עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by msa90,

שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??

2. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה

3. Started by ashtarot,

שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Amir c,

בעע אחרי שנשרף לי הTI200 :'( :'( שעשה אחלה עבודה לדעתי הכותרת מספרת לי הכל כל מה שאני צריך זה 100 FPS בCS ושיעבוד טוב בHL2 (CSS) שהולך לצאת.. ראיתי פה שהרצתי חיפוש אנשים שמדברים על ה9600 אבל הוא עולה 900 ש"ח לא ?

5. Started by haim652,

מה מומלץ יותר לקנייה? יש את זה: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL של Power Color ויש את זה: GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe של GeCube מה ההבדל בין החברות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by bykeking,

אני הולך לקנות בקרוב מסך 19" חדש (LCD במקום ה-CRT) ובגלל שיש לי ממיר מיותר של יס בבית החלטתי לחבר אל המחשב שלי כרטיס טלויזיה. התקציב שלי הוא 300-350 ככה וגמיש במידת הצורך. אז רציתי לדעת, מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? בכל כרטיס יש פונקצייה של הקלטה ועצירת השידור? כי זה חשוב לי. תודה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by alex15,

שלום אני משתמש מתחיל בפוטושופ אני צריך מדריך בעיבריתת איך ליצור וככה ואיךך לשפצ בפוטושופ אם יש לכם מדריךך תתנו ליי בבקששהה רק שיהיה בעיבריתתת תודהה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by ciauai,

מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by ברק2000,

איפה אני יכול לקנות כרטיסי מסך משומשים? ממקום אמין שיש בו כרטיסים משומשים במצב טוב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by The Ball,

שיעבוד ב agp 8. תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 זה של הג'יגה בייט וזה של הלדטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 למה יש כאלה הבדלים במחחיר מה הלדטק עושה פחות ביצועים?

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  12. ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לכולם , ברשותי מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP191-S שקניתי לפני כמה חודשים. נתחיל בזה שאני מאוד מאוכזב מהמעבר ל LCD אחרי שנים של הנאה עם CRT של SONY TRINITRON שכבר הזדקן אחרי 5 שנים. מה שמטריד אותי במיוחד הוא דבר מאוד מעניין ששמתי לב אליו לאחרונה , בדקתי שני מסכים 17" אחד סמסונג 730B השני VA712 של VS שני המסכים לכל הדעות גם זולים וגם נחשבים מבחינת נתונים פחות איכותיים מהמסך שלי ובשניהם לפי 200 בדיקות שעשיתי רואים טוב יותר וחד יותר. הכוונה שלי היא בעיקר בעבודה עם אינטרנט , מסמכים וקריאת טקסט. במשחקים ההבדל לא מורגש. אפשר לראות את ההבדל במדוייק כאשר מסתכלים על סרגל הכלים והאייקונים ב SYSTEM TRAY . בשני המסכים של ה-17 אינטש ראו הרבה יותר טוב מאשר במסך שלי. אצלי גודל הנקוד…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. תודה.

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  15. שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Lol10k,

אני מחפש אחד שיחבר לי את הTV והPS2 למחשב. לא צריך שלט וחיבור של כבלים הכי זול שיש ד.א יש בעיות בזולים? איכות? זה מתאים? http://www.digitalcenter.co.il/Product.asp?Pid=5478&Cat2Cat1ID=7020&Cat2ID=9725&aff=Zap〈=he# מזה החיבור השחור?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by PCguy,

יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. לאחר האכזבה הכללית מהשקת ה-Radeon RX 6500 XT, נקווה כי הדגמים הבאים בדור ה-RDNA 2 יוכלו לספק לנו קצת נחתלכתבה

19. Started by gggilad13,

התקנתי 3DMARK2003 וכשאני מנסה להפעיל אותו זה כותב: DIRECT3D INITIALIZITION FAILED מה זה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by reem,

קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by nim901,

אז ככה נכון יש 3 חוטים? אדום לבן וצהוב? אז אני מנסה למשוך חוט שיגיע לסלון .. למטה ואין לי כבל מספיק ארוך אז האם אני יכול לחבר נגיד כבל אדום לכבל הצהוב שלי? האם זה יעביר וידיאו ?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  23. נראה לי עד1200 ש"ח משהו איכותי ביותר אפשר למצוא תודה...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Check_Point,

קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים