עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cilay,

אני הולך לקנות מחשב ואני מחכה ל 2900XTX , חשבתי לקחת כרטיס מסך זמני עד שייצא ה XTX. אני קונה בארה"ב , איזה כרטיס מסך מומלץ ? שאני יוכל להריץ נורמלי CS:S FIFA GENERALS ZERO HOUR ואגב ל XTX יש תאריך יציאה? או שפשוט אני אקח כרטיס אחר כמו ה 8800GTX או משהו ... תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by tamar,

http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&article_id=622848&image_id=741106

3. מה חזק ועדיף יותר? EN8600GT http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 AH2600PRO http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 ותודה!

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין בלבנות מחשב מולטימדיה, ואני רוצה שבין השאר הוא ידע להקליט מהממיר, כמו "דיוידי מקליט". רציתי לדעת אם יש כרטיס טלוויזיה שמסוגל לעשות את זה, מה יכולות המינימום הנדרשות מהמחשב בשביל לבצע פעולה חלקה (דרישות מינימום) ומה המחירים של הדגמים השונים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by First Squad,

אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by mrraz,

אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by noamg,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתלבטת בין שני כרטיסי מסך המחשב אמור להיות חזק גם לצרכי עריכת וידאו וגם לתלת מימד האם מספיק לי VGA QUADRO FX570 LT 256MB PCIE.8 או לקנות NVIDIA Quadro FX 1700 יש הבדל משמעותי במחיר.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by ElectricL,

המחשב בן שנה והחלטתי להתקדם ולשדרג, אני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה הכי טובה וזה בעיקר משחקים מפעם לפעם. מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE כמו שאתם מבינים מהכותרת ומהמפרט אני מחפש כרטיס מסך למשחקים (סגנון PES 2008, CALL OF DUTY 4) לחיבור PCI-E נ.ב חשבתי בנתיים על nVIDIA GeForce 8500GT 512MBו

9. Started by okitai,

הי, כמו שכתוב... העניין הוא כזה ל-ATI יש 128MB ול-nVidia יש 256MB. לשנייהם קרור ע"י מאווררים קטנים (לא ששמעתי רעש ממי מהם) אני עובד ב-Vista (בלבד - הורדתי את ה-XP ובבקשה, לא לומר לי למה לא - זו העבודה שלי). מריץ לעתים רחוקות מישחקים: Sim City ו- MS Flight Sim X ואוליי עוד כמה קטנים שלא דורשים כרטיס חזק. עם הנתונים האילו, מי הוא הטוב יותר?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

11. Started by danield51,

יש לי X1950XT עכשיו שאני משחק גוטיק 3 לדוגמא ..משחק שלא אמור להרוג לי את הכרטיס מסך...מופיע לי שהכרטיס פועל בטמפרטורה גבוהה מידי ולאחר משהו כמו חצי שעה המחשב ממשיך לפעול והמסך נכבה ולא יעזור בית דין הוא לא יחזור עד שעושים ריסט.. השאלה שלי היא כזאת...למה הבעיה הזאת מתקיימת? זה קשור איכשהו לאוורקלוקינג...ואם כן איך אני מבטל את זה ומשאיר את החום של הכ. מסך שלי על גבול של לא לעשות לי בעיות תודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. אני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס שלי או שהוא חלש מידי אני מחפש תוכנה שתבדוק את ביצועי הכרטיס אגב מדובר ב NVIDIA GEFORCE 6200 שיש לו רק 64 מגה זכרון ועוד 184 מגה מהזכרון של המחשב האם הכרטיס יכול לגרום לכל המחשב שלי להיות איטי? תודה

14. Started by spastic,

שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Vortex,

excuse me for writing in English, my Hebrew doesn't seem to work. Well, I got the mentioned graphic adapter, how can I check its temperature? I'm planning an O/C. thx

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by ronin,

כנסו לסיקור של תום לגבי כרטיסי המסך http://www.tomshardware.com/graphic/20030714/index.html הוא מופיע גם בדף הראשי, קראתי וראיתי בכל הבנצ'מרקים שהרדאון מפגר אחרי ה FX5600 ופה בפורום כולם ממליצים על ה 9500\9600 PRO (ביניהם גם אני) על פני ה NVIDIA שמסתבר שהוא בחירה טובה יותר באותו קטגוריה של מחיר ואף לפעמים זול יותר האמנם ?! :o

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by Yaniv11,

שלום, ניסיתי למצוא כ.מסך שיתאים למה שאני מחפש,קיבלתי כמה הצעות,ראיתי כמה אחרות באשכולות אחרים,ראיתי המלצות ליד שניה, ובנוסף ראיתי את הכרטיסים מאשכול המומלצים,אך אני מחפש AGPX8 ולא ברור שם מה מתאים למה. לא עכבתי אחרי כל התקדמות הכרטיסים בשנתיים האחרונות,וכל מספר שמישהו כותב שולח אותי לעוד חיפוש בכל מיני אתרים כדי לבדוק איפה הוא משתלב ומי יותר טוב ומי פחות טוב וממש אין לזה סוף(לפחות ככה ההרגשה). מישהו מכיר רשימה של הכרטיסים העיקריים מסודרים לפי ביצועים,עם כוכבית כשיש קפיצה בביצועים ו/או במחיר? (ואני מתכוון ממחיר 0 עד מה שיש) זה יעזור לי מאוד ואולי גם להרבה אחרים. תודה.

18. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by gabriel,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. שלום חברים! יש לי מחשב עם ספק כוח של 380w הכולל מעבד e8400! אני מאוד רוצה להחליף אותו למשהו טוב יותר! יש לי9600gt איך הוא לעומתו? האם יהיה שינוי משמעותי? ועוד שאלה יש לי מישהו שרוצה למכור את שלו הוא קנה אותו לפני שנה פלוס והוא נתן לי מחיר של 450 האם משתלמם לי לקנות? וכמה הייתם מוכנים לקנות אותו מיד שנייה! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by RoverBoy,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT 320 או 640 לא משנה כרגע אבל יש הרבה חברות ואני לא יודע מה מומלץ זה בשביל משחקים חדשים כמובן.. מה כדאי? הוא נחשב לכרטיס חדש לא? ועוד שאלה ראיתי באיזה אתר בחול (סתם לדוגמא) http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=19017&sid=U4K44APJ9LGJ9PKPED4JH92JPNGM88G0 רשום שם כרטיס Asus GeForce 8800 GT 512MB GDDR3 PCI-Express Dual DVI/TVO (Retail) מה זאת אומרת דואל? צריך 2 חיבורים כדי לשים אותו? יש לי לוח עם PCI-E כל הכרטיסים החדשים תריכים 2 סלוטים? או שכניראה לא הבנתי טוב תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים