עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bone-Breaker,

אני צריך המלצה למסך שטוח 17 אינצ' ב800 תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by TimoTy,

אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by vivalir,

היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by anri,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה

6. או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

WHQL FW version 65.73!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=854 גם אני רוצה לנסות אותו על הגיפורס 4 טיטניום 4400 שלי אפילו שזה לא יתן כלום בכל זאת סתם לבדוק חח אני חושב שאני הראשון שמפרסם את זה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. סדרת Vector החדשה של החברה הטאיוואנית מגיעה בכדי להחליף את סדרת Leopard מהדור הקודם - וסדרת Crosshair מתרחבת עם עיצוב ייחודי בהשראת Rainbow Six Extractionלכתבה

9. Started by hagay,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by gilloze,

אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by rikus,

http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/page2.asp סתם חשבתי על זה למרות שאין לי כסף לשדרג, אבל זה בטוח יותר שווה לי שיש לי רק S939 ואני אצטרך שידרוג של הזכרונות+לוח אם+מעבד.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by YinnoN,

האם שווה לקחת מפרט amd 2500 512 ram 6800 רגיל לא gt לא ultra ... או a64 3 512 msi 9800 pro ? זאת אומרת השאלה היא האם ההפרש של ה600 ש"J שווה את זהב והורדת המעבד ? הכרטיס הזה חזק הוא שווה בכלל משהו ? תודה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by joe2010,

רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה הקרובה . האם כדאי לקנות את הכרטיס BFG Geforce 8800GTS 512MB OC ? או את PALIT GeForce 8800GT SUPER 1GB? אולי כדאי לחכות לכרטיסים החדשים שיצאו בעוד חודשיים בערך? תקציב עד 2500 ש"ח המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by trxman,

שנה טובה ומתוקה לכם הכרטיס (leadtek 66gt extrm) הוא בן שנתיים , לא מזמן ניקיתי אותו.. לאחרונה שמתי לב לבעיית ארטיפקטים לאחר זמן מה של משחק, פתחתי את המארז ואכן רוב הארטיפקטים נעלמו אז לכן חששתי שזו בעיית התחממות... הפעלתי AtiTool לבדיקת ארטיפקטים ....אומנם עשיתי בדיקה לכמה דקות וזה לא מצא בעיות , אך הכרטיס הגיע ל83 מעלות, זה בסדר? במנוחה הכרטיס על 45-50. בהמשך אני כבר אעשה בדיקה לשעה ונראה אם יש בעייה בכרטיס עצמו תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. Started by lmlm,

http://www.techpowerup.com/?24832 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en&Hash=UPPtyORnXDcfZXqx405R3Gii2DPEUacLjQbz1A0bJUe%2bv5ieXyV7pnNsLV8canaG%2bLmqhNyhloTX1DnIGiWdgQ%3d%3d רק רציתי לעדכן אתכם שיצא עידכון

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by snogoo,

היי, המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש מאוד, מדובר ב WINFAST 7600 רציתי לדעת אם צריך לנקות אותו בצורה מסוימת (כי לנקות אותו מאבק ניסיתי וזה לא עזר) או שצריך לשמן אותו או משהו. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by TooKy,

הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  21. מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  22. למשל 4870 אני מאמין שיעלה שם בסביבות 800 שקל אם לא פחות... {כבר בEGG זה עולה 200$} ומבחינת אחריות... ניראה לי שכדאי לקחת סיכון... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by MS-D,

שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by ozzur,

שלום לכולם ! איזה דרייבר הכי טוב לכרטיס שבכותרת ? הורדתי 91.47 (ליתר דיוק: 91.47_forceware_winxp2k_english_whql) מהאתר של nVidia, ולפני שאני מתקין רציתי להתייעץ כאן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש בתקציב של 2000-3000 ש"ח.על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי? יש לציין שהמחשב ממש לא מיועד למשחקים.ממש לא!! בתודה מראש לכל העונים. שי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים