיס מחקר שוק וקריאה הגעתי לשלושה מוצרים מעט שונים אבל כביכול כולם מבטיחים אותו דבר. הייתי רוצה כמובן ללכוד וידאו באיכות הטובה ביותר האפשרית (כדי שאוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה לאחר מכן, לדוגמה) http://bit.ly/CHVIDEOCR - כלי פשוט. כולל את כל החיבורים הדרושים. כולל 3 שנות אחריות. השאלה הגדולה האם הממשק של USB לא פוגע באיכות מול כרטיס טלוויזיה/עריכה המחובר באמצעות PCI? http://bit.ly/E8000GIGABYTE - חברה טובה. חיבור PCI. שנה אחריות. בכלל תומך ביבוא מאנלוגי? http://bit.ly/WinTV-HVR-1100 - נראה מבטיח. שנה אחריות. חיבור PCI. למישהו יש נסיון איתו? החיבורים …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SubZero,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (RADEON( האם מישהו מכיר את ה כטיס הזה? איפה הוא מדורג בין שאר הכרטיסים (9600,9700,9800,PRO , NP(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by arpa,

היי, קניתי HIS 6790 FAN חדש לפני כשבועיים. הכל עבד מעולה עד לפני כמה ימים כשלפתע המסך שלי החשיך אבל המחשב פעל.. זה קורה כל כמה שעות, משום מה אני מתחיל לשמוע את המאוורר של הכרטיס מאיץ ואז המסך מחשיך ורק אחרי ריסטרט זה מסתדר וחוזר חלילה. יש לי את הדרייברים האחרונים (ATI CATALYST) וכל ההגדרות על הדיפולט (בדקתי גם את ה AMD OVERDRIVE). ניסיתי לחפש על הבעיה הזאת בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר.. יש דרך לוודא מה בדיוק הבעיה או מישהו מכיר את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by liortaib,

יש לי בעיה שנמשכת כבר חודש וחצי ואין לי פתרון יש לי מחשב נייד מסוג lenovo g510 עם כרטיס מסך AMD Radeon R5 M230 Series וכרטיס מסך נוסף hd4600 של אינטל. המחשב עובד כרגיל אך כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו אני מקבל את השגיאה המצורפת. אני משתמש בדרייבר בגירסא Driver Packaging Version 15.30.1025.1001-151204a-298676C יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

13. יש לי כרטיס מסך מסוג:‏7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E‎ רציתי לדעת אם אוכל לחבר בנוסף למסך שלי גם טלויזיה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by tavlins,

איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zvika12,

שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4GB DDR3 שיחקתי במשחק call of duty black ops הראשון על הגדרות גבוהות וקיבלתי באופן קבוע 91FPS זה טוב?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. איזה כ.מסך יכול היום להריץ משחקים על גרפיקה הכי גבוה הx1800 gto יכול כי אני רוצה מחשב טוב אבל יש לי תקציב של 4500 -5000 שקל אבל רצוי 4500 ו אני רוצה לשחק במשחקים בגרפיקה הכי גבוה

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by av_l,

איזה עדיף?: 7600gs sonic http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm x1650pro gamer edition http://skypc.co.il/sg_product~GV260~8~0.htm 8500gt ddr3 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 אגב, מתי אמור להגיע עידכון לתרד הכרטיסים המומלצים? :s05:

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by leahd3,

אז כחחלק מהכנות לסרטון הבא שלי בערוץ החלטתי למתוח את המערך של 970SLI שלי קצת מעבר לאיזור הנוחות שלי. כל כרטיס רץ על 1590 MHZ עם ירידה קלילה ל 1583 אחרי כמה לופים.. ציון די יפה ב FIRESTRIKE ULTRA

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ravid,

היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.

22. קניתי מחשב חדש עם Nvidia Geforce Pcx 5750 - 256MB אין למחשב שום בעיה וגם לא נתקלתי בבעיות במהלך ההתקנה של התוכנה או החומרה. הורדתי את הדריבר האחרון ש Nvidia הוציאה. הבעיה היא שהכרטיס מסך עובד ממש על הפנים. אני יודע שהוא יחסית טוב, ואין מצב שמה שהוא מראה זה באמת הביצועים שלו. ב 3dmark 2005 בדמו זה בקושי רץ, ובמבחן זה רץ לי ב 2-3 פריימים לשניה ברזולוציה נמוכה. גם משחקים, ממש לא כבדים מדי, רצים עם מלא קפיצות... אני לא יודע מה הבעיה... אבל השורה הסופית זה שהכרטיס מסך עובד חרא.. אם מישהו מכיר את הנושא ויש לו פתרון, אני אשמח לשמוע. קצת על המחשב, אם זה יעזור: - מערכת הפעלה XP SP2 - מעבד אינטל 3.2 - לוח אם Asus P5GDI PRO - HD SATA 10000 - זכרון 512 MB יום טוב ותודה מראש, אורן.

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  23. שלום אני מחפש כרטיס מסך 8800 , הזמנתי בהתחלה את TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail אבל בt.m.s אמרו לי שיש קצט בעיות עם הספק קיצור לא משנה אני מחפש תחליף הולם במחיר דומה מהחנות t.m.s דרך אגב זה המפרט: המוצר כמות מחיר A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 2 ¤228 FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 Gigabyte GA-P31-DS3L 1 ¤344 E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 1 ¤902 LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 1 ¤151 APEX Raidmax APEX 2x120mm No PSU 1 ¤159 TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail 1 ¤899 Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤305 סה"כ: ¤3188

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nati86,

שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב חדש והייתי רוצה עזרה בבחירת כרטיס מסך, אני מתלבט בין 7900gt 256mb לבין x1800xt 512mb , וגם הייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות. תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Murmur,

שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.