עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asi2k5,

שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. מהתראד הקודם שלי ומשאלות של אחרים הבנתי שבמחיר הזה הפייבוריטים הם X2600XT או HD3650 בגלל שאני לא מבין מה זה אומר "128 ביט לא מתאים לזכרון כזה וכזה" ועוד כל מיני משפטים מתוחכמים בסגנון, אז אני פשוט אתן את הפרטים של המחשב: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX ספק 300-350 ואט. דגם: לא יודע מה שKSP דוחפים ללקוחות שעיצבנו אותם ממה שהבנתי VISTA על המחשב הזה תהיה טעות לכן DX10 זה לא אופציה... בכל אופן אני רוצה 2 מסכים (זה האמת חובה כי אין לי מה לעשות עם המסך השני והוא חדש בקופסא!!!) ואולי HD וגם משחקים וגם וגם וגם אבל ברור שאי אפשר הכל אז תחליטו אתם ותגידו לי מה יש בו תודה! תיקון: יש מצב שבכלל אין לי HD אני לא בבית ולא יכול לבדוק אז תתיחסו כאילו לא צריך HD

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by [NOS],

שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי מה אני אמור לבדוק בכרטיס ובחומרת המחשב שלי כדי לבדוק שהכרטיס החדש יתאים למחשב שלי בדיוק? דהיינו אם יש לי עכשיו giforce 7300gt ואני רוצה להחליף אותו לדגם חדש יותר ואני רוצה להחליף רק אותו לא את שאר רכיבי המחשב איך אני ידע איזה כרטיס לבחור? אני מחפש כרטיס למשחקים תודה על העזרה ואגב איזה כרטיס באמת מתאים להחליף במקום geforce 7300gt? אני מודה לכם

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by moshen1169,

1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?

6. Started by zakko,

שלום לכולם, רציתי לקנות לי כרטיס מסך חדש וטוב, עכשיו אני די מבולבל מכל השפע... יש לי עכשיו את הכרטיס NVIDIA GeForce 9500GT ורציתי כרטיס קודם כל עם אוורור כי הוא ממש מתחמם לי עם ההיטסינק, וגם אני לא ממש יודע מה טוב אני עובד על C# וקצת משחקים כמו SKYRIM מישהו יכול בבקשה לתת לי רקע על כרטיסי המסך, איזה חברות יש, איך בודקים צריכת חשמל ומה זה אומר, מה אומר אם כרטיס טוב או לא וכל מיני דברים כלליים על הכרטיסים תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by PlzHelp,

יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

9. האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה

10. Started by wow,

ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by The Ball,

שיעבוד ב agp 8. תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד. אנחנו רוצים לבחור כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים על איכות גבוהה,ויחזיק לו משחקים כמו SIMS 2 וכאלה לשנתיים וחצי לפחות. רק בKSP, חשבנו על הכרטיסים האלו: 6800XT 128MB 7600GS 256MB 128BIT X1600PRO 512MB 128BIT X1600PRO 256MB 128BIT X1600XT 256MB 128BIT X1600XT 512MB 128BIT הכול נע בתקציב שלו. אם יש משהו יותר טוב באפיק PCI-E זה יהיה מעולה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by Mantis,

האם הוא יגיע לארץ עד סוף החודש?הערכות? הוא כל כך משתלם (גם ה256 וגם 512)...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by SerpentMage,

האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by Yaniv11,

שלום, ניסיתי למצוא כ.מסך שיתאים למה שאני מחפש,קיבלתי כמה הצעות,ראיתי כמה אחרות באשכולות אחרים,ראיתי המלצות ליד שניה, ובנוסף ראיתי את הכרטיסים מאשכול המומלצים,אך אני מחפש AGPX8 ולא ברור שם מה מתאים למה. לא עכבתי אחרי כל התקדמות הכרטיסים בשנתיים האחרונות,וכל מספר שמישהו כותב שולח אותי לעוד חיפוש בכל מיני אתרים כדי לבדוק איפה הוא משתלב ומי יותר טוב ומי פחות טוב וממש אין לזה סוף(לפחות ככה ההרגשה). מישהו מכיר רשימה של הכרטיסים העיקריים מסודרים לפי ביצועים,עם כוכבית כשיש קפיצה בביצועים ו/או במחיר? (ואני מתכוון ממחיר 0 עד מה שיש) זה יעזור לי מאוד ואולי גם להרבה אחרים. תודה.

19. Started by netivi,

שלום לכולם, :s05: :s05: ברשותי לפטופ עם יציאה ל VGA .... ... רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים מבלי לצרוב על דיסק !!! אם ישנה דרך כלשהי לעקוף את הפרוצדורה להחליף כרטיס מסך מיוחד .... כרגע ברשותי כרטיס מסך Intal graphics media accelerator 950. תודה לעונים. ברק

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk. כתבו לי שהוא מתחמם מהר מאד ומגיע ל- 78 מעלות. האם כך הדבר? יש לי שני מאווררים במחשב. האם נדרש עוד קירור? נא עזרתכם לפני הזמנת הכרטיס עוד היום. תודה רבה. האם מומלץ לרכוש אותו. המחשב שלי הוא P4, 3 ג'. 512MB. יציאה AGP. האם מומלץ? האם נדרש עוד קירור?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by elad the master,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 מה אתם אומרים על הכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by MisterL,

יש לי את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך, חיברתי את זה לכרטיס וגם לטלוויזיה ל21 פינים... ורואים שחור-לבן...עכשיו, מעיון קטן בפורום הבנתי שצריך להפוך אותו לPAL במקום NTSC או משהו...איך אני עושה את זה בכרטיס של Nvidia?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. מה אני צריך לחפש בכרטיס מסך שכזה? האם הם כרטיסים שמסוגלים גם להריץ משחקים לא כבדים באיכות מסוימת? האם אני צריך לדאוג לכמות זיכרון במחשב מינימלית לשם צפיה נורמלית? ובכלל הוא הולך טוב עם כל מסך שהוא או שבעיקר עם CRT ? תודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים